Имам няколко питанки-четох сега из темите,ако имам уговорка с някой за нещо и в последствие го пратя на друг влизам в черния списък ,така ли да го разбирам?Или преимерно- получа нещо с наложен платеж ,без уговорка, пак в черния списък отива въпросното лице ,което ми го е изпратило,май доста ще се понапълни списъка ,аз така го виждам.И какъв е смисъла от оценките тогава,в черен списък в мойта представа влизат лица които системно злоупотребяват с доверието на потребителите...Другия ми въпрос има ли опция във форума да пусна тема, да се коментира и обсъжда и когато сметна за нужно просто да я заключа или изтрия ,имам ли такова право като създател и автор на темата?
Това е така , защото некоректноста не се съдържа само в кражбата и/или измамата. Давам пример
Ти си харесваш едикакво си от моите неща , пишеш ми примерно
"Здрасти , искам да те питам възможен ли е коментар в цената на................. съгласна ли си да го взема за 10 лева с пощенските разходи"
И аз примерно ти казвам , ок твое е , и ти си даваш адреса , но по стечение на обстоятелствата , малко след теб ми пише някаква мацка ,
"Здрасти , много ми харесва............ става ли за 15 лева с Пощенските да го взема"
и аз понеже съм интесесчийка и думата и оговорката ми не струва пет стотинки , го пращам на втората мацка
като не ти пиша изобщо за промяната , после след няколко дни , ти тръпнейки в очакване за пакета , почваш да се притесняваш , да не се е загубил , да не му се е случила нещо , и ми пишеш
"Мила , пакета още го няма , да не се е затрил някъде"
и аз ти отговарям ,
Сори мила , протих го на друга ,
И ти имаш право да ми поставиш НЕУТРАЛНА оценка , описвайки моята некоректност
Това е ситуацията с оценките
Сега относно списъка , никой не попада там без обяснение защо е там , и си пише защо е там , дали е защото е забавил пари , дали е защото е постъпил некоректно като в горната ситуация , или какъвто там друг е случея ,
Така ще бъде , защото твърдо заставаме зад позицията че не само кражбата е некоректност , и не само кражбата ще бъде санкционирана , това е позицията и няма да се променя правилото