Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #330 -: Юли 10, 2010, 19:32:59 » |
Нагоре
|
Може ли да попитам нещо и аз ... ? : Интересува ме като вляза в страница с обявите ми дали е възможно в падащото меню "сортирай по" да има и "последен коментар", защото в другия сайт ...., бях свикнала така да си проверявам движението по обявите и кой е писал последно по тях ... : .Тази опция горе в главното меню, където има "Коментари по мои обяви" нещо не ми е удобна лично на мен .В този ред на мисли искам да попитам каква е логиката на това "пощеснки код", " най-популярни", "най-слабо полулярни", все пак има най-гледани, /както се подреждат по подразбиране/ пак от падащото меню, нещо не го схванах Последен въпрос ..., може ли повече емотикончета ? По отношение на сортиране по коментар - съжелявам но няма да стане (поне за момента). Ще се наложи да работите с "Коментари по мои обяви". За логиката - софтуера по дефаулт е така. За това ги има тези опции. Когато ми остане време ще работя по всичко. За емотките - до утре ще имате още! Лека вечер!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #331 -: Юли 10, 2010, 21:03:56 » |
Нагоре
|
И аз да питам... не мога да си уголемя шрифта на описанията към обявите... По време на самото публикуване задавам различен шрифт за проба и всичко е ок, но при вече публикувана обява шрифта става много дребен и трудно се чете. Ако вляза на опции, за да редактирам обявата-пак така-виждат се различните шрифтове, като ги задам. Но после в обявата пак съвсем дребни букви. Някой може ли да ме светне? Мерси
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #332 -: Юли 10, 2010, 21:09:14 » |
Нагоре
|
И аз да питам... не мога да си уголемя шрифта на описанията към обявите... По време на самото публикуване задавам различен шрифт за проба и всичко е ок, но при вече публикувана обява шрифта става много дребен и трудно се чете. Ако вляза на опции, за да редактирам обявата-пак така-виждат се различните шрифтове, като ги задам. Но после в обявата пак съвсем дребни букви. Някой може ли да ме светне? Мерси
Ще погледна и ще ти пиша на лични
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ice
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #333 -: Юли 11, 2010, 08:40:46 » |
Нагоре
|
искам да питам опцията продадено работи ли? Защото се опитвам да маркирам една обява като продадена, но не ми се изписва!
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. ПАЗЯ РЕД 8 ЧАСА! Разходите са за сметка на КУПУВАЧА. ПРАЩАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ВИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ, НЕЗАВИСИМО, ЧЕ ПРЕДИ СА КУПУВАЛИ ОТ МЕН! Игнорирам по собствено усмотрение!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #334 -: Юли 11, 2010, 09:15:55 » |
Нагоре
|
искам да питам опцията продадено работи ли? Защото се опитвам да маркирам една обява като продадена, но не ми се изписва!
Здравейте , Опцията продадено работи. Когато маркирате обява, че е продадена, зависи какво е "количеството" (бройката) на арикула, за всяка една бройка се маркира пооделно.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #335 -: Юли 11, 2010, 10:34:52 » |
Нагоре
|
Интересно ми е просто,и да попитам: ето тази обявка http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=8275&cat=82 ,като коментар съм написала за коко,обаче като кликна на коментари,излиза за kremenkova Дата на коментара : Сб 10 Юли 2010 ------------------------------ SAM_0385.JPG Това бъг в системата ли е? Благодаря! На мен ми излиза "за коко". Като кликна на "коко" - излиза профила на "коко". Не разбирам проблема.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #336 -: Юли 11, 2010, 12:12:29 » |
Нагоре
|
Да да Видях го бъгчето Ще видя как да го оправя 10х kremenkova
|
|
|
Активен
|
|
|
|
PAVLOVA8600
PAVLOVA8600
new user
Неактивен
Публикации: 10
PAVLOVA8600
|
|
« Отговор #337 -: Юли 11, 2010, 13:43:24 » |
Нагоре
|
Ох, може и да е писано по въпроса, но поне аз не можах да намеря. Извинете ако сте го обсъждали. Исках да си променя ника и го направих, но излиза променен само във форума, но не и във сайта - има ли възможност да се промени като цяло
|
|
|
Активен
|
Ето оценките ми: http://media.snimka.bg/6897/020050217-big.jpgНе искам размяна. Пращам на първия дал адрес на ЛС. Пращам с предварително заплащане. С предимство е който вземе повече от една обява. Ако вземете повече от 1 нещо - правя отстъпки ))
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #338 -: Юли 11, 2010, 15:40:48 » |
Нагоре
|
Искам да попитам,ако си харесам нещо кьде трябва да се запиша?Направо на лични ли? Много ми е обьркващо И как да си видя коментарите на обявите?Извинявам се за глупавите вьпроси,нооооо ...... Икак да видя профила на даден потребител,който се е записьл?Като натисна на профила нищо не ми излиза Дано сте ме разбрали,че и аз май не мога да кажа кое не ми е ясно! ;D Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #339 -: Юли 11, 2010, 19:06:37 » |
Нагоре
|
Така отговори подред Можеш да се запишеш направо на лични , а можеш и в самата обява със коментар , полето за ковентар се намира най-отдолу Горе в меню лентата има един бутон "Коментари по мой обеви " там като кликнеш ще ти излязат всички коментари правени по съществуващите ти обяви като отгоре са най-новите а отдолу най- старите Профила на потребителя можеш да видиш като кликнеш на бутона под коментара на човека , като кликнеш ще ти се отвори форумната информация , ако искаш да видиш оценките на потребителя , скролваш надолу и под полето за подпис има надпис Профил в секция обяви.. като кликнеш на него ще ти се отвори страниците със оценки брой обеви и т.н. , ако не съм обяснила хубаво , кажи и ще пробвам пак , не се притеснявай , с питане до Цариград се стига
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #340 -: Юли 11, 2010, 22:44:03 » |
Нагоре
|
Шефе май има проблем със съобщенията -в форума ми пише че имам 3 а в секция обяви не ми ги изписва :'(
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #341 -: Юли 11, 2010, 22:49:06 » |
Нагоре
|
Шефе май има проблем със съобщенията -в форума ми пише че имам 3 а в секция обяви не ми ги изписва :'(
Във секция обяви засега няма да излиза дали имате нови съобщрния. Това е просто препратка. Нещо не могат да се напаснат базите данни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #344 -: Юли 11, 2010, 22:58:27 » |
Нагоре
|
а не е ли по добре да ги има в секция обяви а да ги няма в форума все пак повечето си пишат в обявите и не всеки влиза в форума Знам, че е по-добре, но ако можеш щях да го направя - повярвай ми ;D ;D ;D не знаех че се чудиш как да стане извинявай
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|