|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #106 -: Април 22, 2010, 22:29:40 » |
Нагоре
|
Тоест продължаваш да имаш проблема , провери какви са размерите на снимката , защото не се препоръчва качването на снимки над 2 мегабайта , ако пак не стане , пиши пак тук , за да видим дали може ние да направим нещо по въпроса или висшите инстанции трябва да се намесят!
|
|
« Последна редакция: Април 22, 2010, 22:33:33 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #108 -: Април 22, 2010, 22:42:08 » |
Нагоре
|
То се качва , понякога , но не се препоръчва защото натоварва и стават грешки , виж дали успяваш да побликуваш обяви и кажи !
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #109 -: Април 22, 2010, 22:50:58 » |
Нагоре
|
Искам да поставя оценки на определени потребители в профила им, но не успявам! Бихте ли ми помогнали? Благодаря предварително!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
|
milkata83
power user
Неактивен
Публикации: 842
|
|
« Отговор #111 -: Април 22, 2010, 23:02:39 » |
Нагоре
|
Благодаря ти, успях ще гледам да са под 2 МБ. Иначе за някой снимки ще си инсталирам една програмка да ги намаля малко.
|
|
« Последна редакция: Април 22, 2010, 23:04:13 от milkata83 »
|
Активен
|
При записване в моя обява давам на първия дал адрес и име на лични! Имам доста положителни оценки тук и в другия сайт, толерантна съм към всеки и се надявам на същото отношение.Не пращам с опция да се види, защото обикновенно обратните пътни не се поемат по-уговорка и си ходя прецакана! Моля Ви се не ме прецаквайте имам поредица от здравословни проблеми затова съм упряла до тук. Приемам и размяна!
|
|
|
The_Black_Angel
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #112 -: Април 22, 2010, 23:02:50 » |
Нагоре
|
Като отвориш негова обява и в дясно ти пише "оцени потребителя" или на негов коментар отваряш профила му поне аз така го правя Мила , на косъм съм да те предложа за помагачка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #113 -: Април 22, 2010, 23:07:07 » |
Нагоре
|
С каквото мога помагам сега изчезвам да гледкам някое филмче пък утре сме пак тук на кафенце хехехе чак и рима има ,лека на всички
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|
Rokita
Таня
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!
|
|
« Отговор #116 -: Април 22, 2010, 23:46:13 » |
Нагоре
|
Благодаря!
|
|
|
Активен
|
1.Изпращам като МПП веднага! 2.Пощенски за сметка на получателя! 3.Изключително коректна съм, очаквам същото! 4.Пазя ред колкото е необходимо! 5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/! 6.Не разменям! 7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #117 -: Април 23, 2010, 07:04:53 » |
Нагоре
|
Мила опциите за гледане на снимки са два , единият е да кликнеш отгоре и тогава се показва като с лупичка , другият е да кликнеш на "увеличи" посд самата снимка и тогава ще ти се отвори в нов прозорец , и ще е с големината качена от потребителя , не знам дали има какво да се направи по този въпрос , трябва да видим Администратора утре какво ще каже по въпроса , но аз предполагам че ограничението идва от това че самите снимки които се качват са малки за да не натоварват сайта !
Тук забравих да уточня че става въпрос точно за прозореца който излиза като цъкна на "увеличи" той е малък
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #118 -: Април 23, 2010, 07:06:20 » |
Нагоре
|
Мила опциите за гледане на снимки са два , единият е да кликнеш отгоре и тогава се показва като с лупичка , другият е да кликнеш на "увеличи" посд самата снимка и тогава ще ти се отвори в нов прозорец , и ще е с големината качена от потребителя , не знам дали има какво да се направи по този въпрос , трябва да видим Администратора утре какво ще каже по въпроса , но аз предполагам че ограничението идва от това че самите снимки които се качват са малки за да не натоварват сайта !
Тук забравих да уточня че става въпрос точно за прозореца който излиза като цъкна на "увеличи" той е малък Ясно Сега ще го коригирам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|