{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Какво правите когато обявата не отговаря на истината?  (Прочетена 24618 пъти)
0 Членове и 6 Гости преглежда(т) тази тема.
gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Ноември 29, 2010, 07:39:27 »
Раздели ТемаНагоре

Моя приятелка е купила от тук ботуши за детето си, но които пише състояние отлично, когато ги получава, отвътре хастара е наяден и ботушите за нищо не стават, при това положение май ще ги оставя до казана.Защо е нужно да се лъжем и да прикриваме дефекти, които така или иначе при получаване на стоката веднага се забелязват.И защо точно такива потребители си изтриват обявите не мога да разбера, ако купувача се оплаче на мод, истината пак ще лъсне.
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 07:41:32 от gitadam » Активен
Админ
Администратор
Администратор
power user
Неактивен Неактивен

Публикации: 3686

Поканени потребители: 4

Профил
« Отговор #61 -: Ноември 29, 2010, 07:40:51 »
Раздели ТемаНагоре

Моя приятелка е купила от тук ботуши за детето си, но които пише състояние отлично, когато ги получава, отвътре хастара е наяден и ботушите за нищо не стават, при това положение май ще ги оставя до казана.Защо е нужно да се лъжем и да прикриваме дефекти, които така или иначе при получаване на стоката веднага се забелязват.

Няма да се разсърдя ако ми кажете от кого са купени! Просто повече няма да продава тук!
Активен

margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #62 -: Ноември 29, 2010, 10:20:26 »
Раздели ТемаНагоре

добре де,а аз какво да направя с покупка,която не отговаря на размера си,премьлчана е забележка,която беше важно да зная че сьществува,писах тема-няколко мацки се юрнаха да ме нападат,няколко ми даваха кураж да карам докрай,писах на мод,който все още не ми е отговорил,поставиха ми отрицателна оценка...а моята вина е само че избьрзах с пускането на темата?какво да направя с боклука-да го вьрна ли или да изпия една студена вода?сега при всчка покупка обяснявам,че отрицателната ми оценка е резултат на лична война с продавалка,която е регистрирана преди мен и вече "уж"е с едни гьрди преднина...аз сьм предимно купувач,за месец тук сьм оставила около 300 лв Cheesy...от този случай почнах да влизам и вьв форума,не само в обявите Cheesyдано ми даде някой умна идея как се постьпва в тези култови ситуации Kiss
Пиеш една студена вода Мац Tongue Tongue Tongue
ти нали щеше да снимаш покупката,за която не се изяснихте, какво стана дай да видим тези ботуши Roll Eyes
Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

gitadam
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 390

Профил
« Отговор #63 -: Ноември 29, 2010, 13:21:02 »
Раздели ТемаНагоре

Корегирам се, обувките са били обявени от продавалката в добро състояние в обявата и с нормални следи от носене, но са били спестени очевидни забележки
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 21:51:09 от gitadam » Активен
rusamapaumna
Мис "Луд умора няма" 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1969

Профил
« Отговор #64 -: Ноември 29, 2010, 17:26:30 »
Раздели ТемаНагоре

добре де,а аз какво да направя с покупка,която не отговаря на размера си,премьлчана е забележка,която беше важно да зная че сьществува,писах тема-няколко мацки се юрнаха да ме нападат,няколко ми даваха кураж да карам докрай,писах на мод,който все още не ми е отговорил,поставиха ми отрицателна оценка...а моята вина е само че избьрзах с пускането на темата?какво да направя с боклука-да го вьрна ли или да изпия една студена вода?сега при всчка покупка обяснявам,че отрицателната ми оценка е резултат на лична война с продавалка,която е регистрирана преди мен и вече "уж"е с едни гьрди преднина...аз сьм предимно купувач,за месец тук сьм оставила около 300 лв Cheesy...от този случай почнах да влизам и вьв форума,не само в обявите Cheesyдано ми даде някой умна идея как се постьпва в тези култови ситуации Kiss
Пиеш една студена вода Мац Tongue Tongue :мила,писах на мод,сега ще чакам май Sad
ти нали щеше да снимаш покупката,за която не се изяснихте, какво стана дай да видим тези ботуши Roll Eyes
Активен

нЕма начин да нЕма начин!!!

http://kaprizen.com/?cat=14&img=1922726
sslavena
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 523

