{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво ви е мнението за формати като BAILANDO и Великолепната Шесторка?  (Прочетена 4055 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
kokonata
Пристрастенааааааааа......
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 791

Поканени потребители: 0

Профил
« -: Октомври 29, 2010, 11:32:14 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте.Искам да разбера,какво мислите за формати като BAILANDO и Великолепната Шесторка?
Гледате ли ги?Съпричастни ли сте с историите?
Активен

Пазя ред 6 часа!
Коректна съм,очаквам същото и от вас!
Не изпращам боклуци и не приемам такива!
Ходя до пощата всеки ден!
Получавам и изпращм като МПП по БГ пощи!
Предпочитам плащане с пощенски запис по Бг пощи!
За две обяви поемам пощенските!
За суми над 15лв. предварително плащане!
И за непознати потребители пак,предварително плащане!
ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!
И най-вече обичам сина си!!!
ЩЕ ОТСЪСТВАМ до 06.03.2011год.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2010, 11:41:10 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте.Искам да разбера,какво мислите за формати като BAILANDO и Великолепната Шесторка?
И да съм и да не съм не смятам, че е редно да ме разплакват, защото това са си трагедии и под въздействие на емоциите си да пускам смс-и заради това, че държавата не си върши работата.Пък БиТиВи и Нова да правят луди пари от реклами в най-гледаното време. Като са толкова съпричастни да вземат да дарят приходите от реклами.
То всеки човек си има негова лична трагедия и за него е най-голяма, ама не му помагаме с смс-и.
Аз си плащам данъците(по 2 кожи ми съдират), от които управниците ни трябва да намерят начин да се грижат за онеправданите.
Не искам да звуча цинично, жал ми е за дечицата и за старите хора, които са изоставени, ама и за мене си ми е жал.

Иначе приветсвам предавания като "Стани богат" - хем благотворително, хем може да научиш нещо полезно Wink
Пък и виждаш известните хора в друга светлина.
Лично аз много се зарадвах на участието на Стефка Костадинова, Росен Плевнелиев и др.
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2010, 11:47:35 »
Раздели ТемаНагоре

И да съм и да не съм не смятам, че е редно да ме разплакват, защото това са си трагедии и под въздействие на емоциите си да пускам смс-и заради това, че държавата не си върши работата.Пък БиТиВи и Нова да правят луди пари от реклами в най-гледаното време. Като са толкова съпричастни да вземат да дарят приходите от реклами.
То всеки човек си има негова лична трагедия и за него е най-голяма, ама не му помагаме с смс-и.
Аз си плащам данъците(по 2 кожи ми съдират), от които управниците ни трябва да намерят начин да се грижат за онеправданите.
Не искам да звуча цинично, жал ми е за дечицата и за старите хора, които са изоставени, ама и за мене си ми е жал.

Иначе приветсвам предавания като "Стани богат" - хем благотворително, хем може да научиш нещо полезно Wink
Лично аз много се зарадвах на участието на Стефка Костадинова, Росен Плевнелиев и др.
Много точно изказване.
Напълно съм съгласна с теб Smiley
Толкова много мъка има по този свят,че................ Sad
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
kokonata
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2010, 11:48:37 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна съм с теб,но честно казано на мен ми действат много емоционално.Гледам ги с голям интерес.Наистина ме е жал за тези хора,които с цената на всичко искат да помогнат на свои близки.Снощи примерно от Байландо си тръгнаха Иво Инджев и Теодора,която пееше за да може да излекува брат си.Който го е гледал сигурно е чул за каква сума се бори.За смешните 7000 евро.Та нима няма кой да и ги даде???Това са смешни пари за политици,бизнесмени,митничари и т.н
Да ама никой няма да му трепне нищо и да каже дай да помогна...
Активен

Пазя ред 6 часа!
ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2010, 11:56:43 »
Раздели ТемаНагоре

Съгласна съм с теб,но честно казано на мен ми действат много емоционално.Гледам ги с голям интерес.Наистина ме е жал за тези хора,които с цената на всичко искат да помогнат на свои близки.Снощи примерно от Байландо си тръгнаха Иво Инджев и Теодора,която пееше за да може да излекува брат си.Който го е гледал сигурно е чул за каква сума се бори.За смешните 7000 евро.Та нима няма кой да и ги даде???Това са смешни пари за политици,бизнесмени,митничари и т.н
Да ама никой няма да му трепне нищо и да каже дай да помогна...

Понеже и аз рева като ненормална спрях да ги гледам. Мъжо забрани. Само ме гледа как ми се точат сълзите, как тичам при детето и го прегръщам и плача. Не ми издържа душичката.
Има фонд за лечение на деца в чужбина, има безброй много фондации.Има програми - европейски и световни.Като нямат акъл да усвояват пари - ами да платят на човек, който знае как се кандидатсва по проект !!! И да има контрал. Лично аз искам да знам къде отива всяка стотинка от данъците ми, ама няма кой да ми даде отчет. Има кой да присвоява и краде.
 Не могат да просят и от мен. Съжалявам, но на мен няма кой да ми плати телефона.
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2010, 17:02:47 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля че,от всичко,което печелят от нашите есемеси до нуждаещите се достига много малък процент!Разстройват ме такива предавания и не ги гледам,плюс това ме дразни самия факт,че са насочени към масата народ,а има сумати богати и известни личности,които имат възможности,а не си мърдат пръста.Да им звъннат на тях.Ние също,разбира се,трябва да помогнем,но смятам,че основно трябва да се разчита на тях.
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #6 -: Октомври 29, 2010, 17:43:58 »
Раздели ТемаНагоре

Аз преди време бях пуснала подобна тема,но май съм я изтрила.Гледам и двете предавания и пускам смс-и като ненормална,въпреки,че не вярвам  всичко да  отива за децата и каузите.Та едната рокля на Ани Салич е само 2-3 хил. лева.Нещото от което пък много се дразня е безхаберието в тази държава за изоставените деца.Сега във "Великолепната шесторка"  търсят домове за децата,но защо не питат Президента и в  Парламента защо пречат на осиновяванията.Мои приятели от 5-6 год. се борят за детенце.Мъжът е инженер в чуждестранна фирма и взима много голяма заплата,а жената е мед.сестра в частна клиника-и тя взима хубави пари.Имат си собствена голяма къща.Разследваха и родителите им,всичките са висшисти, а едните дори имат собствен бизнес.Три години и половина  ги проверяваха,разказаха им играта.Уж ги одобриха и толкова.До ден днешен чакат разрешение да си вземат детенце,но не им го дават.На всеки въпрос "Защо?" се отговаря ,че има още нещо за попълване или нямало подходящо дете Shocked Shocked ShockedАма как така,нали има толкова много домове за изоставени деца в България?И какво значи -"Няма подходящо"?Явно на държавата не и се занимава с тези деца.
Дори и да се съберат пари  за децата от каузата на "Великолепната шесторка",това ще е само капка в морето.За останалите кой ще даде?Дъжавата-едва ли!Много жалко за децата, а и за нас,защото те са част от нас.
Извинете за дългият пост,но това ми е доста болна тема,защото и аз преживявам мъката и трудностите на приятелите си.
Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #7 -: Октомври 29, 2010, 18:06:17 »
Раздели ТемаНагоре

Dacetooooo(май ти посъкратих "о" - тата, ще ме прощаваш),
ето защо аз не пускам смс-и. Имало е кампании, от предишни години, когато съм пращала "като луда". Винаги пускам и за "Българската Коледа". И какво ? Нищо ! Не са мръднали и на йота. Държавата няма сили и/или желание да се справи. Проблемът е намерил своето решение в държави като Холандия и Белгия например. Но в България се работи на парче. Не се търси генералното решение и изкореняването на проблема.
Абсурдно, тъжно, нереално и неморално, но факт.
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #8 -: Октомври 29, 2010, 18:45:18 »
Раздели ТемаНагоре

Всичко преживявам,и не ги гледам.Достатьчно сьм натоварена психически. Huh?
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #9 -: Октомври 29, 2010, 19:04:23 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
ето защо аз не пускам смс-и. Имало е кампании, от предишни години, когато съм пращала "като луда". Винаги пускам и за "Българската Коледа". И какво ? Нищо ! Не са мръднали и на йота. Държавата няма сили и/или желание да се справи. Проблемът е намерил своето решение в държави като Холандия и Белгия например. Но в България се работи на парче. Не се търси генералното решение и изкореняването на проблема.
Аз само се чудя тези на жълтите павета в София нямат ли сърца,не гледат ли тв.Ако само за един ден се стегнат и приемат закон за осиновяването-нормален и действащ и отпуснат една задоволителна субсидия за изоставените деца нещата ще се оправят на 80%.Ако отделят от огромните си заплати и по някой лев ,нещата ще станат на 85%.,и чак тогава ние обикновенните българи можем да си напънем д....тата и да помогнем и нещата да станат на 100%.Тогава вечедецата ще са добре!
Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #10 -: Октомври 29, 2010, 20:49:00 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Аз само се чудя тези на жълтите павета в София нямат ли сърца,не гледат ли тв.Ако само за един ден се стегнат и приемат закон за осиновяването-нормален и действащ и отпуснат една задоволителна субсидия за изоставените деца нещата ще се оправят на 80%.Ако отделят от огромните си заплати и по някой лев ,нещата ще станат на 85%.,и чак тогава ние обикновенните българи можем да си напънем д....тата и да помогнем и нещата да станат на 100%.Тогава вечедецата ще са добре!
Защото има едни пари, които трябва да бъдат откраднати. Чудя им се на акъла на политиците за какви грандиозни проблеми си затварят очите и се навеждат, та ако мине, мине.
Масларова направила саниране на сграда в Стара Загора за милиони - в пъти повече от реалната цена. Уж щяха да й търсят отговорност, ама на.
Доган със сараите и той. Арсенова живее в незаконна къща, упс палат и НИЩО. Чудя се само тоя народ колко още може да търпи???
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
kokonata
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #11 -: Октомври 29, 2010, 20:51:51 »
Раздели ТемаНагоре

Ами ние българите все си търпим мила.Гледам в световен мащаб не е така.Хората в чужбина,за всяко нещо си знаят правата.Аз не съм чула в друга държава да има предавания с цел подпомагане на болни деца,за които държавата е длъжна да се грижи...Просто не знам на къде отиват нещата...
Активен

Пазя ред 6 часа!
ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #12 -: Октомври 29, 2010, 23:14:04 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Защото има едни пари, които трябва да бъдат откраднати. Чудя им се на акъла на политиците за какви грандиозни проблеми си затварят очите и се навеждат, та ако мине, мине.
Масларова направила саниране на сграда в Стара Загора за милиони - в пъти повече от реалната цена. Уж щяха да й търсят отговорност, ама на.
Доган със сараите и той. Арсенова живее в незаконна къща, упс палат и НИЩО. Чудя се само тоя народ колко още може да търпи???

И сега направо се изумявам като слушам,че искат да бутнат митничарското селище с огрромните палати на яз.Ивайловград.Защо никой от онези с куфарчетата не се сети  като ги конфискуват да ги дарят на сираците и изоставените деца.Единствено най оплюваният чалгар ,ром и как ли още не го наричат се сети за тях и  го предложи.Ама на нали той  ,а не някой получаващ държавна заплата 3000-5000 лв го е казал и няма кой да го чуе.А сега ще събираме стотинки от смс-и да строим жилища Shocked Shocked Shocked
Активен

ponky
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил
« Отговор #13 -: Октомври 29, 2010, 23:36:52 »
Раздели ТемаНагоре

А я си представете в какъв лукс ще живеят децата,точно в техните палати.Идеални ще са за домове за сираци,макар да е по-добре всяко дете да си има семейство (dew3)
Активен
kokonata
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #14 -: Октомври 30, 2010, 07:28:53 »
Раздели ТемаНагоре

А я си представете в какъв лукс ще живеят децата,точно в техните палати.Идеални ще са за домове за сираци,макар да е по-добре всяко дете да си има семейство (dew3)

И аз това го мисля,но няма да стане.Най-добре е да се конфискуват,обаче.....
Активен

Пазя ред 6 часа!
ОБИЧАЙТЕ СЕ!!!

Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: