Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #60 -: Ноември 05, 2010, 09:12:16 » |
Нагоре
|
За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно.
На мен ми казаха,че те не поемали отговорността когато е чупливо,казаха ми ама недей писа така,вече било забранено да се пращат чупливи неща.Отдавна си мисля,че тези по пощите си измислят нови правила
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #61 -: Ноември 05, 2010, 09:24:33 » |
Нагоре
|
Аз пари за пликове и кутии не давам.Както каза Чиизкейк от близкия магазин се снабдявам. Веднъж получих *нещото* в пощ. плик ,като преди да го получа на лични ме бяха уведомили ,че пощенските са 2,51.Дойде *нещото* разгледах го,видях ,че това е цената на пощ. + плика и не казах на продавалката.Просто и пуснах само пощ. разходи.Явно се усети какво е станало и абсолютно нищо не ми каза...
Боже каква наглост И защо да съм нагла?Първо ,че не съм длъжна да плащам опаковки ,второ и в подписа ми го пишеше... Иначе също се дразня на колети обикновено опаковани ,но вътре дрешката не е сложена в найлонов плик.Ами като се слагат печати и други подобни ако се нацапа дрешката. О имах впредвид дамата,която си включва пари за опаковката не теб мила
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #62 -: Ноември 05, 2010, 11:10:26 » |
Нагоре
|
abba, много хубаво си го написала! Значи не само аз пращам в кутии от бисквити.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #63 -: Ноември 05, 2010, 13:37:57 » |
Нагоре
|
Общо взето виждам , че всички сме на едно мнение.Всички искаме,да ни е изпратена стоката изпрана и ухаеща приятно,без значени дали е увита в тоал.хартия или скъп плик от пощата
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
desitka2008
new user
Неактивен
Публикации: 250
|
|
« Отговор #64 -: Ноември 05, 2010, 16:17:14 » |
Нагоре
|
Аз винаги се старая и опаковам много прилежно пакетите, които изпращам. За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна . Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм , но пак казвам, това е мое виждане. Потвърждавам! Днес си взех пакета от incadens - беше грижливо опакован! Аз пък отново купих плик с балончета за да изпратя моята пратка. Средноголям,побира сгъната дрешка,на цена 59 ст. Не мисля,че съм се охарчила особено,за мен е важно,че пакетчето ми ще е здраво и дрешката няма да е омърляна. ПП: В пощата винаги има пликове и кутии. Най-малката кутия(която също побира сгъната дрешка) е на цена 50 ст.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #65 -: Ноември 05, 2010, 16:34:18 » |
Нагоре
|
Аз винаги се старая и опаковам много прилежно пакетите, които изпращам. За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна . Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм , но пак казвам, това е мое виждане. Потвърждавам! Днес си взех пакета от incadens - беше грижливо опакован! Аз пък отново купих плик с балончета за да изпратя моята пратка. Средноголям,побира сгъната дрешка,на цена 59 ст. Не мисля,че съм се охарчила особено,за мен е важно,че пакетчето ми ще е здраво и дрешката няма да е омърляна. ПП: В пощата винаги има пликове и кутии. Най-малката кутия(която също побира сгъната дрешка) е на цена 50 ст. Не мила не винаги,никога няма,при нас не носят,не поръчвали,защото нямало кой да ги купува
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #66 -: Ноември 05, 2010, 16:48:23 » |
Нагоре
|
При нас също има винаги кутии и пликове Многое удобно с тях,понеже не си играеш да опаковаш
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #67 -: Ноември 05, 2010, 19:37:55 » |
Нагоре
|
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20 За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно. И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh? Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3) ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #68 -: Ноември 05, 2010, 19:48:41 » |
Нагоре
|
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20 За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно. И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh? Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3) ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. АЗ вчера трябваше да пратя пакет с чупливо съдържание и ми казаха същото,аз исках да си доплатя и да се пази,но тя ми отказа...а за това да се оплачим не мисля,че ще има кой знае какъв резултат!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #69 -: Ноември 05, 2010, 19:52:06 » |
Нагоре
|
АЗ вчера трябваше да пратя пакет с чупливо съдържание и ми казаха същото,аз исках да си доплатя и да се пази,но тя ми отказа...а за това да се оплачим не мисля,че ще има кой знае какъв резултат! Ами надявам се да има.Все пак изпращаме пакети/колети,не топки .Най малкото искам да питам Началника,имат ли право да ги хвърлят така
|
|
|
Активен
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #70 -: Ноември 05, 2010, 19:55:41 » |
Нагоре
|
АЗ вчера трябваше да пратя пакет с чупливо съдържание и ми казаха същото,аз исках да си доплатя и да се пази,но тя ми отказа...а за това да се оплачим не мисля,че ще има кой знае какъв резултат! Ами надявам се да има.Все пак изпращаме пакети/колети,не топки .Най малкото искам да питам Началника,имат ли право да ги хвърлят така То и да ги санкционира,не са само те.Нали после ги товарят по колите там също ги хвърлят,от там по влака и т.н...
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #71 -: Ноември 05, 2010, 20:17:26 » |
Нагоре
|
Аз пари за пликове и кутии не давам.Както каза Чиизкейк от близкия магазин се снабдявам. Веднъж получих *нещото* в пощ. плик ,като преди да го получа на лични ме бяха уведомили ,че пощенските са 2,51.Дойде *нещото* разгледах го,видях ,че това е цената на пощ. + плика и не казах на продавалката.Просто и пуснах само пощ. разходи.Явно се усети какво е станало и абсолютно нищо не ми каза...
Боже каква наглост И защо да съм нагла?Първо ,че не съм длъжна да плащам опаковки ,второ и в подписа ми го пишеше... Иначе също се дразня на колети обикновено опаковани ,но вътре дрешката не е сложена в найлонов плик.Ами като се слагат печати и други подобни ако се нацапа дрешката. О имах впредвид дамата,която си включва пари за опаковката не теб мила ааха ясно,благодаря
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #72 -: Ноември 05, 2010, 20:31:24 » |
Нагоре
|
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20 За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно. И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh? Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3) ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. Няма смисъл от жалби,нали и аз това казвам по нагоре как ги тръшкат единствения вариант е да се увива много добре във всички възможни неща(памуци,хартия и т.н) и да не се пише,че е чупливо,кой ще разбере какво пращаш.Аз един път така пратих 4 парфюма и ги бях увила в памук и отстрани сложих памук(е отиде цяло пакетче памук,но то струва стотинки)и всичко беше окей,даже майчето ми благодари за памука,щяла да има да си чисти лака,еми супер
|
|
|
Активен
|
|
|
|
incadens
power user
Неактивен
Публикации: 1157
|
|
« Отговор #73 -: Ноември 05, 2010, 21:24:20 » |
Нагоре
|
Аз винаги се старая и опаковам много прилежно пакетите, които изпращам. За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна . Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм , но пак казвам, това е мое виждане. Потвърждавам! Днес си взех пакета от incadens - беше грижливо опакован! Аз пък отново купих плик с балончета за да изпратя моята пратка. Средноголям,побира сгъната дрешка,на цена 59 ст. Не мисля,че съм се охарчила особено,за мен е важно,че пакетчето ми ще е здраво и дрешката няма да е омърляна. ПП: В пощата винаги има пликове и кутии. Най-малката кутия(която също побира сгъната дрешка) е на цена 50 ст. Аз купувам от пощата пликове, които са на цена 35 ст. и са достатъчно големи, за да поберат блузка или някаква по-тъничка дрешка. А когато трябва да опаковам нещо по-голямо, купувам от книжарницата опаковъчна хартия( 1 лист е достатъчен за 2 големи пакета, а струва м/у 0.80 лв.-1.00 лв). Не мисля, че с 30-40 ст. ще се охарча кой знае колко. Когато изпращам обувки, или в собствената им кутия, като залепвам отгоре бял лист от скицника на сина ми(в/у него надписвам ), или , ако обувките нямат кутия, вземам кашонче от близкия магазин, от аптеката , винаги може да се намери подходящо. Случвало ми се е да купувам и готови кутии от пощата-цената им е 1.30 лв. , но в крайна сметка, ако ще пратя нещо, за което ще получа 50 лв.(напр. яке или ботуши), какво толкова ще стане, ако се охарча с 1 лев? Пак казвам, това е мое виждане.
|
|
|
Активен
|
Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС. http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #74 -: Ноември 05, 2010, 21:29:07 » |
Нагоре
|
Аз винаги се старая и опаковам много прилежно пакетите, които изпращам. За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна . Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм , но пак казвам, това е мое виждане. Потвърждавам! Днес си взех пакета от incadens - беше грижливо опакован! Аз пък отново купих плик с балончета за да изпратя моята пратка. Средноголям,побира сгъната дрешка,на цена 59 ст. Не мисля,че съм се охарчила особено,за мен е важно,че пакетчето ми ще е здраво и дрешката няма да е омърляна. ПП: В пощата винаги има пликове и кутии. Най-малката кутия(която също побира сгъната дрешка) е на цена 50 ст. Аз купувам от пощата пликове, които са на цена 35 ст. и са достатъчно големи, за да поберат блузка или някаква по-тъничка дрешка. А когато трябва да опаковам нещо по-голямо, купувам от книжарницата опаковъчна хартия( 1 лист е достатъчен за 2 големи пакета, а струва м/у 0.80 лв.-1.00 лв). Не мисля, че с 30-40 ст. ще се охарча кой знае колко. Когато изпращам обувки, или в собствената им кутия, като залепвам отгоре бял лист от скицника на сина ми(в/у него надписвам ), или , ако обувките нямат кутия, вземам кашонче от близкия магазин, от аптеката , винаги може да се намери подходящо. Случвало ми се е да купувам и готови кутии от пощата-цената им е 1.30 лв. , но в крайна сметка, ако ще пратя нещо, за което ще получа 50 лв.(напр. яке или ботуши), какво толкова ще стане, ако се охарча с 1 лев? Пак казвам, това е мое виждане. Оооо за толкова пари примерно над 20лв,защо не,ама ако е нещо за 5лв
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|