{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Случки в пощата - споделете, разкажете  (Прочетена 75482 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #105 -: Декември 17, 2010, 14:10:13 »
Раздели ТемаНагоре

Eй сега се прибирам от пощата.
Получих си пакета със съдрана опаковка.
Обаче чантата ми явно не се е харесала на служителите, защото си беше вътре в пакета.
За първи път ми се случва подобно нещо.
Мен почти всеки път ми се случвала,не го правят нарочно,аз даже чакам колет от Америка и ме предупредиха,че може би ще е отворех Shocked ама какво да се прави Sad наистина е неприятно
За международните съм съгласна,че ги отварят и това е масова практика,ама за тукашни пратки не трябва да е така поне според мен де.Криси пратките от чичото на малкия за теб ли са Cheesy
Ами от чичо подаръците са за малката а за мен и тати парички Tongue
е така де има и за теб а одеве съм сбъркала от бързане извини ме малкия-малката
Tongue
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #106 -: Декември 18, 2010, 11:45:45 »
Раздели ТемаНагоре

Да споделя и аз тук по отношение на БГ пощи. Като пусна пакетче за София например  ,сега в наплива на пратки се бави около 3 дни ,а сега слушайте парадокс ..Преди няколко месеца бях в Англия ,майка ми пускаше пакет от БГ МПП ,и за 4 дни беше при мен.Супер странно ми е ,може би Лондон е по близо да ПЛовдив от колкото София  Smiley)))
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #107 -: Декември 18, 2010, 11:58:57 »
Раздели ТемаНагоре

Да споделя и аз тук по отношение на БГ пощи. Като пусна пакетче за София например  ,сега в наплива на пратки се бави около 3 дни ,а сега слушайте парадокс ..Преди няколко месеца бях в Англия ,майка ми пускаше пакет от БГ МПП ,и за 4 дни беше при мен.Супер странно ми е ,може би Лондон е по близо да ПЛовдив от колкото София  Smiley)))
Със самолета е бързо хихихихи  Cheesy Cheesy а за БГ сега със шейните  Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
eria
Чисто луда :) Вечеее съм си у домаааа ,ама в пъти по луда :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1473

Профил
« Отговор #108 -: Декември 18, 2010, 13:02:10 »
Раздели ТемаНагоре

Да споделя и аз тук по отношение на БГ пощи. Като пусна пакетче за София например  ,сега в наплива на пратки се бави около 3 дни ,а сега слушайте парадокс ..Преди няколко месеца бях в Англия ,майка ми пускаше пакет от БГ МПП ,и за 4 дни беше при мен.Супер странно ми е ,може би Лондон е по близо да ПЛовдив от колкото София  Smiley)))
Със самолета е бързо хихихихи  Cheesy Cheesy а за БГ сега със шейните  Cheesy Cheesy
Май са пеша ,доста е бавно тук:))
Активен

Не правете това, което не искате да ви правят !!
Точна и коректна ще съм,както досега !!
Слагам винаги оценки ,моля Ви правете го и Вие !!
rado84
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 455

София

Профил WWW
« Отговор #109 -: Декември 18, 2010, 13:11:05 »
Раздели ТемаНагоре

Да споделя и аз тук по отношение на БГ пощи. Като пусна пакетче за София например  ,сега в наплива на пратки се бави около 3 дни ,а сега слушайте парадокс ..Преди няколко месеца бях в Англия ,майка ми пускаше пакет от БГ МПП ,и за 4 дни беше при мен.Супер странно ми е ,може би Лондон е по близо да ПЛовдив от колкото София  Smiley)))
Това ме накара да си спомня един виц за разстоянията.
Нищо лично към русите мами тук.  Kiss 

Късно през нощта две блондинки си говорят. Едната пита другата:
- Муцка, как мислиш - кое е по-близо: Лондон или Луната?
- Ами сигурно Лондон.
- Еййй, че си ми тъпичка, муцка, как ще е Лондон? Да виждаш Лондон някъде наоколо?
 Cheesy Cheesy Cheesy

А ся сериозно - ако ще е за бързи пратки предпочитам Еконт. Защото те биха пуснали два и повече буса във въпросната посока, само и само нещата да пристигнат навреме. А те имат доста бусове в резерва... Wink
За пример мога да дам един случай, в който трябваше да пратя два диска до Велинград. В пощата ми казаха, че щели да им трябват поне 5 дни, за да стигнат до място, до което се стига за 2 часа път с кола. А с Еконт дисковете ги получиха още вечерта на същия ден, в който ги изпратих.
Активен

ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #110 -: Януари 09, 2011, 19:45:28 »
Раздели ТемаНагоре

В петьк отидох до нашата поща да пратя запис и нямаше бланки ShockedЕ викам как така няма,аз как ще пратя парите Huh?  а женицата ми вика,че са дали заявка,за понеделник,но не се знаело кога ще дойдат Sad
Изпаднах в шах,такова нещо не ми се беше случвало. А при вас как е?
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #111 -: Януари 09, 2011, 23:48:23 »
Раздели ТемаНагоре

В петьк отидох до нашата поща да пратя запис и нямаше бланки ShockedЕ викам как така няма,аз как ще пратя парите Huh?  а женицата ми вика,че са дали заявка,за понеделник,но не се знаело кога ще дойдат Sad
Има в изобилие бланки ама немам пари за пазаруване  Cheesy Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #112 -: Януари 10, 2011, 00:03:26 »
Раздели ТемаНагоре

Ех,Скоки опасна си Cheesy Tongue
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #113 -: Януари 11, 2011, 19:27:55 »
Раздели ТемаНагоре

Ех,Скоки опасна си Cheesy Tongue
хахаха, вярно си е Cheesy не ми се е случвало да няма бланки, но аз винаги си имам резерва вкъщи, защото си ги пиша предварително, за да не губя време. Roll Eyes
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

ivelinajk
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 28

Профил
« Отговор #114 -: Януари 20, 2011, 09:52:56 »
Раздели ТемаНагоре

Прясна случка.  Cheesy Чакам запис от една дама, чакам 2 дни, чакам седмица, чакам 10 дни.... Пиша и, тя не отговаря. Драсна ми след няколко дни и вика "ама аз съм го пуснала отдавна, а у нас сме се тръшнали всички болни и ...., но утре ще проверя какво става, трябваше да си го получила." А тя жената пуснала записа от клона до работата си и като отишла в техния клон, се оказало, че ТЯ има запис.  Shocked Така и не разбрах тя ли е объркала полетата на подател и получател или служителите в пощата са препратили погрешно, но тя много се ядоса. Освен това ми изпращаше парите предварително, за да и пусна пратката...
Изпрати го отново, че и телеграфичен.
Активен

Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2098

Поканени потребители: 32

Профил
« Отговор #115 -: Януари 20, 2011, 10:04:56 »
Раздели ТемаНагоре

Прясна случка.  Cheesy Чакам запис от една дама, чакам 2 дни, чакам седмица, чакам 10 дни.... Пиша и, тя не отговаря. Драсна ми след няколко дни и вика "ама аз съм го пуснала отдавна, а у нас сме се тръшнали всички болни и ...., но утре ще проверя какво става, трябваше да си го получила." А тя жената пуснала записа от клона до работата си и като отишла в техния клон, се оказало, че ТЯ има запис.  Shocked Така и не разбрах тя ли е объркала полетата на подател и получател или служителите в пощата са препратили погрешно, но тя много се ядоса. Освен това ми изпращаше парите предварително, за да и пусна пратката...
Изпрати го отново, че и телеграфичен.
(laugh5)
Активен

Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан)
С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични!
Не приемам с наложен платеж!
krem21
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 982

Профил
« Отговор #116 -: Януари 20, 2011, 10:22:43 »
Раздели ТемаНагоре

Cheesy да и аз тогава ходих и нямаше пуснах телеграфен
но в понеделник наистина бяха получили вече  Smiley
Активен

коректна съм очаквам същото от вас не пращам и получавам с наложен платеж боклуците връщам без предупреждение пощенските са за сметка на купувача освен ако не е упоменато друго поставям оценки винаги правете го и вие
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #117 -: Януари 20, 2011, 10:53:00 »
Раздели ТемаНагоре

Оле ужас  Cheesy Cheesy Cheesy .
Да Ви кажа и за мен.
Вчера трябва да отида до пощата,защото чаках 2 записа и един пакет и аз да пусна запис.Та обличам малката и хайде там.Питам имам ли записи-да,а пакет-да.Взех си записите и пакета и си тръгвам.На средата на пътя се сещам,че не съм пуснала записа.Хайде обратно та голямо разкарване падна.
Активен

emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #118 -: Януари 20, 2011, 13:15:31 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked и аз да се оплача  Sad
ето че и на мен ми се случи за пръв път ( дано и за последен )
Ей сега говорих с една мама, на която пратих сребърни обечки за щерка й.Направихме размяна с нея. Винаги пускам препоръчани пакети, както и този път. Но тя ми показа по скайпа плика, който е получила срещу подпис в пощата - същия си е, залепен, както го бях пуснала.И баркода сверих от моята бележка. Но обечките ги нямало вътре. Как са го отворили не ми е ясно!!!  Shocked Нали е препоръчан?! Нали ужким сигурно, туй-онуй!
Сега ще ходя да й пускам телеграфин запис, защото не искам да рискувам да върна нейните, които тя ми прати, а те пак да не пристигнат.
И какво сега?! как трябва да си пращам пратките незнам?!! Аз ги бях опаковала добре - не личеше че има нещо ценно вътре...
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Профил
« Отговор #119 -: Януари 20, 2011, 13:23:21 »
Раздели ТемаНагоре

Shocked и аз да се оплача  Sad
ето че и на мен ми се случи за пръв път ( дано и за последен )
Ей сега говорих с една мама, на която пратих сребърни обечки за щерка й.Направихме размяна с нея. Винаги пускам препоръчани пакети, както и този път. Но тя ми показа по скайпа плика, който е получила срещу подпис в пощата - същия си е, залепен, както го бях пуснала.И баркода сверих от моята бележка. Но обечките ги нямало вътре. Как са го отворили не ми е ясно!!!  Shocked Нали е препоръчан?! Нали ужким сигурно, туй-онуй!
Сега ще ходя да й пускам телеграфин запис, защото не искам да рискувам да върна нейните, които тя ми прати, а те пак да не пристигнат.
И какво сега?! как трябва да си пращам пратките незнам?!! Аз ги бях опаковала добре - не личеше че има нещо ценно вътре...
Адашче, ужас Sad
Принципно е забранено да се пращат бижута и пари по пощата. Нали имат и скенери - могат да видят какво има вътре. Пускай жалба или молба за проверка. При изпращане пакетът тежи толкова, при получаване еди колко си. Ако не получателката да дебне дали някоя леля не се е накичила с нейните обеци. И аз ги дебна тия в нашата поща. Само да я хвана жална й майка  Cheesy
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked

Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: