doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Октомври 28, 2010, 21:57:39 » |
Нагоре
|
...аз само да питам..въпросните часовници с подарък гривна, дето са от Ларедут, те е идват ли като подарък? Тук се продават за около 1 лв...Ако греша-извинявам се!
Аз от Ларедут съм получавала един черен часовник (симпатичен между другото) с текстилна верижка.Знам,че има и някакви много красиви с камъчета.Май и за гривна съм чувала,но не съм се интересувала... Но на мен идеята ми е да не се правим на детективи сега...За мен не е от значение дали еди какво си е подарък.По-скоро ме дразни ако едва ли не е подчертано ,че това нещо е купувано и е пуснато на много висока цена....
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #31 -: Октомври 29, 2010, 06:52:17 » |
Нагоре
|
http://www.bgdomakinq.com/showproduct.php?product=73651&cat=110 Значи може да се продава без надценка?!? Искам да попитам аз за въпросните 3лв.Вместо да продава за 18лв,защо не го дадеш за 12лв.?Колко са 3лв.-няма да забогатееш я! С твоите камъни,по твоята глава. А само тази обява ли е? пп: и не са 50+,,а 65!
|
|
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 07:15:54 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
Теди007
new user
Неактивен
Публикации: 1
|
|
« Отговор #32 -: Октомври 29, 2010, 07:52:30 » |
Нагоре
|
Тъй като не мога да пиша във форума си направих нова регистрация,която не смятам да използвам за друго освен да пиша тук и да отговоря. Винаги мога да го намаля на 12 лв!За 70% наистина не бях разбрала правилото и затова твърдях така упорито ,че няма надценка.Не смятам ,че нови неща и носени трябва да се продават на 70% от продажната цена.Достатъчно честна бях да си призная ,че е закупено на тази цена.Цената може да подлежи на корекция от самият сай.Както сами видяхте сега комплекта в синьо е 9.90 Е.Но както и да е.Другият ми въпрос е: Имам закупени зимни маратонки през м.Август на цена 12 паунда.Сега в сайта има седмична промоция и са на 6 паунда.Синът ми твърди ,че му били малки и не иска да ги носи.Аз на каква цена мога да ги продам?Фактура нямам,тъй като са пуснати в обща поръчка преди 2 месеца.Приятен ден !!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #33 -: Октомври 29, 2010, 08:05:02 » |
Нагоре
|
мила,не си търси белята,за да не изгориш съвсем!Този профил е блокиран,ако продължиш,ще блокирам напълно и другия! Ти никъде не си си признала реалната цена,момичето те хвана Как така няма надценка,след като твоята продажна цена е по-висока от покупната цена?Аз ли не схващам? По твоя проблем с маратонките,ще ти дам един пример:Купувам си силиконови часовници от Ибей 10бр. за 2 лири.Продавам тук по 6-9лв. на брой като казвам,че са купени от този сайт на по-висока цена.Е това не е ли кожодерство?Някой да ме е видял да го правя? Така както аз очаквам да са коректни с мен,така и аз съм коректна с другите. Нека кажат и тези,на които купих ботушки,казах,че ще им намеря,но срещу 2лв. допълнително за градски транспорт.Когато се знае истината,всеки си преценява.Всеки си прави сметка дали му изнася.Но реалната цена трябва да се упомене
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #34 -: Октомври 29, 2010, 08:25:26 » |
Нагоре
|
Май специално за ларедут трябва се отвори нова тема...
|
|
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 08:48:02 от doublemama »
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #35 -: Октомври 29, 2010, 08:31:53 » |
Нагоре
|
мила,не си търси белята,за да не изгориш съвсем!Този профил е блокиран,ако продължиш,ще блокирам напълно и другия! Ти никъде не си си признала реалната цена,момичето те хвана Как така няма надценка,след като твоята продажна цена е по-висока от покупната цена?Аз ли не схващам? По твоя проблем с маратонките,ще ти дам един пример:Купувам си силиконови часовници от Ибей 10бр. за 2 лири.Продавам тук по 6-9лв. на брой като казвам,че са купени от този сайт на по-висока цена.Е това не е ли кожодерство?Някой да ме е видял да го правя? Така както аз очаквам да са коректни с мен,така и аз съм коректна с другите. Нека кажат и тези,на които купих ботушки,казах,че ще им намеря,но срещу 2лв. допълнително за градски транспорт.Когато се знае истината,всеки си преценява.Всеки си прави сметка дали му изнася.Но реалната цена трябва да се упомене Я я къде са тез часовници
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Октомври 29, 2010, 08:35:11 » |
Нагоре
|
Тъй като не мога да пиша във форума си направих нова регистрация,която не смятам да използвам за друго освен да пиша тук и да отговоря. Винаги мога да го намаля на 12 лв!За 70% наистина не бях разбрала правилото и затова твърдях така упорито ,че няма надценка.Не смятам ,че нови неща и носени трябва да се продават на 70% от продажната цена.Достатъчно честна бях да си призная ,че е закупено на тази цена.Цената може да подлежи на корекция от самият сай.Както сами видяхте сега комплекта в синьо е 9.90 Е.Но както и да е.Другият ми въпрос е: Имам закупени зимни маратонки през м.Август на цена 12 паунда.Сега в сайта има седмична промоция и са на 6 паунда.Синът ми твърди ,че му били малки и не иска да ги носи.Аз на каква цена мога да ги продам?Фактура нямам,тъй като са пуснати в обща поръчка преди 2 месеца.Приятен ден !!!
То сега е 9.90 евро , но въпросът не е колко може да достигне цената, а ти какви пари си дала за него. Аз друго да питам - кой, какво прави, само лудите ли ще спазваме правилата ? Че имам още 2 свободни IP адреса в нас С едната регистрация ще си напааааааазарувам като за световно
|
|
« Последна редакция: Октомври 29, 2010, 09:01:28 от emi9 »
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #37 -: Октомври 29, 2010, 08:58:47 » |
Нагоре
|
Май специално за ларедут трябва се отвори нова тема...
речено-сторено!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #38 -: Октомври 29, 2010, 09:55:03 » |
Нагоре
|
Преди месец купих за племеника ми ново сако от тук,от Ла Редут-попитах защо е на 5лв.и мацката ми отговори,че са на разпродажба. Какво беше учудването ми като тази седмица същото го има на 9лв. Е,отказвам се да пазарувам от там,то си е чиста търговия...
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #39 -: Октомври 29, 2010, 09:57:54 » |
Нагоре
|
Искам да кажа с риска да ме заплюете, но не смятам, че е правилно да се нахвърляме толкова върху Теди 007 /за протокола изобщо не я познавам и дори и никът й не ми е познат от никъде/. Тя е една от многото! Защото тя да отнася заради всички останали? Нека да се влезе в раздела за ларедут и всички, които продават там да бъдат предупредени, че е необходимо да си сверят цените със сайта и да направят корекции Дори ако може да излиза като съобщение /може би във вид на обява/, която да бъде закована горе и да се вижда от всички! Аз също имам неща, които съм пуснала в този раздел, ако някой има притенция към моя цена моментално бих я намалила /повдигнах въпроса с едно палтенце, което като публикувах за 8 лв и влязох в раздела видях как същото се продава за 12 и за 18 лв - е и те се продадоха, а аз освен, че не си увеличих цената и пощенските поех / За моите неща мисля, че съм спазила правилото за 70%, но ако има нещо, което не помна на каква стойност съм го купувала бих корегирала с удоволствие цената /не пазарувам от този сайт вече 3 години - разочарована съм от качеството/ Теди не е постъпила некоректно от гледна точка на това, че не се крие и не шикалкави. Спокойно можеше да каже, че комплекта е купен още от новата колекция преди да пуснат намаленията. Призна си, че си мисли, че има право на 70% надценнка, което мен ме хвърли в неудържим смях, но това е друг въпрос. Разбирам модераторите и целия екип /както и всички потребители - в това число и аз се дразня/, които сте ядосани от поведението на такива потребители, но смятам, че в момента е несправедливо отношението към нея.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #40 -: Октомври 29, 2010, 10:08:56 » |
Нагоре
|
Искам да кажа с риска да ме заплюете, но не смятам, че е правилно да се нахвърляме толкова върху Теди 007 /за протокола изобщо не я познавам и дори и никът й не ми е познат от никъде/. Тя е една от многото! Защото тя да отнася заради всички останали? Нека да се влезе в раздела за ларедут и всички, които продават там да бъдат предупредени, че е необходимо да си сверят цените със сайта и да направят корекции Дори ако може да излиза като съобщение /може би във вид на обява/, която да бъде закована горе и да се вижда от всички!
това е дъвкано доста отдавна.Всички бяха предупредени.Тема също има.Както и правила за Ларедут.Обаче няма кой да чете или не му изнася да чете... Дълго време се надявахме,че нещата ще се оправят от само себе си,но явно няма.Теди е първата,ще има и други.На тях давам шанса да си оправят цените. В противен случай всички ще си понесат наказанието.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rosina75
power user
Неактивен
Публикации: 371
най-голямото ми щастие са децата ми
|
|
« Отговор #41 -: Октомври 29, 2010, 10:15:28 » |
Нагоре
|
Искам да кажа с риска да ме заплюете, но не смятам, че е правилно да се нахвърляме толкова върху Теди 007 /за протокола изобщо не я познавам и дори и никът й не ми е познат от никъде/. Тя е една от многото! Защото тя да отнася заради всички останали? Нека да се влезе в раздела за ларедут и всички, които продават там да бъдат предупредени, че е необходимо да си сверят цените със сайта и да направят корекции Дори ако може да излиза като съобщение /може би във вид на обява/, която да бъде закована горе и да се вижда от всички! Аз също имам неща, които съм пуснала в този раздел, ако някой има притенция към моя цена моментално бих я намалила /повдигнах въпроса с едно палтенце, което като публикувах за 8 лв и влязох в раздела видях как същото се продава за 12 и за 18 лв - е и те се продадоха, а аз освен, че не си увеличих цената и пощенските поех / За моите неща мисля, че съм спазила правилото за 70%, но ако има нещо, което не помна на каква стойност съм го купувала бих корегирала с удоволствие цената /не пазарувам от този сайт вече 3 години - разочарована съм от качеството/ Теди не е постъпила некоректно от гледна точка на това, че не се крие и не шикалкави. Спокойно можеше да каже, че комплекта е купен още от новата колекция преди да пуснат намаленията. Призна си, че си мисли, че има право на 70% надценнка, което мен ме хвърли в неудържим смях, но това е друг въпрос. Разбирам модераторите и целия екип /както и всички потребители - в това число и аз се дразня/, които сте ядосани от поведението на такива потребители, но смятам, че в момента е несправедливо отношението към нея. Напълно те подкрепям AVANA. Аз също не познавам Теди. Не съм фенка на Ларудут-имам една туника само от продавалника купена. Но не мисля,че Теди трябва да е изкупителната жертва. Прави и чест,че имаше смелоста и доблеста да каже истината. Такива като нея са много-но едва ли ще има други които да си признаят така както го направи тя. Не ме разбирайте погрешно-не съм за търговията, все пакцелта на сайта е друга,но както се казва ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ НЕ ПРАВИ. И нещо друго-стоките от ларедут са нови,а какво ще кажете за зрехите от килограмите-те хем са ползвани,хем са с надути цени. Лек ден желая.
|
|
|
Активен
|
Привет и от мен ! ето оценките ми от другият сайт! Smile http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeedне пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс. не пращам боклуци,не ми пращайте и вие. корекна съм и очаквам същото. пращам и получавам като МПП. поставям винаги оценки-правете го и вие. за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис. опаковки не плащам-правете си сметката. НП без уговорка не приемам. връщам стока неотговаряща на описанието.
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #42 -: Октомври 29, 2010, 10:16:46 » |
Нагоре
|
И аз да кажа - купувала съм от мами ларедутските стоки, защото не ми се занимава на мен, но това което ме притеснява е, че подаръци се пускат на доста високи цени.ОК не ви е нужен подаръка, пуснете го да се продава, но не забравяйте, че това е подарък. Не се опитвайте да си избиете нещата за вас с цената на подаръците. Ето вчера направих сделка за два комплекта - но за цената на двата в магазин на Панагюрище например не мога и хавлия да си купя. А почти същите ги има на егати цените. Нищо лично към никой
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Глобален Модератор
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #43 -: Октомври 29, 2010, 10:21:31 » |
Нагоре
|
Вие май не схващате,а?Тя си призна,че пуска нещото с 3лв. по-скъпо.Така ли е?Това е ТЪРГОВИЯ!Тя с 3лв. няма да забогатее,но защо друг да обеднява?Защо не се пускат с 3лв. по-малко? Не ви разбирам!Искате да се пре търговията,а я защитавате в случая!.... Това ли е пример за другите?Да продължават да ви дерат кожите....
До 24ч. ако не са оправени цените-нормални приемливи цени,директно пускам забрани!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #44 -: Октомври 29, 2010, 10:21:45 » |
Нагоре
|
И аз да кажа - купувала съм от мами ларедутските стоки, защото не ми се занимава на мен, но това което ме притеснява е, че подаръци се пускат на доста високи цени.ОК не ви е нужен подаръка, пуснете го да се продава, но не забравяйте, че това е подарък. Не се опитвайте да си избиете нещата за вас с цената на подаръците. Ето вчера направих сделка за два комплекта - но за цената на двата в магазин на Панагюрище например не мога и хавлия да си купя. А почти същите ги има на егати цените. Нищо лично към никой
И за подаръците не съм точно на това мнение. Те са подарък, но не ти идват безплатно, а струват 5-6 евро, колкото е доставката. Все пак вместо да пуснеш код за подарък можеш да пуснеш код за безплатна доставка и тогава няма да платиш 5-6 евро за нещо, което после не ти върши работа Поне аз пусках подаръци, за които бях съгласна да дам 6 евро и да не ползвам безплатната доставка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|