{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Некоректна постъпка  (Прочетена 15861 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
radisvl
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Ноември 04, 2010, 17:56:50 »
Раздели ТемаНагоре

Защо се заяждате с жената ! Какво се правите на голяма продавачка, какво толкова ще спечелите ? Вие да не сте някакво суперсъщество хигиенично, жената не го е заразила със свински грип като го е мерила, във всеки магазин за бельо се мери, сутиените нямат предпазни лепенки ! Нормално е да не стане един сутиен или една обувка, на всички фирми са различни размерите, зависи много и от модела - дали е с подплънки или само от плат ! Какво сте отворили такива усти, къде са правата на купувача ? Писна ми от разни "продавачки", които не са харесали нещо и тук го продават, пък после пишат "Не очаквайте качество, след като пазарувате от тук" ! Какви боклуци съм получавала - бедна ви фантазия, да не говорим колко пъти не са си отговаряли на размера ! Жената коректно е предложила да го върне, какво толкова, колко струва това нещо - да Ви пратя парите, да спите спокойно !
Активен
radisvl
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 46

Профил
« Отговор #31 -: Ноември 04, 2010, 18:07:25 »
Раздели ТемаНагоре

Ей сега видях обявата за въпросното нещо, цитирам " Бодито е чисто ново с етикетите приблизителни размери дължина от презрамката до чатала при събрана презрамка 63,5 при отпусната до край презрамка е 74 ширината 32-33 при не разпънато състояние чашката е D размер по EUR 80D ". От това на някой ако му стана ясно размерите на чашката - аз не мога да кажа дали ще ми стане, освен това чашките са от плат, без подплънки, нормално е да не стоят така, както ако бяха по-плътни. Що за хора сте Вие, за 10 лв. да обвинявате, все едно го е откраднала !
Активен
borisova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 184

Профил
« Отговор #32 -: Ноември 04, 2010, 19:12:06 »
Раздели ТемаНагоре

Просто исках съвет различни хора различни виждания аз взимам от всички по малко и сега като се замисла може би наистина реагирах малко бурно ако момичето ми върне бодито във вида в който и го пратих здраве да е.Точно заради това не написах името на момичето,защото исках да видя мненията на различните потребители,защото бях сигурна,че няма да са еднакви и да видя кой прав кой крив.
Активен

Пощенските разходи са за сметка на купувача освен ако изрично не съм опоменала в обявата.
За проба НЕ ПРАЩАМ освен ако нямаме предварителна уговорка.
Пазя ред 12 часа.
Не пращам пари предварително.
Коректна съм и очаквам същото.
СТОКА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ ПО ЕКОНТ ЗА СМЕТКА НА ПРОДАВАЧА
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #33 -: Ноември 04, 2010, 19:50:50 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Защо се заяждате с жената ! Какво се правите на голяма продавачка, какво толкова ще спечелите ? Вие да не сте някакво суперсъщество хигиенично, жената не го е заразила със свински грип като го е мерила, във всеки магазин за бельо се мери, сутиените нямат предпазни лепенки ! Нормално е да не стане един сутиен или една обувка, на всички фирми са различни размерите, зависи много и от модела - дали е с подплънки или само от плат ! Какво сте отворили такива усти, къде са правата на купувача ? Писна ми от разни "продавачки", които не са харесали нещо и тук го продават, пък после пишат "Не очаквайте качество, след като пазарувате от тук" ! Какви боклуци съм получавала - бедна ви фантазия, да не говорим колко пъти не са си отговаряли на размера ! Жената коректно е предложила да го върне, какво толкова, колко струва това нещо - да Ви пратя парите, да спите спокойно !
Г-жо или г-це много гневно и  нервно изказване.Всеки има мнение !Не нападайте другите просто защото не се уповават на Вашето!Аз лично не бих приела обратно бодито-ПРОБВАНО,най малкото от хигиенична гледна точка! Wink
Активен

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #34 -: Ноември 04, 2010, 20:00:40 »
Раздели ТемаНагоре

По тази логика-не купувайте нищо!Кой знае кой го е мерил,обличайки го!Дори от магазина!!!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
borisova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 184

Профил
« Отговор #35 -: Ноември 04, 2010, 20:21:07 »
Раздели ТемаНагоре

Мисля,че не трябва да се заяждаме всеки има право на мнение за едни жената е права за други не е права всеки си има своя гледна точка и право да изрази мнението си като не го налага на другите и никой не не задължава да го приеме и да се съгласи с него.За някой тя е права за други аз съм права различни личности различни призми за истина
Активен

Пощенските разходи са за сметка на купувача освен ако изрично не съм опоменала в обявата.
За проба НЕ ПРАЩАМ освен ако нямаме предварителна уговорка.
Пазя ред 12 часа.
Не пращам пари предварително.
Коректна съм и очаквам същото.
СТОКА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ ПО ЕКОНТ ЗА СМЕТКА НА ПРОДАВАЧА
bebcheto87
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 133

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 04, 2010, 21:48:34 »
Раздели ТемаНагоре

Г-жо или г-це много гневно и  нервно изказване.Всеки има мнение !Не нападайте другите просто защото не се уповават на Вашето!Аз лично не бих приела обратно бодито-ПРОБВАНО,най малкото от хигиенична гледна точка! Wink
[/quote]
Не разбирам какъв е проблема вие като си купувате бельо в магазина не го ли мерите нали и преди вас някой друг може да го е мерил,още повече че бодита с чашка и сутиените се мерят задължително. Ако бодито бъде върнато в състоянието в което е пратено не мисля че има проблем така или иначе който го купи ще си го изпере.
Нека бъдем коректни не всеки може да си позволи да купи нещо което да прибере в шкафа защото не му става
Активен

1.Коректна съм очаквам същото.
2.На нови потребители и такива с отрицателни оценки изпращам след предварително плащане.
3.Разменям определени обяви
4.Не плащам стоки пратени ми с наложен платеж без изрична оговорка
5.За повече от 1 обява предимство
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #37 -: Ноември 04, 2010, 22:15:45 »
Раздели ТемаНагоре

Според мен връщането трябва да става след предварителна уговорка.Затова са всичките мерки и размери, които са задължителни в обявата.
Активен
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 6310

Профил
« Отговор #38 -: Ноември 04, 2010, 22:32:00 »
Раздели ТемаНагоре

Цитат
Не разбирам какъв е проблема вие като си купувате бельо в магазина не го ли мерите нали и преди вас някой друг може да го е мерил,още повече че бодита с чашка и сутиените се мерят задължително. Ако бодито бъде върнато в състоянието в което е пратено не мисля че има проблем така или иначе който го купи ще си го изпере.
Нека бъдем коректни не всеки може да си позволи да купи нещо което да прибере в шкафа защото не му става
Сега ще поясня написаното от мен по горе.В магазина няма начин аз или Вие да се съблечем голи и да пробваме бодита и прашки/гащи,докато в къщи няма гаранция.Все пак никой не може да ми гарантира ,че гащите  например ,които  съм изпратила на потребителката Х,не ги е премерила "НА СПОКОЙСТВИЕ" в къщи!Надявам се да ме разберете какво искам да кажа! Wink
Активен

ponky
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил
« Отговор #39 -: Ноември 04, 2010, 23:07:28 »
Раздели ТемаНагоре

По тази логика-не купувайте нищо!Кой знае кой го е мерил,обличайки го!Дори от магазина!!!

(gesture7)
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 23:19:02 от ponky » Активен
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #40 -: Ноември 04, 2010, 23:18:35 »
Раздели ТемаНагоре

Не можете да сравнявате пазаренето от магазин с това тук.
Тук всяка една обява и покупко-продажба е свързана с много повече труд и отговорности.Снимки, размери, писане, УГОВОРКИ, пакетиране, пощи, записи ...
Затова преди два поста написах и пак ще повторя.Според мен проба и връщане трябва да стават само след предварителна угоровка.Не може да ангажираш някой с всичко това, да си поръчваш, да си мериш и преценяваш и накрая да размахаш някакви измислени закони и "Оооо...я си го взимай обратно, не ми става или не ми харесва наживо".Без другата страна да си има понятие за твоите собствени правила и намерения за проби.
Активен
ponky
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил
« Отговор #41 -: Ноември 04, 2010, 23:26:48 »
Раздели ТемаНагоре

Забравих да напиша,че бодито е често ново с етикетите и се надявам в този вид да си го прибера.
и ако си го получиш във вида  в който е какво ,ще  напишеш ли в темата че мацката е постъпила коректно?
Прочетох до тук и споделям моето мнение без да вземам страна,понеже аз и продавам и купувам много от тук.Не виждам нищо лошо да приемеш бодито обратно,при положение,че не си измерила чашката а си се позовала на някякви мерки като C,B,D  сигурно,каквато е мярката за чашка на  сутиен.Аз самата имам на една и съща марка сутиени,но различен модел, е не си отговарят.За бельо и обувки ,които няма как да се мерят е нормално връщането, ако стоката е във вид в който  е пратена.Ако си измерила чашката някакси ,съм съгласна да няма връщане, ама няма как да се измери това.размера на бельото е относителен.Човешко е да приемеш пратката без да обиждаш отсрещната страна.
Тя както разбрах ще ти сложи и пари за пощенски.Какво губиш?Май имате повече интерес да си пласирате нещата отколкото да се отнасяте човешки в този сайт ?Какво е това напрежение тук ,не разбирам.във всяка сделка се търси конспирация........жалко за хубавия сайт . Huh?

С тези разправии май стана-"Кой каквото и да ми говори,става въпрос за пари.Подкрепям Теволере,много обиди и разправии станаха вече! Sad Sad Sad
Активен
bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

Focus equals reality!

Профил WWW
« Отговор #42 -: Ноември 05, 2010, 07:26:36 »
Раздели ТемаНагоре

Всеки ако връщаше всичко, което не му харесва - тогава тук ще настане  пълен хаос. Аз не мога да си позволя такова нещо, и не защото имам излишни пари, за да си пълня гардеробите, а защото като съм получила едно нормално и коректно отношение от отсрещната страна не мога си представя да отговоря с претенция. Това тук  не е магазин с продавачки, на които им се плаща заплата да задоволяват капризите на купувача. А и като стана въпрос за  човешко отношение - кое му е човешкото в размахването на тези закони и в надменния тон на купувача.
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 07:36:19 от bADaZz » Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
iren2009
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: Май се объркахте малко!!!

Профил
« Отговор #43 -: Ноември 05, 2010, 08:33:48 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета въпроса е ясен от самото начало. Бодито ще бъде върнато и т очка.За мен беше важно ка е казано ..Връщам ти бодито защото не ми стана  . или  Мила може ли да ти върна бодито защото не ми стана. Разбирате ли има си начини .Мамето по горе е право ако всеки вземе да връща какво става .А и чесно да ви кажа сега след като това боди бъде пуснато отново и отново и отново кой ще иска вече да го купи.Признаите си сами пред себе си . Или може би ще е ценно като бодито обиколило света. Cheesy Cheesy CheesyТогава и цената вече няма да му е такава. Cheesy Cheesy Не познавам нито едно от майчетата  ,но при положение ,че си има размери  и е здраво и е с етикет .Аз лично бих помолила да го върна ,но ако не ми го приемат да съм мислила. Има магазини в които всичко се мери. Това е мнението ми по въпроса.
Активен

С предимство е куповача на повече от един артикул или адрес на лични.  Връщам стоки неотговарящи на описанието.     На потребители без оценки или на суми над 20 лв. паричките предварително.     Коректна съм и очаквам същото от вас. Моля подкрепете ни на  http://mypufies.com/bg/stories/view?id=902
tevolere
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 33

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 05, 2010, 09:31:58 »
Раздели ТемаНагоре

пак чета сега и гледам в подписите ви "връщам стоки неотговарящи на описанието",който си сложих аз да не остана назад.. Tongue...........ами и ако отсрещната страна има такъв подпис,която е получила бодито и то не отговара на чашка D а двойно или тройно D какво правим? Huh?.А това в човешкото отношение,май и двете страни нещо не са подходили в началото правилно една към друга,явно има неразбиране .изказахме си мненията ,чакаме развръзката  Wink
Активен

Точна и коректна съм,очаквам същото от Вас!  Пращам артикулите с  Еконт - пощенска пратка до офис. Използвам новата форма на сайта за отсъпка ЕКОНТ. Пращам и с   Бг. поща като МПП!  Държа на добрата комуникация!приятно пазаруване!

Страници: 1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: