{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Случки в пощата - споделете, разкажете  (Прочетена 75439 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 2291

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #135 -: Януари 20, 2011, 23:16:57 »
Раздели ТемаНагоре

офтопик... еми, това последното в подписа ти... буквално ме изкърти! (laugh2) (laugh6) (yes4)
Ама е толкова вярно. Разрешавам да се използва Smiley
Активен

http://bgcash.net/u/emi9
http://spe4eli.me/pileto8833   и аз да се пробвам в тия игри Smiley

Коректността преди всичко.
След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС
За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични
винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие
Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение
Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 318

Профил
« Отговор #136 -: Януари 20, 2011, 23:25:14 »
Раздели ТемаНагоре

emi_9eni подготви ли се?
трябва специална бланка, със специални изисквания
http://www.bgpost.bg/?cid=58

Аууу, много ти благодаря. Днес седнах веднага да ровя в сайта им, ама нямах време и не стигнах до тая бланка. То даже можело и онлайн. Супер тогава така ще я попълня тая рекламация. А жалбата къде да пускам? За причиняване на стрес  Cheesy
Активен

Правете случайни добрини и безсмислено красиви неща!
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #137 -: Януари 20, 2011, 23:36:29 »
Раздели ТемаНагоре

Емче, пиши им, че обеците не са от благороден метал (което не им пречи да са скъпи), че нали не било редно да се изпращат такива неща по пощата. Приложи им снимка на твоята бележка с грамажа и на празният плик и им разпори г.за Smiley Успех.Ако трябва да се вдигат скандали по телефона - имам пара за изпускане

Еми, и аз скандали вдигам всякакви. Мога и обява да пусна  Cheesy Много съм добра. Така ги строявам в две редици, че тясно им се вижда. Естествено първо се подготвам по въпроса и си разучавам правата, пък тогава им скривам шапката и даже "гък" не им давам да кажат! Най-много мразя измекяри! Какво значи забранено да се изпращат благородни метали?! (не че не го знам) Ама за да забраняват, това е равно на: позволяват най-законно да се открадне въпросния благороден метал от пратката. Защо иначе да го забранят?? Така го разбирам аз. Ако не е сребърен пръстен или гривна, ами телефон за 500 лв? Там вече може да се праща. Обаче обечки за 7 лв- откраднете си мили служители - закона позволява. Еййййййй, направооооооо, тъй да ме дразнят!!!

П.С. А най-гадното в този случай е, че обечките бяха за детенце, което сега ще е разочаровано.... Мизерници!
« Последна редакция: Януари 20, 2011, 23:41:34 от emi_9eni » Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #138 -: Януари 20, 2011, 23:41:55 »
Раздели ТемаНагоре

Емче, пиши им, че обеците не са от благороден метал (което не им пречи да са скъпи), че нали не било редно да се изпращат такива неща по пощата. Приложи им снимка на твоята бележка с грамажа и на празният плик и им разпори г.за Smiley Успех.Ако трябва да се вдигат скандали по телефона - имам пара за изпускане

Еми, и аз скандали вдигам всякакви. Мога и обява да пусна  Cheesy Много съм добра. Така ги строявам в две редици, че тясно им се вижда. Естествено първо се подготвам по въпроса и си разучавам правата, пък тогава им скривам шапката и даже "гък" не им давам да кажат! Най-много мразя измекяри! Какво значи забранено да се изпращат благородни метали?! (не че не го знам) Ама за да забраняват, това е равно на: позволяват най-законно да се открадне въпросния благороден метал от пратката. Защо иначе да го забранят?? Така го разбирам аз. Ако не е сребърен пръстен или гривна, ами телефон за 500 лв? Там вече може да се праща. Обаче обечки за 7 лв- откраднете си мили служители - закона позволява. Еййййййй, направооооооо, тъй да ме дразнят!!!
Отиде ми удоволствието. От дни се чудя на кой да си го изкарам.Бели косми ми се появиха. Май ще си спретна екскурзия до Северозападнала България  Cheesy BTW как е мацата
Активен

За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите.
Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите
Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Smiley

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #139 -: Януари 21, 2011, 00:50:07 »
Раздели ТемаНагоре

Отиде ми удоволствието. От дни се чудя на кой да си го изкарам.Бели косми ми се появиха. Май ще си спретна екскурзия до Северозападнала България  Cheesy BTW как е мацата
Ела да пиеме по винце Smiley
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #140 -: Януари 21, 2011, 08:12:19 »
Раздели ТемаНагоре

Вчера и аз получих пакета си сьдран Shocked за пьрви пьт ми се случва,но в него имаше дьнки и те направо си стьрчаха  Huh? явно не им е харесало Tongue И още по-добре Cheesy  Cheesy
Shocked Shocked Shocked
Аз не мога да си го представя това нещо.Понеже знам майка ми как трепери и каква е изрядна в работата си/тя също работи в поща/.Направо като и разказвам кой какво е приживял ми казва 'незнам тия хора как я мислят и каква я вършат'/за колегите си/.
Велкова, то си е до човек. Ако ти кажа моята майка колко нерви изхабява покрай работат си ( работи за държавата) и само се тюхка как не ги било срам и защо повечето не само, че не вършат нищо ами и на всичкото отгоре пречат.
И предполагам са и с големи претенций........оффффффффф такива ги има на всякъде.
Роси а ти кажи на тая лелка,че са им дали едни кръглички неща с дунапрен дето се мокрят с вода и вместо да облизва марката да я топва там,мама така прави  Cheesy
Аз ще и подаря Wink тя нашата поща много бедна Sad нищо не им отпускат.Всичко си купуват те,с техни пари.
Ма... му стара като във всяко държавно предприятие и институция. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Активен

emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #141 -: Януари 21, 2011, 09:47:17 »
Раздели ТемаНагоре

Ела да пиеме по винце Smiley
Внимавай какво си пожелаваш Smiley Стотина км са  Cheesy
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
VIPS4E_73
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 221

Профил
« Отговор #142 -: Януари 21, 2011, 16:25:51 »
Раздели ТемаНагоре

Докато си пиете винцето , я да взема да ви разкажа и за нашите неволи, естествено с главен герой - БЪЛГАРСКИТЕ ПОЩИ. (evil4) хвала на името им, служителите и всичките им роднини  Tongue
  То бяха нерви, то беше чудо. Записва се  silvana sladurana за една моя туника на 15.12.2010г., разменихме адреси, туниката тръгна към нея още на 16.12. сутринта, като държа да отбележа, че тя в същия ден пусна също записа и аз след два дни го взех. Туниката беше тоалет за предстоящите празници, да ама, не.... Дни наред я чака, проверява, мина Коледа, мина Нова година, няма и няма. Изпратих бар кода да провери - няма нищо, аз тук търся - няма. Трябвало да изчакаме 20 дни да се върне при мен. Вече с две ръце се молех да съм объркала адреса, но...пак нищо. Пуснах молба за проследяване на пратката, айде сега пак зор - илязла от моя клон, стигнала да централна поща, от пощата май с влак до някаква гара.....иииииииии  Shocked мноооого нерви.
   То бяха обиди от страна на пощ. служителки, то бяха изречения " ония с дрехите втора употреда, ма по интернет, отворените " - дори и това ми се наложи да чуя.  Lips Sealed  Вчера обаче камбаните звъннаха, еллллле, намери се, пакета пристигнал още на 18.12.2010г., но представете си паднал зад някакъв шкаф  (gesture7)
и лично шефката на пощата и го връчва. Представяте ли си какъв жест, че казали - " ще черпиш " , то бива наглост. Ама ние българите сме така, нещо като завърши добре си казваме, е нали края е щастлив , майната му.
   Тук е момента да изкажа и огромните си благодарности на silvana sladurana през цялото време нито за миг не се съмни в мен, дори и за секунда не наруши приятелския тон, през цялото това време се успокоямахме взаимно и предприемахме крачките напред.
          БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛА ЗА ОГРОМНАТА ЧОВЕЧНОСТ, КОРЕКТНОСТ И ДОБРОТА !!!
Активен

АМА МНОГО СЪМ ДОБРЕ,......ЩОТ НЕ ЗНАМ КОЛКО СЪМ ЗЛЕ !!!
emi9
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #143 -: Януари 21, 2011, 16:29:29 »
Раздели ТемаНагоре

Ох майко мила  Shocked Тия хора срам нямат ( Ще ме прощава велкова, винаги има и изключения)
Активен

Благодаря
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО !
velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1474

Левски Сф 1914

Профил
« Отговор #144 -: Януари 21, 2011, 16:32:28 »
Раздели ТемаНагоре

Ох майко мила  Shocked Тия хора срам нямат ( Ще ме прощава велкова, винаги има и изключения)
нищо мила ама това е пък..................
Активен

silvana sladurana
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 202

Профил
« Отговор #145 -: Януари 21, 2011, 19:36:43 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета,да се включа и аз :1 месец загуба на време и нерви е нищо в сравнение с наглостта на служителките в пощата.Искаха от мен да напиша ,че"още на 18.12.2010г съм си получила пратката-НО СЪМ ЗАБРАВИЛА''. Защото те нямало какво обяснение да дадат в писмото. Shocked Няма да обяснявам какво им се случи(хората ,които ме познават-ще се сетят какво следва ,когато съм права).Не се усъмних нито за миг във VIPS4E_73 .С общи усилия-успяхме.
Мили мами-отстоявайте правата си докрай.
Активен

Стоки неотговарящи на описанието-връщам без излишни обяснения
Боклуци не приемам -имам си достатъчно.
Точна и коректна съм -очаквам същото
 Ще отсъствам от 29.08. до31.08.2011г
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=74843&ppaction=readfeed
emi_9eni
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #146 -: Януари 21, 2011, 20:02:18 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета,да се включа и аз :1 месец загуба на време и нерви е нищо в сравнение с наглостта на служителките в пощата.Искаха от мен да напиша ,че"още на 18.12.2010г съм си получила пратката-НО СЪМ ЗАБРАВИЛА''. Защото те нямало какво обяснение да дадат в писмото. Shocked Няма да обяснявам какво им се случи(хората ,които ме познават-ще се сетят какво следва ,когато съм права).Не се усъмних нито за миг във VIPS4E_73 .С общи усилия-успяхме.

Е НЕ!!! Наистина ли?! Ти не написа ли тогава, че са искали от теб да напишеш това и да пуснеш още една жалба и още проверки да им направят. Що за безочие?!
Активен

Fergie
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 171

Профил
« Отговор #147 -: Януари 21, 2011, 20:29:33 »
Раздели ТемаНагоре

Aз също имам два случая с пощите.Веднъж пратих непрепоръчан колет защото бързах ,а и имаше много пенсионери в пощата.Казах си че няма да ми се случи да се изгуби колета ,а стана точно това.Момичето писа че колет няма благодаря и за коректноста,защото нито наруши добрия тон даже ме помоли да изчакаме 20 дни,дали пък няма да го върнат при мен.Естествено колета се изгуби незнайно къде и понеже е непрепоръчан пощата не носела никаква отговорност  Shocked .Естествено върнах паричките на дамата и си сложих огромна обица на ухото да не пращам никога непрепоръчан колет.
Другия ми случай беше с препоръчан колет.Дамата отново се оказа супер коректна.Пратих три колета в един и същи ден.Двата от които пристигнаха,оценихме се и готово.След една седмица момичето за третия колет ми пише че не го е получила.Аз направо се панирах.Една седмица да не пристигне и минава втора седмица-ужас.Снимах и бележката (аз си пазя бележките.).Дамата беше супер учтива,каза просто че ще отиде да провери по бар кода.Аз на следващия ден изнамерих номера на пощенската станция в София и се обадих.Попаднах на точни служители .Казаха че момичето е идвало и доста са търсили колета по бар кода и най накрая са го намерили и си го е взела.
Надявам се когато се получи недоразумение с прословутите български пощи да попадаме на търпеливо и коректно отношение от другата страна до изглаждане на проблема.Мога да кажа че аз попаднах на супер точни дами и всичко се нареди.
« Последна редакция: Януари 21, 2011, 20:36:25 от Fergie » Активен

Коректна съм очаквам същото.
Не пращам и не получавам с наложен платеж.
Dama pika
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 138

Профил
« Отговор #148 -: Януари 21, 2011, 21:11:05 »
Раздели ТемаНагоре

Хаха представих си картинката !  Cheesy
   Честно казано, още се потрисам като видя клон 1612...Да обясня - със Силвия сме приятелки отдавна. Веднъж и поръчвам от един сайт козметика (било е преди 3-4 години най-малко) и какво става. Пращат хората поръчката, влиза в Бг (аз следя пратката в интернет), ходи Силвия няколко пъти в клона и и се отговаря "за теб пакет няма". А аз виждам, че е влязла в София !!!  CheesyСлед няколкократни разкарвания и скандали от сорта "ама вие къде ги гледате тия неща, не ни учете как да си вършим работата и т.н. " минаха 20 дни и пакетът е бил върнат обратно в Хонг Конг като непотърсенLips Sealed Хората коректни, пишат ми и ме питат какво правим, наново ли да го пращаме или да ви връщаме парите Huh?  Huh? Ужас, срам и излагация ! Пратиха ми го наново, този път обаче дадох моя адрес и след няколко дни си взех пакетчето.  Cheesy
  Ето затова много от сайтовете, които пращаха до Бг и то на много добри цени, изключиха страната ни от листа си - заради многото проблеми и неуредици с Бг пощи. Накрая страдаме всички ние - които искаме да пазаруваме качествени неща на добри цени...
Активен

Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
Mishkova
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 896

Живей както можеш, ако не можеш както искаш!!!

Профил
« Отговор #149 -: Януари 22, 2011, 02:07:11 »
Раздели ТемаНагоре

Силве,и през това ли трябваше да преминеш,мила?Huh?Толкова неволи ти се струпаха на главата,че не знам как понасяш всичко това !!!!Наистина ти съчувствам!!!!Дано никога повече не се случва,но за жалост-такава е действителността в БГ!!!!
Активен

1.Изпращам и получавам с пощенска пратка с наложен платеж по Еконт!!!
2.Връщам стока с неописани дефекти и състояние,несъответсващо на описаното в обявата!
3.Не желая размяна!

Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: