Tonita75
new user
Неактивен
Публикации: 117
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #690 -: Септември 26, 2010, 07:53:42 » |
Нагоре
|
Още един въпрос.Случи ми се в моя обява да са се озовали, незнайно как, снимките на друга мама
|
|
|
Активен
|
Изпращам след предварително заплащане за нови потребители. Суми над 20 лв. - предварително заплащане. Получавам и изпращам по поща. Коректна съм и очаквам същото. Изчаквам до 8 часа след записване. Следя реда на записаните. Очаквам ЛС след записване в обявата.
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #691 -: Септември 26, 2010, 07:55:15 » |
Нагоре
|
Най-вероятно снимките ви са с едни и същи имена. Преименувай твоите и ги качи наново;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Tonita75
new user
Неактивен
Публикации: 117
|
|
« Отговор #692 -: Септември 26, 2010, 07:56:54 » |
Нагоре
|
Най-вероятно снимките ви са с едни и същи имена. Преименувай твоите и ги качи наново;)
Благодаря
|
|
|
Активен
|
Изпращам след предварително заплащане за нови потребители. Суми над 20 лв. - предварително заплащане. Получавам и изпращам по поща. Коректна съм и очаквам същото. Изчаквам до 8 часа след записване. Следя реда на записаните. Очаквам ЛС след записване в обявата.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
Публикации: 532
|
|
« Отговор #693 -: Септември 26, 2010, 09:50:30 » |
Нагоре
|
Здравейте,от ден-два при всяко отваряне на обява или следваща страница ми изписва това: Internet Explorer cannot open site http://www.bg.domakinq.com...... Operation aborted Може ли някой да ми отговори защо се получава така,страшно изнервящо е Отвори си Windows Internet Explorer -> view ->encoding -> ( сложи отметка на) auto-select. Ако пак продължи да ти дава грешка пиши.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
medissa123
new user
Неактивен
Публикации: 165
|
|
« Отговор #694 -: Септември 27, 2010, 14:48:09 » |
Нагоре
|
Някой ще ми отговори ли?1
|
|
|
Активен
|
Не искам pазмяна;Предпочитам плащане по банков път; Спазвам реда на записване до опр.момент;Предимство-потребители с повече покупки;Не толерирам бавенето на запис,повече от нормалното; Оценките ми от друг сайт
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #695 -: Септември 27, 2010, 14:51:11 » |
Нагоре
|
С 2 въпроса съм: 1. Как да постъпя с хората, които въпреки, че съм написала изрично че НЕ желая размяна, ми предлагат такава. 2. Как да постъпя с потребителка, която ми е заявила, че понеже след седмица ще има пари тогава, ще купи дадено нещо и така и не пише, даже и не отговаря на Лс, а е Онлайн. Подчертава - дала е думата си, че ще купи нещото.
Просто ги изгорираш и толкова. Нищо друго не можеш да направиш. Аз вече си имам списък от 3-ма потребители с които не желая нито да общувам, нито да купувам/продавам каквото и да е.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #696 -: Септември 27, 2010, 15:22:54 » |
Нагоре
|
2. Как да постъпя с потребителка, която ми е заявила, че понеже след седмица ще има пари тогава, ще купи дадено нещо и така и не пише, даже и не отговаря на Лс, а е Онлайн. Подчертава - дала е думата си, че ще купи нещото.
ами какъв е проблема да я изчакаш една седмица,стига да няма и друг интерес към обявата.и аз имах такава мама която ме помоли да я изчакам 10дни.и аз го направих.точно след 10 дни мамата ми писа ,даде ми адресче и и изпратих дрешката.има и съвестни и коректни хора тук. щом ти е дала дума сигурно ще я спази.
|
|
« Последна редакция: Септември 27, 2010, 15:25:50 от mi_ma »
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #697 -: Септември 27, 2010, 21:41:12 » |
Нагоре
|
С 2 въпроса съм: 1. Как да постъпя с хората, които въпреки, че съм написала изрично че НЕ желая размяна, ми предлагат такава. 2. Как да постъпя с потребителка, която ми е заявила, че понеже след седмица ще има пари тогава, ще купи дадено нещо и така и не пише, даже и не отговаря на Лс, а е Онлайн. Подчертава - дала е думата си, че ще купи нещото.
1. Игнорираш ги. 2. Сама трябва да си прецениш. "Обещаното не екато завещаното"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #698 -: Септември 28, 2010, 11:49:26 » |
Нагоре
|
Здравейте!Не зная дали тук да питам-моя приятелка си е направила регистрация,ника и е diwane имеила ivelt@abv.bg,получила е регистрационен имеил,но не може въобще да влезне,излиза че няма такъв потребител!Благодаря предварително!
|
|
« Последна редакция: Септември 28, 2010, 11:52:17 от margafraca »
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #699 -: Септември 28, 2010, 11:57:50 » |
Нагоре
|
Здравейте!Не зная дали тук да питам-моя приятелка си е направила регистрация,ника и е diwane имеила ivelt@abv.bg,получила е регистрационен имеил,но не може въобще да влезне,излиза че няма такъв потребител!Благодаря предварително! Наистина няма такъв потребител. Нека си направи нова регистрация!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ninicol
new user
Неактивен
Публикации: 267
|
|
« Отговор #700 -: Септември 29, 2010, 09:40:39 » |
Нагоре
|
Да попитам нещо и аз - до скоро получавах уведомителен и-мейл за нови неща в дадена категория дрехи, бях го заявила. Сега изведнъж мейлите спряха да идват. Какво стана и мога ли да ги получавам отново /не виждам опцията за абонамент/? Благодаря.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от другите. Връщам стоки, неотговарящи на описанието и не изпращам пари предварително. Изпращам препоръчано по пощата или като МПП по Еконт и плащам с пощенски запис или на куриерите. Пощенските разходи за изпращане на МП или колет, както и наложеният платеж, са за сметка на купувача, освен ако не е уговорено друго. За нови потребители, както и за такива без положителни оценки, изпращам по пощата или по Еконт с наложен платеж. Моля, изпращайте пратките препоръчано, за да е сигурно, че ще пристигнат.
|
|
|
daiido
АДМИНИСТРАТОР
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #701 -: Септември 29, 2010, 10:38:15 » |
Нагоре
|
Да попитам нещо и аз - до скоро получавах уведомителен и-мейл за нови неща в дадена категория дрехи, бях го заявила. Сега изведнъж мейлите спряха да идват. Какво стана и мога ли да ги получавам отново /не виждам опцията за абонамент/? Благодаря.
Опцията е премахната, за неопределен париод от време. За момента ще е така.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #702 -: Септември 29, 2010, 10:57:59 » |
Нагоре
|
Поради големия брой публикувани обяви, сървъра изпраща голям брой майли, което в даден момент блокира изпращането на съобщения за коментари и сървъра става по-бавен. Както каза другия администратор за момента ще остане изключена опцията. Съжелявам.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nelini
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #703 -: Септември 29, 2010, 13:26:26 » |
Нагоре
|
Здравейте!От скоро посещавам сайта.Още не съм съвсем ориентирана в нещата.Та,въпросът ми е как да виждам коментарите на другите мами,записани преди мен в някоя обява? Виждам само,че има примерно 5 коментара,но не знам къде да ги видя и прочета... И още един въпрос...Искам да дам линк в подписа си към оценките ми в Продавалника,но нещо не ми се отваря...Къде греша? Благодаря предварително за отговорите!
|
|
|
Активен
|
Оценките ми: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=51887&ppaction=readfeedМомичетата,с които съм контактувала са ВИНАГИ с предимство! Не поемам пощенски! Не плащам опаковки! Не се занимавам с наложени платежи! Предварително плащане за непознати на мен потребители! Спазвам реда на записване! Изчаквам разумно време мислещите! Ако съм забравила да оценя,моля подсетете ме!
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #704 -: Септември 29, 2010, 13:54:35 » |
Нагоре
|
Искам да премахна абонамента си към дадена категория/да не получавам съощения на майл/...кликам върху предложения линк, но ми дава грешка. Какво да направя? Благодаря!
От секция обяви -> Моите коментари ->(колонката в ляво) Списък с абонаменти -> маркираш и премахваш избрания абонамент Здравейте, пробвам да премахна абонамента, но няма къде да се сложи отменка за премахване
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
|
|