{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Как предпочитате да ви опаковат пратката?
В опаковка, купена от пощата - 2 (2.5%)
В оригиналното кашонче на стоката - 2 (2.5%)
В случайна кутия, но да изглежда добре - 19 (23.5%)
Няма значение, стига да пристигне цяло - 57 (70.4%)
Друго - 1 (1.2%)
Общ брой гласове: 80

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За опаковките на пратките  (Прочетена 25375 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 04, 2010, 20:19:24 »
Раздели ТемаНагоре

За мен това е признак на пълно неуважение към купувача и лъха на чист егоизъм и скъперничество у продавача!!!!

о Боже!Все ми е 200 кой какво ще мисли за мен утре!Аз като нямам 1лв. днес хляб да си купя,от къде да взема 1.20лв за кутия?Ако някой иска да му  е красиво-предплаща ми заедно с пощ.разходи и пари за кутията,може и с  цветни моливи да му  я нарисувам,стига да имам....Такива изгъзици хич не ми минават...
Кой ще на кръст да ме разпъне,по-добре да си купя нещо на децета за 1.20лв вместо да ги дам в пощата.Ми аз ако пратя този месец 10 пакета,оставям 10лв...ми това са ни парите за 1 седмица!
Ние днес разполагаме с 2лв...
Ако пък мъжът ми разбере,от 5ти етаж ще ме изхвърли!Да дам пари на пощата,щото видиш ли нямам акъл да изобретя пакет за пощата   Shocked Lips Sealed  Пъхам в найлонов плик,обръщам плик от памперси и мнооого тиксо-то ми е БЕЗПЛАТНО!!!Слагам във всякакви пликове и много тиксо.Дори за тиксото ми е жал  Cheesy
Рядко слагам в кутия,за да не тежи,но ако пратката е тежка-кутията е задължителна!И пак взимам от съседния магазин
Това с балончетата-никога не съм купувала.Дано не ми се налага,едва ли ще го преживея  Smiley
Ако някой е получил нещо от мен в плик с балончета,то е защото друг ми го е пратил преди това   Wink И не бих платила на друг за да ми го прати така
Никой да не ми се нахвърля и т.н....всеки си знае чергата,паницата,крушата и прочие.
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 20:26:20 от Отнесена от вихъра,простете! » Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 04, 2010, 20:25:17 »
Раздели ТемаНагоре

За мен това е признак на пълно неуважение към купувача и лъха на чист егоизъм и скъперничество у продавача!!!!

о Боже!Все ми е 200 какво ще мислиш за мен утре!Аз като нямам 1лв. днес хляб да си купя,от къде да взема 1.20лв за кутия?Ако искаш да ти е красиво-предплащаш ми заедно с пощ.разходи и пари за кутията,може и с  цветни моливи да ти я нарисувам,стига да имам....Такива изгъзици хич не ми минават...
Кой ще на кръст да ме разпъне,по-добре да си купя нещо на децета за 1.20лв вместо да ги дам в пощата.Ми аз ако пратя този месец 10 пакета,оставям 10лв...ми това са ни парите за 1 седмица!
Ние днес разполагаме с 2лв...
Ако пък мъжът ми разбере,от 5ти етаж ще ме изхвърли!Да дам пари на пощата,щото видиш ли нямам акъл да изобретя пакет за пощата   Shocked Lips Sealed  Пъхам в найлонов плик,обръщам плик от памперси и мнооого тиксо-то ми е БЕЗПЛАТНО!!!Слагам във всякакви пликове и много тиксо.Дори за тиксото ми е жал  Cheesy
Рядко слагам в кутия,за да не тежи,но ако пратката е тежка-кутията е задължителна!И пак взимам от съседния магазин
Това с балончетата-никога не съм купувала.Дано не ми се налага,едва ли ще го преживея  Smiley
Никой да не ми се нахвърля и т.н....всеки си знае чергата,паницата,крушата и прочие.
(gesture7) (gesture7) (gesture7) и аз съм на това мнение и ако съм продала нещо за 5лв чак пък да дам 1.20лв за кутия никогаш  Cheesy Cheesy Cheesy големо шоу е когато опаковам и под тиксото вземе че се лепне някой косъм от косата ми  Cheesy Cheesy дърпам, сецам ,да го махам хахахххаха
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #47 -: Ноември 04, 2010, 20:27:27 »
Раздели ТемаНагоре

кви 5лв?А ако е нещо дребно за 3лв?  Cheesy
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #48 -: Ноември 04, 2010, 22:08:38 »
Раздели ТемаНагоре

Да, но в съседната тема виждам и дами, които държат на красиви опаковки (чакам ви и вас да си кажете мнението Tongue ) и като пращат, плащат за опаковки, защото иначе не им харесва. Това според вас голям семеен бюджет ли е или въпрос на принципи?
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

hladna
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 139

Профил
« Отговор #49 -: Ноември 04, 2010, 22:20:17 »
Раздели ТемаНагоре

Да, но в съседната тема виждам и дами, които държат на красиви опаковки (чакам ви и вас да си кажете мнението Tongue ) и като пращат, плащат за опаковки, защото иначе не им харесва. Това според вас голям семеен бюджет ли е или въпрос на принципи?

Ами за мен не става въпрос за "красива" опаковка в общоприетия смисъл на думата, а просто за една пригледност и стегнат вид...
Не мога да си представя, че ще занеса някой разпърцан пакет в пощата - най-малкото няма да ми го вземат. Пък и ще е неуважение към мен самата, както и към купувача  Cool
Въпрос на виждане - моето е такова... Tongue
И не казвам, че трябва да се купуват кутии/пликове от пощата и да се правят излишни разходи. Аз опаковам с подръчни средства, но да, гледам да изглежда добре и най-вече да е здраво.
Активен

1.Поемайте си пощенските!
2.Не подканям на ЛС!
3.Не изпращам за проба!
4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка!
5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв.
6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение!
7.Записвайте се в обявите!
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #50 -: Ноември 04, 2010, 22:24:30 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък редовно ги получвам скъсани,надрани,изкривени и винаги има печат или лист"получено в такъв вид" днес получих такъв пакет пак с печата отгоре Tongue ама не ми пречи,само всичко да си е вътре Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #51 -: Ноември 04, 2010, 22:59:32 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък редовно ги получвам скъсани,надрани,изкривени и винаги има печат или лист"получено в такъв вид" днес получих такъв пакет пак с печата отгоре Tongue ама не ми пречи,само всичко да си е вътре Cheesy
Да ви кажа, понякога ми идва да наритам всички служители в пощата (тук слагам един гневен емотикон). В повечето случаи те придизвикват този вид на пакетите, а не изпращачът. Веднъж ми счупиха една пратка и на следващата написах с големи червени букви отгоре "ЧУПЛИВО" и знаете ли какво? После, случайно, без да видят, че съм още там, видях как един вътрешен човек взе пакетчето и го раздруса здраво със злорад коментар: "И какво като е чупливо?", последван от всеобщ смях и одобрение от другите служителки. Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed
Активен

amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #52 -: Ноември 04, 2010, 23:02:20 »
Раздели ТемаНагоре

За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно.
Активен
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #53 -: Ноември 04, 2010, 23:39:52 »
Раздели ТемаНагоре

За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно.
И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh?
Активен

abba
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 108

abba=фея на змея! Четете подписът ми!

Профил
« Отговор #54 -: Ноември 05, 2010, 00:33:13 »
Раздели ТемаНагоре

Според мен е редно, ако някой има претенции за естетеческия вид на опаковката - да си каже предварително и да си я ПЛАТИ!  Wink
Проблемът с опаковките, не винаги е свързан с пари, както е написала Отнесена от вихъра...
Живея в София, кв.Лозенец - старата, тиха част. В радиус от четири преки около нас няма магазин, от където да се снабдявам с кутии. Най-близките са до х.Хемус.  Затова когато преди време получих пратка в кутия от прясно мляко, се зарадвах на идеята и я взаимствам, когато ми се налага. И в това не виждам нищо смешно! За предпочитане е пред алтернативата да си остава детето само вкъщи и да бия 30-40мин. път, за да обикалям квартала за "скъпоценната, добре изглеждаща кутия"! Или да го влача с мен в студа, дъжда или жегата!? Това никоя нормална майка не би го направила!  В пощата не винаги има кутии или пликове! Все са свършили! Опаковачна хартия няма в никоя книжарница по трасето: Лозенец, НДК, Графа, Соф. гр. съд, Халите, Цум, Петте кьошета, Ботев, Патриарха ... ако щете вярвайте!  Shocked Който знае, много моля да ми пише!  И това ми било център на столица и баровски квартал!  Според продавачите, точно това е причината - продават само малки луксозни шарени листове по 1.40-2.20лв. бройката!   
Купувам хартията чак от една малка ведомствена книжарница преди Централна гара! Да мъкнеш от 15км. /без кола/ топ опаковачна хартия за мен е достатъчно уважение към потенциалните ми купувачи и мисля, че е нормално за се преглътне, че понякога под тази хартия има кутия от мляко, бисквити, бонбони и т.н. Разбира се, стига те винаги  да са идеално чисти. Smiley
Затова тези, които имат претенции към опаковките, нека не забравят, че този сайт не е някой бутик или МОЛ, а сайт, където всеки се опитва да си помогне по някакъв начин и всяко финансово, психическо или физическо натоварване ми се струват неуместни!  Smiley  Никога не знаеш в какво положение е отсрещната страна. Нека бъдем по-толерантни и широко скроени! Важното наистина е съдържанието да пристигне чисто и неопетнено! Smiley
Активен

НП само след уговорка. Не предплащам!
При предложения за размяна-аз съм 176см., р-р L-XL, обувки №38.
С момче на 9г.; ръст 153см.; обувки №37-38
Моля, не ми пращайте дрехи от II употреба - имам алергия към препаратите, с които ги третират. Изхвърлям ги директно! Мислете преди да ми ги изпратите. Ако си ги искате обратно, поемете си пощенските!
Не предлагам вещи, които самата аз не бих купила!
Честна и търпелива съм, но не злоупотребявайте!
Записаните в две и повече обяви са с предимство.
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Профил
« Отговор #55 -: Ноември 05, 2010, 00:48:08 »
Раздели ТемаНагоре

Според мен е редно, ако някой има претенции за естетеческия вид на опаковката - да си каже предварително и да си я ПЛАТИ!  Wink
Проблемът с опаковките, не винаги е свързан с пари, както е написала Отнесена от вихъра...
Живея в София, кв.Лозенец - старата, тиха част. В радиус от четири преки около нас няма магазин, от където да се снабдявам с кутии. Най-близките са до х.Хемус.  Затова когато преди време получих пратка в кутия от прясно мляко, се зарадвах на идеята и я взаимствам, когато ми се налага. И в това не виждам нищо смешно! За предпочитане е пред алтернативата да си остава детето само вкъщи и да бия 30-40мин. път, за да обикалям квартала за "скъпоценната, добре изглеждаща кутия"! Или да го влача с мен в студа, дъжда или жегата!? Това никоя нормална майка не би го направила!  В пощата не винаги има кутии или пликове! Все са свършили! Опаковачна хартия няма в никоя книжарница по трасето: Лозенец, НДК, Графа, Соф. гр. съд, Халите, Цум, Петте кьошета, Ботев, Патриарха ... ако щете вярвайте!  Shocked Който знае, много моля да ми пише!  И това ми било център на столица и баровски квартал!  Според продавачите, точно това е причината - продават само малки луксозни шарени листове по 1.40-2.20лв. бройката!   
Купувам хартията чак от една малка ведомствена книжарница преди Централна гара! Да мъкнеш от 15км. /без кола/ топ опаковачна хартия за мен е достатъчно уважение към потенциалните ми купувачи и мисля, че е нормално за се преглътне, че понякога под тази хартия има кутия от мляко, бисквити, бонбони и т.н. Разбира се, стига те винаги  да са идеално чисти. Smiley
Затова тези, които имат претенции към опаковките, нека не забравят, че този сайт не е някой бутик или МОЛ, а сайт, където всеки се опитва да си помогне по някакъв начин и всяко финансово, психическо или физическо натоварване ми се струват неуместни!  Smiley  Никога не знаеш в какво положение е отсрещната страна. Нека бъдем по-толерантни и широко скроени! Важното наистина е съдържанието да пристигне чисто и неопетнено! Smiley

(letter1) (letter1) (hail4) (yes4) (whee1) (whee1)
БРАВО-ЧУДЕСНО ОБОБЩАВАЩО ИЗКАЗВАНЕ,КОЕТО АЗ НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 687

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 05, 2010, 00:53:42 »
Раздели ТемаНагоре

(gesture7)И аз подкрепям това изказване!!!!
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #57 -: Ноември 05, 2010, 01:00:54 »
Раздели ТемаНагоре

Не ме интересува в какво ще ми пристигне нещото, стига да е чисто и отговарящо си на описанието. Аз също опаковам с подръчни материали дори пликовете хартиените голямите от други покупки стават за това като ги обърна наопаки. Дано някой не ми е бил сърдит за това  Embarrassed. Единствено малко  изпитвам дискомфорт (дори не се дрязна на другите) когато да пакетчето е спестено някое от имената, защото от гише пратки съм на гише записи и ако го няма някое име не ми щат записа. в тоя случай трябва на другия ден да ида пак а пощата ми е далече и  ходя само с колата.  Нямам навика да си презаписвам адресите, които са ми дадни и да ги нося с мен.Просто забравям, отварям примерно с цел да пиша ама ревне едното или другото ставам и се отнасям. Няколкото пъти в които опитах да си напиша цена + пощенски и адрес на листче и да чака в мен някъде ми не ги открих къде са забутани  Embarrassed
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 01:09:27 от evata » Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #58 -: Ноември 05, 2010, 06:12:51 »
Раздели ТемаНагоре

Аз винаги се старая  и опаковам много прилежно пакетите, които изпращам.
За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак  да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна Smiley Wink.  Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм  Sad, но пак казвам, това е мое виждане.
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #59 -: Ноември 05, 2010, 07:27:08 »
Раздели ТемаНагоре

Аз винаги се старая  и опаковам много прилежно пакетите, които изпращам.
За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак  да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна Smiley Wink.  Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм  Sad, но пак казвам, това е мое виждане.

и пак говорим за подръчни материали,а не купешки кутии.Това са различни неща и всъщност това е спора,който се опитваме да направим  Cheesy
За мен е важно да излезе евтино и качествено!Изпращам изпрани неща,измити с бебешки сапун играчки и т.н.
Кутии от всичко,което мога да използвам безплатно-вафли,бисквити,пликове от памперси и др. подобни.Опаковъчна хартия няма от къде наблизо да си взема,също и не мога да влача от далеч с 2 деца и гр.транспорт....
Опаковала съм и във местници,не са ме връщали!Също и в брошури от магазини.Сега пак така,но всичко омотавам в тиксо  Wink
Активен

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: