denica.staneva
дъщеря ми е моят живот
power user
Неактивен
Публикации: 1546
четете подписът ми!!!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #630 -: Септември 11, 2010, 08:18:55 » |
Нагоре
|
blagodarq mila
|
|
|
Активен
|
изисквам предварително плащане!!!аман от тарикати!!!
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #631 -: Септември 11, 2010, 08:58:46 » |
Нагоре
|
при мен пък проблемите са два: -немога да добавя повече от 5снимки... искам да редактирам и да добавя още, но ми изписва някаква грешка и не става. -от няколко дни, немога и да маркирвам ПРОДАДЕНО. : По принцип не може повече от 5 снимки. С редакция става, но ще направя корекция. По-добре така отколкото да бави сайта. Колкото бройки има пуснати за Продажба, толкова пъти трябва да натиснете Продадено. да, това за маркирването на ПРОДАДЕНО, го схванах снощи и затова си корегирах постта. а за снимките, не е болка за умиране и 5 са достатъчно... но просто имах ЛОТ с 8блузки и исках да добавя снимки на всяка поотделно. : но като не успях, ги нащраках по 2, по 3 на снимка и стана работата
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
SuNnY SkY
new user
Неактивен
Публикации: 23
|
|
« Отговор #632 -: Септември 16, 2010, 11:34:32 » |
Нагоре
|
Как да добавя някоя обява в Наблюдавани? п.с.Извинявам се за елементарния въпрос,ама още разучавам ...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titkata
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #633 -: Септември 16, 2010, 12:02:45 » |
Нагоре
|
И аз въпросче... Какво трябва да напраня,за да не получавам известия на мейла,за мои коментари или коментари по мои обяви!?
Благодаря предварително за отговора!
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Спазвам реда в обявата и пазя ред 3 часа,след което пращам на първият дал адрес на лични! За нови потребители и такива с отрицателни оценки-моля предварително плащане! Давам предимство при покупка на няколко от обявите ми! Не плащам опаковки! Коректна съм,очаквам същото и от вас!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #634 -: Септември 16, 2010, 12:10:58 » |
Нагоре
|
Как да добавя някоя обява в Наблюдавани? п.с.Извинявам се за елементарния въпрос,ама още разучавам ... Влизаш в обявата -> горе в дясно "Опции" -> Добави в наблюдавани И аз въпросче... Какво трябва да напраня,за да не получавам известия на мейла,за мои коментари или коментари по мои обяви!?
Благодаря предварително за отговора!
При публикуването на обяви - най-долу когато те пита дали да получаваш известие по майл - цъкваш НЕ Иначе влез в профила си на този адрес: http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=995&protype=3Отиди на "Известия за обяви" маркирай всички и натисни бутона "Премахни абонамента"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
titkata
new user
Неактивен
Публикации: 137
|
|
« Отговор #635 -: Септември 16, 2010, 12:29:22 » |
Нагоре
|
Май стана! Благодаря за бързия отговор!
|
|
|
Активен
|
Изпращам като МПП! Пощенските за сметка на купувача! Спазвам реда в обявата и пазя ред 3 часа,след което пращам на първият дал адрес на лични! За нови потребители и такива с отрицателни оценки-моля предварително плащане! Давам предимство при покупка на няколко от обявите ми! Не плащам опаковки! Коректна съм,очаквам същото и от вас!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #636 -: Септември 16, 2010, 13:41:35 » |
Нагоре
|
Хм...понеже не мога да си изместя няколко обяви в категорията 'за подаряване', започнах да ги препубликувам. Сега обаче, качвам обявата в 'за подаряване', но когато я отворя ми пише "ОБЯВА ЗА ТЪРСЕНЕ".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #637 -: Септември 16, 2010, 14:10:01 » |
Нагоре
|
Хм...понеже не мога да си изместя няколко обяви в категорията 'за подаряване', започнах да ги препубликувам. Сега обаче, качвам обявата в 'за подаряване', но когато я отворя ми пише "ОБЯВА ЗА ТЪРСЕНЕ".
Да знам за това. Ще го оправя довечера!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #638 -: Септември 16, 2010, 14:49:56 » |
Нагоре
|
може ли да помоля да проверите дали има потребител niki_7575=нещо не може да си влезе.дава му че има такъв потребител.грешна парола.иска парола на имейла.дава че му е пратена.но няма.къде бърка благодаря
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #639 -: Септември 16, 2010, 15:25:23 » |
Нагоре
|
може ли да помоля да проверите дали има потребител niki_7575=нещо не може да си влезе.дава му че има такъв потребител.грешна парола.иска парола на имейла.дава че му е пратена.но няма.къде бърка благодаря изпрати ми на ЛС мейла с който се е регистрирал
|
|
|
Активен
|
|
|
|
илонка83
new user
Неактивен
Публикации: 180
|
|
« Отговор #640 -: Септември 16, 2010, 16:30:27 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам защо не мога да публикувам обява,изписва че препубликуването на обяви е забранено,а аз я публикувам за първи път : днес предиобяд публикувах една обява безпроблемно,но следобяд неуспявам : Благодаря предварително:)
|
|
|
Активен
|
Изчаквам "запис" 5 часа,след това изпращам на първият писал ми на лични! Връщам стоки неотговарящи на описанието! Наложен платеж само с предварителна уговорка! Предварително не плащам! Потребителските ми оценки от продавалник: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=65079
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #641 -: Септември 16, 2010, 17:26:56 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам защо не мога да публикувам обява,изписва че препубликуването на обяви е забранено,а аз я публикувам за първи път : днес предиобяд публикувах една обява безпроблемно,но следобяд неуспявам : Благодаря предварително:) Снимките Ви са по-големи от 2 мегабайта.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
илонка83
new user
Неактивен
Публикации: 180
|
|
« Отговор #642 -: Септември 16, 2010, 18:01:19 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам защо не мога да публикувам обява,изписва че препубликуването на обяви е забранено,а аз я публикувам за първи път : днес предиобяд публикувах една обява безпроблемно,но следобяд неуспявам : Благодаря предварително:) Снимките Ви са по-големи от 2 мегабайта. Не е от снимките- всички са под 2МБ,възможно ли е да има друга причина?
|
|
|
Активен
|
Изчаквам "запис" 5 часа,след това изпращам на първият писал ми на лични! Връщам стоки неотговарящи на описанието! Наложен платеж само с предварителна уговорка! Предварително не плащам! Потребителските ми оценки от продавалник: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=65079
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #643 -: Септември 16, 2010, 18:32:02 » |
Нагоре
|
Здравейте искам да попитам защо не мога да публикувам обява,изписва че препубликуването на обяви е забранено,а аз я публикувам за първи път : днес предиобяд публикувах една обява безпроблемно,но следобяд неуспявам : Благодаря предварително:) Снимките Ви са по-големи от 2 мегабайта. Не е от снимките- всички са под 2МБ,възможно ли е да има друга причина? Чесно казано се съмнявам. Пробвай през друг браузър или пробвай да пуснеш обява само с една снимка!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
redmontale
new user
Неактивен
Публикации: 34
|
|
« Отговор #644 -: Септември 16, 2010, 21:02:36 » |
Нагоре
|
Аз имам подобен проблем. Освен че ми изписва, че нямам право да публикувам, ми се явява и следният надпис: Sorry, this image type is not supported yet. Снимките ми са във формат JPEG, както обикновено, и са най-малкия възможен размер, с който снима апаратът ми. С две думи - нищо по-различно не правя от това, което правя всеки път като публикувам обява. Ако това е важно - с Файърфокс съм и винаги през него съм публикувала. Благодаря.
А, още нещо. Пише ми, че имам 3 съобщения, а в кутията са ми 5 или 6. Не че е особено важно, така или иначе като отворя виждам, просто съобщавам за вероятно наличие на някакъв проблем.
|
|
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 21:06:15 от redmontale »
|
Активен
|
1. Пощенските са за сметка на купувача. 2. Моля, плащайте си пощенските, освен ако в обявата не е отразено 0.00лв или не сме се уговорили на лс за друго. 3. Не пазя ред, продавам на този, който ми пише на лс с адрес. 4. Изпращам като препоръчан малък пакет. 5. Коректна съм и очаквам същото.
|
|
|
|
|