{GOOGLENEWHOR}

Анкета
Въпрос:
Как предпочитате да ви опаковат пратката?
В опаковка, купена от пощата - 2 (2.5%)
В оригиналното кашонче на стоката - 2 (2.5%)
В случайна кутия, но да изглежда добре - 19 (23.5%)
Няма значение, стига да пристигне цяло - 57 (70.4%)
Друго - 1 (1.2%)
Общ брой гласове: 80

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За опаковките на пратките  (Прочетена 25354 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #90 -: Ноември 06, 2010, 21:53:55 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Бе уж се водя грамотна,ама тази дума винаги ми е била особена..
Мила,спокойно аз допреди 1,5 г не знаех как точно се пише.Един ден във фирмата в която работя,трябваше да направя поръчка за едни уплътнения от стиропор и се почна голямото чудене как точно се пише CheesyТа влезнах като пич в чичко Гугъл и се просветлих Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Pangea
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #91 -: Ноември 09, 2010, 14:32:11 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20
За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно.
И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh?
Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3)  ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но  и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. Sad

На мен преди няколко дни за колет около 2 кг. с наложен платеж ми взеха 1.28 лв., за да напишат "Чупливо". Shocked Естествено си ги поех за моя сметка.
Явно всеки клон си има свои правила.
Активен

Пазя ред 12 часа.
Пощенските разходи са за сметка на купувача.
Предимство за купуващите 2 и повече неща.
Връщам стоки неотговарящи на описанието и с грешни размери.
На нови потребители и с малко или отрицателни оценки си запазвам правото да искам парите предварително.
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #92 -: Ноември 10, 2010, 06:24:03 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Цитат на: amber в Вчера в 23:02:20
За "чупливо" до колкото знам се доплащат 40 ст или нещо подобно.
И аз знам, че има такава опция, но служителката всячески ме убеждаваше, че един надпис в червено е достатъчен и друго няма какво да се направи. Shocked Huh?
Извинявам се за спама,обаче искам да Ви питам ,някой знае ли как в крайна сметка стои въпроса с чупливите неща.В моята поща(квартална ,не централна) пощаджийката(сменят се 3)  ми обясни,че "ЧУПЛИВИ НЕЩА НЕ ПРИЕМАМЕ.ИМАМЕ ЗАПОВЕД"И може би в потвърждение на думите си,винаги когато ми обработи пакет се обръща и го хвърля зад нея на земята(правят си две купчинки-с по големи пакети и с балончести пликове).Лошо ми става Ви казвам,но  и с трите се карах и пак нищо.Сега се чудя дали да не пусна една жалба до началника на пощата. Sad

На мен преди няколко дни за колет около 2 кг. с наложен платеж ми взеха 1.28 лв., за да напишат "Чупливо". Shocked Естествено си ги поех за моя сметка.
Явно всеки клон си има свои правила.
Скоро изпращах чиний и за написването отгоре на пакета ''Чупливо'' ми взеха една усмивка Cheesy,въпрос на настроение от страна на служителката Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
bankova87
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1263

Профил
« Отговор #93 -: Ноември 10, 2010, 06:33:30 »
Раздели ТемаНагоре

На мен ми се беше случило веднъж да изпратя нещо чупливо и служителката ми каза,че няма смисъл да се пише!Защото така или иначе пак ги хвърляли,само дето ще платя повече!
Активен

При сериозен интерес пишете на ЛС!Не пращам и не получавам с наложен платеж!
Приемам размяна!
Пиша оценки,правете го и вие!
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #94 -: Ноември 10, 2010, 07:23:07 »
Раздели ТемаНагоре

Някой изпращал ли е пакети в последните 1-2 дни?
Вчера отивам в пощата с 3 пакета и жената там, въпреки че много добре ме познава ми вика "Вече ще опаковаш тук.Не чу ли за "Код червено"?!От 2 дни ще ни побъркат от заповеди".
Ми викам "Ок.Ама смятай за какво опаковане и губене на време ще става въпрос".
Тя ми каза поне да оставям в единият край отворен пакета и там да го затварям.Не била сигурна обаче дали не става дума само за международните пратки и щяла да попита.
Та някой имал ли е проблеми с изпращането през последните 1-2 дни?
Активен
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил WWW
« Отговор #95 -: Ноември 10, 2010, 07:35:49 »
Раздели ТемаНагоре

Някой изпращал ли е пакети в последните 1-2 дни?
Вчера отивам в пощата с 3 пакета и жената там, въпреки че много добре ме познава ми вика "Вече ще опаковаш тук.Не чу ли за "Код червено"?!От 2 дни ще ни побъркат от заповеди".
Ми викам "Ок.Ама смятай за какво опаковане и губене на време ще става въпрос".
Тя ми каза поне да оставям в единият край отворен пакета и там да го затварям.Не била сигурна обаче дали не става дума само за международните пратки и щяла да попита.
Та някой имал ли е проблеми с изпращането през последните 1-2 дни?

Аз пращах в понеделник и вчера,но проблеми не съм имала.Единия път само ме питаха за къде е пратката и аз се направих на луда и попитах защо.Те ми отговориха,че ако е за извън страната ще трябва да го отворя.Вчера пък мъжа ми пусна пратка и той също не е имал проблеми.Но по принцип там от пощата ни познават,така че вероятно заради това никой не ме екарал за отварям пакети и т.н.
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #96 -: Ноември 10, 2010, 08:07:49 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера пуснах пакет в пощенски клон,където не ме познават,и нямаше проблем.В централна поща също.
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #97 -: Ноември 10, 2010, 08:20:39 »
Раздели ТемаНагоре

Аз тази сутрин пуснах,но ми казаха че другият път като отида трябвало там да го опаковам...размина ми се днес  Cheesy
Но е много тъпо това!!!
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #98 -: Ноември 10, 2010, 08:27:48 »
Раздели ТемаНагоре

Наистина е много тъпо, още повече че ме познават.Обаче аз следващият път като и се изсипя там с всичките найлони, хартии, тиксо и дрехи, повече няма и да си помисли да ме кара да опаковам на място  Cheesy
Поне да създадат някакви условия за опаковане.Нашият клон е супер малък и вътре няма ни маса, ни нещо на което да си сложиш нещата, какво остава да опаковаш.
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #99 -: Ноември 10, 2010, 09:43:41 »
Раздели ТемаНагоре

оле оле ужас,е как там ще се опакова,аз след малко ще ходя до там и ще питам Cheesy
Ама вчера пуснах и нямах проблеми Cheesy
На мен ми се струва,че ще е само за международните пратки Tongue
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #100 -: Ноември 10, 2010, 11:06:44 »
Раздели ТемаНагоре

Мислех самите чаши да напълня с вестник или памук, и после да опаковам всяка отделно пак във вестник или "балончета" и накрая като ги наредя да уплътнявам с вестници. Не знам вече. Ще питам мамата дали иска да ги получи по куриер Wink
Ако не пак питам  - Някой за Търново ?
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #101 -: Ноември 10, 2010, 11:35:45 »
Раздели ТемаНагоре

Това е за всички пощи.На мен ми казаха,че трябва да видят какво има в пакета.Такава наредба имали. Wink Мен сьщо ме познават,даже сме приятелки.Но те са сьвестни работнички. Wink
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 12:25:50 от ROSIDINKOVA » Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #102 -: Ноември 10, 2010, 11:59:35 »
Раздели ТемаНагоре

Олеллее преди малко се върнах от пощата,да наистина има такова нещо,даже са се подписали на това,че ще гледат.Ужасссссссссс Huh? Huh? Huh? но се надяват това да е временно.Така че ще  ходим там с хартии,ножици,тиксо и т.н.Да се надяваме бързо да отшуми Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
Pangea
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 69

Профил
« Отговор #103 -: Ноември 10, 2010, 18:34:36 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пуснах днес по обяд в кварталния ни клон, не ми направиха проблем, че е предварително опакован пакета. :Smiley
Активен

Пазя ред 12 часа.
Пощенските разходи са за сметка на купувача.
Предимство за купуващите 2 и повече неща.
Връщам стоки неотговарящи на описанието и с грешни размери.
На нови потребители и с малко или отрицателни оценки си запазвам правото да искам парите предварително.
AVANA
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 356

Профил WWW
« Отговор #104 -: Ноември 10, 2010, 18:46:25 »
Раздели ТемаНагоре

На мен ми казаха, че важи само за международните пратки
Активен

Страници: 1 ... 5 6 [7] 8   Нагоре