{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Случки в пощата - споделете, разкажете  (Прочетена 75464 пъти)
0 Членове и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2010, 09:26:12 »
Раздели ТемаНагоре

АЗ ЗНАЕХ,НО МИСЛЕХ ЧЕ ИДВА ПО СКЪПО ОТ ТАМ...УТРЕ ЩЕ РАЗПИТАМ ПО-ПОДРОБНО И БЕЗ ТОВА ИМАМ ДА ПОЛУЧАВАМ КОЛЕТ ТАМ.. Wink
за пращане на пари взимат 1.2% от сумата която пращаш и на мен ми излиза по евтино от пощата  Wink
ОПРЕДЕЛЕНО ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА...ОТ ДНЕС ПОЧВАМ ДА ПРАЩАМ ПАРИ ОТ ТАМ!
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2010, 09:27:13 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пък ще ги хваля Wink
Работното им време е от 7 до 19ч. Когато и да отида не е имало проблем. Пък и отивам подготвена. Взела съм си бланки, попълвам ги на спокойствие в нас  и така си спестявам висенето.
Един единствен път ми се случи да се ядосам - една мама все още не си беше получила пакета и им се обадих. Проследиха си ми пратката и се оказа, че не е в нашата поща вината Smiley
Даже се е случвало една от служителките да забавлява дребният, докато пращам записи Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2010, 12:28:07 »
Раздели ТемаНагоре

Супер работно време имате,на мен са ми казали да ходя сутрин от 8ч до 11:30ч и след обяд да съм там до 15:30ч,защото инъче нямало да ми ги вземат,ако отида към 16ч.пратиките и записите остават за другия ден.Така е защото от 12ч до 14:30ч разнасят пощата по домовете. Tongue
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
doublemama
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 238

Профил WWW
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2010, 12:34:00 »
Раздели ТемаНагоре

Супер работно време имате,на мен са ми казали да ходя сутрин от 8ч до 11:30ч и след обяд да съм там до 15:30ч,защото инъче нямало да ми ги вземат,ако отида към 16ч.пратиките и записите остават за другия ден.Така е защото от 12ч до 14:30ч разнасят пощата по домовете. Tongue

E то и при нас пратките пуснати след 16ч. остават за другия ден.Иначе раб. им време е от 7 до 18ч. с обедна почивка от 12 до 13ч.
Активен

emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2010, 12:41:25 »
Раздели ТемаНагоре

Мдаааа. Централна поща ми е районната поща. И няма почивки, все един остава. Имат почивка  само за броене на пари ама са 2 по 15 минути
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
moniandiali
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 25

Профил
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2010, 13:12:05 »
Раздели ТемаНагоре

И при нас нещата са много зле.
Всеки път давам п.к. на клона до нас, а идва известие за получаване в Централна поща.Едното ми е на 5мин. а другото на 45мин.Отделно като си получа известието, тичам веднага да го взема за да мога да изпратя паричките(ако не ми е даден веднага адрес), да обаче пакет няма.Като попитам къде ми е пакета, отговора е: К`во тичаш веднага, ми той е в пощальона, ще дойде след 17ч.
Имам и друг случай, при който поръчах сандали на едната бебка и майчето каза, че понеже заминават на почивка ще ги изпрати от там.Чаках няколко дни и като не получих нищо, реших че жената ги е забравила в суматохата и ще ги изпрати като се прибере.Да ама не.Получавам съобщение на лс с въпрос дали съм ги получила, изпратени били на втория ден.В същия ден получих и известие от пощата, пак за ЦП-разбира се.Отивам готова за скандал и от там ми обясниха, че пакета бил пристигнал отдавна в нашия клон, но понеже служителката там била "връзкарка" я мързяло Shocked да ги разнесе и го препратили при тях.
Та случаи много, мързел голям.
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 05, 2010, 13:12:36 »
Раздели ТемаНагоре

E то и при нас пратките пуснати след 16ч. остават за другия ден.Иначе раб. им време е от 7 до 18ч. с обедна почивка от 12 до 13ч.

То и тук  е така,ама работят до 17ч.и ако отида от 13 до 15ч. няма да намеря никой и немога да пусна нищо,затова аз ходя само сутрин след 9ч хем да пусна,хем да си взема нещата. Tongue
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
ponky
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 05, 2010, 13:33:37 »
Раздели ТемаНагоре

Трябва да се отвори тема за записите чрез Еконт.Нека повече потребители да научат и на който както му е удобно,така да плаща.А и в офисите им невинаги е пълно с хора Wink.
Активен
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #23 -: Ноември 05, 2010, 14:00:32 »
Раздели ТемаНагоре

Трябва да се отвори тема за записите чрез Еконт.Нека повече потребители да научат и на който както му е удобно,така да плаща.А и в офисите им невинаги е пълно с хора Wink.
Това е добра идея,примерно аз незнам как се пускат записи и пратки по еконта,аа днес научих че май в нашето градче имало офис на еконт,ама му предстои отваряне,затова и аз искам да чуя как процедирате там и как е най-добре.Кое има сметка и кое не. Kiss
Активен

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #24 -: Ноември 05, 2010, 14:14:55 »
Раздели ТемаНагоре

Това е добра идея,примерно аз незнам как се пускат записи и пратки по еконта,аа днес научих че май в нашето градче имало офис на еконт,ама му предстои отваряне,затова и аз искам да чуя как процедирате там и как е най-добре.Кое има сметка и кое не. Kiss
отворих темичка за еконт, можем там да ги обсъдим Wink
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Ноември 05, 2010, 14:47:55 »
Раздели ТемаНагоре

отворих темичка за еконт, можем там да ги обсъдим Wink
Супер Wink
Активен

Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #26 -: Ноември 05, 2010, 15:15:38 »
Раздели ТемаНагоре

При нас има нещо,което много ме тревожи,ама ми е и смешно чак Cheesy Значи има 2 клона на пощата-единия ми е почти до вкъщи,другия-на 40 мин.от нас..но от този по-близкия не могат да се пускат ПРЕПОРЪЧАНИ пратки Shocked Може само обикновени и записи..какво им пречи да попълнят една бланка за препоръчан пакет,някой има ли обяснение Lips Sealed Питала съм триста пъти,просто ми се отговаря да ходя в другата поща..и сега от далечната пращам,от близката само получавам.А зимата е мъчение,нямам кола и освен пеша по студа 40мин.няма как да отида.А веднъж една служителка,гледа,че съм от друг район и ме пита учудена"Защо се разкарваш до тук",викам"от другата ме пращат" и тя"добре" Shocked Пък има един мъж,който обикаля и в двата клона..тия хора никак не ги разбирам какво правят и къде е логиката на нещата.
Иначе в далечената поща(така и е кодовото название :Smiley) работят до 5,имат час и половина почивка-до 1,30..и все ходя към 2 без 20,те милите стоят и си говорят вътре,нищо че от 10мин. трябва да са отворили.
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
nnboo
nnboo
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 272

Профил
« Отговор #27 -: Ноември 05, 2010, 16:17:31 »
Раздели ТемаНагоре

мен в пощата си ме познават вече Tongue  като отивам и веднага-"имаш пакетче" или "днес ще пускаме ли?"...но ми стана малко неприятно,един път беше се накъсала малко опаковката на това,което получих и след като отидох да си взема пакета направо си ми каза жената-"така и така се е накъсало,я да видим какво си получила..." и го отвори и разгледа преди мен самата,а то беше една чанта,та като се лепнаха всички служителки и се почна едно надприказване на коя би й отивала повече и колко хубава била чантата...аз онемях,просто не знаех как да реагирам Shocked  то че са си клюкарки там,така си е,ама чак пък толкова не очаквах...
имах и друг неприятен случай-бяха ми загубили един пакет,че после си събираха пари да ми плащат стойността...поне това направиха,ако не ме познаваха може би щяха да ми се троснат и да забравят за случая...
Активен

държа се с хората така,както бих искала те да се отнасят с мен Smiley нека си помагаме и бъдем човечни!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Ноември 05, 2010, 16:31:22 »
Раздели ТемаНагоре

мен в пощата си ме познават вече Tongue  като отивам и веднага-"имаш пакетче" или "днес ще пускаме ли?"...но ми стана малко неприятно,един път беше се накъсала малко опаковката на това,което получих и след като отидох да си взема пакета направо си ми каза жената-"така и така се е накъсало,я да видим какво си получила..." и го отвори и разгледа преди мен самата,а то беше една чанта,та като се лепнаха всички служителки и се почна едно надприказване на коя би й отивала повече и колко хубава била чантата...аз онемях,просто не знаех как да реагирам Shocked  то че са си клюкарки там,така си е,ама чак пък толкова не очаквах...
имах и друг неприятен случай-бяха ми загубили един пакет,че после си събираха пари да ми плащат стойността...поне това направиха,ако не ме познаваха може би щяха да ми се троснат и да забравят за случая...

Оооо в тези неща те са най-добри Cheesy Cheesy Cheesy редовно ме питат какво пращаш днес,ама какво разменяш,ама какво купуваш,разклащат пакета да видят какво има вътре,падам от смях Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #29 -: Ноември 05, 2010, 16:34:45 »
Раздели ТемаНагоре

е,и аз съм от късметлийките в която поща нямам проблеми поне до сега.града ни е малък,пощата ми е на има няма 10 мин от нас.обикновенно ходя преди 12 часа,понякога се е случвало да съм там 11.45 първата им работа като ме видят по това време и с малкия е да си погледнат часовника.защото в 12 часа излизат обедна почивка.не им става много добре, но не са правили чупки и не са ме връщали до сега.малкия вече им е приятел,винаги го закачат и дори занимават с нещо докато аз попълвам бланките на записите.почти винаги са усмихнати и в добро настроение.
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html

Страници: 1 [2] 3 4 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: