Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #705 -: Септември 29, 2010, 14:34:08 » |
Нагоре
|
Искам да премахна абонамента си към дадена категория/да не получавам съощения на майл/...кликам върху предложения линк, но ми дава грешка. Какво да направя? Благодаря!
От секция обяви -> Моите коментари ->(колонката в ляво) Списък с абонаменти -> маркираш и премахваш избрания абонамент Здравейте, пробвам да премахна абонамента, но няма къде да се сложи отменка за премахване http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=761&protype=3Най-долу!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #706 -: Септември 29, 2010, 14:36:20 » |
Нагоре
|
Здравейте!От скоро посещавам сайта.Още не съм съвсем ориентирана в нещата.Та,въпросът ми е как да виждам коментарите на другите мами,записани преди мен в някоя обява? Виждам само,че има примерно 5 коментара,но не знам къде да ги видя и прочета... И още един въпрос...Искам да дам линк в подписа си към оценките ми в Продавалника,но нещо не ми се отваря...Къде греша? Благодаря предварително за отговорите!
Слез под рекламите!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nelini
new user
Неактивен
Публикации: 250
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #707 -: Септември 29, 2010, 15:42:42 » |
Нагоре
|
Благодаря за отговора на първия си въпрос Намерих го...А защо не ми се отваря линка с оценките от Продавалника?
|
|
|
Активен
|
Оценките ми: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=51887&ppaction=readfeedМомичетата,с които съм контактувала са ВИНАГИ с предимство! Не поемам пощенски! Не плащам опаковки! Не се занимавам с наложени платежи! Предварително плащане за непознати на мен потребители! Спазвам реда на записване! Изчаквам разумно време мислещите! Ако съм забравила да оценя,моля подсетете ме!
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #708 -: Септември 29, 2010, 15:54:08 » |
Нагоре
|
Благодаря за отговора на първия си въпрос Намерих го...А защо не ми се отваря линка с оценките от Продавалника? Прати ми на ЛС линка към профила ти.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Ninicol
new user
Неактивен
Публикации: 267
|
|
« Отговор #709 -: Септември 29, 2010, 16:11:37 » |
Нагоре
|
Благодаря ви за отговорите. Поне ще знам, че повредата не е при мен
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам коректност и от другите. Връщам стоки, неотговарящи на описанието и не изпращам пари предварително. Изпращам препоръчано по пощата или като МПП по Еконт и плащам с пощенски запис или на куриерите. Пощенските разходи за изпращане на МП или колет, както и наложеният платеж, са за сметка на купувача, освен ако не е уговорено друго. За нови потребители, както и за такива без положителни оценки, изпращам по пощата или по Еконт с наложен платеж. Моля, изпращайте пратките препоръчано, за да е сигурно, че ще пристигнат.
|
|
|
nelini
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #710 -: Септември 29, 2010, 16:13:07 » |
Нагоре
|
Пратих го
|
|
|
Активен
|
Оценките ми: http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=51887&ppaction=readfeedМомичетата,с които съм контактувала са ВИНАГИ с предимство! Не поемам пощенски! Не плащам опаковки! Не се занимавам с наложени платежи! Предварително плащане за непознати на мен потребители! Спазвам реда на записване! Изчаквам разумно време мислещите! Ако съм забравила да оценя,моля подсетете ме!
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #711 -: Септември 29, 2010, 16:17:21 » |
Нагоре
|
Искам да премахна абонамента си към дадена категория/да не получавам съощения на майл/...кликам върху предложения линк, но ми дава грешка. Какво да направя? Благодаря!
От секция обяви -> Моите коментари ->(колонката в ляво) Списък с абонаменти -> маркираш и премахваш избрания абонамент Здравейте, пробвам да премахна абонамента, но няма къде да се сложи отменка за премахване http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=761&protype=3Най-долу! и аз искам да си махна абонамента и да не получавам мейли,но стигам до списък с абонаменти и също не виждам къде да поставя отметка.
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #712 -: Септември 29, 2010, 16:20:01 » |
Нагоре
|
От секция обяви -> Моите коментари ->(колонката в ляво) Списък с абонаменти -> маркираш и премахваш избрания абонамент Здравейте, пробвам да премахна абонамента, но няма къде да се сложи отменка за премахване http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=761&protype=3Най-долу! и аз искам да си махна абонамента и да не получавам мейли,но стигам до списък с абонаменти и също не виждам къде да поставя отметка. http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=1660&protype=3 Влизате в профила си в секция обяви, маркирате обявите които искате да им махнете уведомяването и натискате бутона "Премахни абонамента"
|
|
|
Активен
|
|
|
|
gdlina32
new user
Неактивен
Публикации: 323
моите слънца
|
|
« Отговор #713 -: Септември 30, 2010, 07:49:56 » |
Нагоре
|
Благодаря
|
|
|
Активен
|
Пощенските са за сметка на получателя.Връщам стоки не отговарящи на описанието.Не купувам и не продавам захабени дрехи.Не приемам връщане- гледайте и мерете!!! ВРЕМЕТО МИ Е ЦЕННО, НЕ МИ ГО ГУБЕТЕ!!!
|
|
|
dibidembo
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #714 -: Октомври 01, 2010, 09:24:22 » |
Нагоре
|
Здравей. Видях къде се пита Ами пак да питам. Не мога да пусна обява в раздел "Дрехи за нежната половинка" пускам както и другите обяви обаче нищо не се получава като натисна "Публикувай" и се връща на "стъпка едно"избери категория.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #715 -: Октомври 01, 2010, 09:38:09 » |
Нагоре
|
Здравей. Видях къде се пита Ами пак да питам. Не мога да пусна обява в раздел "Дрехи за нежната половинка" пускам както и другите обяви обаче нищо не се получава като натисна "Публикувай" и се връща на "стъпка едно"избери категория. В тази категория трябва да избереш "подкатегория" дали е за "мацки със средни размери" "или джобни гаджета".....или друго пробвай
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
dibidembo
new user
Неактивен
Публикации: 55
|
|
« Отговор #716 -: Октомври 01, 2010, 14:23:00 » |
Нагоре
|
Здравей. Видях къде се пита Ами пак да питам. Не мога да пусна обява в раздел "Дрехи за нежната половинка" пускам както и другите обяви обаче нищо не се получава като натисна "Публикувай" и се връща на "стъпка едно"избери категория. В тази категория трябва да избереш "подкатегория" дали е за "мацки със средни размери" "или джобни гаджета".....или друго пробвай значи сега се опитах пак да пусна обява и стана същото.започвам от Добави обява после стъпка едно избери тип обява; избирам за продаване; втора стъпка избери категория; избирам за продаване>за нежната половинка>продажба на дрехи за жената>за мацки със среден размер (М-Л)>летни блузи; потвърди;попълвам си формуляра (както и на другите обяви) и накрая публикувай. И ТОГАВА НИЩО НЕ СТАВА ВРЪЩА МЕ НА СТЪПКА ЕДНО къде бъркам и защо не ми се получава? ??
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #718 -: Октомври 02, 2010, 15:35:38 » |
Нагоре
|
Къде трябва да пусна мъжки дрехи?В раздела за пораснали момчета ли?
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #719 -: Октомври 02, 2010, 15:42:05 » |
Нагоре
|
Къде трябва да пусна мъжки дрехи?В раздела за пораснали момчета ли?
ЗА СИЛНАТА ПОЛОВИНКА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|