|
allexa27
new user
Неактивен
Публикации: 126
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #436 -: Юли 20, 2010, 17:39:04 » |
Нагоре
|
Ааа на мен не ми пре4и!Даже ме кефи!Я виж каква късметлийка съм ,то4но на мен това да ми се падне
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
allexa27
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #438 -: Юли 20, 2010, 19:03:57 » |
Нагоре
|
Ооо да,това с размяната и мен супер много ме дразни!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ANELIA92
new user
Неактивен
Публикации: 5
|
|
« Отговор #439 -: Юли 20, 2010, 19:12:12 » |
Нагоре
|
Да и мен това ме дразни! Аз примерно не разменям ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimmss
new user
Неактивен
Публикации: 371
|
|
« Отговор #440 -: Юли 20, 2010, 20:54:54 » |
Нагоре
|
Здравейте И от мен едно питане...
Като гледам на всички е така...
И още едно - какъвто и аватар да си сложа се вижда 2-3 дни и после изчезва... Има ли някакви изисквания? Слагам разни от нета...
Благодаря предварително!
Току що забелязах и още нещо - като пиша във форума и дам предварителен преглед ми излиза само черен фон, нищо не мога да прочета... А като го публикувам е ок.
|
|
« Последна редакция: Юли 20, 2010, 20:56:26 от mimmss »
|
Активен
|
Оценките ми - ЦЪК Изпращам и получавам само като МПП Не плащам боклуци! Често искам за проба, плащам си пощенските Ходя в пощата веднъж седмично, нямам възможност за повече Не се записвам "за спорта", но не винаги мога да пиша веднага на ЛС. НЕ ИЗПРАЩАМ ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
|
|
|
mimmss
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #441 -: Юли 20, 2010, 20:59:45 » |
Нагоре
|
Да ви кажа честно и мен преди ме дразнеше, но откакто замених 1-2 неща направо съм "ЗА"... Който не разменя и обратното - който разменя нека си го напишем в подписите или в самите обяви, за да си спестим "ядовете"
|
|
|
Активен
|
Оценките ми - ЦЪК Изпращам и получавам само като МПП Не плащам боклуци! Често искам за проба, плащам си пощенските Ходя в пощата веднъж седмично, нямам възможност за повече Не се записвам "за спорта", но не винаги мога да пиша веднага на ЛС. НЕ ИЗПРАЩАМ ПАРИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #442 -: Юли 20, 2010, 21:16:20 » |
Нагоре
|
И в самите обяви да се пише е хубаво , защото аз примерно като вляза в обява и там не е опоменато разменя или не , пиша за размяна , и чак после като ми отговорят , виждам в подписа че пише не разменям
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #443 -: Юли 20, 2010, 21:39:30 » |
Нагоре
|
И още едно - какъвто и аватар да си сложа се вижда 2-3 дни и после изчезва... Има ли някакви изисквания? Слагам разни от нета...
Благодаря предварително!
Току що забелязах и още нещо - като пиша във форума и дам предварителен преглед ми излиза само черен фон, нищо не мога да прочета... А като го публикувам е ок.
Регистриран на: 1278873204 ?? - Знам за проблема - ще го отстраня За аватара най-добре ползвайте от стандартните или линк от друг сайт. За черния фон също знам, но не съм стигнал до него. Ще ги коригирам нещата едно по едно момичета Благодаря за сигналите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimmss
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #444 -: Юли 20, 2010, 21:42:38 » |
Нагоре
|
Благодаря предварително!
Регистриран на: 1278873204 ?? - Знам за проблема - ще го отстраня За аватара най-добре ползвайте от стандартните или линк от друг сайт. За черния фон също знам, но не съм стигнал до него. Ще ги коригирам нещата едно по едно момичета Благодаря за сигналите Супер! Ти ще излезеш по-печен, отколкото си мислех Благодарско шеф ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #445 -: Юли 20, 2010, 21:44:01 » |
Нагоре
|
Да ви кажа честно и мен преди ме дразнеше, но откакто замених 1-2 неща направо съм "ЗА"... Който не разменя и обратното - който разменя нека си го напишем в подписите или в самите обяви, за да си спестим "ядовете" Вече при публикуване на обява ще можете да отбележите дали желаете артикула да се разменя или не! Успех
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zaxar
МНОГО СЕРТ СЪМ-ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО
new user
Неактивен
Публикации: 199
МНОГО СЕРТ СЪМ,ОБЩУВАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО...
|
|
« Отговор #446 -: Юли 20, 2010, 21:49:37 » |
Нагоре
|
Много благодаря ма администраторите за тази опция ,мисля че това е добро решение за всички които ,като мен, се дразнеха на постоянното- ''размяна''
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #447 -: Юли 20, 2010, 22:02:11 » |
Нагоре
|
и все пак да не се злоупотреява сега и всички да си подменят обявите с цел да мръднат напред
|
|
« Последна редакция: Юли 20, 2010, 22:53:04 от Не съм ... »
|
Активен
|
|
|
|
geri_koleva
new user
Неактивен
Публикации: 15
|
|
« Отговор #448 -: Юли 20, 2010, 22:39:51 » |
Нагоре
|
Цял ден се моткам тук във всички обяви чета само размяна размяна.....направо нямам думи...не споря чак толкова,но определено се прекалява. Ако пишеш в обявата че не искаш размяна едва ли някой ще ти досажда
|
|
|
Активен
|
Скайп gery.koleva
С предимство 2 или повече обяви,изпращам и получавам като МПП или Еконт пощенска пратка .Не изпращам за проба Не приемам връщане защото не сте измерили правилно
Имам над 200 полож.Оценки в съседния сайт
|
|
|
betty
ВНИМАНИЕ! НЕКОРЕКТЕН ПОТРЕБИТЕЛ!
no ads
power user
Неактивен
Публикации: 724
БЪДЕТЕТЕ ЗДРАВИ!!!!!!
|
|
« Отговор #449 -: Юли 20, 2010, 22:58:59 » |
Нагоре
|
Да ви кажа честно и мен преди ме дразнеше, но откакто замених 1-2 неща направо съм "ЗА"... Който не разменя и обратното - който разменя нека си го напишем в подписите или в самите обяви, за да си спестим "ядовете" Вече при публикуване на обява ще можете да отбележите дали желаете артикула да се разменя или не! Успех ЕЙЙЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!!!!!! БРАВО ЗА СВТКАВИЧНАТА РЕАКЦИЯ!!!!! И ЗА МИЛОТО ОТНОШЕНИЕ НА ОТГОВАРЯЩИТЕ, ТУК, ПРАВИ МИ СИЛНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ДАЙ БОЖЕ И ЗАНАПРЕД ДА СИ ЗАПАЗИТЕ НЕРВИТЕ ПП: НЕ СЕ ПОДМАЗВАМ!!! ;D ;D ;D ;D ;D
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|