Профил
« Отговор #65 -: Ноември 29, 2010, 18:41:39 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте! Мисля,че тук е мястото да споделя и аз своя горчив опит от покупка, реализирана с потребител с над 60 пол. коментара и без нито един отрицателен, но явно на никого не може да се има пълно доверие. Закупих от въпросната един масивен ланец на Тифани,за който същата се опитваше усилено да ме убеди че е сребърен.Поиска парите предварително,тъй като била голяма сумата, и аз й ги пратих. Днес получих пакета и какво да видя - колието си беше очеизвадно менте, жълтееше и като го занесох на златар установиха че е само със сребърно покритие.Направо съм бясна и едвам се въздържам да не пусна тема, тъй като писах на въпросната, но  още не ми е отговорила. Ще се въздържа до утре да видя дали ще се съгласи да ми върне парите. Просто исках да споделя за да ми олекне поне малко.
Активен

Изпращам само след авансов превод на сумата + транспортните разходи!
Не изпращам за проба!
Чакам запис до 1 ден!
Изпращам на първия,писал на лични за уточняване!!!!!!!!!
EvaG
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 209

Профил
« Отговор #66 -: Ноември 29, 2010, 19:22:53 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте! Мисля,че тук е мястото да споделя и аз своя горчив опит от покупка, реализирана с потребител с над 60 пол. коментара и без нито един отрицателен, но явно на никого не може да се има пълно доверие. Закупих от въпросната един масивен ланец на Тифани,за който същата се опитваше усилено да ме убеди че е сребърен.Поиска парите предварително,тъй като била голяма сумата, и аз й ги пратих. Днес получих пакета и какво да видя - колието си беше очеизвадно менте, жълтееше и като го занесох на златар установиха че е само със сребърно покритие.Направо съм бясна и едвам се въздържам да не пусна тема, тъй като писах на въпросната, но  още не ми е отговорила. Ще се въздържа до утре да видя дали ще се съгласи да ми върне парите. Просто исках да споделя за да ми олекне поне малко.

Мноооооого неприятно Lips Sealed Lips Sealed Lips Sealed,дано се разберете на лични  (hail4)
Активен

При интерес пишете на лични!Давам на 1я завършил сделката.
бАНКОВА СМЕТКА№ BG02STSA93000008079281  банка ДСК,или запис,както ви е удобно
Изпращам след ПРЕДВАРИТЕЛЕН ЗАПИС!(превод)Ценя КОМУНИКАЦИЯТА между продавач/купувач!

http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=63041&paction=readfeed
http://vbox7.com/play:b6e44d33
http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1cp
http://www.youtube.com/watch?v=lJYVh0-IQoE&feature=player_embedded
margafraca
Некоректно отношение!
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 619

Мъжка майка, много страстна и опасна...

Профил
« Отговор #67 -: Ноември 29, 2010, 19:43:54 »
Раздели ТемаНагоре

Roll Eyes
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 14:38:29 от margafraca » Активен

Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!

sslavena
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 523

Профил
« Отговор #68 -: Ноември 29, 2010, 19:48:51 »
Раздели ТемаНагоре

Да не е луда да ми каже, а изрично я питах дали е сигурна, че е сребро, отговори утвърдително и беше писала в обявата, че го е купила на двойна цена от сайта,но й трябват пари и затова го продава на тази.....направо нямам думи. Това ми е втори контакт с нея, като и първия път ми прати едни дънки уж обувани веднъж , а те се оказа,че са поносени пък и с усукан ръб на крачола, което е беше обявила, но нищо не й казах и си платих да ги коригират, не исках да издребнявам, но сега вече прошка няма
Активен

Изпращам само след авансов превод на сумата + транспортните разходи!
Не изпращам за проба!
Чакам запис до 1 ден!
Изпращам на първия,писал на лични за уточняване!!!!!!!!!
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #69 -: Ноември 30, 2010, 15:54:45 »
Раздели ТемаНагоре

