{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Как предпочитате да ви опаковат пратката?
В опаковка, купена от пощата - 2 (2.5%)
В оригиналното кашонче на стоката - 2 (2.5%)
В случайна кутия, но да изглежда добре - 19 (23.5%)
Няма значение, стига да пристигне цяло - 57 (70.4%)
Друго - 1 (1.2%)
Общ брой гласове: 80

Страници: 1 [2] 3 4 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За опаковките на пратките  (Прочетена 25386 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Ноември 03, 2010, 16:43:54 »
Раздели ТемаНагоре

Аз лично нямам претенции за опаковките,повече ме вълнува съдържанието.А и кутиите по пощите не си заслужават.Има ли смисъл да продам нещо за 5 лв и да го сложа в кутия за 1 лв или пък плик с балончета за 1.20?!
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #16 -: Ноември 03, 2010, 17:04:28 »
Раздели ТемаНагоре

А пък един път получих дрешка в кутия от прясно мляко Shocked
Как така? Shocked
ихххи еми така и аз много се учудих,една блузка ли беше,вече забравих.Е тя явно я беше изсушила ли и аз незнам,ама ми стана много смешно Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #17 -: Ноември 03, 2010, 17:06:28 »
Раздели ТемаНагоре

А пък един път получих дрешка в кутия от прясно мляко Shocked
Как така? Shocked
                     Верно ли ? (laugh2)   Бъзикаш ли се ?  Smiley Smiley Smiley
Да бе защо да се бъзикам сериозно Cheesy Cheesy Cheesy моя мъж ми вика,леле тия хора съвсем изтрещяха Tongue
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #18 -: Ноември 03, 2010, 17:13:40 »
Раздели ТемаНагоре

Винаги добрата опаковка е за предпочитане,но не мога да задължавам никой за нищо. Лично аз привърших всички събрани кутийки и кашончета и за да изпратя една рокля днес, купих опаковка от пощата(за моя сметка).
Най-важното е пратката да е опакована ЗДРАВО,за да не се разкъсва при подмятането из пощите. Случвало ми се е да получавам пратка,все едно е била в някоя канавка с месеци. Какво са я правили тия от БГ Пощи,нямам идея.
Ако получа "дрешка в кофичка от кисело мляко",най-малкото повече НИКОГА няма да пазарувам от този продавач. За мен това е признак на пълно неуважение към купувача и лъха на чист егоизъм и скъперничество у продавача!!!!

Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #19 -: Ноември 03, 2010, 17:15:40 »
Раздели ТемаНагоре

Винаги добрата опаковка е за предпочитане,но не мога да задължавам никой за нищо. Лично аз привърших всички събрани кутийки и кашончета и за да изпратя една рокля днес, купих опаковка от пощата(за моя сметка).
Най-важното е пратката да е опакована ЗДРАВО,за да не се разкъсва при подмятането из пощите. Случвало ми се е да получавам пратка,все едно е била в някоя канавка с месеци. Какво са я правили тия от БГ Пощи,нямам идея.
Ако получа "дрешка в кофичка от кисело мляко",най-малкото повече НИКОГА няма да пазарувам от този продавач. За мен това е признак на пълно неуважение към купувача и лъха на чист егоизъм и скъперничество у продавача!!!!
Беше от тези кутии дето е прясното мляко,ами такова  е имала жената Tongue

Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #20 -: Ноември 03, 2010, 17:22:50 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy Cheesy Cheesy за мен няма значение кофичката каква е важното да няма и мляко вътре  Cheesy Cheesy и да се зарадвам на това което съм поръчала ,другото е без значение  Wink
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 03, 2010, 17:23:05 »
Раздели ТемаНагоре

(gesture7) (gesture7) (gesture7)
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 03, 2010, 17:56:09 »
Раздели ТемаНагоре

Аз и в кутийка от чай съм пращала Cheesy Та вече писах в темата де,но като гледам какви безумни идеи идват на някои хора Shocked реших да дам една идея-като не ви се купуват кутии от пощата( а няма и смисъл да дадеш 1,50) помолете от някой магазин да ви дадат.Аз като закъсам и нямам кашончета искам от магазините-те и без друго ги хвърлят,а и винаги имат много и всякакви Wink
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #23 -: Ноември 03, 2010, 17:57:51 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм получавала бижута , увити в тоалетна хартия за уплътнение и сложени в кутийка от сапун ТЕО БЕБЕ , опаковано в бял лист за принтер , и надписано , пакета беше много хубав и спретнат , бижутата бяха непокътнати , не мисля че нещо подобно би трябвало да ме обиди , какво като е тоалетна хартия , нали ен е ползвана и какво като е измита и подсушена кутия от мляко , нали е чиста

П.С. скорошна случка , реших да взема нещо на малката за 7 лева , е да ама мацката го праща с кутия от и пощенските ми стъпиха на почти 3 лева ,  което си е почти половината от цената , и ми стана много тъпо , като я питах дали не е сбъркала нещо , защото пощенските отгоре пишеше че са 1,63  а тя ми саза че и дължа 2,83 , на което чак тогава се разбра че и дължа пари и за кутията ,
« Последна редакция: Ноември 03, 2010, 18:03:29 от The_Black_Angel » Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #24 -: Ноември 03, 2010, 18:00:05 »
Раздели ТемаНагоре

Аз съм получавала бижута , увити в тоалетна хартия за уплътнение и сложени в кутийка от сапун ТЕО БЕБЕ , опаковано в бял лист за принтер , и надписано , пакета беше много хубав и спретнат , бижутата бяха непокътнати , не мисля че нещо подобно би трябвало да ме обиди , какво като е тоалетна хартия , нали ен е ползвана и какво като е измита и подсушена кутия от мляко , нали е чиста
Дам права си,мен не ме бърка,просто споделям,че ми стана смешно,не че нещо лошо има.На блузката и нямаше нищо Tongue
Активен

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #25 -: Ноември 03, 2010, 18:25:50 »
Раздели ТемаНагоре

То и аз да си кажа, срам не срам, много често пращам в кутии от бисквити (тип "Престиж", шоколадови за кафе), защото са много удобни като големина, картонът не е много твърд и е доста лекичък. Така избягвам оскъпяването на тежките кутии. Но винаги проверявам кутиите да не са блажни, защото иначе би било гадно Undecided , а и нещото задължително го слагам в найлонова торбичка вътре. Дано да не са ме благославяли хората отсреща. Huh? Иначе ми се е случвало и в подаръчните рекламни опаковки на козметични марки да пращам - те са твърди и гланцови и дори да нямам кашонче, като ги позавъртя и натъкмя, горе-долу заприличат на кутия. Е, не винаги става кой знае колко красиво, но никога не пропускам отгоре да опаковам с бяла хартия...

А друго да питам ангелчето - възможно ли е да се пращат кутии с големината на сапун? Ми то няма къде да се напишат адресите, да се опишат после от пощальонката, да се лепне стикера за препоръка... Винаги съм смятала, че не биха ми приели такава пратка, а по-скоро ще ме нахокат и изгонят да преопаковам. Undecided
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #26 -: Ноември 03, 2010, 18:34:47 »
Раздели ТемаНагоре

И аз изпращам в кутии,всякакви размери,но от обувки или нещо не хранително Tongueобвивам ги в хартия ,която си купувам от книжарницата и най важното,облепвам всички ъгли с тиксо!Така не може да се повреди,изглежда добре и е застаховано от любопитните очи на пощаджииките :SmileyПреди време получих пратка в плик,естественно беше отворена и липсваше половината съдаржание,затова един съвет- облепвайте добре! Smiley
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #27 -: Ноември 03, 2010, 18:36:35 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пари за пликове и кутии не давам.Както каза Чиизкейк от близкия магазин се снабдявам.
Веднъж получих *нещото* в пощ. плик ,като преди да го получа на лични ме бяха уведомили ,че пощенските са 2,51.Дойде *нещото* разгледах го,видях ,че това е цената на пощ. + плика и не казах на продавалката.Просто и пуснах само пощ. разходи.Явно се усети какво е станало и абсолютно нищо не ми каза...
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #28 -: Ноември 03, 2010, 18:42:09 »
Раздели ТемаНагоре

И аз изпращам в кутии,всякакви размери,но от обувки или нещо не хранително Tongue
Смяташ ли, че е нередно да се праща в кутия от нещо хранително? Любопитно ми е дали постъпвам правилно... То в повечето случаи в магазина наблизо такава кутия биха ти дали, но все пак...
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #29 -: Ноември 03, 2010, 18:43:12 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пари за пликове и кутии не давам.Както каза Чиизкейк от близкия магазин се снабдявам.
Веднъж получих *нещото* в пощ. плик ,като преди да го получа на лични ме бяха уведомили ,че пощенските са 2,51.Дойде *нещото* разгледах го,видях ,че това е цената на пощ. + плика и не казах на продавалката.Просто и пуснах само пощ. разходи.Явно се усети какво е станало и абсолютно нищо не ми каза...
Боже каква наглост Shocked
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

Страници: 1 [2] 3 4 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: