dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #90 -: Ноември 06, 2010, 21:53:55 » |
Нагоре
|
Бе уж се водя грамотна,ама тази дума винаги ми е била особена.. Мила,спокойно аз допреди 1,5 г не знаех как точно се пише.Един ден във фирмата в която работя,трябваше да направя поръчка за едни уплътнения от стиропор и се почна голямото чудене как точно се пише Та влезнах като пич в чичко Гугъл и се просветлих
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Pangea
new user
Неактивен
Публикации: 69
|
|
« Отговор #91 -: Ноември 09, 2010, 14:32:11 » |
Нагоре
|
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20 За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно. И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh? Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3) ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. На мен преди няколко дни за колет около 2 кг. с наложен платеж ми взеха 1.28 лв., за да напишат "Чупливо". Естествено си ги поех за моя сметка. Явно всеки клон си има свои правила.
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 12 часа. Пощенските разходи са за сметка на купувача. Предимство за купуващите 2 и повече неща. Връщам стоки неотговарящи на описанието и с грешни размери. На нови потребители и с малко или отрицателни оценки си запазвам правото да искам парите предварително.
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #92 -: Ноември 10, 2010, 06:24:03 » |
Нагоре
|
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20 За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно. И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh? Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3) ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. На мен преди няколко дни за колет около 2 кг. с наложен платеж ми взеха 1.28 лв., за да напишат "Чупливо". Естествено си ги поех за моя сметка. Явно всеки клон си има свои правила. Скоро изпращах чиний и за написването отгоре на пакета ''Чупливо'' ми взеха една усмивка ,въпрос на настроение от страна на служителката
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
bankova87
power user
Неактивен
Публикации: 1263
|
|
« Отговор #93 -: Ноември 10, 2010, 06:33:30 » |
Нагоре
|
На мен ми се беше случило веднъж да изпратя нещо чупливо и служителката ми каза,че няма смисъл да се пише!Защото така или иначе пак ги хвърляли,само дето ще платя повече!
|
|
|
Активен
|
При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж! Приемам размяна! Пиша оценки,правете го и вие!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #94 -: Ноември 10, 2010, 07:23:07 » |
Нагоре
|
Някой изпращал ли е пакети в последните 1-2 дни? Вчера отивам в пощата с 3 пакета и жената там, въпреки че много добре ме познава ми вика "Вече ще опаковаш тук.Не чу ли за "Код червено"?!От 2 дни ще ни побъркат от заповеди". Ми викам "Ок.Ама смятай за какво опаковане и губене на време ще става въпрос". Тя ми каза поне да оставям в единият край отворен пакета и там да го затварям.Не била сигурна обаче дали не става дума само за международните пратки и щяла да попита. Та някой имал ли е проблеми с изпращането през последните 1-2 дни?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #95 -: Ноември 10, 2010, 07:35:49 » |
Нагоре
|
Някой изпращал ли е пакети в последните 1-2 дни? Вчера отивам в пощата с 3 пакета и жената там, въпреки че много добре ме познава ми вика "Вече ще опаковаш тук.Не чу ли за "Код червено"?!От 2 дни ще ни побъркат от заповеди". Ми викам "Ок.Ама смятай за какво опаковане и губене на време ще става въпрос". Тя ми каза поне да оставям в единият край отворен пакета и там да го затварям.Не била сигурна обаче дали не става дума само за международните пратки и щяла да попита. Та някой имал ли е проблеми с изпращането през последните 1-2 дни?
Аз пращах в понеделник и вчера,но проблеми не съм имала.Единия път само ме питаха за къде е пратката и аз се направих на луда и попитах защо.Те ми отговориха,че ако е за извън страната ще трябва да го отворя.Вчера пък мъжа ми пусна пратка и той също не е имал проблеми.Но по принцип там от пощата ни познават,така че вероятно заради това никой не ме екарал за отварям пакети и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #96 -: Ноември 10, 2010, 08:07:49 » |
Нагоре
|
Вчера пуснах пакет в пощенски клон,където не ме познават,и нямаше проблем.В централна поща също.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #97 -: Ноември 10, 2010, 08:20:39 » |
Нагоре
|
Аз тази сутрин пуснах,но ми казаха че другият път като отида трябвало там да го опаковам...размина ми се днес Но е много тъпо това!!!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #98 -: Ноември 10, 2010, 08:27:48 » |
Нагоре
|
Наистина е много тъпо, още повече че ме познават.Обаче аз следващият път като и се изсипя там с всичките найлони, хартии, тиксо и дрехи, повече няма и да си помисли да ме кара да опаковам на място Поне да създадат някакви условия за опаковане.Нашият клон е супер малък и вътре няма ни маса, ни нещо на което да си сложиш нещата, какво остава да опаковаш.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #99 -: Ноември 10, 2010, 09:43:41 » |
Нагоре
|
оле оле ужас,е как там ще се опакова,аз след малко ще ходя до там и ще питам Ама вчера пуснах и нямах проблеми На мен ми се струва,че ще е само за международните пратки
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #100 -: Ноември 10, 2010, 11:06:44 » |
Нагоре
|
Мислех самите чаши да напълня с вестник или памук, и после да опаковам всяка отделно пак във вестник или "балончета" и накрая като ги наредя да уплътнявам с вестници. Не знам вече. Ще питам мамата дали иска да ги получи по куриер Ако не пак питам - Някой за Търново ?
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #101 -: Ноември 10, 2010, 11:35:45 » |
Нагоре
|
Това е за всички пощи.На мен ми казаха,че трябва да видят какво има в пакета.Такава наредба имали. Мен сьщо ме познават,даже сме приятелки.Но те са сьвестни работнички.
|
|
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 12:25:50 от ROSIDINKOVA »
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #102 -: Ноември 10, 2010, 11:59:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Pangea
new user
Неактивен
Публикации: 69
|
|
« Отговор #103 -: Ноември 10, 2010, 18:34:36 » |
Нагоре
|
Аз пуснах днес по обяд в кварталния ни клон, не ми направиха проблем, че е предварително опакован пакета. :
|
|
|
Активен
|
Пазя ред 12 часа. Пощенските разходи са за сметка на купувача. Предимство за купуващите 2 и повече неща. Връщам стоки неотговарящи на описанието и с грешни размери. На нови потребители и с малко или отрицателни оценки си запазвам правото да искам парите предварително.
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #104 -: Ноември 10, 2010, 18:46:25 » |
Нагоре