Да не е луда да ми каже, а изрично я питах дали е сигурна, че е сребро, отговори утвърдително и беше писала в обявата, че го е купила на двойна цена от сайта,но й трябват пари и затова го продава на тази.....направо нямам думи. Това ми е втори контакт с нея, като и първия път ми прати едни дънки уж обувани веднъж , а те се оказа,че са поносени пък и с усукан ръб на крачола, което е беше обявила, но нищо не й казах и си платих да ги коригират, не исках да издребнявам, но сега вече прошка няма
Аз ти се чудя как изобщо си повторила при нея. Roll Eyes
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

desitka79
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 435

моето богатство

Профил
« Отговор #70 -: Ноември 30, 2010, 21:12:12 »
Раздели ТемаНагоре

и аз да се похваля , имам туника с лекета обявена за много добра ,ако стоката ми е с лекета гледам да я подаря, и то ако са поносими , ако,има някакви минимални от рода на точица винаги го описвам , ама изобщо нямам намеерение да се занимавам , а и да отбележа че потребителката е с доста само положителни
Активен

досега никога не съм имала подпис , но вече държа на него
1.за проба не пращам НИКОГА
2.пари предварително не пращам на непознати потребители
3.нямам нищо против размяните
4.винаги може да мипредложите коменар по цените , няма нищо лошо
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #71 -: Ноември 30, 2010, 22:12:36 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте, много ми е нужно мнението за следната ситуация. Купувам две блузки вярно за смешна сума,но с описание много добри. Получавам една доста износена и раздърпана блуза и една на пръв поглед отлична. Махвах с ръка и си казах и домашни дрехи ми трябват. Изпрах на момента,защото съм такава нетърпелива и искам веднага ако може да ги пробвам на детето. Виждам петно и на двете блузки. Пиша съответно на продавалката и получавам отговор от сорта" извинявай не съм ги догледала,но ще излезе, моля те пиши ми оценка и аз ще ти пиша като дойде записа" .... Нито искам да пиша оценки, защото вече изпатих със върната такава и ми коства много нерви въпреки светкавичната реакция на Модовете и Админите, за което огромни благодарности към тях! Платих си ги, но искам да чуя как процедирате вие? Аз основно пазарувам от тук и от другаде. От скоро реших и да продавам т.е. имам адски много покупки,но нито един път пу пу не съм получила боклук.
Затова първо получаваш стоката и ако всичко е окей - плащаш. В противен случай - връщаш и толкоз. Все пак си си в правото да искаш да пробваш/тестваш нещата, които купуваш. Затова предлагаш проба. Ако отсреща ти откажат, то значи "има нещо гнило в Дания" и човекът не иска да видиш кусурите на стоката и затова отказва. Ако стоката отговаря на описанието човекът няма да има причина да ти откаже.

Аз лично преди да купя нещо първо проучвам всячески дадения потребител - оценки, коментари от и за него във форума, гледам дали не е в черния списък и след доста обмисляне чак тогава му пиша.
Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #72 -: Ноември 30, 2010, 23:30:07 »
Раздели ТемаНагоре

Аз лично преди да купя нещо първо проучвам всячески дадения потребител - оценки, коментари от и за него във форума, гледам дали не е в черния списък и след доста обмисляне чак тогава му пиша.

Това правя вече и аз, но направо ме изнервя. Почнах да прекарвам повече време в четене на форума преди да стигна до финал на сделката.  Sad
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
Elita
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 216

Профил
« Отговор #73 -: Декември 01, 2010, 11:15:25 »
Раздели ТемаНагоре

rado84 аз по принцип не изпращам за проба, но това не означана че дрехите, които продавам са с петна или крия нещо  Kiss
Просто е добре ако нещо те съмнява в даден потребител, да не плащаш преди да получиш стоката
Активен

Цък http://nagradi.us/Elita
http://www.nagradka.com/Elita

Изисквам предварително плащане за потребители с малко оценки или отрицателни такива!
При сериозен интерес- на лични!Не спазвам ред, освен ако потребител не е писал на лични.
Изпращам като МПП по пощата!
Пощенските са за сметка на купувача.
Не обичам да се пазаря!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #74 -: Декември 01, 2010, 13:07:29 »
Раздели ТемаНагоре

rado84 аз по принцип не изпращам за проба, но това не означана че дрехите, които продавам са с петна или крия нещо  Kiss
Просто е добре ако нещо те съмнява в даден потребител, да не плащаш преди да получиш стоката
Ми аз имах такъв случай в продавалника преди доста време и затова си написах моята логика. Извинявай ако съм те засегнал.  Kiss
Активен

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: