skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #345 -: Юли 12, 2010, 07:55:23 » |
Нагоре
|
Добро утро шефе ;D аз да питам темите в Бърборилника дет са заключени и преместени не може ли да се изтрият да не седят така ;D
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #346 -: Юли 12, 2010, 08:05:25 » |
Нагоре
|
Добро утро шефе ;D аз да питам темите в Бърборилника дет са заключени и преместени не може ли да се изтрият да не седят така ;D
Скоки темите са преместени и в заключените теми фигурират линковете към тях. Желателно е да останат поне още малко.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Jeny
new user
Неактивен
Публикации: 344
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #347 -: Юли 12, 2010, 09:42:39 » |
Нагоре
|
Да попитам и аз Отчита ми горе в менюто ,че имам 1 ново съобщение ,а нищо не ми се отваря. Т.е като кликна няма съобщения :
|
|
|
Активен
|
Ще отсъствам до 09.10.Моля да ме изчкате за пратки и записи. 1. Не купувам и не продавам боклуци! 2. Ходя веднъж седмично до пощата,понеже работя и имам малко бебче! 3. Ценя коректността!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #348 -: Юли 12, 2010, 10:10:52 » |
Нагоре
|
Да попитам и аз Отчита ми горе в менюто ,че имам 1 ново съобщение ,а нищо не ми се отваря. Т.е като кликна няма съобщения : Не виждам, защо да не отваря. Да не сте го изтрили без да искате. п.п. Това Предложение за развитие ли е? Моля, четете внимателно къде публикувате!!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mannuella
new user
Неактивен
Публикации: 47
продавам постоянно,разчиствам постоянно
|
|
« Отговор #349 -: Юли 12, 2010, 11:39:10 » |
Нагоре
|
Здр-те в обявата ми за лаптопа пише "Мнения-6" Какви са тези мнения,няма нито 1 оставен коментар отдолу Благодаря
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 2 -достатъчно време за размисъл Покупка на 2 неща- предимство Прескачам по свое усмотрение Изисквам предварително плащане Предпочитам плащането да е по банков път: Сметка BG94FINV91501004368056 Мануела Димитрова Антонова към 1 инвест.банк
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #350 -: Юли 12, 2010, 11:42:30 » |
Нагоре
|
Здр-те в обявата ми за лаптопа пише "Мнения-6" Какви са тези мнения,няма нито 1 оставен коментар отдолу Благодаря
Това е колко мнения си писала ти вкл. и във форума.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mannuella
new user
Неактивен
Публикации: 47
продавам постоянно,разчиствам постоянно
|
|
« Отговор #351 -: Юли 12, 2010, 11:47:00 » |
Нагоре
|
Благодаря
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 2 -достатъчно време за размисъл Покупка на 2 неща- предимство Прескачам по свое усмотрение Изисквам предварително плащане Предпочитам плащането да е по банков път: Сметка BG94FINV91501004368056 Мануела Димитрова Антонова към 1 инвест.банк
|
|
|
maeva0959
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
ЧЕТЕТЕ ПОДПИСА МИ !!! Бъдете коректни!!!
|
|
« Отговор #352 -: Юли 12, 2010, 12:41:46 » |
Нагоре
|
Здравейте, най-вероятно е коментирано вече,но нямам нужното време да прочета всичко,за което моля за извинение , та въпроса ми е има ли опция за триене/редактиране на коментар? Не виждам такава в полето/долен десен ъгъл/ след като напиша такъв...нито в секция "коментари по мои обяви " и "моите коментари". Благодаря предварително
|
|
|
Активен
|
1. Пращам след банков превод като МПП! - ДСК 2.Куриерски р-ди НЕ поемам без уговорка! 3.Пощенските са за сметка на купувача! 4.Ред не пазя,който е сериозен-ЛС! 5.Оценявам винаги! 6. ***ОЦЕНКИ!***
|
|
|
*Ави*
new user
Неактивен
Публикации: 72
мама на две сладурчета
|
|
« Отговор #353 -: Юли 12, 2010, 13:43:19 » |
Нагоре
|
Здравейте ! Искам да реристрирам една приятелка от моя компютър , имаше една темичка за това , но сега не мога да я намеря На кой от модераторите да пиша , за да не ме обвинят за мултиакаунт ? Благодаря предварително
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #354 -: Юли 12, 2010, 14:21:25 » |
Нагоре
|
Здравейте, най-вероятно е коментирано вече,но нямам нужното време да прочета всичко,за което моля за извинение , та въпроса ми е има ли опция за триене/редактиране на коментар? Не виждам такава в полето/долен десен ъгъл/ след като напиша такъв...нито в секция "коментари по мои обяви " и "моите коментари". Благодаря предварително Да виждам, че липсва бутона. Довечера когато се прибера ще видя къде е грешката!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maeva0959
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #355 -: Юли 12, 2010, 14:32:28 » |
Нагоре
|
Здравейте, най-вероятно е коментирано вече,но нямам нужното време да прочета всичко,за което моля за извинение , та въпроса ми е има ли опция за триене/редактиране на коментар? Не виждам такава в полето/долен десен ъгъл/ след като напиша такъв...нито в секция "коментари по мои обяви " и "моите коментари". Благодаря предварително Да виждам, че липсва бутона. Довечера когато се прибера ще видя къде е грешката! Благодаря
|
|
|
Активен
|
1. Пращам след банков превод като МПП! - ДСК 2.Куриерски р-ди НЕ поемам без уговорка! 3.Пощенските са за сметка на купувача! 4.Ред не пазя,който е сериозен-ЛС! 5.Оценявам винаги! 6. ***ОЦЕНКИ!***
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #356 -: Юли 12, 2010, 14:45:23 » |
Нагоре
|
Здравейте ! Искам да реристрирам една приятелка от моя компютър , имаше една темичка за това , но сега не мога да я намеря На кой от модераторите да пиша , за да не ме обвинят за мултиакаунт ? Благодаря предварително Мила ако твоята приятелка си пазарува от твоя компютър няма смисъл да и правиш нов акаунт -нека си пазарува от твоя ,но ако имаш в предвид нещо друго вече аз не мога да отговоря на този въпрос ,ще трябва мнението на администратора
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #357 -: Юли 12, 2010, 18:26:15 » |
Нагоре
|
Здравейте, най-вероятно е коментирано вече,но нямам нужното време да прочета всичко,за което моля за извинение , та въпроса ми е има ли опция за триене/редактиране на коментар? Не виждам такава в полето/долен десен ъгъл/ след като напиша такъв...нито в секция "коментари по мои обяви " и "моите коментари". Благодаря предварително Бутона за редактиране на коментари е налице
|
|
|
Активен
|
|
|
|
maeva0959
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #358 -: Юли 12, 2010, 18:54:26 » |
Нагоре
|
Здравейте, най-вероятно е коментирано вече,но нямам нужното време да прочета всичко,за което моля за извинение , та въпроса ми е има ли опция за триене/редактиране на коментар? Не виждам такава в полето/долен десен ъгъл/ след като напиша такъв...нито в секция "коментари по мои обяви " и "моите коментари". Благодаря предварително Бутона за редактиране на коментари е налице Да видях Благодаря за бързото съдействие,но не разбрах в секциите "КОМЕНТАРИ ПО МОИ ОБЯВИ" и "МОИТЕ КОМЕНТАРИ" ще има ли такава опция за изтриване? Сега за да го направя трябва да вляза в обявата и да си изтрия поста/предполагам,не съм го правила/,а аз искам само да разчиствам секцията без да си трия поста...Незнам дали ще ме разберете...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #359 -: Юли 12, 2010, 19:08:32 » |
Нагоре
|
Здравейте, най-вероятно е коментирано вече,но нямам нужното време да прочета всичко,за което моля за извинение , та въпроса ми е има ли опция за триене/редактиране на коментар? Не виждам такава в полето/долен десен ъгъл/ след като напиша такъв...нито в секция "коментари по мои обяви " и "моите коментари". Благодаря предварително Бутона за редактиране на коментари е налице Не. В "коментари по мой обяви" и "мои коментари" се съдържа информация от реалните коментари. Т.е. информация от там може да бъде премахната само ако изтриете реално коментар. Незнам дали се изразих ясно Да видях Благодаря за бързото съдействие,но не разбрах в секциите "КОМЕНТАРИ ПО МОИ ОБЯВИ" и "МОИТЕ КОМЕНТАРИ" ще има ли такава опция за изтриване? Сега за да го направя трябва да вляза в обявата и да си изтрия поста/предполагам,не съм го правила/,а аз искам само да разчиствам секцията без да си трия поста...Незнам дали ще ме разберете...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|