amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #60 -: Ноември 05, 2010, 22:57:08 » |
Нагоре
|
Не го връщай - тъпо е. Това е жест от нейна страна.Помирявайте се и не се занимавайте повече;)
|
|
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #61 -: Ноември 05, 2010, 23:55:46 » |
Нагоре
|
Не го връщай - тъпо е. Това е жест от нейна страна.Помирявайте се и не се занимавайте повече;)
И аз мисля ,че ще е много тъпо ако го върнеш-хубаво е поне за част от секундата да се опиташ да приемеш,че жената може да е с най-добри намерения. Просто явно тя така си ги разбира нещата и така направила-поръчала,пробвала и решила да върне поради каквато и да е причина. Всички тук според мен сме си поели риска да общуваме с най-различни хора ,с най-най различни разбирания и мисля ,че е в наш интерес да го направим по-най-добрия възможен начин.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
|
|
« Отговор #62 -: Ноември 06, 2010, 07:45:05 » |
Нагоре
|
Едва ли е подигравка, жената явно си е просто такава и това са разбиранията и, наистина всички не сме еднакви. Вчера един по TV каза нещо много вярно - не се сърди на жигулата, че не е BMW. Приемаме нещата доста лично и в това ни е грешката.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #63 -: Ноември 06, 2010, 08:52:44 » |
Нагоре
|
И аз мисля ,че ще е много тъпо ако го върнеш-хубаво е поне за част от секундата да се опиташ да приемеш,че жената може да е с най-добри намерения. Просто явно тя така си ги разбира нещата и така направила-поръчала,пробвала и решила да върне поради каквато и да е причина. Всички тук според мен сме си поели риска да общуваме с най-различни хора ,с най-най различни разбирания и мисля ,че е в наш интерес да го направим по-най-добрия възможен начин. Много сте крайни някой път.Никой не може да каже със сигурност дали е подигравка. Малко късно пиша за това(не обвинявам никой),но дори да е бельо,кой го мери на голо.Че нали и като ново,Е бутано,пак не е хигиенично.Като си купите ново бельо(специално бикини),на голо ли ги мерите или първо го изпирате.И никой със сигурност не може да каже как го е мерила жената.И за боди има лесен начин на мерене.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #64 -: Ноември 06, 2010, 09:08:03 » |
Нагоре
|
И аз мисля ,че ще е много тъпо ако го върнеш-хубаво е поне за част от секундата да се опиташ да приемеш,че жената може да е с най-добри намерения. Просто явно тя така си ги разбира нещата и така направила-поръчала,пробвала и решила да върне поради каквато и да е причина. Всички тук според мен сме си поели риска да общуваме с най-различни хора ,с най-най различни разбирания и мисля ,че е в наш интерес да го направим по-най-добрия възможен начин. Много сте крайни някой път.Никой не може да каже със сигурност дали е подигравка. Малко късно пиша за това(не обвинявам никой),но дори да е бельо,кой го мери на голо.Че нали и като ново,Е бутано,пак не е хигиенично.Като си купите ново бельо(специално бикини),на голо ли ги мерите или първо го изпирате.И никой със сигурност не може да каже как го е мерила жената.И за боди има лесен начин на мерене. И аз си мислех същото!Никой не мери на голо,никой не носи новозакупено,но неизпрано.Поне не би трябвало!!! А колкото за подаръка-връщането му,както и подозрителните намеци,че мацката го била изпратила като подигравка,говорят повече за СТРАННОТО/меко казано/ мислене на получаталката,а не на дамата,която е направила жест и е изпратила подаръка. Всеки човек е различен,не го пречупвайте през собствената си призма и разбирания!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
IRINKA_F
new user
Неактивен
Публикации: 237
|
|
« Отговор #65 -: Ноември 06, 2010, 09:14:28 » |
Нагоре
|
Сигурно го изпраща с наи- добри намерения! Приеми го като жест за помиряване толкова е напретнат живота - не си струва да си късаме нервите за дребни неща !
|
|
|
Активен
|
Коректна съм - очаквам коректност и от вас ! От 09.09.2010г изисквам предварително паричките! Когато подарявам не спазвам ред - пращам на когото аз преценя ! Имам момиче на почти 7 годинки имайте го в предвид когато предлагате размяна !
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #66 -: Ноември 06, 2010, 09:36:47 » |
Нагоре
|
Тая мацка ми се струва,че гледа много рекламите на ВЕЕСТ ТЕЛЕШОП : които вървят по каналите. Немога да разбера защо като някои потребителки имат прекалено големи изисквания за стоката,пазаруват от подобен род сайтове Онлайн пазаруването винаги крие своите изненади. То вече стана така,че пращаш нещо ,/куповача или не чете размерите или се прави на луд/куповача си свършва работата и после хоп-не ми стои добре,не е това което очаквах и т.н. приказки от подобен род Толкова зачестиха тези случай,че имам чувството,че някои мислят че това е като магазин за дрехи под наем .Вземаш,носиш и после връщаш.Е няма такова нещо-мери,питай и преценявай./стига разбира се продавача да опише всичко точно и да не скрие умишлено някои дефект/. Много ми харесва мнението ти,напълно подкрепям
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #67 -: Ноември 06, 2010, 10:38:05 » |
Нагоре
|
Разбирам borisova,сигурна съм ,че с най добри намерения е сложен парфюма .....но едва ли ще претъпи аромата от неприятните емоции покрай бодито .Нещо като ,съпругът ми е подал документи за развод,и ми носи подарък и решението за развода(в случай ,че не е по взаимно съгласие)Много мил жест,но от него няма да ми стане по леко,да не говорим ,че няма да го приема,след всичко което ми е причинил. В случая,може би,не бих се занимавала с връщане и прочие(защото изисква работа покрай изпращането),щях да го подаря на първия срещнат младеж ....и да загърбя историята!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #68 -: Ноември 06, 2010, 10:59:45 » |
Нагоре
|
Това сравнение е "Нерде Ямбол,нерде Стамбул",т.е.-нищо общо! Тя си е получила бодито НЕПОКЪТНАТО, плюс разходите,плюс подарък,пък било то и нежелан. И къде точно е сравнението с развода,което си и загуба на нерви,пари,живот,бъдеще,АКО РАЗБИРА СЕ Е НЕЖЕЛАН,според твоите писания? ?
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #69 -: Ноември 06, 2010, 13:20:05 » |
Нагоре
|
Не ми доразяснява ,който разбрал ,разбрал ....сравнението е единсвено и само ОТНОСНО ЖЕЛАНИЕТО(не ситуацията) за получване на подарък от мъжа който,който е поискал нежелан(от другата страна) развод .Казах само ,че Я РАЗБИРАМ,защо иска да го върне НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #70 -: Ноември 06, 2010, 13:39:48 » |
Нагоре
|
Подаръка го пратете на мен и проблема се решава .Заключвам темата,защото виждам,че всичко вече е изписано,дори и потретено За оценките се разбирайте на ЛС,само да са ви еднакви,за да няма 2-ра тема
|
|
« Последна редакция: Ноември 06, 2010, 14:57:47 от Отнесена от вихъра,простете! »
|
Активен
|
|
|
|
|
|