bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #135 -: Април 23, 2010, 22:25:06 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #136 -: Април 23, 2010, 22:29:11 » |
Нагоре
|
БЛАГОДАРЯ!
Няма проблеми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mamma mia
new user
Неактивен
Публикации: 98
|
|
« Отговор #137 -: Април 24, 2010, 13:31:27 » |
Нагоре
|
Здравейте,скъпи модератори! Искам да скрия е-мейл адреса си от профила,но нещо не успявам.... Влизам в редактиране на профила и т.н Пароли,въпроси-не става!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #138 -: Април 24, 2010, 13:38:04 » |
Нагоре
|
Здравейте,скъпи модератори! Искам да скрия е-мейл адреса си от профила,но нещо не успявам.... Влизам в редактиране на профила и т.н Пароли,въпроси-не става! Майла ти е скрит. Явно си успяла. Това, че ти го виждаш не означава, че и другите го виждат
|
|
|
Активен
|
|
|
|
katrin7
new user
Неактивен
Публикации: 108
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #139 -: Април 25, 2010, 16:41:14 » |
Нагоре
|
Защокато влезна в обявите си, отгоре има съобщения и ми излизат броя на съобщенията, но едно от тях липсваше, а имах известие в майла. После влезнах във форума и на моите съобщения видях въпросното съобшение , а другите и нямаше. Не знам доколко го обясних, но сякаш има два раздела със съобщения.
|
|
|
Активен
|
С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден. 1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите. 2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж. 3. Спазвам реда на записалите се в обявата. 4. Пощенските са за сметка на купувача. 5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #140 -: Април 25, 2010, 16:49:35 » |
Нагоре
|
Защокато влезна в обявите си, отгоре има съобщения и ми излизат броя на съобщенията, но едно от тях липсваше, а имах известие в майла. После влезнах във форума и на моите съобщения видях въпросното съобшение , а другите и нямаше. Не знам доколко го обясних, но сякаш има два раздела със съобщения.
Да има съобщения в Обяви и съобщения във Форума. Първите скоро мисля да ги махна.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #141 -: Април 25, 2010, 20:29:24 » |
Нагоре
|
Aко не товарят много не ги махайте! Така не е нужно да ходя напред назад да следя личните........е мое мнение де!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #143 -: Април 25, 2010, 21:09:49 » |
Нагоре
|
и пак аз досадата.... има ли начин страница номер в моите обяви да има и на върхът обосновавам се: когато искам да си видя последните обяви се разхождам до края на страницата.... не че ще заслабна ама..... и огромни поздравления за сайта и най вече за труда.....гледам "биг бос" все около 5 заранта сервира кафето... ! Супер е!
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 6-8 часа! Пошенските са за Ваша сметка освен ако нямаме др. уговорка! Пращам САМО след получен запис или банков превод!
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #145 -: Април 25, 2010, 21:18:32 » |
Нагоре
|
ТенкЮ ин Адванс!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mmagy
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #146 -: Април 26, 2010, 11:54:28 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #147 -: Април 26, 2010, 12:12:49 » |
Нагоре
|
Хмммм , момент да проверя Мила , туко що опитах през пощата да пратя линка ти става ти този линк ли пращаш http://www.bgdomakinq.com/showcat.php?cat=500&ppuser=31Пробвай пак , кликайки с десен бутон дърху връзката в самия пост , и избирайки после Copy Shortcut А после в мейла просто Ctrl+V
|
|
« Последна редакция: Април 26, 2010, 12:19:11 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
vili777
power user
Неактивен
Публикации: 649
|
|
« Отговор #148 -: Април 26, 2010, 14:30:29 » |
Нагоре
|
Здравейте, искам да попитам, защо като кликна върху бутон коментари към моите обяви, излиза числото 6, а никъде не намирам такива коментари? Благодаря
|
|
|
Активен
|
скайп alvisa77 Настоявам парите и пакета да се пускат едновременно! Купувача плаща пощенските! Коректна съм и искам коректност!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #149 -: Април 26, 2010, 14:32:42 » |
Нагоре
|
Числото е служебен броят който съм забравил да премахна Ще бъде оправено довечера
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|