daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #675 -: Септември 21, 2010, 22:59:04 » |
Нагоре
|
Може да ви се стори глупаво но Къде мога да видя тези емотикони-които всички толкова харесват : Точно до показаните емотоконки има надпис " [още]" цъкни
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #676 -: Септември 21, 2010, 23:08:03 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #677 -: Септември 22, 2010, 07:14:39 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=43519Здравейте, опитах няколко пъти да поставя линк в обявата към страницата от където са купени, но при директно отваряне на линка, се показва същата моя обява а не страницита която се опитвам да посоча Къде е грешката ми ?
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
Galina Lovecheva
new user
Неактивен
Публикации: 345
Горда мама на двама!!!
|
|
« Отговор #678 -: Септември 22, 2010, 09:01:41 » |
Нагоре
|
Здравейте,от ден-два при всяко отваряне на обява или следваща страница ми изписва това: Internet Explorer cannot open site http://www.bg.domakinq.com...... Operation aborted Може ли някой да ми отговори защо се получава така,страшно изнервящо е
|
|
|
Активен
|
анимационные картинкиВръщам,ако не отговаря на описанието. За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане. Не приемам НП без уговорка. ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ. *оценки*(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в (='.'=) подписа си, за да му помогнем да ('')_('') превземе света.
|
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #680 -: Септември 22, 2010, 13:53:12 » |
Нагоре
|
Само на мен ли ми изчезна КОМЕНТАРИ ПО МОИ ОБЯВИ : Форум/ Моите обяви /Наблюдавани /Моите коментари /Форумни съобщения /Начало/Търси /Моя профил /Добави обява /Излез лелеее, чак сега видях каква е промяната в тази опция. вместо 10, сега виждам 30 обяви с последни коментари... Мн по-добре! БЛАГОДАРСКО!
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
Публикации: 165
|
|
« Отговор #682 -: Септември 23, 2010, 14:19:14 » |
Нагоре
|
С 2 въпроса съм: 1. Как да постъпя с хората, които въпреки, че съм написала изрично че НЕ желая размяна, ми предлагат такава. 2. Как да постъпя с потребителка, която ми е заявила, че понеже след седмица ще има пари тогава, ще купи дадено нещо и така и не пише, даже и не отговаря на Лс, а е Онлайн. Подчертава - дала е думата си, че ще купи нещото.
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
stella77
stella77
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #683 -: Септември 23, 2010, 23:04:50 » |
Нагоре
|
Здравейте,от ден-два при всяко отваряне на обява или следваща страница ми изписва това: Internet Explorer cannot open site http://www.bg.domakinq.com...... Operation aborted Може ли някой да ми отговори защо се получава така,страшно изнервящо е И при мен е същото, но в добавка и това, че не мога да публикувам обява като хората, или по 5 пъти натискам публикувай, докато публикува или въобще не иска да я публикува. А снимка категорично ми отказа да приеме системата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам и от вас същото. Изисквам предварително плащане за хора с по-малко оценки от моите и за хора с отрицателни оценки. Мисля, че така е най-справедливо. Не продавам боклуци, моля не ми и предлагайте такива. Връщам, ако не отговаря на описанието. И още нещо - невъзможно ми е вече да ходя всеки ден до пощата, моля проявете разбиране с две деца съм
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #684 -: Септември 24, 2010, 06:53:34 » |
Нагоре
|
Момичета ползвайте друг браузър примерно Мозила!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #685 -: Септември 24, 2010, 08:48:13 » |
Нагоре
|
Досега използвах ел адрес на мъжа ми-сега си направих мой и искам да го сменя-това проблем ли е Притесняваме че имам няколко уговорки тук-и да не стане така като го сменя да не съм активна или да трябва да чакам нещо
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #686 -: Септември 24, 2010, 10:26:32 » |
Нагоре
|
Досега използвах ел адрес на мъжа ми-сега си направих мой и искам да го сменя-това проблем ли е Притесняваме че имам няколко уговорки тук-и да не стане така като го сменя да не съм активна или да трябва да чакам нещо
Променете го. Ако има проблем ще реагирам веднага!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sweet
new user
Неактивен
Публикации: 236
сладка
|
|
« Отговор #687 -: Септември 24, 2010, 11:54:54 » |
Нагоре
|
Току що прочетох новото правило за бельото.
Бебешките бодита и те ли влизат в списъка? Защото както всички знаем бебешите бодита се носят върху памперс - следователно не са рискови.
|
|
|
Активен
|
Случва се да се забавя със запис или пакет - ако желаете спешно да получите записа/пакета ми кажете! КОРЕКТНА съм! Не приемам връщане, заради неправилна преценка на купувача! Мерете внимателно, ако нещо не ви е ясно, питайте! Не приемам пратки с наложен платеж! Изпращам и получавам като МПП!
|
|
|
Tonita75
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #688 -: Септември 25, 2010, 13:47:51 » |
Нагоре
|
Как мога да "повдигам" обява напред в съответната категория?
|
|
|
Активен
|
Изпращам след предварително заплащане за нови потребители. Суми над 20 лв. - предварително заплащане. Получавам и изпращам по поща. Коректна съм и очаквам същото. Изчаквам до 8 часа след записване. Следя реда на записаните. Очаквам ЛС след записване в обявата.
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #689 -: Септември 25, 2010, 16:07:11 » |
Нагоре
|
Как мога да "повдигам" обява напред в съответната категория?
Не може. Повдигането е забранено. Можете да изтриете обява след като мине 1 месец след последното и публикуване и да я пуснете наново
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|