zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 04, 2010, 15:54:16 » |
Нагоре
|
Моля мамите от София ако знаят да ми кажат-съществува ли такъв адрес в София ул. Дедеагач,бл.60А, вх, *, ап. * София 1408
|
|
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 06:01:29 от Фло »
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 04, 2010, 15:56:39 » |
Нагоре
|
Моля мамите от София ако знаят да ми кажат-съществува ли такъв адрес в София ул. Дедеагач,бл.60А, вх, , ап. София 1408
Тази улица съм я чувала. Сега погледнах в нета. Кварталът е Стрелбище.
|
|
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 06:01:52 от Фло »
|
Активен
|
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 04, 2010, 16:07:10 » |
Нагоре
|
Благодаря мила-нали си сигурна
|
|
|
Активен
|
|
|
|
abrikotin
new user
Неактивен
Публикации: 107
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 04, 2010, 16:12:11 » |
Нагоре
|
Да, мила, сигурна съм. Само виж пощенският код дали е правилен. Иначе улицата я има, блокът също. Ако искаш да си още по-сигурна, провери сама. Копирай адреса и виж какво ти излиза в нета. Аз отдавна, търсейки не помня вече какво, бях попаднала на улица с това име и затова съм сигурна, че има. Преди малко го потърсих в нета, просто за да видя точно в кой квартал е.
|
|
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 16:17:49 от abrikotin »
|
Активен
|
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 04, 2010, 18:57:18 » |
Нагоре
|
Турска,българска,кой както си иска си кръщава улиците. А"Кичук Париж"............... ??
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
sweet_girl71
power user
Неактивен
Публикации: 987
Прочетете подписа ми за добър завършек
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 04, 2010, 18:58:47 » |
Нагоре
|
Турска,българска,кой както си иска си кръщава улиците. А"Кичук Париж"............... ?? Малък Париж в превод.
|
|
|
Активен
|
1.Разменям почти всичко. 2.Пощенските за сметка на купувача освен ако не сме се разбрали друго. 3.Изпращам и получавам като МПП ,ако нямаме друга уговорка. 4.Не приемам наложен платеж ако не сме се разбрали предварително. 5.Опаковки и кутии не плащам и не купувам.Всеки сам си решава. 6.Максимално коректна съм ,очаквам същото и от вас. 7.Предпочитам да НЕ пращам за проба ,но това зависи изцяло от подхода на отсрещната страна. 8.Игнорирам по собствено усмотрение (считам оценки ,държание ,*тон*). 9.Не обичам да подканям за да ми поставите оценка.За мен това е задължително ,но ако се случи да забравя моля напомнете ми. 10.Сама решавам ,кога трябва да искам предварително парите. 11.ВАЖНО - стоки неотговарящи на описанието ,не връщам и не плащам.Твърде заета съм ,за да плащам за грешките на другите.Не се сърдете ,просто огледайте стоката преди да ми я изпратите. 12.Не приемам връщане.Показала съм коректността си *тук и там*.Има описание ,мерете ,гледайте ,питайте. ****** Дани - 23.10.96 Кати - 30.12.2003
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 04, 2010, 19:11:10 » |
Нагоре
|
Благодаря мила-нали си сигурна Да съществува си.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 04, 2010, 20:13:03 » |
Нагоре
|
тази улица е на 15-тина минути от нас, пращай смело, ако стане нещо, наказателна бригада ще посети адреса ...
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 04, 2010, 20:19:28 » |
Нагоре
|
Съществува,дори има страхотен магазин на нея
|
|
|
Активен
|
|
|
|
njn689
power user
Неактивен
Публикации: 695
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 04, 2010, 20:21:32 » |
Нагоре
|
Аз също имам пакет за същия адрес,мамчето предварително ми преведе сумата,т.ч. със сигурност има такъв адрес.Само неразбрах какво значение има наименованието дали е турско?
|
|
|
Активен
|
Имам 62 положителни оценки и то само положителни,без една неутрална,да не говорим за отрицателна оценка,а сами лепнали етикет некоректен потребител,защооооооооо да съм некоректнаааааааааааааааааааа?
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 04, 2010, 20:28:11 » |
Нагоре
|
Аз също имам пакет за същия адрес,мамчето предварително ми преведе сумата,т.ч. със сигурност има такъв адрес.Само неразбрах какво значение има наименованието дали е турско?
Явно за това че не е приемливо че е турско =наблегам на турско поне за мен е обидно да имаме такива имена
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 04, 2010, 22:02:44 » |
Нагоре
|
Турска,българска,кой както си иска си кръщава улиците. А"Кичук Париж"............... ?? То е "кючук", не "кичук". njn689, не го взимай навътре.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 05, 2010, 00:06:29 » |
Нагоре
|
Дааааа ясно просто имах някои съмнения за всичко пък и улицата ми се стори странна и затова попитах. Ама май съмненията са ми безпочвени до момента.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Фло
Глобален Модератор
Потребители
power user
Неактивен
Публикации: 11272
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 05, 2010, 06:05:10 » |
Нагоре
|
Явно за това че не е приемливо че е турско =наблегам на турско поне за мен е обидно да имаме такива имена Гръцко е.
|
|
|
Активен
|
Нищо на света не заслужава и пет минути тъга!
|
|
|
|
|