elim
new user
Неактивен
Публикации: 68
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #495 -: Август 01, 2010, 12:18:58 » |
Нагоре
|
Здравейте, отново ще поставя проблем,който при мен се случва постоянно и писах веднъж за него, а именно за снимките. Вече няколко пъти изчезват от обявите ми или си разменят местата- снимка от една обява отива на мястото на друга в друга обява Днес например , в една от обявите ми за два потника,незнайно как , се беше "намърдала" снимка на чужда блузка ;D Естествено ,че я изтрих и си оправих мойте снимки,но вероятно с това се е появил проблем и при дамата ,която е публикувала обява за въпросната блузка, а пък едновременно с това самата ми обява се беше преместила в размери,които не отговарят на раздела ,в който съм я публикувала. Само искам да уточня,че снимките ми не се дублират с имена и не съм правила никакви промени в тази обява. Извинявам се за дългият пост,но хем ми е смешно вече, хем се чудя защо се получават такива парадокси
|
|
|
Активен
|
Здравейте и благодаря на всеки, разгледал моите предложения за продажба. Артикулите, който предлагам са: -нови, от неуспешни он-лайн покупки. /така пазарувам предимно/ -носени по веднъж. -малък процент носени, но много запазени. -подаръци, които не ми стават или не ми допадат. -оригинални парфюми, които са ми омръзнали или такива, които не сработват добре с кожата и възприятията ми. Имам и някои изисквания, които ще споделя: 1. Изпращам основно с пощенската услуга на Еконт с наложен платеж. Цената е 2.50 плюс 2.5% такса върху стойността на нал.платеж. Мога да изпратя и като малък препоръчан пакет с БГ Пощи, но само след предварително заплащане! Ако не ви устройва- моля подминавайте обявите ми!
2.Разходите за доставка са за сметка на купувача,ако не е упоменато друго в обявата. Цената на опаковките /когато се налага/ също.
3.Ако сте си избрали нещо, моля да се свържете с мен на ЛС, за да уговорим и изясним всичко предварително.
4.Не прием оферта, ако след нея няма контакт на ЛС.
5.Пазарлъци за намаляване на цени не коментирам и не отговарям на ЛС в тази връзка! Както и за размяна, щом не е упомената в обявата като възможност!
Не искам да продавам артикулите си на всяка цена и съм максимално коректна в описанията и размерите. Приемам връщане само ако сте открили забележка, която не е упомената от мен.
Старая се да давам максимално точни размери на дрехите и обувките, освен стандартните по етикет. В тази връзка - не приемам връщане ако не сте преценили правилно мерките.
За да си спестим неприятни емоции и конфликти, моля питайте предварително за всичко което Ви интересува.
Често се налага да пътувам служебно за по 2-3 дни и моля за търпение ако не съм отговорила своевременно на зададен въпрос.
|
|
|
KickFish
KickFish=TheaFea
new user
Неактивен
Публикации: 104
KickFish=TheaFea
|
|
« Отговор #496 -: Август 01, 2010, 19:16:27 » |
Нагоре
|
KickFish, влез в Редактирай Профила --> Настройки Изглед и Подредба и след това сложи отметка на Покажи най-новите лични съобщения горе.
Благодаря ти bionic
|
|
|
Активен
|
Вярвам в добронамерената комуникация Сериозните хора пишат на лични и ползват предимство. За повече от една обява също давам предимство. Разменям обяви, по които няма активност и стига да ми хареса нещо от вашите обяви. Ходя веднъж в седмицата до пощата. Предпочитам предварително плащане! ♥♥♥ моите обяви ♥♥♥♥♥♥ моите оценки ♥♥♥
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #497 -: Август 01, 2010, 20:05:41 » |
Нагоре
|
неможах да намеря опция за истриване на обява?пуснала съм две еднакви обяви Мила горе в дясно имаш ОПЦИИ с падащо меню-влез в "Редактиране на обява" и най-долу има квадратче даваш му отметка и след това долу на Потвърди промените
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #498 -: Август 01, 2010, 20:07:19 » |
Нагоре
|
Здравейте, отново ще поставя проблем,който при мен се случва постоянно и писах веднъж за него, а именно за снимките. Вече няколко пъти изчезват от обявите ми или си разменят местата- снимка от една обява отива на мястото на друга в друга обява Днес например , в една от обявите ми за два потника,незнайно как , се беше "намърдала" снимка на чужда блузка ;D Естествено ,че я изтрих и си оправих мойте снимки,но вероятно с това се е появил проблем и при дамата ,която е публикувала обява за въпросната блузка, а пък едновременно с това самата ми обява се беше преместила в размери,които не отговарят на раздела ,в който съм я публикувала. Само искам да уточня,че снимките ми не се дублират с имена и не съм правила никакви промени в тази обява. Извинявам се за дългият пост,но хем ми е смешно вече, хем се чудя защо се получават такива парадокси Нямам представа за тези аномалии как стават иххиихи само шефа може да каже някаква версия
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
mari_anka
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #499 -: Август 01, 2010, 22:51:33 » |
Нагоре
|
Момичета, влизам с глупав въпрос, но като не мога да разбера, срам, не срам, ще питам. Как става записването в обява? Влизам в нея, виждам снимките, информация за стоката, но никъде поле за записване и съответно губя ред.
|
|
|
Активен
|
Моите дъщери - на 4 и 8г.
Сбогом тате!
|
|
|
bionic
new user
Неактивен
Публикации: 33
William third
|
|
« Отговор #500 -: Август 01, 2010, 23:54:15 » |
Нагоре
|
След описанието и банерите е полето за записване
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред в обявите си и не подсещам на ЛС, ако имате сериозен интерес ми пишете ЛС. Отговарям на всякакви въпроси, не ме мързи да снимам и измервам допълнително, ако се налага. Държа на добрата комуникация. Изпращам като МПП по БГ пощи или с наложен платеж по Еконт Изисквам предварително плащане за всички потребители - по Еконт С предимство са желаещите повече от 1 обява! Оценките ми от другия сайт на лични.
|
|
|
mari_anka
new user
Неактивен
Публикации: 25
|
|
« Отговор #501 -: Август 02, 2010, 00:09:41 » |
Нагоре
|
лагодаря ти от сърце, bionic! Отивам да се срамувам за глупавия въпрос.
|
|
|
Активен
|
Моите дъщери - на 4 и 8г.
Сбогом тате!
|
|
|
bionic
new user
Неактивен
Публикации: 33
William third
|
|
« Отговор #502 -: Август 02, 2010, 00:22:27 » |
Нагоре
|
Ти пък, недей така
|
|
|
Активен
|
Не спазвам ред в обявите си и не подсещам на ЛС, ако имате сериозен интерес ми пишете ЛС. Отговарям на всякакви въпроси, не ме мързи да снимам и измервам допълнително, ако се налага. Държа на добрата комуникация. Изпращам като МПП по БГ пощи или с наложен платеж по Еконт Изисквам предварително плащане за всички потребители - по Еконт С предимство са желаещите повече от 1 обява! Оценките ми от другия сайт на лични.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #503 -: Август 02, 2010, 17:26:37 » |
Нагоре
|
Здравейте, отново ще поставя проблем,който при мен се случва постоянно и писах веднъж за него, а именно за снимките. Вече няколко пъти изчезват от обявите ми или си разменят местата- снимка от една обява отива на мястото на друга в друга обява Днес например , в една от обявите ми за два потника,незнайно как , се беше "намърдала" снимка на чужда блузка ;D Естествено ,че я изтрих и си оправих мойте снимки,но вероятно с това се е появил проблем и при дамата ,която е публикувала обява за въпросната блузка, а пък едновременно с това самата ми обява се беше преместила в размери,които не отговарят на раздела ,в който съм я публикувала. Само искам да уточня,че снимките ми не се дублират с имена и не съм правила никакви промени в тази обява. Извинявам се за дългият пост,но хем ми е смешно вече, хем се чудя защо се получават такива парадокси За да не се получават такива неща, най-добре си наименовайте снимките по собствен начин. Понякога се получава преплитане в имената на снимките .
|
|
|
Активен
|
|
|
|
*Ави*
new user
Неактивен
Публикации: 72
мама на две сладурчета
|
|
« Отговор #504 -: Август 02, 2010, 18:10:54 » |
Нагоре
|
Здравейте ! Понеже не разбрах искам да попитам , ако публикувам повече от 5 обяви с носени дрешки на една и съща марка пак ли се счита за търговия ? Благодаря ви предварително за отговора
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #505 -: Август 02, 2010, 18:29:44 » |
Нагоре
|
Здравейте ! Понеже не разбрах искам да попитам , ако публикувам повече от 5 обяви с носени дрешки на една и съща марка пак ли се счита за търговия ? Благодаря ви предварително за отговора Да!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
elim
new user
Неактивен
Публикации: 68
|
|
« Отговор #506 -: Август 02, 2010, 22:52:07 » |
Нагоре
|
Здравейте, отново ще поставя проблем,който при мен се случва постоянно и писах веднъж за него, а именно за снимките. Вече няколко пъти изчезват от обявите ми или си разменят местата- снимка от една обява отива на мястото на друга в друга обява Днес например , в една от обявите ми за два потника,незнайно как , се беше "намърдала" снимка на чужда блузка ;D Естествено ,че я изтрих и си оправих мойте снимки,но вероятно с това се е появил проблем и при дамата ,която е публикувала обява за въпросната блузка, а пък едновременно с това самата ми обява се беше преместила в размери,които не отговарят на раздела ,в който съм я публикувала. Само искам да уточня,че снимките ми не се дублират с имена и не съм правила никакви промени в тази обява. Извинявам се за дългият пост,но хем ми е смешно вече, хем се чудя защо се получават такива парадокси За да не се получават такива неща, най-добре си наименовайте снимките по собствен начин. Понякога се получава преплитане в имената на снимките . Благодаря за отговорът-съобразявам се с това и всяка снимка си "кръщавам" по мой си начин Когато се получи първият път и Ви писах,си мислех,че проблемът идва от мен,макар че и тогава снимките ми бяха с неповтарящи се имена. Но как стана това с появата на чужда снимка в моя обява ;D И как от самосебе си,без да редактирам или каквото и да е по дадена обява-снимките се разместват или изчезват и на мястото на снимка-остава празно,а като си отворя обявата на редакция-снимките ми се виждат:o Поздрави от мен и съжалявам ,че продължавам тази дискусия,но наистина е странно...
|
|
|
Активен
|
Здравейте и благодаря на всеки, разгледал моите предложения за продажба. Артикулите, който предлагам са: -нови, от неуспешни он-лайн покупки. /така пазарувам предимно/ -носени по веднъж. -малък процент носени, но много запазени. -подаръци, които не ми стават или не ми допадат. -оригинални парфюми, които са ми омръзнали или такива, които не сработват добре с кожата и възприятията ми. Имам и някои изисквания, които ще споделя: 1. Изпращам основно с пощенската услуга на Еконт с наложен платеж. Цената е 2.50 плюс 2.5% такса върху стойността на нал.платеж. Мога да изпратя и като малък препоръчан пакет с БГ Пощи, но само след предварително заплащане! Ако не ви устройва- моля подминавайте обявите ми!
2.Разходите за доставка са за сметка на купувача,ако не е упоменато друго в обявата. Цената на опаковките /когато се налага/ също.
3.Ако сте си избрали нещо, моля да се свържете с мен на ЛС, за да уговорим и изясним всичко предварително.
4.Не прием оферта, ако след нея няма контакт на ЛС.
5.Пазарлъци за намаляване на цени не коментирам и не отговарям на ЛС в тази връзка! Както и за размяна, щом не е упомената в обявата като възможност!
Не искам да продавам артикулите си на всяка цена и съм максимално коректна в описанията и размерите. Приемам връщане само ако сте открили забележка, която не е упомената от мен.
Старая се да давам максимално точни размери на дрехите и обувките, освен стандартните по етикет. В тази връзка - не приемам връщане ако не сте преценили правилно мерките.
За да си спестим неприятни емоции и конфликти, моля питайте предварително за всичко което Ви интересува.
Често се налага да пътувам служебно за по 2-3 дни и моля за търпение ако не съм отговорила своевременно на зададен въпрос.
|
|
|
Горгона
КрИв ФаСоН:)
new user
Неактивен
Публикации: 187
|
|
« Отговор #507 -: Август 03, 2010, 10:22:17 » |
Нагоре
|
Забелязвам много избирателно качаване на снимките - публикуват се снимки над 2 МБ, опитвам с редакция да добавя трета- не става, махам другите две, за да остане само една - е пак не става.
|
|
« Последна редакция: Август 03, 2010, 10:25:11 от Горгона »
|
Активен
|
Изпращам само с пощенската услуга на Еконт! Плащането е или чрез Еконт паричен превод или като наложен платеж на пощенската пратка. Всичките ми обяви са за продажба, не разменям!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #508 -: Август 03, 2010, 12:18:24 » |
Нагоре
|
Възможно е да заради името на снимката , пробвай да направиш имета дълго буквосъчетание на латиница или много цифри
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Горгона
КрИв ФаСоН:)
new user
Неактивен
Публикации: 187
|
|
« Отговор #509 -: Август 03, 2010, 12:39:52 » |
Нагоре
|
Не е от името...слагам безумни словосъчетания в повечето случаи, а сега се наложи да сваля всички снимки от обявата, за да кача само една и не само, че не стана, ами и старите снимки не можах да си кача обратно..
|
|
|
Активен
|
Изпращам само с пощенската услуга на Еконт! Плащането е или чрез Еконт паричен превод или като наложен платеж на пощенската пратка. Всичките ми обяви са за продажба, не разменям!
|
|
|
|
|