{GOOGLENEWHOR}

Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Относно обвиненията в копиране от друг сайт  (Прочетена 15597 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« -: Май 05, 2010, 06:35:24 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера забелязах пусната тема в друг сайт с обвинения към нашия относно копиране на сайта.
В този дух не мога да остана безучастен и да не отговоря на обвиненията на потребители в други сайтове.

1. BgDomakinq.com ползва две платформи за изграждането си. Първата е SMF форум, който е напълно безплатен и втората е PhotoPost Classifieds за което има закупен лиценз.

2. Дизайна на сайта (форум, менюта, раздели, визия на обявите, структура на коментари и т.н.) са свободни за ползване, направени от мен или е така по подразбиране за продукта. Направени са модификации на кода които са строго индивидуални и ги няма в конкурентни сайтове.

3. Името на сайта (както домейна, така и самото име на сайта "BgDomakinq.com) нямат нищо общо с други подобни сайтове.

4. Сайта няма нищо общо с други подобни сайтове.

5. Всеки има право да ползва които си иска сайтове. Тук регистрацията е безплатна и пожелание.

п.п. За да отговоря на обвинението на единия Модератор на въпросния сайт, относно краба на съдържание от Правилата на сайта им, ще го помоля самия той(тя) да прочете нашите Правила. Същите са писани от The_Black_Angel и мен, като особено се внимаваше да не са точно идентични с други!
« Последна редакция: Май 05, 2010, 19:30:04 от administrator » Активен

katrin7
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 108

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #1 -: Май 05, 2010, 09:18:41 »
Раздели ТемаНагоре

Rokita изтрий си линка , защото мисля че е в разрез с правилата. Точно за този сайт има предвид и администратора. И аз току що прочетох там и щях да пиша тук, но има и по-бързи от мен.

Само можете да се радвате, това си е безплатна реклама!!!

Днес доста потребители ще посетят сайта  ;D
Активен

С БЕБЕ СЪМ ходя до пощата или еконт 2-3 седмично, не всеки ден.
1. Коректна и бърза съм и очаквам същото и от другите.
2. Изпращам след предварително заплащане като МПП за хора с малко оценки или отрицателни, както и за суми над 10 лв. С еконт като пощенска пратка с наложен платеж.
3. Спазвам реда на записалите се в обявата.
4. Пощенските са за сметка на купувача.
5. Разменям САМО за нови неща за бебе!
cveti2005
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 160

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #2 -: Май 05, 2010, 09:52:43 »
Раздели ТемаНагоре

Абсолютно сте прави!
Активен

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ИЛИ ЧРЕЗ ПОЩЕНСКИ ЗАПИС ИЛИ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!
ИГНОРИРАМ ПО МОЯ ПРЕЦЕНКА ПОТРЕБИТЕЛИ!
cveti2005
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 160

Профил
« Отговор #3 -: Май 05, 2010, 09:58:15 »
Раздели ТемаНагоре

Такава злоба - просто нямам думи....Благодаря сърдечно на администраторите, че създадоха сайта!!!!!
Той няма нищо общо с Продавалника!!! Там са като някаква секта и потвърждават мнението ми, че там т.нар. "активистки" в сайта просто си нямат друга работа освен да злобеят и да клюкарят!!!!  Smiley
Активен

ПРЕДВАРИТЕЛНО ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ ИЛИ ЧРЕЗ ПОЩЕНСКИ ЗАПИС ИЛИ НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!
ИГНОРИРАМ ПО МОЯ ПРЕЦЕНКА ПОТРЕБИТЕЛИ!
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #4 -: Май 05, 2010, 10:48:56 »
Раздели ТемаНагоре

Мили потрелители , нали знаете какво прави едно куче , когато е уплашено , зъби се и хапе , но тъй като ние се приспадаме към биологичния вид Хомосапиенс ( въпреки че и той май трябва да бъде разделен по категори , но не по националност , религия и цвят на кожата ,  а по характер) , ние вместо да се зъбим и хапеме , започваме да сипем обиди , аз няма да си кривя душата , въпросния сайт за сега е по мощен , защото е по стар , и никога не е имало свястна алтернатива , освен може би предай нататък , но той е много постен , но във въпросния сайт , има много пропуски , и много неправилни поведения , визирам тамошните модератори , които се изживяват като светата инквизиция , предполагам избиват комплекси , но не ми се струва реално , да се правиш на върховен съд , и тук има някой " прегрешили потребители" , това няма как да бъде избегнато , но лично аз и Скоки сме писали ЛС , информирали сме ги че нещо не им е наред , после аз писах повторни ЛС , и чак сега ще изтрия обявите които са не на място по една или друга причина , още едно нещо което на тях много им куца , е че създателите почти не ги еня за сайта , оставили са модераторите да върлуват там , и те си седят отстрани , не знам точно кога е създаден , но е някъде 2005-2006 година , а те едва тази година се организираха , да направят нещо за скороста , разделите и т.н. , и то пак не направиха чак толкова много , при нас , създателя , а и модераторите , не се величаем и се вслушваме в потребителското мнение , но заради едно тамшно обвинение искам тук да заявя
Нито администратора , нито някой от модераторите на сайта , не е източвал базата им данни , това е противозаконно , тъй като аз съм на 100 % сигурна че тук се подвизава , някой който не е тук заради качествата на сайта , а за да се ослушва , го моля да информира , тези на които носи информация , за този пост , не мога да разбера защо трябва да се наслагва , такава омраза и обиде , нима има страна , град или квартал с един единствен магазин за хляб?
« Последна редакция: Май 05, 2010, 10:53:28 от administrator » Активен

Rokita
Таня
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!

Профил
« Отговор #5 -: Май 05, 2010, 11:03:49 »
Раздели ТемаНагоре

Просто и на мене ми стана неприятно - нищо лично! Аз също не харесвам изобщо Продавалника! Поне с мене се отнесоха много гадно!
Аз също благодаря за същетвуването на Домакиня, изключително много се радвам че същетвува и ще направя всичко възможно да задмине Продавалника!
Там е пълно с лицемерие, завист и наистина си е чиста секта - много изборно е всичко, някои ги лансират, а други ги гонят като мръсни кучета, особено ако им застрашАт кокала!
Извинявам се за линка, просто исках да покажа какво се пише, и на мене преди малко ми го пратиха!
« Последна редакция: Май 05, 2010, 11:07:39 от Rokita » Активен

1.Изпращам като МПП веднага!
2.Пощенски за сметка на получателя!
3.Изключително коректна съм, очаквам същото!
4.Пазя ред колкото е необходимо!
5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/!
6.Не разменям!
7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
Rokita
Таня
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Коректна съм, винаги се надявам на същото отсреща!

Профил
« Отговор #6 -: Май 05, 2010, 11:06:22 »
Раздели ТемаНагоре

ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ДНЕС ДА У БУМА НА ПОСЕЩАЕМОСТ И НА РЕГИСТРАЦИИ!
Активен

1.Изпращам като МПП веднага!
2.Пощенски за сметка на получателя!
3.Изключително коректна съм, очаквам същото!
4.Пазя ред колкото е необходимо!
5.Приемам плащане със запис/банка/ПИБ;ДСК/!
6.Не разменям!
7.Коректна съм, винаги се надявам на същото от ответната страна!
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #7 -: Май 05, 2010, 19:36:53 »
Раздели ТемаНагоре

п.п. За да отговоря на обвинението на единия Модератор на въпросния сайт, относно краба на съдържание от Правилата на сайта им, ще го помоля самия той(тя) да прочете нашите Правила. Същите са писани от The_Black_Angel и мен, като особено се внимаваше да не са точно идентични с други!
Активен

The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #8 -: Май 05, 2010, 20:51:15 »
Раздели ТемаНагоре

Тъй като Админа ми зачисли заслугите , и аз искам открито да заявя , Стояла съм две нощи подред , да сътворявам и измислям тези така закачливи заглавия , да , в скобите са описани размери , но тогава всички копираме от тези които са ги измислили , специално е създаван и преправян с цел да е осезаемо различен , същата важи и за правилника , но нека само отбележа че Забрана от рода на "НЕ ЛЪЖИ" , не може да се завърти и да звучи особенно различно!
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #9 -: Май 20, 2010, 09:05:27 »
Раздели ТемаНагоре

Радвам се на това сайтче,вече няма да чакам 15 минути зареждане на страница от...няма да споменавам сайта ;D,хайде успехчета на всички тук и едно голяяяяямо БРАВО на основателя!

Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
rumi_n_m
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 2

Профил
« Отговор #10 -: Май 21, 2010, 08:45:03 »
Раздели ТемаНагоре

капка по капка - вир: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=117&t=37264 Smiley
Активен
The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #11 -: Май 21, 2010, 14:31:52 »
Раздели ТемаНагоре

Бре бре бре , дали не ни се дигнаха акциите Хи хи хи их  Wink
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #12 -: Май 21, 2010, 18:09:31 »
Раздели ТемаНагоре

капка по капка - вир: http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=117&t=37264 Smiley
аз току що пуснах в друг сайт и веднага видях,че този,който го видя се регна  Smiley
Кой ще пусне мухата и в Бг-мама? :Smiley
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
The_Black_Angel
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил WWW
« Отговор #13 -: Май 21, 2010, 18:59:22 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета не пишете в БГ Мама , че ще патите , БГ мама и сайтът Х са собственост на едно и също семейство , което хич не гледа добре на нас , така е конкуренцията е кофти нещо , особено когато е качествена
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #14 -: Май 21, 2010, 19:33:36 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета не пишете в БГ Мама , че ще патите , БГ мама и сайтът Х са собственост на едно и също семейство , което хич не гледа добре на нас , така е конкуренцията е кофти нещо , особено когато е качествена
е,това го знаем,но все си мисля,че някой и там ще даде гласност Wink
Няма да съм аз де  Lips Sealed
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891

Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: