Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #480 -: Юли 27, 2010, 11:59:51 » |
Нагоре
|
Здравейте,
Само при мен ли е така: когато искам да видя написания си текст в тема, чрез бутон "предварителен преглед", излиза черно поле. И също, не мога да чета последен коментар в тема, понеже има върху него рекламен банер. Аз ли нещо не правя, както трябва, благодаря.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #481 -: Юли 27, 2010, 13:02:17 » |
Нагоре
|
Здравейте,
Само при мен ли е така: когато искам да видя написания си текст в тема, чрез бутон "предварителен преглед", излиза черно поле. И също, не мога да чета последен коментар в тема, понеже има върху него рекламен банер. Аз ли нещо не правя, както трябва, благодаря.
За черното поле: не е само при теб. За момента ще е така. Ако желаеш да го прочетеш в"Предварителен преглед" маркирай го и натисни преглед. Не би трябвало да има банер в/у последния коментар.За коя тема става въпрос?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #482 -: Юли 27, 2010, 13:13:27 » |
Нагоре
|
Здравейте,
За черното поле: не е само при теб. За момента ще е така. Ако желаеш да го прочетеш в"Предварителен преглед" маркирай го и натисни преглед. Не би трябвало да има банер в/у последния коментар.За коя тема става въпрос? Върху всяка тема във форума, последния коментар ми е закрит от реклама. За да мога да го прочета го копирам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #483 -: Юли 27, 2010, 13:15:11 » |
Нагоре
|
Здравейте,
За черното поле: не е само при теб. За момента ще е така. Ако желаеш да го прочетеш в"Предварителен преглед" маркирай го и натисни преглед. Не би трябвало да има банер в/у последния коментар.За коя тема става въпрос? Върху всяка тема във форума, последния коментар ми е закрит от реклама. За да мога да го прочета го копирам. Пробвай с друг браузър. С кой браузър си?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #484 -: Юли 27, 2010, 13:19:52 » |
Нагоре
|
В момента влизам през екслплорер, но ще пробвам с мозила, благодаря.
През мозила всичко е ОК!
|
|
« Последна редакция: Юли 27, 2010, 16:32:42 от Shu-shi »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #485 -: Юли 28, 2010, 05:52:25 » |
Нагоре
|
В момента влизам през екслплорер, но ще пробвам с мозила, благодаря.
През мозила всичко е ОК!
Нещо версията на екплорера може да е правила проблеми. Важното е, че се е оправило.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alisa80
new user
Неактивен
Публикации: 38
|
|
« Отговор #486 -: Юли 28, 2010, 12:34:41 » |
Нагоре
|
Здравейте,искам да попитам как мога да си изтрия обявата, не виждам опцията изтрий...?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #487 -: Юли 28, 2010, 14:35:40 » |
Нагоре
|
Здравейте,искам да попитам как мога да си изтрия обявата, не виждам опцията изтрий...?
в левия горен ъгъл-опции,редактирай,най-долу има квадратче,което се маркира и натискаш ОК Ако не се справиш,прати линк
|
|
|
Активен
|
|
|
|
alisa80
new user
Неактивен
Публикации: 38
|
|
« Отговор #488 -: Юли 28, 2010, 20:37:25 » |
Нагоре
|
в левия горен ъгъл-опции,редактирай,най-долу има квадратче,което се маркира и натискаш ОК Ако не се справиш,прати линк Справих се,много благодаря .Лека вечер.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #489 -: Юли 30, 2010, 15:45:52 » |
Нагоре
|
здравейте искам да попитам къде да публикувам че съм намалила цените преди имаше промоции и намаления : аз ли не виждам търсих търсих благодаря
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
bionic
new user
Неактивен
Публикации: 33
William third
|
|
« Отговор #490 -: Юли 30, 2010, 15:49:38 » |
Нагоре
|
Има пусната тема, че временно е спрян раздела : За няколко дни ще спра раздела "ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЯ" докато уточним правилата за използването му. Благодаря за разбирането.
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред в обявите си и не подсещам на ЛС, ако имате сериозен интерес ми пишете ЛС. Отговарям на всякакви въпроси, не ме мързи да снимам и измервам допълнително, ако се налага. Държа на добрата комуникация. Изпращам като МПП по БГ пощи или с наложен платеж по Еконт Изисквам предварително плащане за всички потребители - по Еконт С предимство са желаещите повече от 1 обява! Оценките ми от другия сайт на лични.
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #491 -: Юли 30, 2010, 15:57:12 » |
Нагоре
|
извинява се не съм разбрала
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
elf4e
power user
Неактивен
Публикации: 426
|
|
« Отговор #492 -: Юли 31, 2010, 09:02:35 » |
Нагоре
|
Имам следният въпрос: от вчера в полето 'Моите съобщения' непрекъснато стои маркирано 1 ново съобщение, при положение, че вече всички са прочетени, а днес, зареждайки сайта се отвори нов прозорец, че има лично съобщение и отново не мога да видя такова. Нормално ли е или има някаква грешка в системата? Мерси предварително!
|
|
|
Активен
|
*Имам 225 положителни оценки от 'другият' сайт! *Пазя ред 6 часа,след това-на първия дал адрес.Предимство при покупка на повече неща или без проба,също и за познати потребители. *Връщам стока, неотговаряща на описанието *Не плащам опаковки
|
|
|
KickFish
KickFish=TheaFea
new user
Неактивен
Публикации: 104
KickFish=TheaFea
|
|
« Отговор #493 -: Юли 31, 2010, 11:55:55 » |
Нагоре
|
А аз искам да попитам в личните съобщения дали може да се направи така, че последно получените /изпратени/ да са най-отгоре, а не най-отдолу ? Лично на мен в момента както е, не ми е удобно :
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добронамерената комуникация Сериозните хора пишат на лични и ползват предимство. За повече от една обява също давам предимство. Разменям обяви, по които няма активност и стига да ми хареса нещо от вашите обяви. Ходя веднъж в седмицата до пощата. Предпочитам предварително плащане! ♥♥♥ моите обяви ♥♥♥♥♥♥ моите оценки ♥♥♥
|
|
|
bionic
new user
Неактивен
Публикации: 33
William third
|
|
« Отговор #494 -: Юли 31, 2010, 15:32:14 » |
Нагоре
|
KickFish, влез в Редактирай Профила --> Настройки Изглед и Подредба и след това сложи отметка на Покажи най-новите лични съобщения горе.
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред в обявите си и не подсещам на ЛС, ако имате сериозен интерес ми пишете ЛС. Отговарям на всякакви въпроси, не ме мързи да снимам и измервам допълнително, ако се налага. Държа на добрата комуникация. Изпращам като МПП по БГ пощи или с наложен платеж по Еконт Изисквам предварително плащане за всички потребители - по Еконт С предимство са желаещите повече от 1 обява! Оценките ми от другия сайт на лични.
|
|
|
|
|