{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 3 4 [5]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Некоректна постъпка  (Прочетена 15884 пъти)
0 Членове и 2 Гости преглежда(т) тази тема.
amber
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 459

Поканени потребители: 1

Профил WWW
« Отговор #60 -: Ноември 05, 2010, 22:57:08 »
Раздели ТемаНагоре

Не го връщай - тъпо е.
Това е жест от нейна страна.Помирявайте се и не се занимавайте повече;)
Активен
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #61 -: Ноември 05, 2010, 23:55:46 »
Раздели ТемаНагоре

Не го връщай - тъпо е.

И аз мисля ,че ще е много тъпо ако го върнеш-хубаво е поне за част от секундата да се опиташ да приемеш,че жената може да е с най-добри намерения. Просто явно тя така си ги разбира нещата и така направила-поръчала,пробвала  и решила да върне поради  каквато и да е причина. Всички тук според мен сме си поели риска да общуваме с най-различни хора ,с най-най различни разбирания и мисля ,че е в наш интерес да го направим по-най-добрия възможен начин. 
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

Focus equals reality!

Профил WWW
« Отговор #62 -: Ноември 06, 2010, 07:45:05 »
Раздели ТемаНагоре

Едва ли е подигравка, жената явно си е просто такава и това са разбиранията и, наистина всички не сме еднакви. Вчера един по TV каза нещо много вярно - не се сърди на жигулата, че не е BMW. Приемаме нещата доста лично и в това ни е грешката.
Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
ponky
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил
« Отговор #63 -: Ноември 06, 2010, 08:52:44 »
Раздели ТемаНагоре

Не го връщай - тъпо е.

И аз мисля ,че ще е много тъпо ако го върнеш-хубаво е поне за част от секундата да се опиташ да приемеш,че жената може да е с най-добри намерения. Просто явно тя така си ги разбира нещата и така направила-поръчала,пробвала  и решила да върне поради  каквато и да е причина. Всички тук според мен сме си поели риска да общуваме с най-различни хора ,с най-най различни разбирания и мисля ,че е в наш интерес да го направим по-най-добрия възможен начин. 

Много сте крайни някой път.Никой не може да каже със сигурност дали е подигравка.
Малко късно пиша за това(не обвинявам никой),но дори да е бельо,кой го мери на голо.Че нали и като ново,Е бутано,пак не е хигиенично.Като си купите ново бельо(специално бикини),на голо ли ги мерите или първо го изпирате.И никой със сигурност не може да каже как го е мерила жената.И  за боди има лесен начин на мерене.
Активен
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #64 -: Ноември 06, 2010, 09:08:03 »
Раздели ТемаНагоре

Не го връщай - тъпо е.

Много сте крайни някой път.Никой не може да каже със сигурност дали е подигравка.
Малко късно пиша за това(не обвинявам никой),но дори да е бельо,кой го мери на голо.Че нали и като ново,Е бутано,пак не е хигиенично.Като си купите ново бельо(специално бикини),на голо ли ги мерите или първо го изпирате.И никой със сигурност не може да каже как го е мерила жената.И  за боди има лесен начин на мерене.
И аз си мислех същото!Никой не мери на голо,никой не носи новозакупено,но неизпрано.Поне не би трябвало!!! Cheesy Cheesy Cheesy
А колкото за подаръка-връщането му,както и подозрителните намеци,че мацката го била изпратила като подигравка,говорят повече за СТРАННОТО/меко казано/ мислене на получаталката,а не на дамата,която е направила жест и е изпратила подаръка.
Всеки човек е различен,не го пречупвайте през собствената си призма и разбирания!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
IRINKA_F
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 237

Профил
« Отговор #65 -: Ноември 06, 2010, 09:14:28 »
Раздели ТемаНагоре

Сигурно го изпраща с наи- добри намерения! Приеми го като жест за помиряване  (hail4) толкова е напретнат живота - не си струва да си късаме нервите за дребни неща !
Активен

Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките!   Когато подарявам  не спазвам ред  - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
viv_f
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 630

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!

Профил
« Отговор #66 -: Ноември 06, 2010, 09:36:47 »
Раздели ТемаНагоре

Тая мацка ми се струва,че гледа много рекламите на ВЕЕСТ ТЕЛЕШОП :Smiley които вървят по каналите.
Немога да разбера защо като някои потребителки имат прекалено големи изисквания за стоката,пазаруват от подобен род сайтове Huh?
Онлайн пазаруването винаги крие своите изненади.
То вече стана така,че пращаш нещо ,/куповача или не чете размерите или се прави на луд/куповача си свършва работата и после хоп-не ми стои добре,не е това което очаквах и т.н. приказки от подобен род Sad
Толкова зачестиха тези случай,че имам чувството,че някои мислят че това е като магазин за дрехи под наем Shocked Shocked Shocked.Вземаш,носиш и после връщаш.
Е няма такова нещо-мери,питай и преценявай./стига разбира се продавача да опише всичко точно и да не скрие умишлено някои дефект/.

Много ми харесва мнението ти,напълно подкрепям
Активен

Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #67 -: Ноември 06, 2010, 10:38:05 »
Раздели ТемаНагоре

Разбирам borisova,сигурна съм ,че с най добри намерения е сложен парфюма .....но едва ли ще претъпи аромата от неприятните емоции покрай бодито Sad.Нещо като ,съпругът ми е подал документи за развод,и ми носи подарък и решението за развода(в случай ,че не е по взаимно съгласие)Много мил жест,но от него няма да ми стане по леко,да не говорим ,че няма да го приема,след всичко което ми е причинил.
В случая,може би,не бих се занимавала с връщане и прочие(защото изисква работа покрай изпращането),щях да го подаря на първия срещнат младеж  Wink....и да загърбя историята!
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #68 -: Ноември 06, 2010, 10:59:45 »
Раздели ТемаНагоре

Това сравнение е "Нерде Ямбол,нерде Стамбул",т.е.-нищо общо!
Тя си е получила бодито НЕПОКЪТНАТО, плюс разходите,плюс подарък,пък било то и нежелан.
И къде точно е сравнението с развода,което си и загуба на нерви,пари,живот,бъдеще,АКО РАЗБИРА СЕ Е НЕЖЕЛАН,според твоите писания?Huh?Huh??
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #69 -: Ноември 06, 2010, 13:20:05 »
Раздели ТемаНагоре

WinkНе ми доразяснява ,който разбрал ,разбрал Wink....сравнението е единсвено и само  ОТНОСНО  ЖЕЛАНИЕТО(не ситуацията) за получване на  подарък от мъжа който,който е поискал нежелан(от другата страна) развод Wink.Казах само ,че Я РАЗБИРАМ,защо иска да го върне НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!  Wink
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #70 -: Ноември 06, 2010, 13:39:48 »
Раздели ТемаНагоре

Подаръка  го пратете  на мен и проблема се решава  Wink.Заключвам темата,защото виждам,че всичко вече е изписано,дори и потретено  Smiley
За оценките се разбирайте на ЛС,само да са ви еднакви,за да няма 2-ра тема Wink
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 14:57:47 от Отнесена от вихъра,простете! » Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891

Страници: 1 ... 3 4 [5]   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: