{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Случки в пощата - споделете, разкажете  (Прочетена 75610 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
zorniza
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 957

Слабите обичат реда-силните владеят хаоса

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 21, 2010, 10:07:22 »
Раздели ТемаНагоре

Уф,да споделя малко неволи с бг пощи и аз ,те само от последната седмица стигат за роман да се напише,ама както и да е...Та става въпрос за нашия квартален пощенски клон -в него са две отделни помещения ,едното колетно,другото-гише записи /пенсии ,от тези клонове е,в които не се работи с компютри ,а всичко е ръчно....Когато пращам повече от 2 пакетчета,ми искат опис(в 2 екземпляра)с адресите на получателите ,и моя адрес най-отдолу съответно!!!Пиши,ако си нямаш работа !!!!Ще ми повярвате ли,че като студентка не съм писала толкова много ...и за капак един от дните ,натоварена с 5,6 пакетчета ,описани ,разбира се,в 2 екземпляра,на листи от тетрадка,какъв шок беше   Shocked ,когато ме върнаха да правя нови описи,защото видите ли-шефката ги искала на карирани листи голям формат  Shocked Shocked Shocked,казах им,че нямам книжарница у нас,та да им предлагам различни варианти според отделните им желания!!!Не стига,че вършиш тяхната работа,ами и куп претенции... Lips Sealed
Последния случай,който ме вбеси тотално,е  с една служителка(пред пенсия е жената ),безобразно некадърна и  мудна ,която на няколко пъти ми отказва да ми даде  и пакети ,и записи,само защото "нищо не са й дали"пощальоните...без дазнае,че съм разговаряла вече с някоя от тях и те са ме посъветвали да намина през пощата,за да си взема нещата.понякога е така с дни,ако се случи тя на работа...А сега по незнайни причини са ги оставили да работят по сами,и то и на двете гишета(в двете зали),и аз като един "магнит за неприятности"попадам все на въпросната персона!!!Отивам в събота да пускам записи,има 5 пенсионера ,които чакат за пенсии,изчаквам си естествено реда,момента ,в който се добирам до гишето,влизат други две баби,и познайте-вниманието е насочено към тях,все едно мен ме няма.....че като побеснях ,че като викнах!!!! А те как стоят нещата-всички тези баби са извикани от служителката на дата,предходна на определената им за получаване на пенсия,за което хората от благодарност оставя по 5 лв(така им е наредено да правят),че коя съм аз,с моите 0.30/0.50 лв бакшиш,че да ми се обърне внимание и да ме обслужат?!!!Ама си й го казах-пред всички присъстващи!!!!Съответно ме отпратиха със всичките пратки за понеделник-на кой му пука,че някой ме чака и мен да изпратя пакет или да платя дадено нещо!!!Просто нямам думи,хора!!!А това е само една много мъничка част от всички нелепости,случвали ми се тук все по вина на тази служителка!!!А,да,телеграфен запис ,пуснат от мен доВарна -9000 ,жената го изпраща на Варна 90009 ?!-това след нашия скандал-момичето ходи цяла седмица да го издирва от клон в клон !!!Ама още малко ще потрая аз,пък да видите ....!!!!Хубав ден и извинявайте,ако съм ви досадила с писаниците си-просто имах нужда да споделя!!! Wink

Четох и просто Shocked Shocked Shocked-направо думи нямам........................
Активен

Нека Коледа и Нова година влязат в дома ви
с надежда, вяра и любов !!
С цялата си душа ви желая
Весели празници
в един осмислен живот !

анимационные картинки - Новый год
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 345

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 21, 2010, 10:16:07 »
Раздели ТемаНагоре

Наистина това е безобразие Shocked.
За щастие нямам проблем с нашата поща,малък град сме и се познаваме. Дори звъня по телефон да видя дали имам пакет или запис за да не се разкарвам излишно.

Единственото, което много ме дразни е, че много често по някаква причина едната от служителките отсъства и след като дойдат пакетите( към обед), пощата затваря. Нито мога да пусна запис,нито да си взема пакета.По принцип работното време е до 16.00ч., преди 2 дена отидох точно в 15.30ч. и вече бяха приключили Sad. А ако ходя на работа...( събота пощата не работи).
« Последна редакция: Ноември 21, 2010, 10:32:16 от Galina Lovecheva » Активен

анимационные картинки

Връщам,ако не отговаря на описанието.
За нови и непознати за мен потребители искам предварително плащане.
Не приемам НП без уговорка.
ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

(\__/) Това е Зайо. Копирайте го в
(='.'=) подписа си, за да му помогнем да
('')_('') превземе света.
kema81
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45

Профил
« Отговор #47 -: Ноември 21, 2010, 11:11:13 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също съм в малък град и се познаваме. Отначало като тръгнах с толкова пакети, всеки ден получавай - изпращай, малко се мръщеха, но сега са ми приятелки. А с пощальонката сме се разбрали, тъй като съм на работа и няма смисъл да ги носи до вкъщи, само да ми презвънява. И аз съм си я записала в телефона като " ИМАШ ПОЩА" и така като ми презвъни ми излиза Имаш поща и аз бягам до пощата  Tongue Tongue Tongue
Активен

The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #48 -: Ноември 21, 2010, 12:26:37 »
Раздели ТемаНагоре

Леле , леле , леле Мише , пиши жабва у снимай ги тия кокошки с телефона и прати и видео до централното разпределение , бива ли такова поведение , БОЖЕЕЕЕ , моите момичета са страхотни , даже едната пощальока , вече не де , но като бременеех ми носеше и по обемните пакети до вкъщи директно , супер сладки са момичетата , скоро ще се местя и направо изтръпвам като чета някакви такива неща , ако в новата ми поща са такива направо не знам .
Ама то моите момичата и много си ме обичкат , уредих ги с климатици за следващото лято , че нашата поща е като гараж издадена от един блок , и като напече , вътре не се диша , аз са 10 мин докато си пусна и взема пакетите загивам на тях не ми се мисли какво им е , драснах няколко реда , визирайки че според изискванията на БДС за условията на работната среда , техните са под пълна критика , призовах ги да направят нещо по въпроса , защото в противен случай ще сезизар нужните отдели , и да видиш как бързо бързо вчерашното им няма пари за такива екстри , се превърна в април месец ще ви поставим климатици . И аз като звънна по телефона , че и мен ме мързи да се разкарвам , ми казват имаш нямаш , ела еди кога си че сега е мазало , леле дано и в бъдещата са готини , че иначе лошо за тях де , аз до едно време бях кротка и блага , сега вече не давам да ме правят на маймуна , с кротък тон като им скръцна със зъби и хората започват да се опомнят .
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #49 -: Ноември 21, 2010, 15:26:19 »
Раздели ТемаНагоре

