{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Как предпочитате да ви опаковат пратката?
В опаковка, купена от пощата - 2 (2.5%)
В оригиналното кашонче на стоката - 2 (2.5%)
В случайна кутия, но да изглежда добре - 19 (23.5%)
Няма значение, стига да пристигне цяло - 57 (70.4%)
Друго - 1 (1.2%)
Общ брой гласове: 80

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За опаковките на пратките  (Прочетена 25356 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Ноември 05, 2010, 09:12:16 »
Раздели ТемаНагоре

За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно.

На мен ми казаха,че те не поемали отговорността когато  е чупливо,казаха ми ама недей писа така,вече било забранено да се пращат чупливи неща.Отдавна си мисля,че тези по пощите си измислят нови правила Huh?
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #61 -: Ноември 05, 2010, 09:24:33 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пари за пликове и кутии не давам.Както каза Чиизкейк от близкия магазин се снабдявам.
Веднъж получих *нещото* в пощ. плик ,като преди да го получа на лични ме бяха уведомили ,че пощенските са 2,51.Дойде *нещото* разгледах го,видях ,че това е цената на пощ. + плика и не казах на продавалката.Просто и пуснах само пощ. разходи.Явно се усети какво е станало и абсолютно нищо не ми каза...
Боже каква наглост Shocked
И защо да съм нагла?Първо  ,че не съм длъжна да плащам опаковки ,второ и в подписа ми го пишеше...
Иначе също се дразня на колети обикновено опаковани ,но вътре дрешката не е сложена в найлонов плик.Ами като се слагат печати и други подобни ако се нацапа дрешката.
О имах впредвид дамата,която си включва пари за опаковката не теб мила Kiss
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #62 -: Ноември 05, 2010, 11:10:26 »
Раздели ТемаНагоре

abba, много хубаво си го написала! Значи не само аз пращам в кутии от бисквити. Tongue
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #63 -: Ноември 05, 2010, 13:37:57 »
Раздели ТемаНагоре

Общо взето виждам , че всички сме на едно мнение.Всички искаме,да ни е изпратена стоката изпрана и ухаеща приятно,без значени дали е увита в тоал.хартия или скъп плик от пощата  Wink Smiley
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
desitka2008
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 250

Профил
« Отговор #64 -: Ноември 05, 2010, 16:17:14 »
Раздели ТемаНагоре

Аз винаги се старая  и опаковам много прилежно пакетите, които изпращам.
За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак  да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна Smiley Wink.  Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм  Sad, но пак казвам, това е мое виждане.

Потвърждавам! Днес си взех пакета от incadens - беше грижливо опакован! Smiley
Аз пък отново купих плик с балончета за да изпратя моята пратка. Smiley Средноголям,побира сгъната дрешка,на цена 59 ст. Не мисля,че съм се охарчила особено,за мен е важно,че пакетчето ми ще е здраво и дрешката няма да е омърляна. Smiley

ПП: В пощата винаги има пликове и кутии. Най-малката кутия(която също побира сгъната дрешка) е на цена 50 ст.
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #65 -: Ноември 05, 2010, 16:34:18 »
Раздели ТемаНагоре

За мен това е знак на уважение към купувача, а пък и не ми идва някак  да скалъпя набързо някакъв пакет, ей така, без много да се вталявам. Не знам, такава съм си.....старателна Smiley Wink.  Не си мислете, че имам по-добри финансови възможности, напротив-безработна съм  Sad, но пак казвам, това е мое виждане.

Аз пък отново купих плик с балончета за да изпратя моята пратка. Smiley Средноголям,побира сгъната дрешка,на цена 59 ст. Не мисля,че съм се охарчила особено,за мен е важно,че пакетчето ми ще е здраво и дрешката няма да е омърляна. Smiley

ПП: В пощата винаги има пликове и кутии. Най-малката кутия(която също побира сгъната дрешка) е на цена 50 ст.
Не мила не винаги,никога няма,при нас не носят,не поръчвали,защото нямало кой да ги купува Cheesy
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #66 -: Ноември 05, 2010, 16:48:23 »
Раздели ТемаНагоре

При нас също има винаги кутии и пликове SmileyМногое удобно с тях,понеже не си играеш да опаковаш
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #67 -: Ноември 05, 2010, 19:37:55 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20
И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh?
Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3)  ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но  и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. Sad
Активен

tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #68 -: Ноември 05, 2010, 19:48:41 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh?
Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3)  ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но  и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. Sad
АЗ вчера трябваше да пратя пакет с чупливо съдържание и ми казаха същото,аз исках да си доплатя и да се пази,но тя ми отказа...а за това да се оплачим не мисля,че ще има кой знае какъв резултат!
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #69 -: Ноември 05, 2010, 19:52:06 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
АЗ вчера трябваше да пратя пакет с чупливо съдържание и ми казаха същото,аз исках да си доплатя и да се пази,но тя ми отказа...а за това да се оплачим не мисля,че ще има кой знае какъв резултат!
Ами надявам се да има.Все пак изпращаме пакети/колети,не топки .Най малкото искам да питам Началника,имат ли право да ги хвърлят така (evil7) (evil14) (devil3)
Активен

tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #70 -: Ноември 05, 2010, 19:55:41 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Ами надявам се да има.Все пак изпращаме пакети/колети,не топки .Най малкото искам да питам Началника,имат ли право да ги хвърлят така (evil7) (evil14) (devil3)
То и да ги санкционира,не са само те.Нали после ги товарят по колите там също ги хвърлят,от там по влака и т.н...
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
sweet_girl71
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 987

Прочетете подписа ми за добър завършек

Профил
« Отговор #71 -: Ноември 05, 2010, 20:17:26 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пари за пликове и кутии не давам.Както каза Чиизкейк от близкия магазин се снабдявам.
Веднъж получих *нещото* в пощ. плик ,като преди да го получа на лични ме бяха уведомили ,че пощенските са 2,51.Дойде *нещото* разгледах го,видях ,че това е цената на пощ. + плика и не казах на продавалката.Просто и пуснах само пощ. разходи.Явно се усети какво е станало и абсолютно нищо не ми каза...
Боже каква наглост Shocked
И защо да съм нагла?Първо  ,че не съм длъжна да плащам опаковки ,второ и в подписа ми го пишеше...
Иначе също се дразня на колети обикновено опаковани ,но вътре дрешката не е сложена в найлонов плик.Ами като се слагат печати и други подобни ако се нацапа дрешката.
О имах впредвид дамата,която си включва пари за опаковката не теб мила Kiss
ааха ясно,благодаря Kiss
Активен

1.Разменям почти всичко.
2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго.
3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка.
4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително.
5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава.
6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас.
7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна.
8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*).
9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми.
10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите.
11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите.
12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте.
Дани - 23.10.96
Кати - 30.12.2003
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Ноември 05, 2010, 20:31:24 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Няма смисъл от жалби,нали и аз това казвам по нагоре как ги тръшкат Shocked единствения вариант е да се увива много добре във всички възможни неща(памуци,хартия и т.н) и да не се пише,че е чупливо,кой ще разбере какво пращаш.Аз един път така пратих 4 парфюма и ги бях увила в памук и отстрани сложих памук(е отиде цяло пакетче памук,но то струва стотинки)и всичко беше окей,даже майчето ми благодари за памука,щяла да има да си чисти лака,еми супер Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #73 -: Ноември 05, 2010, 21:24:20 »
Раздели ТемаНагоре

Аз купувам от пощата пликове, които са на цена 35 ст. и са достатъчно големи, за да поберат блузка или  някаква по-тъничка дрешка. А когато трябва да опаковам нещо по-голямо, купувам от книжарницата опаковъчна хартия( 1 лист е достатъчен за 2 големи пакета, а струва м/у 0.80 лв.-1.00 лв). Не мисля, че с 30-40 ст. ще се охарча кой знае колко. Когато изпращам обувки, или в собствената им кутия, като залепвам отгоре бял лист от скицника на сина ми(в/у  него надписвам ), или , ако обувките нямат кутия, вземам кашонче от близкия магазин, от аптеката , винаги може да се намери подходящо. Случвало ми се е да купувам и готови кутии от пощата-цената им е 1.30 лв. , но в крайна сметка, ако ще пратя нещо, за което ще получа  50 лв.(напр. яке или ботуши), какво толкова ще стане, ако се охарча с 1 лев?
Пак казвам, това е мое виждане.
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #74 -: Ноември 05, 2010, 21:29:07 »
Раздели ТемаНагоре

Аз купувам от пощата пликове, които са на цена 35 ст. и са достатъчно големи, за да поберат блузка или  някаква по-тъничка дрешка. А когато трябва да опаковам нещо по-голямо, купувам от книжарницата опаковъчна хартия( 1 лист е достатъчен за 2 големи пакета, а струва м/у 0.80 лв.-1.00 лв). Не мисля, че с 30-40 ст. ще се охарча кой знае колко. Когато изпращам обувки, или в собствената им кутия, като залепвам отгоре бял лист от скицника на сина ми(в/у  него надписвам ), или , ако обувките нямат кутия, вземам кашонче от близкия магазин, от аптеката , винаги може да се намери подходящо. Случвало ми се е да купувам и готови кутии от пощата-цената им е 1.30 лв. , но в крайна сметка, ако ще пратя нещо, за което ще получа  50 лв.(напр. яке или ботуши), какво толкова ще стане, ако се охарча с 1 лев?
Пак казвам, това е мое виждане.
Оооо за толкова пари примерно над 20лв,защо не,ама ако е нещо за 5лв Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: