EvaJ
new user
Неактивен
Публикации: 146
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 02, 2010, 15:19:07 » |
Нагоре
|
Аз също не си чеша езика,а го написах за да убедим майчето,че има ефект.Нали знаеш,колкото повече са на едно мнение,убеждават другия Прозвуча ми все едно съм на изпит,а ти ми даваш оценка за вярно и невярно,затова така го написах!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaJ
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 02, 2010, 15:21:16 » |
Нагоре
|
Когато става въпрос за грипен вирус например,но тук не става дума за такъв,аз изчаквам температурата да стане 39 и,ако след това не започне да спада слагам свещичка.Чакам толкова,защото при 39 градуса вирусът се унищожава,може да се маже детенцето с оцет и сода ,хладки душове,но химия не давам,за да помогна на тялото само да се справи.МЕдът е естествен антибиотик.Изсмуква всичко.Ако сте хванали проблема рано само с мед може да минете,ако не сте дайте лекарство,но и не пропускайте меда.Моята щерка за 5 години не е боледувала,едва сега лекичко се "разхарлави",но пак минаваме само с билкови сиропи и всеки ден и давам клеева тинктура . Ако можеш спри да му даваш тези бонибони,защото са големи боклуци.
Аз не чакам-на моя приятелка детето при 39 гр направи гърч-смятам че чакането си е опасна работа-на някои деца прагът преди гърч им е по нисък и може да стане беля. Мое мнение ,че всяко дете си е различно-всеки си знае детенцето,но моето досега не беше се разболявало такаи аз не можех да си позволя да чакам-на 38,4-5 като вдигна и се подлудих-ама защото ми е за първи път сигурно : Мила,когато си е вирус се изчаква до 38,5 и тогава се дава.Нашия педи редовно се оплаква от майчета,на които децата вдигнат 37,5 и веднага дават сироп,а не трябва.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 02, 2010, 15:27:48 » |
Нагоре
|
Мила,когато си е вирус се изчаква до 38,5 и тогава се дава.Нашия педи редовно се оплаква от майчета,на които децата вдигнат 37,5 и веднага дават сироп,а не трябва. Тук напълно те подкрепям-вземаш изпита одма Цитирах те,за да потвърдя написаното от теб.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 02, 2010, 15:28:37 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaJ
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 02, 2010, 15:40:42 » |
Нагоре
|
Ами то си е страшно,просто аз си познавам моето дете и му знам "възможностите".Температура ми е вдигала едно време със зъбите,иначе не и не съм и давала нищо.Тя се залепяше на цицата и това е...така сме се оправяли с всичките зъби.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
FEMININE
Главата ми може да е пълна с бръмбари, но всичките са висшисти :)
new user
Неактивен
Публикации: 46
На всеки удар може да се отвърне, без слънчевия :)
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 20, 2010, 11:28:08 » |
Нагоре
|
Хапчета, в случай, че са горчиви ги давам размити с малко водичка + захар. УМИРА за тях в случая Иначе в началото се случваше дори да й се повдигне след като й го изсипя натропено в устата. Та оттогава натрошено на прах във водичка с малко захар! Със сиропите проблеми нямаме, но и аз съм на мнение, че не трябва да се прекалява с тях и да се дава на всяка цена! Опитвайте с компресчета студенки, евентуално с оцет. Издърпват топлината!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 28, 2010, 14:47:20 » |
Нагоре
|
Ох,болни са ми и двамата.Малкия търпи капки за нос,промивки на носа,дърпане с помпичка,но пусти сироп-НЕ! Току що се задави,посиня Стискам носа и не преглъща,а се дави Отивам при дежурен,че нашата утре е чак следобяд,а няма кой да чака 24ч.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2010, 15:09:23 » |
Нагоре
|
За висока температура бих препоръчала обливане с вода. Големият ми син правеше много и чести гнойни ангини до преди да извадим сливиците. Температурата която поддържаше беше между 39,5 - 40,2 градуса. По няколко пъти в денонощието съм го събличала и съм го вкарвала в банята Обливането започва с доста топла вода, която да е приятна за него (предвид това, че е с висока Т и го тресе). Постепенно топлата вода се намаля, пак до толкова, че да я търпи без да се тресе от студ. Целта беше да поддържаме Т под 39градуса. При нас само това действаше, облекчава незабавно. Слава богу вече 2г. всичко е зад гърба ни!
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 28, 2010, 15:49:30 » |
Нагоре
|
на мойта щерка и свалям температурата с 2 лъжици оцет,малко сода и 1 белтък,всичкото това става на пяна и с нея и мажа цялото тяло,седи се около 10-15 мин. увита в чаршаф и изплаквам с топла водичка тялото,действа безотказно! Скорошно оздравяване
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
niki_neni
new user
Неактивен
Публикации: 75
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 28, 2010, 18:23:57 » |
Нагоре
|
Ох,само като чуя за тепература и настръхвам.Моя малкия преди преди 2гд.прави гърч при 38,5 градоса температура.Немога да ви обясня какво съм изживяла. И в момента е с гнойна ангина и онази вечер вдигна 39,6 та направо ходих на онзи свят ....
|
|
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 19:45:37 от niki_neni »
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача,и за не платени такива пиша отрицателни оценки. 2.Коректна съм,бъдете и Вие. 3.Винаги поставям оценки. 4.За по-големи суми изисквам предварително плащане. 5.При сериозен интерес пишете на лични 6.Получавам пратки само по ПОЩАТА,АКО НЯМАМЕ ДРУГА УГОВОРКА. 7.ПАРИ НА ПРЕД НЕ ПРАЩАМ НА ПОТРЕБИТЕЛИ БЕЗ ОЦЕНКИ И С ОТРИЦАТЕЛНИ.МОЛЯ ЗА РАЗБИРАНЕ.. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=81458&profile_type=feedback
|
|
|
iren2009
new user
Неактивен
Публикации: Май се объркахте малко!!!
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 28, 2010, 20:44:11 » |
Нагоре
|
И ние сме много капризни с лекарствата ,повръщаме направо и е ужасно . Но искам да попитам какво се прави при гърч ? Никога не ми се е случвало с баткото ,но щерката е коренно различна и някой път се страхувам да не стане беля.
|
|
|
Активен
|
С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични. Връщам стоки неотговарящи на описанието. На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително. Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 28, 2010, 22:05:28 » |
Нагоре
|
Аз смесвам с едни кремчета на Ганчев ванилия, малката умира за тях. Те са за по-малки деца, но са много вкусни и като смесиш не се усеща вкуса на сиропа и на панадола, така я лъжа, защото всичко друго плюе и повръща. Купих и един докторски комплект за игра със слушалки и други докторски неща и се правя на маймуна и така също минава номера, уж играейки си и давам лекарствата.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
niki_neni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 29, 2010, 08:28:12 » |
Нагоре
|
И ние сме много капризни с лекарствата ,повръщаме направо и е ужасно . Но искам да попитам какво се прави при гърч ? Никога не ми се е случвало с баткото ,но щерката е коренно различна и някой път се страхувам да не стане беля.
КОГАТО ДЕТЕТО ПОЛУЧИ ГЪРЧ ,ТРЯБВА САМО ДА СЕ ПОСТАВИ НА ЕДНА СТРАНА,ДОКЪТО ОТНИНЕ(20,30 СЕК) АЗ ТОВА НЕ ГО ЗНАЕХ И КОГАТО МОЯ ГО НАПРАВИ ,С БАЩАМУ ДО ТЕГЛИХ МЕ ТУ АЗ ,ТУ ТОЙ БЕРКАХ МУ В УСТАТА,МИСЛЕХ , ЧЕ СИ Е ГЛЪТНАЛ ЕЗИКА,КОКВО ЛИ ОЩЕ НЕ..... ТА ЦЕЛИЯ ТОЗИ УЖАС цЕЛИ 7 мин. НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОЙ
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските са за сметка на купувача,и за не платени такива пиша отрицателни оценки. 2.Коректна съм,бъдете и Вие. 3.Винаги поставям оценки. 4.За по-големи суми изисквам предварително плащане. 5.При сериозен интерес пишете на лични 6.Получавам пратки само по ПОЩАТА,АКО НЯМАМЕ ДРУГА УГОВОРКА. 7.ПАРИ НА ПРЕД НЕ ПРАЩАМ НА ПОТРЕБИТЕЛИ БЕЗ ОЦЕНКИ И С ОТРИЦАТЕЛНИ.МОЛЯ ЗА РАЗБИРАНЕ.. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=81458&profile_type=feedback
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 29, 2010, 08:59:52 » |
Нагоре
|
Това е голям ужас с гърча,при мен досега никога не ми се е случвало с първият ми син,но имам приятелка на която детето постоянно правеше гърчове и от нея знам колко са страшни и опасни тези гърчове.При мен бебето пък много се дави,както си стои и изведнъж подбелва очите и не може да си поеме въздух известно време,страшно много се панирам в такъв момент и не знам какво да правя освен да го взема и да го държа по корем и да го тупам по гръбчето,ако някой знае нещо друго моля ви дайте съвет какво друго мога да направя,че това ни се случва през ден почти.!А лекарствата когато му ги давам,а тях ги започнахме от 1-ят месец ги слагах в млякото за да не ги усети,че иначе повръщаше. Аз май се отдалечих от самата тема тук за което се извинявам!
|
|
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 09:02:48 от тони 75 »
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
niki_neni
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2010, 11:35:32 » |
Нагоре
|
Това е голям ужас с гърча,при мен досега никога не ми се е случвало с първият ми син,но имам приятелка на която детето постоянно правеше гърчове и от нея знам колко са страшни и опасни тези гърчове.При мен бебето пък много се дави,както си стои и изведнъж подбелва очите и не може да си поеме въздух известно време,страшно много се панирам в такъв момент и не знам какво да правя освен да го взема и да го държа по корем и да го тупам по гръбчето,ако някой знае нещо друго моля ви дайте съвет какво друго мога да направя,че това ни се случва през ден почти.!А лекарствата когато му ги давам,а тях ги започнахме от 1-ят месец ги слагах в млякото за да не ги усети,че иначе повръщаше. Аз май се отдалечих от самата тема тук за което се извинявам!
МОЙТА ПЛЕМЕННИЦА ПРАВЕШЕ ПО СЪЩИЯ НАЧИН,СПОМНЯМ СИ ,ЧЕ СЕСТРА МИ И ДУХАШЕ В УСТАТА ДОКАТО СИ ПОЕМЕ ВЪЗДУХ. И С ВРЕМЕТО ПРЕСТАНА ДА СЕ ДАВИ НЯКЪДЕ КЪМ 6,7 МЕСЕЦ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|