Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Октомври 28, 2010, 19:10:13 » |
Нагоре
|
Tedi007,бих ти сложила награда за научаване на правилата на сайта.Обаче съм готина и ще изчакам Админ да се включи и разясни правилата! Въпреки,че съм много сдържана и не гледам чуждата паница,този път съм отвратена! И не е срам,и не ме е страх да си го кажа! Надявам се скоро да се направи нещо по въпроса с този Ларедут.Аз отдавна съм си казала мнението.Но ако го кажа,трябва да спрат да влизат в сайта определени потребители Нещо от 2лв да се продава за 12-24лв-това никъде го няма.Няма да има компромиси и тук
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 19:22:35 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #16 -: Октомври 28, 2010, 19:11:52 » |
Нагоре
|
Аз пък искам да попитам, при 50 оценки в профилаTedi007 не знае ли, че размерите са задължителни? Или са в отделен пост, или просто липсват таива в обявите и. Аз защо си правя труда да размервам?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #17 -: Октомври 28, 2010, 19:12:36 » |
Нагоре
|
Ако цената е над 70% от цената която ще намеря в он-лайн магазин означава, че е нарушение!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Октомври 28, 2010, 19:15:21 » |
Нагоре
|
Аз пък искам да попитам, при 50 оценки в профилаTedi007 не знае ли, че размерите са задължителни? Или са в отделен пост, или просто липсват таива в обявите и.
има ги на снимките й Tedi007,този,който е пазарувал от теб и прочете поста ти-ще се отврати!Колко голяма наглост трябва да имаш,за да застанеш тук и да кажеш,че товариш цените?Не те ли е срам?Тук сме за да си помагаме,не да изкарваме заплати на гърба на.....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Октомври 28, 2010, 19:16:07 » |
Нагоре
|
Ако цената е над 70% от цената която ще намеря в он-лайн магазин означава, че е нарушение!
Кажи го с пример и точни числа,за да няма после неразбрали и криворазбрали
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен
Публикации: 3686
Поканени потребители: 4
|
|
« Отговор #20 -: Октомври 28, 2010, 19:17:49 » |
Нагоре
|
Кажи го с пример и точни числа,за да няма после неразбрали и криворазбрали Ако си купил нещо за 10 лева не трябва да го продаваш за повече от 7 лева Надявам се да съм ясен
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #21 -: Октомври 28, 2010, 19:21:28 » |
Нагоре
|
Аз пък искам да попитам, при 50 оценки в профилаTedi007 не знае ли, че размерите са задължителни? Или са в отделен пост, или просто липсват таива в обявите и.
има ги на снимките й Извинявам се
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #22 -: Октомври 28, 2010, 20:01:34 » |
Нагоре
|
Tedi007,този,който е пазарувал от теб и прочете поста ти-ще се отврати!Колко голяма наглост трябва да имаш,за да застанеш тук и да кажеш,че товариш цените?Не те ли е срам?Тук сме за да си помагаме,не да изкарваме заплати на гърба на..... Lips Sealed
Явно не всеки знае за какво служи сайта.Направо се учудвам как е натрупала 50 + оценки :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #23 -: Октомври 28, 2010, 20:02:12 » |
Нагоре
|
Нещо от 2лв да се продава за 12-24лв-това никъде го няма.Няма да има компромиси и тук Малко спам В друг сайт бях харесала 2 блузи от Ларедут. Пишеше за едната 2 евро, за другата - 3 евро. За всеки случай я попитах каква ще е цената - 5 лв и 7 лв Вярно, разликата е 1 лв, но се подразних и се отказах. А иначе с Ларедут-а не се оправям и нямам представа каква е реалната цена, но сравнявам с други продавачи, то нали се повтарят...
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
kemilii
power user
Неактивен
Публикации: 872
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #24 -: Октомври 28, 2010, 20:38:38 » |
Нагоре
|
ти имаш 50 и отгоре оценки.Като натовариш всеки с по 3лв колко прави?Не е ли срамно това?За 3лв днес ще купя на малкия мляко,на бате сокче и вафла,за нас 1 хляб! Думи нямам!Товарите хората както си искате,сваляте им кожата от гърба!Нямате ли срам?!Ето затова не взимам нищо от Ларедутските стоки,защото знам с колко ще ме одерат.....
Много правилно казано! Много ще забогатея с 3лв! Smiley Писах причината за това ! А такива изказвания направо ме плашат! Не мисля повече да влизам в излишни спорове.Според правилата на сайта мога да сложа надценка до 70%.На който не му изнася цената просто не купува.На сила никой не съм принудила да купува.Лека и спокойна вечер ! каква е тази надценка 70% , имаш право да пуснеш стоката с цена до 70% от тази,на която е купена,например купила си за 10лв ,можеш да го продаваш за максимум 7лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #25 -: Октомври 28, 2010, 21:09:50 » |
Нагоре
|
Нещо от 2лв да се продава за 12-24лв-това никъде го няма.Няма да има компромиси и тук Малко спам В друг сайт бях харесала 2 блузи от Ларедут. Пишеше за едната 2 евро, за другата - 3 евро. За всеки случай я попитах каква ще е цената - 5 лв и 7 лв Вярно, разликата е 1 лв, но се подразних и се отказах. А иначе с Ларедут-а не се оправям и нямам представа каква е реалната цена, но сравнявам с други продавачи, то нали се повтарят... То повечето неща са подаръци. Пазарува мамата за "х" сума и й пращат "n" брой подаръци, от които се изкарват яки пари.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Октомври 28, 2010, 21:22:48 » |
Нагоре
|
Tedi007 има 10-дневна почивка,защото обявите й клонят към търговия.Оправданието:Несполучлива покупка тук не важи,защото не са 2 и 3 обяви Това е сигнал и към другите Ларедутски мацки да си огледат и оправят нещата! Тъй като Админ ни улесни с триенето и препубликуването на обяви,сега имаме достатъчно време да се запознаем с техниките и хватките на Ларедут.Крайно време е да се сложи точка на злоупотребите в този раздел!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #27 -: Октомври 28, 2010, 21:25:34 » |
Нагоре
|
Tedi007 има 10-дневна почивка,защото обявите й клонят към търговия.Оправданието:Несполучлива покупка тук не важи,защото не са 2 и 3 обяви Това е сигнал и към другите Ларедутски мацки да си огледат и оправят нещата! Тъй като Админ ни улесни с триенето и препубликуването на обяви,сега имаме достатъчно време да се запознаем с техниките и хватките на Ларедут.Крайно време е да се сложи точка на злоупотребите в този раздел! Е как да не ги обича човек Старшите!Нама 5-4 при тях!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #28 -: Октомври 28, 2010, 21:31:29 » |
Нагоре
|
Като заговорихте за ларедутските цени и разните му там неща не мога да си замълча и да не кажа,че наскоро попаднах на обява,в която пишеше,че `нещото` е купувано от ларедут и беше пуснато на стойност двайсет и няколко лева...А същото това нещо всъщност е поредния подарък от Ларедут и не струва НИЩО.Аз лично получих 5 броя от същия този подарък и ги раздадох...Да ги бях пуснала за продажба,ама с моята куха глава как да се сетя Ок,разбирам,че повечето от нас получават едни и същи подаръци по няколко бройки или някои от подаръците не ни трябват.НО трябва ли един подарък да се пуска на толкова висока цена и по-дразнещото лично за мен беше въпросното обяснение,че е КУПУВАНО,но....еди какво си.... И аз имам пуснати за продажба няколко неща от Ларедут..подаръци и покупки,но подаръците ги пускам на символични цени,такива,каквито всеки може да си позволи.Написала съм си,че това е ПОДАРЪК от Ларедут,затова приемам и размяна за друго ларедутско нещо....Който знае сайта на Ларедут и пазарува от него,знае и какви подаръци се правят и какви отстъпки има.Как да пусна нещо със завишена цена,при положение,че другите хора трева не пасат,в края на краищата.... Току що погледнах пак същата обява за въпросния подарък..цената е драстично намалена,но иначе `нещото` си остава `закупено`
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 21:53:08 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
springflower
new user
Неактивен
Публикации: 324
|
|
« Отговор #29 -: Октомври 28, 2010, 21:48:52 » |
Нагоре
|
...аз само да питам..въпросните часовници с подарък гривна, дето са от Ларедут, те е идват ли като подарък? Тук се продават за около 11 лв...Ако греша-извинявам се!
|
|
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 22:07:45 от springflower »
|
Активен
|
- с предимство за повече от една обява,вече не пазя ред - връщам стока, неотговаряща на описанието - не считам, че трябва да плащам опаковки - пращам и получавам като МПП - държа преди всичко на добрата комуникация Благодаря на всички за коректността към мен!!
|
|
|
|
|