mentina
new user
Неактивен
Публикации: 24
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #540 -: Август 14, 2010, 17:22:16 » |
Нагоре
|
Опитвам се да изпратя лично съобщение, но опцията с изписване на синволите от картинката не работи (между другото въобще не ми допада, защото много бави кореспонденцията). Самата картинка не я виждам, а само има линк с чуйте синволите.
по принцип го има този проблем от време на време с искането на въвеждане на синволи но той изчезваше след няколко пъти ,но при теб проблема май е друг и ще изчакаме шефа да каже как да го решиш И аз съм със същия проблем. Бихте ли помогнали? Благодаря
|
|
|
Активен
|
1.Получавам и изпращам като МПП. Пощенските разходи са за сметка на купувача, освен ако няма друга уговорка. 2.Спазвам реда в обявата. Желаещите за повече от една обява са с предимство, както и сериозните купувачи. Оценките ми от подобен сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=32920
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #541 -: Август 14, 2010, 17:37:10 » |
Нагоре
|
Опитвам се да изпратя лично съобщение, но опцията с изписване на синволите от картинката не работи (между другото въобще не ми допада, защото много бави кореспонденцията). Самата картинка не я виждам, а само има линк с чуйте синволите.
по принцип го има този проблем от време на време с искането на въвеждане на синволи но той изчезваше след няколко пъти ,но при теб проблема май е друг и ще изчакаме шефа да каже как да го решиш И аз съм със същия проблем. Бихте ли помогнали? Благодаря Сменете браузъра. Примерно с Мозила. След като се вкара кода няколко пъти, той ще изчезне.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mentina
new user
Неактивен
Публикации: 24
|
|
« Отговор #542 -: Август 14, 2010, 17:39:10 » |
Нагоре
|
по принцип го има този проблем от време на време с искането на въвеждане на синволи но той изчезваше след няколко пъти ,но при теб проблема май е друг и ще изчакаме шефа да каже как да го решиш И аз съм със същия проблем. Бихте ли помогнали? Благодаря Сменете браузъра. Примерно с Мозила. След като се вкара кода няколко пъти, той ще изчезне. Писах и в другата тема - сторих го, но не се получава.
|
|
|
Активен
|
1.Получавам и изпращам като МПП. Пощенските разходи са за сметка на купувача, освен ако няма друга уговорка. 2.Спазвам реда в обявата. Желаещите за повече от една обява са с предимство, както и сериозните купувачи. Оценките ми от подобен сайт: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=32920
|
|
|
tri6a
new user
Неактивен
Публикации: 31
|
|
« Отговор #543 -: Август 14, 2010, 18:02:41 » |
Нагоре
|
Дали е възможно, потребителите да не правят пазарлъци в обявите, грозно, обидно и просташко е. Право на всеки е да определи цената си и ако някой може да помоли за отстъпка е редно това да стане в съответната учтива форма чрез лично съобщение. Предполагам модераторът, който ми е оставил това съобщение в обявата "приогромен коментар в цената я взимам.Давам ти 20лв" е бил с опрян в челото пистолет, за да си позволи такъв коментар Известно ми е, че модераторите не са на заплата тук, но все пак има толкова много млади, възпитани и любезни домакини Нека има някаква форма на учтивост, за да не се превърне сайта в биташка сергия в цигански квартал! Поздрави!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #544 -: Август 14, 2010, 18:52:13 » |
Нагоре
|
Първо , всеки човек си има свой начин на комуникация , аз също обичам пазърлъка , предположението ми е че колежката го е направила в шеговита форма , като подмятане . Второ , пак мое си предположение, човек се пазари тук защото комуникацията е дирекнтно с продавача , затова и не се придържа към магазинно поведение. И трето последно относно това Нека има някаква форма на учтивост, за да не се превърне сайта в биташка сергия в цигански квартал!
искам да ти споделя че в най ама най- големите и световно известни пазари - дубайския , туниския , истамбулския и т.н. пазърлъка е задължителна част при комуникирането , там прадавачите дори се обиждат ако не ги чегъртнеш за цената , това го казвам за информация , че пазърлъка не е присъщ само на циганите , напротив това е присъщо на всеки с търговски нюх било то продавач или купувач
|
|
« Последна редакция: Август 14, 2010, 19:49:31 от The_Black_Angel »
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #545 -: Август 14, 2010, 19:37:10 » |
Нагоре
|
Дали е възможно, потребителите да не правят пазарлъци в обявите, грозно, обидно и просташко е. Право на всеки е да определи цената си и ако някой може да помоли за отстъпка е редно това да стане в съответната учтива форма чрез лично съобщение. Предполагам модераторът, който ми е оставил това съобщение в обявата "приогромен коментар в цената я взимам.Давам ти 20лв" е бил с опрян в челото пистолет, за да си позволи такъв коментар Известно ми е, че модераторите не са на заплата тук, но все пак има толкова много млади, възпитани и любезни домакини Нека има някаква форма на учтивост, за да не се превърне сайта в биташка сергия в цигански квартал! Поздрави! Триша искрено се надявам модератора да казал това в шеговита форма. Надявам се да се свърже с теб и да изчистите положението. Гледаме в сайта да се спазва добро поведение, но всеки потребител сам си решава къде и как да си уговори сделката. Доста ще е трудно да контролирам такова предложение да няма пазарлъци във коментарите.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #546 -: Август 14, 2010, 19:50:36 » |
Нагоре
|
A moje li da se sloji KREDOR, 4e sym na po4ivka i polzvam 4ujd komp, na koito nqma kirilica...? :
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #547 -: Август 14, 2010, 19:54:01 » |
Нагоре
|
A moje li da se sloji KREDOR, 4e sym na po4ivka i polzvam 4ujd komp, na koito nqma kirilica...? : Ще видя какви са условията им на Кредор и ще реша.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #548 -: Август 15, 2010, 14:23:54 » |
Нагоре
|
Здравейте, защо като посоча линк в коментар и той не се отваря? http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=4441&cat=14Благодаря предварително
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #549 -: Август 15, 2010, 14:34:31 » |
Нагоре
|
Трябва да използваш скобите които ти излизат от иконката на втория ред третата -демек в секция обява ги пишеш ти и между тях слагаш адреса .,аз сега съм ти го оправила само дано си ме разбрала каква искам да кажа
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
моите слънца
|
|
« Отговор #550 -: Август 15, 2010, 14:38:11 » |
Нагоре
|
Нищо не разбрах
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #551 -: Август 15, 2010, 14:52:51 » |
Нагоре
|
Нищо не разбрах така погледни в тази обява дето си писала за размяна съм написала скобите и там дето пише "тук" се поставя линка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #552 -: Август 15, 2010, 14:57:42 » |
Нагоре
|
За да пробваш изтрий си ако искаш коментара и пак го напиши слагаш първита скоби ,поставяш линка към твоите обяви и накрая пак пишеш вторите скоби,може и да има друг начин но аз това знам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
моите слънца
|
|
« Отговор #553 -: Август 15, 2010, 15:02:40 » |
Нагоре
|
Какво значи Трябва да използваш скобите които ти излизат от иконката на втория ред третата [url] [url] -тези скоби и латински съкращеншя ги пиша аз или от някъде се вмъкват?И защо трябва да е толкова сложно?Когато посочвам линк при писане на лично с. не поставям никакви скоби и всичко е ок.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #554 -: Август 15, 2010, 15:19:43 » |
Нагоре
|
Какво значи Трябва да използваш скобите които ти излизат от иконката на втория ред третата [url] [url] -тези скоби и латински съкращеншя ги пиша аз или от някъде се вмъкват?И защо трябва да е толкова сложно?Когато посочвам линк при писане на лично с. не поставям никакви скоби и всичко е ок. Да точно тези скоби ги пишеш ти,а защо е така не знам,шефа като се появи ще даде някакъв коментар но от моя страна с каквото можах помогнах
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|