Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2010, 08:58:20 » |
Нагоре
|
Толкова измамници се навъдиха - незнаеш кои какъв е не са гаранция и оценките - аз така в един друг саит се разправях С МНОГО КОРЕКТНА - тоест аз бях с 10 а тя с над 160 напоръчва си жената а кога ще плати и тя неможа да ми каже - по точно мълча 2 седмици !!! Добре че нещата се развиха добре за мен- имах работа в същия град и отидох у тях - познаите каква физиономия извади и плати дори не съм се разправяла но това плащане след месец и половина !!!! Тук си харесах една пола - мамата изрично е упоменала че непраща за проба - аз обаче писах и тя не ми отказа - значи стигам до извода че всичко е КОМУНИКАЦИЯ !!!!
Напълно си права,трябва да я има тази комуникация инъче нестава,неможе да дадеш само един адрес и да кажеш вземам.Нестава така.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
Radistar
power user
Неактивен
Публикации: 585
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2010, 09:11:53 » |
Нагоре
|
: Изчетох почти всичко по форумите по въпроса ,който ме вълнува, но и така не разбрах........... Не разбрах следното Има мами,които казват така- Няма сила ,която да ме накара да платя това,което не съм видяла. И други- Няма сила на света,която да ме накара да изпратя нещо преди да съм си получила парите. ТАКАААААА Питам аз сега-това не е ли парадокс Ако аз в момента искам да изпратя нещо ,но държа да си получа парите предварително-а моят купувач е от тези които не плащат преди да са видели-КАКВО ЩЕ ПРАВИМ Какво ще излезе от този сблъсък на СИЛИТЕ : : : Много ми е интересно-какво мислите по този въпрос..................... И аз да споделя....значи разбирам и двете страни и всеки е прав за себе си.Естествено ако всеки държи на своето и никои не направи компромис в една такава ситуация,нито ще има сделки,нито такива сайтове.И напълно съм съгласна,че всичко е въпрос на комуникация.Нито големия брой оценки на някой потребител,нито липсата на такива( при новите потребители) са определящи дали да гласуваш на някого доверие.Диалог му е майката !
|
|
|
Активен
|
1.Пощенските разходи са за сметка на купувача. 2.Стоки изпращам и получавам по пощата или Еконт-пощенска пратка. 3.Предпочитам пари да изпращам и получавам с ЕКОНТ(по-евтино и по-бързо е от Български пощи),но все пак това е въпрос на договорка. 4.След "запис" в моя обява очаквам подвърждение на ЛС 5.Оценявам и настоявам да бъда оценена.
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2010, 09:15:39 » |
Нагоре
|
Да така е и аз мисля така-проблемът е ,че ако примерно аз съм тази ,която много е харесала НЕЩОТО така ще трябва да се откажа от него. И съответно поради зачестилите измами много мами са в двете крайни позиции-и така и сделки няма да се случат............... Да зная ,че е много относително и с помоща на добра комуникация-може и да се получи , но си е ПАРАДОКС-или едната страна трябва да направи компромис и по този начин отново рискува Ох малко се омотах ама дано сте ме разбрали Не, не е парадокс. Щом толкова ти е харесало нещото - изпращаш пари и чакаш пратката. Ако не искаш, значи не ти е харесало чак толкова много Рискове поемаме всеки ден и то не за чак такива незначителни неща.
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2010, 15:12:52 » |
Нагоре
|
Да така е и аз мисля така-проблемът е ,че ако примерно аз съм тази ,която много е харесала НЕЩОТО така ще трябва да се откажа от него. И съответно поради зачестилите измами много мами са в двете крайни позиции-и така и сделки няма да се случат............... Да зная ,че е много относително и с помоща на добра комуникация-може и да се получи , но си е ПАРАДОКС-или едната страна трябва да направи компромис и по този начин отново рискува Ох малко се омотах ама дано сте ме разбрали Не, не е парадокс. Щом толкова ти е харесало нещото - изпращаш пари и чакаш пратката. Ако не искаш, значи не ти е харесало чак толкова много Рискове поемаме всеки ден и то не за чак такива незначителни неща. Абе да така е ама в съседният сайт на 2 пъти изпращах пари,защото нещото ми е харесало и нищо не получих. Това беше началото на лятото и още си чакам много харесалите ми неща
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2010, 15:17:53 » |
Нагоре
|
Да така е и аз мисля така-проблемът е ,че ако примерно аз съм тази ,която много е харесала НЕЩОТО така ще трябва да се откажа от него. И съответно поради зачестилите измами много мами са в двете крайни позиции-и така и сделки няма да се случат............... Да зная ,че е много относително и с помоща на добра комуникация-може и да се получи , но си е ПАРАДОКС-или едната страна трябва да направи компромис и по този начин отново рискува Ох малко се омотах ама дано сте ме разбрали Не, не е парадокс. Щом толкова ти е харесало нещото - изпращаш пари и чакаш пратката. Ако не искаш, значи не ти е харесало чак толкова много Рискове поемаме всеки ден и то не за чак такива незначителни неща. Когато си се опарил вече нещата се променят,пращала съм на доверие до сега,разбира се след като проверя профила на отсрещната страна,но след като ми се случи да ме излъже дама с 33положителни оценки при съседите,вече много трудно пращам без предварително да ми е платено!А когато купувам си проучвам продавача и рискувам,до момента не съм имала проблеми.Всеки си има мнение и е важно да го отразява в профила си,пък другия си решава,това е мойто скромно мнение
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rummi_pl
new user
Неактивен
Публикации: 135
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2010, 15:19:24 » |
Нагоре
|
Няма отговор, който да обхване всички гледни точки. Комуникация, пак комуникация и късмет да не попаднеш на някой, който е решил да изпързаля някого за пръв път По принцип много рядко искам пари предварително, когато са нови стоките с етикет или ако нещо ме е усъмнило в отсрещната страна. Един път не си получих паричките, но пък ми остава утехата, че така или иначе дете ще ползва дрешката. Да е живо и здраво, то не си избира само родителите пп: в интерес на истината, мамата беше завлякла двама-трима човека, някой я посети на място и тя се разплати , така че май не се брои това че съм завлечена :
|
|
|
Активен
|
Обявите ми важат за цялата страна. Спазвам реда в обявата, изчаквам 12ч. Пощенските са за сметка на купувача.
|
|
|
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
Неактивен
Публикации: 1969
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 27, 2010, 15:50:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
denica3
new user
Неактивен
Публикации: 36
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 28, 2010, 18:04:24 » |
Нагоре
|
Скоро направих продажба и изисквах парите предварително,но не защото съм нямала доверие в купувача,а просто исках да се застраховам.След като мамчето си получи нещото,ми писа отговор,но и подчерта,че била много обидена,че съм си искала някакви си пет лева предварително.Извиних й се и й казах,че не е лично.Тогава тя нямаше никакви оценки,сега има две (втората е моята).Хем я разбирам,хем пък и не я разбирам..Какво толкова му е обидното...
здравейте не пиша из форумите но редовно ги чета и тук се разпознах . та да си кажа и аз не пазарувам много често . не съм побликувала обяви за продаване . разглеждам си сайта докато имам свободно време . когато си харесах от dublemama обувчиците имах една положителна оценка а тя нямаше нито една . та това ми стана странно че когато започвах в продавалника никой не си е искал парите предварително а и ставаше въпрос за 5 лв .
|
|
« Последна редакция: Ноември 28, 2010, 23:38:49 от denica3 »
|
Активен
|
коректна съм в другият сайт съм със същия ник досега само купувах
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Декември 17, 2010, 14:40:16 » |
Нагоре
|
Аз съм от типът "Не предплащам!" и никога не съм съжалявала за това. Нито пък злоупотребявала! Barbarona /писала по-горе/ може да го потвърди. Ние сме с противоположни подписи и дори в една тема влезнахме в "конфликт", но въпреки това се разбрахме като зрели хора и си купих от нея страхотни неща! Така става, когато има комуникация и се правят компромиси. Ако ли не - сделка просто няма! Мен ме озадачава друго обаче. Продавач без оценки, с много малко или с отрицателни, да иска предварително плащане на купувач с много и само положителни! Е, извинете, но това няма как да стане! И аз съм била нова, но съм имала желанието и търпението да си заслужа всичките положителни оценки и чак тогава съм си позволила да напиша в подписа: Не предплащам НИЩО! Предварително плащане към мен, също не изисквам /правя го много рядко, според купувача/. Първо трябва да се утвърдиш и докажеш като надежден и честен потребител и след това да поставяш условия! Затова смятам, че оценките са важни почти толкова, колкото и подписите. ДА,АМА НЕ!НИЕ С МИШКОВА СМЕ ПЬРВИТЕ КЛИЕНТКИ НА ЕДНА МАЦКА,ЧИИТО УСЛУГИ НИКОЙ ОТ САЙТА/ЧЕ И СЬСЕДНИЯ/НЕ БЕШЕ ПОЛЗВАЛ...ОТ МИШКОВА КАТО КУПУВАЧ НЕ БЕШЕ ИСКАЛА НИЩО ПРЕДВАРИТЕЛНО,ОТ МЕН СИ ПОИСКА ГОЛЕМИЧКА СУМА ТЕЛЕГРАФЕН,ПЛАТИ Я/СЛЕД КАТО СЕ КОНСУЛТИРАХ С МИШКОВА ДЕ/И НЕ СЬЖАЛЯВАМ ВЬОБЩЕ!ЕДНО Е ПАЗАРЛЬК И ДА ДРЕБНЕЯТ НЯКОИ ЗА СТОТИНКИ ОТ ПОЩЕНСКИТЕ,ДРУГО Е ДА ПОПАДНЕШ НА ЧОВЕК С ХАРАКТЕР СРЕЩУ ТЕБ...И АЗ ТРЕПЕРЕХ ДА НЕ ИЗГОРЯ,АМА...КАК МИ БЕШЕ ПРАТИЛА ТАЗИ ЖЕНИЦА ПОКУПКАТА-ИДЕЯ НЯМАМ,НО ОТ ДРУГИЯ КРАЙ НА БЬЛГАРИЯ ПО ДИАГОНАЛ ДО МЕН ПРИСТИГНА ЗА ПО-МАЛКО ОТ 24 ЧАСА
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Декември 17, 2010, 14:58:25 » |
Нагоре
|
rusa предполагам съм си заслужила да ми платиш предварително ,а това с оценките за мен не е основният критерии за доверието,да имат голямо значение,но най важното е комуникацията отсреща!Пращала съм на купувалка с 110 полижителни оценки при съседите,което обаче не и попречи да ми бави паричките,да, плати ми но доста почаках,затова предпочитам да си искам паричките,аз пратките ги пращам винаги навреме,незвисимо дали съм с децата вкъщи болни,навън е виелица или други ред причини...
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Декември 17, 2010, 15:43:40 » |
Нагоре
|
rusa предполагам съм си заслужила да ми платиш предварително ,а това с оценките за мен не е основният критерии за доверието,да имат голямо значение,но най важното е комуникацията отсреща!Пращала съм на купувалка с 110 полижителни оценки при съседите,което обаче не и попречи да ми бави паричките,да, плати ми но доста почаках,затова предпочитам да си искам паричките,аз пратките ги пращам винаги навреме,незвисимо дали съм с децата вкъщи болни,навън е виелица или други ред причини... ПФУУУУ,ТИ АКО НЕ СИ ЗАСЛУЖИЛА,НЯМА КОЙ ДРУГ БРЕЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Декември 17, 2010, 15:46:11 » |
Нагоре
|
rusa предполагам съм си заслужила да ми платиш предварително ,а това с оценките за мен не е основният критерии за доверието,да имат голямо значение,но най важното е комуникацията отсреща!Пращала съм на купувалка с 110 полижителни оценки при съседите,което обаче не и попречи да ми бави паричките,да, плати ми но доста почаках,затова предпочитам да си искам паричките,аз пратките ги пращам винаги навреме,незвисимо дали съм с децата вкъщи болни,навън е виелица или други ред причини... ПФУУУУ,ТИ АКО НЕ СИ ЗАСЛУЖИЛА,НЯМА КОЙ ДРУГ БРЕЕ
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
Неактивен
Публикации: 1473
|
|
« Отговор #27 -: Декември 18, 2010, 07:40:40 » |
Нагоре
|
И аз да сподела тук ,по отношение на парите предварително при покупка .. Незнам само аз ли имам такъв късмет или лошо стечение на обстоятелствата..Колкото и пъти да ми поискат парите предварително ,толкова пъти се налага да върна дрешката ,защото е боклук .Ако е по ефтинка направо е хвърлям ..Извинението от продавача е ;Извинявай много мила ,не съм доогледала дрешката ,ще ти върна паричките +пощенския разход ..Ама нали се сещате ,че това е толкова губене на време ,разхождане до пощи и нерви.. Така че ,вече се заклех докато не видя какво ми пращат ,пари не пращам .Дори предпочитам по еконт с опция отваряне(за моя сметка разбира се) ,за да съм съм сигурна че не вземам на някого парцал!!
|
|
« Последна редакция: Декември 18, 2010, 07:43:58 от eria »
|
Активен
|
Не правете това, което не искате да ви правят !! Точна и коректна ще съм,както досега !! Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
|
|
|
rusamapaumna
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Декември 18, 2010, 07:46:22 » |
Нагоре
|
И аз да сподела тук ,по отношение на парите предварително при покупка .. Незнам само аз ли имам такъв късмет или лошо стечение на обстоятелствата..Колкото и пъти да ми поискат парите предварително ,толкова пъти се налага да върна дрешката ,защото е боклук .Ако е по ефтинка направо е хвърлям ..Извинението от продавача е ;Извинявай много мила ,не съм доогледала дрешката ,ще ти върна паричките +пощенския разход ..Ама нали се сещате ,че това е толкова губене на време ,разхождане до пощи и нерви.. Така че ,вече се заклех докато не видя какво ми пращат
МИЛАТА ВЯРНО ЛОШ КЬСМЕТ,НО ПОНЕ ТИ ВРЬЩАТ ВСИЧКО...ТУК ИЗМАМА Е САМО КОГАТО НЕ СИ ПОЛУЧИЛ НЕЩО-КОЛЕТЧЕ ИЛИ ЗАПИС...А КАТО ПОЛУЧИШ БОКЛУК И СЕ ОПИТАШ ДА ГО ВЬРНЕШ ИЛИ ДА ИНФОРМИРАШ МОД-ТЦ...НИЩО НЕ СТАВА-ЗНАМ ГО ВЕЧЕ ОТ ОПИТ АКО БЯХ ПО-НАСТОЯТЕЛНА И БЕЗПАРИЧНА-ПФФФФФ...ЩЯХ ДА ОТИДА ДО ЕДИН ГРАД НА 300 КМ ОТ МЕН И ДА НАПРАВЯ ЕДНА АКЦИЯ,АМА...НЕ СЬМ ТАКЬВ ТИП...ЕВАЛА ЧЕ ПОНЕ УСПЯВАШ ДА ВЬРНЕШ БОКЛУЦИТЕ!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eternity
new user
Неактивен
Публикации: 319
|
|
« Отговор #29 -: Декември 18, 2010, 08:07:01 » |
Нагоре
|
: Изчетох почти всичко по форумите по въпроса ,който ме вълнува, но и така не разбрах........... Не разбрах следното Има мами,които казват така- Няма сила ,която да ме накара да платя това,което не съм видяла. И други- Няма сила на света,която да ме накара да изпратя нещо преди да съм си получила парите. ТАКАААААА Питам аз сега-това не е ли парадокс Ако аз в момента искам да изпратя нещо ,но държа да си получа парите предварително-а моят купувач е от тези които не плащат преди да са видели-КАКВО ЩЕ ПРАВИМ Какво ще излезе от този сблъсък на СИЛИТЕ : : : Много ми е интересно-какво мислите по този въпрос..................... моето мнение е, че в този случай най-добре е наложен платеж или по куриер с опция да се види преди плащане. ако купувачът обаче не одобри пратката и тя се върне, би следвало двете страни да си поделят транспортните разходи, за да е равностойно. аз по принцип досега първо пращам и после очаквам запис, като дори бих приела обратно нещата, ако купувачката не е останала удовлетворена от нещото, защото всеки си има свои критерии за състояние на продуктите. при покупка в повечето случай съм пращала паричките предварително, освен в случаите когато продавачът държи до стотинка да му се възстановят пощенските и изчаквам да ми се изпратят нещата и да си сметне точно колко трябва да платя...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|