Уф,да споделя малко неволи с бг пощи и аз ,те само от последната седмица стигат за роман да се напише,ама както и да е...Та става въпрос за нашия квартален пощенски клон -в него са две отделни помещения ,едното колетно,другото-гише записи /пенсии ,от тези клонове е,в които не се работи с компютри ,а всичко е ръчно....Когато пращам повече от 2 пакетчета,ми искат опис(в 2 екземпляра)с адресите на получателите ,и моя адрес най-отдолу съответно!!!Пиши,ако си нямаш работа !!!!Ще ми повярвате ли,че като студентка не съм писала толкова много ...и за капак един от дните ,натоварена с 5,6 пакетчета ,описани ,разбира се,в 2 екземпляра,на листи от тетрадка,какъв шок беше   Shocked ,когато ме върнаха да правя нови описи,защото видите ли-шефката ги искала на карирани листи голям формат  Shocked Shocked Shocked,казах им,че нямам книжарница у нас,та да им предлагам различни варианти според отделните им желания!!!Не стига,че вършиш тяхната работа,ами и куп претенции... Lips Sealed
Последния случай,който ме вбеси тотално,е  с една служителка(пред пенсия е жената ),безобразно некадърна и  мудна ,която на няколко пъти ми отказва да ми даде  и пакети ,и записи,само защото "нищо не са й дали"пощальоните...без дазнае,че съм разговаряла вече с някоя от тях и те са ме посъветвали да намина през пощата,за да си взема нещата.понякога е така с дни,ако се случи тя на работа...А сега по незнайни причини са ги оставили да работят по сами,и то и на двете гишета(в двете зали),и аз като един "магнит за неприятности"попадам все на въпросната персона!!!Отивам в събота да пускам записи,има 5 пенсионера ,които чакат за пенсии,изчаквам си естествено реда,момента ,в който се добирам до гишето,влизат други две баби,и познайте-вниманието е насочено към тях,все едно мен ме няма.....че като побеснях ,че като викнах!!!! А те как стоят нещата-всички тези баби са извикани от служителката на дата,предходна на определената им за получаване на пенсия,за което хората от благодарност оставя по 5 лв(така им е наредено да правят),че коя съм аз,с моите 0.30/0.50 лв бакшиш,че да ми се обърне внимание и да ме обслужат?!!!Ама си й го казах-пред всички присъстващи!!!!Съответно ме отпратиха със всичките пратки за понеделник-на кой му пука,че някой ме чака и мен да изпратя пакет или да платя дадено нещо!!!Просто нямам думи,хора!!!А това е само една много мъничка част от всички нелепости,случвали ми се тук все по вина на тази служителка!!!А,да,телеграфен запис ,пуснат от мен доВарна -9000 ,жената го изпраща на Варна 90009 ?!-това след нашия скандал-момичето ходи цяла седмица да го издирва от клон в клон !!!Ама още малко ще потрая аз,пък да видите ....!!!!Хубав ден и извинявайте,ако съм ви досадила с писаниците си-просто имах нужда да споделя!!! Wink
Моме много си търпелива,никоя от служителките няма право да ти отказва услуга,която си плащаш,та тя не ти прави лична услуга,а трябва да си върши работата включително и с теб за пакети и записи,аз лично бих я направила на луда лимонка....и няма да си тръгна от там докато не ми свърши работа,даже няма да пусна никой на гишето!
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Mishkova
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!

Профил
« Отговор #50 -: Ноември 22, 2010, 09:58:07 »
Раздели ТемаНагоре

Моме много си търпелива,никоя от служителките няма право да ти отказва услуга,която си плащаш,та тя не ти прави лична услуга,а трябва да си върши работата включително и с теб за пакети и записи,аз лично бих я направила на луда лимонка....и няма да си тръгна от там докато не ми свърши работа,даже няма да пусна никой на гишето!
Така е,мила,но беше събота,работното време беше до 12.30 часа,а пък жената явно беше решила да си изкара някой лев-кой като нея,сама на гишето,напълно подходящ момент да призове 10 пенсионера извън графика им за получаване на пенсии-ами това са по 5 лв на всеки,смятайте ги...с мен ли да се занимава ,да й губя времето само!!!!Аз съм решила нея точно да я "пенсионирам преждевременно",ама да ви видим кога ще е-много ми се е "качила на главата"вече,много!!! (evil8) (evil8) (evil8)
Активен

1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!!
2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата!
3.Не желая размяна!
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #51 -: Ноември 22, 2010, 10:14:23 »
Раздели ТемаНагоре

Така е,мила,но беше събота,работното време беше до 12.30 часа,а пък жената явно беше решила да си изкара някой лев-кой като нея,сама на гишето,напълно подходящ момент да призове 10 пенсионера извън графика им за получаване на пенсии-ами това са по 5 лв на всеки,смятайте ги...с мен ли да се занимава ,да й губя времето само!!!!Аз съм решила нея точно да я "пенсионирам преждевременно",ама да ви видим кога ще е-много ми се е "качила на главата"вече,много!!! (evil8) (evil8) (evil8)
Снимай с телефона,когато взима паричките от пенсионерите Wink
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #52 -: Ноември 27, 2010, 09:49:12 »
Раздели ТемаНагоре

Много странно работно време Shocked . При нас в малкия град ако занесеш пакета след 11:15 ч. и ти го пускат чак на следващия ден. Huh? А в Плевен трябва да се пусне до 13:30 иначе пак тръгва на другия ден.

Е това много ме дразни и мен, и при нас е така Sad. Отивам например в 11:30 ч. и ми казват, че са приключили за днес Shocked
Активен

анимационные картинки

ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #53 -: Ноември 27, 2010, 09:49:58 »
Раздели ТемаНагоре

При нас е до към 9,30 ч.
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
Galina Lovecheva
new user
*
Неактивен Неактивен

Горда мама на двама!!!

Профил
« Отговор #54 -: Ноември 27, 2010, 09:55:11 »
Раздели ТемаНагоре

При нас е до към 9,30 ч.

Еее, стига бе Shocked
Активен

анимационные картинки

ВИНАГИ ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ.

*оценки*

taniaisie
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 559

Профил
« Отговор #55 -: Ноември 27, 2010, 10:01:38 »
Раздели ТемаНагоре

Да!Затварят чувала и всичко след това остава за следващия ден!
Активен

Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия!
След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря!
Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство.
Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
incadens
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1157

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 27, 2010, 10:39:34 »
Раздели ТемаНагоре

Да!Затварят чувала и всичко след това остава за следващия ден!

Дааа, при нас, ако не отидеш до 11 часа -сори, тръгват на следващия ден Sad.
Активен

Получавам и изпращам като МПП. Пощенските са за сметка на купувача.Коректна и добронамерена съм, моля, не се опитвайте да постъпвате с мен така, както не бихте желали накой да постъпи с Вас! За нови и непознати потребители изпращам след предварително заплащане. За "запис" не пазя ред. Ценя добрата комуникация и предпочитам при интерес към моя обява да ми пишете на ЛС.
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=94115&ppaction=readfeed
Cheesecake
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 368

Профил
« Отговор #57 -: Ноември 27, 2010, 11:34:05 »
Раздели ТемаНагоре

нашата поща е като гараж издадена от един блок , и като напече , вътре не се диша

И нашата е същата,да не сме съгражданки Cheesy
Иначе последното,което ми се случи беше,че пощаджийката ми скъса без да иска пакета.Ужас направо,имаше цяла дупка и го преопаковахме отначало там..добре,че е мила та поне се извини.
Активен

НЕ поемам пощенски,освен ако не съм отбелязала!
Моля за глас  http://nagradite.net/estrella Smiley
Nikovat
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1054

Профил
« Отговор #58 -: Ноември 27, 2010, 12:09:50 »
Раздели ТемаНагоре

Понеже си купихме с моя мъж къща в едно село до Стара Загора реших от пощата тук да си пращам колетите ,а не да карама мъжа в града.Все пак по цял ден стоят без работа,а и на мен ми е страшно удобно.В началото когато не ме познаваха кой знае какво си викаха "ей на момиче от село все някой колет ще вземем" .Първия път ме ядосаха с един колет наложен платеж за едни сандалки на адидас нови с етикет и кутия ,бях ги поръчала за моя племенник за подарък,отивам аз в пощата да ги взема ,ами какво да ви говоря колета изпокъсан,кутията от едната страна все едно мишки я гризали ,направили си дупка ,та да проверят какво е .Втория път когато бяха отваряли колети бяха такива които аз пращам. Бяха 4 колета и 3-4 дни след като не ги получиха момичетата ,отивам аз до пощата ,а колетите там разпокъсани (явно бяха забравили кой колет за къде е )и питам най-културно защо е така,а точно по това време бях получила и призовка за едно дело (беше станала катастрофа до нас,която ни отнесе гаражната врата и аз като свидетел и ищец разбира се трябваше да ида на делото) и какво ми се отговаря "имате и призовка и ние сме длъжни да проверим дали нещо нередно има в колетите"И призовката не ми беше връчена ,добре че не изтървах делото.. Ей тогава полудях ,защото много добре знам какво право кога и къде имат. Взех колетите без нищо да им кажа даже се съгласих с тях. Прибрах се в нас и понеже познавам някой друг от шефовете на Бг пощи в града (татко работи 20 години при тях ) звъннахме 1-2 телефона и дамите от пощата получиха глобички по 200лв Smiley))))) Работят по 4 часа за по 74лв на месец -представете си колко им е прилошало. Отивам аз след 2 дни (беше петък аз в понеделник нося същите колети) ей няма такива мили женички Smiley Аз им казах ,че дълго време ще работим заедно и да си помислят как ще върви процеса на работа Smiley Сега като пристигне колет или запис стоят на вратата на пощата да видят някой комшия да му кажат ,за да знам и аз ,а ако не видят едната идва до нас да ме известява Smiley Година и нещо някъде мина от случките ,сега все още са любезни ,даже мога да кажа че се и спреятелихме и когато отида все се радват на детето и си играят с нея докато аз си напиша ферманите Smiley
Активен

Здравейте!!!
1. Коректна съм,бъдете и вие коректни
2.Ходя веднъж в седмицата до пощата,понеже съм с малко дете,а вече става студено
3.Пощенските са за сметка на купувача
4.Приемам и предлагам размяна
5.Пиша оценки,правете го и вие
6 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=188416494509440&set=a.188357027848720.46474.142927812391642&pid=606813&id=142927812391642
Задължителен е КОМЕНТАРА
Mishkova
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!

Профил
« Отговор #59 -: Ноември 27, 2010, 12:24:53 »
Раздели ТемаНагоре

Понеже си купихме с моя мъж къща в едно село до Стара Загора реших от пощата тук да си пращам колетите ,а не да карама мъжа в града.Все пак по цял ден стоят без работа,а и на мен ми е страшно удобно.В началото когато не ме познаваха кой знае какво си викаха "ей на момиче от село все някой колет ще вземем" .Първия път ме ядосаха с един колет наложен платеж за едни сандалки на адидас нови с етикет и кутия ,бях ги поръчала за моя племенник за подарък,отивам аз в пощата да ги взема ,ами какво да ви говоря колета изпокъсан,кутията от едната страна все едно мишки я гризали ,направили си дупка ,та да проверят какво е .Втория път когато бяха отваряли колети бяха такива които аз пращам. Бяха 4 колета и 3-4 дни след като не ги получиха момичетата ,отивам аз до пощата ,а колетите там разпокъсани (явно бяха забравили кой колет за къде е )и питам най-културно защо е така,а точно по това време бях получила и призовка за едно дело (беше станала катастрофа до нас,която ни отнесе гаражната врата и аз като свидетел и ищец разбира се трябваше да ида на делото) и какво ми се отговаря "имате и призовка и ние сме длъжни да проверим дали нещо нередно има в колетите"И призовката не ми беше връчена ,добре че не изтървах делото.. Ей тогава полудях ,защото много добре знам какво право кога и къде имат. Взех колетите без нищо да им кажа даже се съгласих с тях. Прибрах се в нас и понеже познавам някой друг от шефовете на Бг пощи в града (татко работи 20 години при тях ) звъннахме 1-2 телефона и дамите от пощата получиха глобички по 200лв Smiley))))) Работят по 4 часа за по 74лв на месец -представете си колко им е прилошало. Отивам аз след 2 дни (беше петък аз в понеделник нося същите колети) ей няма такива мили женички Smiley Аз им казах ,че дълго време ще работим заедно и да си помислят как ще върви процеса на работа Smiley Сега като пристигне колет или запис стоят на вратата на пощата да видят някой комшия да му кажат ,за да знам и аз ,а ако не видят едната идва до нас да ме известява Smiley Година и нещо някъде мина от случките ,сега все още са любезни ,даже мога да кажа че се и спреятелихме и когато отида все се радват на детето и си играят с нея докато аз си напиша ферманите Smiley
Еееееееее,направо ти се възхитих,слънце!!!!!! (yes3)Ей такова отношение заслужават!!!С техните камъни по техните глави!!!!!Де да можех да го направя и аз,някои хора в нашия пощенски клон щяха да се пенсионират преждевременно,ама...такава съм си-ядосат ме,каня им се много ,но пък бързо ми минава и в крайна сметка махвам с ръка!!А не трябва!!!! (not1)Всеки трябва да си носи последствията от действията !!! (evil9)
Активен

1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!!
2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата!
3.Не желая размяна!

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: