|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2010, 09:45:58 » |
Нагоре
|
Разбира се ,че е правилно да ги върнеш. Дано се разберете :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2010, 09:47:58 » |
Нагоре
|
Ама ми намирисва в тази ситуация че няма да имат желание да ти върнат парите аман от такива хора Дано не съм права и всичко си дойде на място .
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2010, 09:49:09 » |
Нагоре
|
а сега видях че обявата е изтрита как така нали 30дни стои исках да дам линк към обявата и после да кача снимките снимани от мен
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 04, 2010, 09:54:59 » |
Нагоре
|
а сега видях че обявата е изтрита как така нали 30дни стои исках да дам линк към обявата и после да кача снимките снимани от мен Тя като е маркирана с ПРОДАДЕНО след няколко дни вече не се вижда от потребителите а само от собственика,ако не я е изтрил естествено.Ти ги снимай и сложи снимки на "Отличното' състояние И да,не може да я изтрие преди 30 дни от публикуването
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2010, 10:10:52 » |
Нагоре
|
Ами аз доколкото разбирам тя знае на какво миришат продуктите,ама май нещо се опитва да тарикатства...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 04, 2010, 10:13:40 » |
Нагоре
|
Подмини с усмивка Ако ти стиска - рискувай
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 04, 2010, 10:16:12 » |
Нагоре
|
Ами аз доколкото разбирам тя знае на какво миришат продуктите,ама май нещо се опитва да тарикатства... Не разбарх.....ще прати мъжа си да го вземе, пък тя ще го души и плаща ?!
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 04, 2010, 10:17:20 » |
Нагоре
|
Подмини с усмивка Ако ти стиска - рискувай Аз смятах че тя ще се откаже след последния ми коментар,но учудващо настоява.Мисля да й предложа предварително плащане,пък ако иска.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 04, 2010, 10:18:37 » |
Нагоре
|
" "Не разбарх.....ще прати мъжа си да го вземе, пък тя ще го души и плаща ?! " Ами и аз нещо не схванах.Дори адрес като хората не ми даде
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 04, 2010, 10:21:12 » |
Нагоре
|
Подмини с усмивка Ако ти стиска - рискувай Аз смятах че тя ще се откаже след последния ми коментар,но учудващо настоява.Мисля да й предложа предварително плащане,пък ако иска. Правилно
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 04, 2010, 10:21:49 » |
Нагоре
|
много ви благодаря за отзивите
|
|
|
Активен
|
|
|
|
eva_merry
new user
Неактивен
Публикации: 265
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 04, 2010, 10:23:14 » |
Нагоре
|
Мисля да й предложа предварително плащане,пък ако иска.
Точно така направи.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,очаквам същото. И моля,нека се оценяваме!
|
|
|
krem21
power user
Неактивен
Публикации: 982
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 04, 2010, 10:35:28 » |
Нагоре
|
http://www.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=546522 ето вижте ги а ми каза изпращането да е в един ден : аз пратих записа тя го получи и тогава ги изпрати за по сигурно чакам да ми отговори за да разбера дали ще ми върне парите
|
|
|
Активен
|
коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
|
|
|
|
|