|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #616 -: Август 27, 2010, 22:48:43 » |
Нагоре
|
Може ли да проверите, дали margarita80 и margoto_84 имат нещо общо, като регистрации в сайта? Първият потребител ме накара да му запазя обява, а втория видях, че присъства в списъка с некоректни потребители.
Не са на един и същи потребител. Не се притеснявай.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #617 -: Август 27, 2010, 22:52:54 » |
Нагоре
|
Благодаря много, но все пак за мен margoto_84 е некоректна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mamenceto S
new user
Неактивен
Публикации: 5
|
|
« Отговор #618 -: Август 30, 2010, 22:57:24 » |
Нагоре
|
Здравейте,интересува ме как да проследя коментарите на обява, в която съм записана т.е да разбера коя по ред съм......за кого е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radadan
new user
Неактивен
Публикации: 22
|
|
« Отговор #619 -: Август 31, 2010, 06:52:12 » |
Нагоре
|
Здравейте, опитвам се да пусна нова обява, но изобщо не намирам откъде да стане това. Аз ли полудявам, или има някаква промяна в начина? Освен това искам да редактирам своя обява, но не излиза в опциите бутона за редакция. Ще ви бъда благодарна да ми обясните откъде се публикува обява!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #620 -: Август 31, 2010, 06:55:54 » |
Нагоре
|
Това е цитат на ЛС на АДМИН, изпратено предполагам до всички потребители:
administrator Администратор Старши потребител
Активен
Публикации: 750
(Без заглавие) « Изпратени до: administrator -: Вчера в 19:46:20 » Цитат Отговор Премахни
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте, поради преместването на сайта на друг сървър, за времето от 24.00 днес 30.08.2010 до 24.00 часа на 31.08.2010 (1 ден) се ограничава публикуването и триенето на обяви. Надявам се да приключим и по-рано
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #621 -: Август 31, 2010, 07:19:56 » |
Нагоре
|
Това е цитат на ЛС на АДМИН, изпратено предполагам до всички потребители:
administrator Администратор Старши потребител
Активен
Публикации: 750
(Без заглавие) « Изпратени до: administrator -: Вчера в 19:46:20 » Цитат Отговор Премахни
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте, поради преместването на сайта на друг сървър, за времето от 24.00 днес 30.08.2010 до 24.00 часа на 31.08.2010 (1 ден) се ограничава публикуването и триенето на обяви. Надявам се да приключим и по-рано
Да
|
|
|
Активен
|
|
|
|
radadan
new user
Неактивен
Публикации: 22
|
|
« Отговор #622 -: Август 31, 2010, 07:24:54 » |
Нагоре
|
Благодаря, извинявам се, че не прочетох първо ЛС.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #623 -: Септември 07, 2010, 14:44:15 » |
Нагоре
|
Има ли правило колко часа се чака след запис?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #624 -: Септември 07, 2010, 14:54:24 » |
Нагоре
|
Има ли правило колко часа се чака след запис?
Няма такова правило в сайта. Оставили сме по преценка на всеки.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ani
new user
Неактивен
Публикации: 30
|
|
« Отговор #625 -: Септември 10, 2010, 17:24:36 » |
Нагоре
|
Защо когато публикувам обява, докато напиша текста и избера петте снимки, системата ме изхвърля и иска отново име и парола и после отново трябва да набирам обявата. Същото се случва и ако се загледам по-дълго в някоя обява и не разцъквам нищо. Много е неприятно. Аз си пиша текста дирекно в обявата, знам, че мога да го приготвя на отделен файл и само да го паствам, но нали все пак сайта трябва да е удобен за ползване.
|
|
|
Активен
|
Пощенските - за купувача. Не пазя ред за запис без потвърждение на лични. Не приемам размяна, не изпращам за проба. Гарантирам за качеството на нещата в моите обяви. Държа на коректните отношения. Приемам плащания по банков път, имам сметка в ДСК.
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #626 -: Септември 10, 2010, 19:37:54 » |
Нагоре
|
при мен пък проблема е,че: -немога да добавя повече от 5снимки... искам да редактирам и да добавя още, но ми изписва някаква грешка и не става.
|
|
« Последна редакция: Септември 10, 2010, 19:39:53 от Sky_Angel »
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #627 -: Септември 10, 2010, 19:42:46 » |
Нагоре
|
при мен пък проблемите са два: -немога да добавя повече от 5снимки... искам да редактирам и да добавя още, но ми изписва някаква грешка и не става. -от няколко дни, немога и да маркирвам ПРОДАДЕНО. : По принцип не може повече от 5 снимки. С редакция става, но ще направя корекция. По-добре така отколкото да бави сайта. Колкото бройки има пуснати за Продажба, толкова пъти трябва да натиснете Продадено. Защо когато публикувам обява, докато напиша текста и избера петте снимки, системата ме изхвърля и иска отново име и парола и после отново трябва да набирам обявата. Същото се случва и ако се загледам по-дълго в някоя обява и не разцъквам нищо. Много е неприятно. Аз си пиша текста дирекно в обявата, знам, че мога да го приготвя на отделен файл и само да го паствам, но нали все пак сайта трябва да е удобен за ползване.
Когато дадеш Вход, напишеш името и паролата, сложи човка на "Запомни потребителското име и парола:"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
|
|
« Отговор #628 -: Септември 11, 2010, 08:03:16 » |
Нагоре
|
искам да попитом-има ли тема за похвали от покупките от BgDomakinq.com ?Благодаря предварително.
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #629 -: Септември 11, 2010, 08:13:27 » |