Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #195 -: Февруари 24, 2011, 13:48:52 » |
Нагоре
|
Явно е пропуснала. Надявах се да има някаква промяна и препоръчаните да са ги освободили от още една такса
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #197 -: Март 10, 2011, 11:03:43 » |
Нагоре
|
Ха ха. Сигурно дават дежурства около скенера - та да си харесат нещо от непрепоръчаните пратки. То всъщност не е смешно.....
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ZORI_135
power user
Неактивен
Публикации: 609
Весели празници!
|
|
« Отговор #198 -: Март 10, 2011, 11:19:52 » |
Нагоре
|
Затова ли на мен взеха да ми идват отворени пакетите -явно скенера им се е повредил
|
|
|
Активен
|
.Връщам стока не отговаряща на описанието. Не приемам НП.Не плащам кутии и опаковки.Пращам и получавам по пощата като МПП. Коректна съм и очаквам същото!
РАЗМЕНЯМ!!!
Плащам след като получа стоката!Искам да знам за какво си давам парите!
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #199 -: Март 10, 2011, 11:30:40 » |
Нагоре
|
Аз съм нова тук и не съм в час с пощи,такси и т.н.Е пускам аз едно пакетче и тя (пощенската работничка) си говори нещо под носа,проверява си там нейните неща,мери,смята такси,само ме попита препоръчано ли да е и аз без много много да мисля казвам да,като ми се стори по-сигурно....Смята жената,събира там някакви числа и ми казва 2,46.Аз като не съм в час си плащам като кумица .Какво се оказва накрая?Прецакали ме.....Разбрах го от мацката,за която беше пакета.Тя ми казва,че за няма и 2 лева ботуши е пуснала,а моята пратка съдържа нещо доста по-леко....Аз се извиних на мацката тук,за скъпите пощенски и сега вече ще знам какво и как да пускам!А колкото до това,че те знаят кой какво пуска съм 100% сигурна.Така една позната бачкаше в поща и какви неща ми е разказвала,направо не ми се иска да им ползвам услугите!Поздрави!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Shu-shi
new user
Неактивен
Публикации: 504
|
|
« Отговор #200 -: Март 10, 2011, 11:38:26 » |
Нагоре
|
Аз съм нова тук и не съм в час с пощи,такси и т.н.Е пускам аз едно пакетче и тя (пощенската работничка) си говори нещо под носа,проверява си там нейните неща,мери,смята такси,само ме попита препоръчано ли да е и аз без много много да мисля казвам да,като ми се стори по-сигурно....Смята жената,събира там някакви числа и ми казва 2,46.Аз като не съм в час си плащам като кумица .Какво се оказва накрая?Прецакали ме.....Разбрах го от мацката,за която беше пакета.Тя ми казва,че за няма и 2 лева ботуши е пуснала,а моята пратка съдържа нещо доста по-леко....Аз се извиних на мацката тук,за скъпите пощенски и сега вече ще знам какво и как да пускам!А колкото до това,че те знаят кой какво пуска съм 100% сигурна.Така една позната бачкаше в поща и какви неща ми е разказвала,направо не ми се иска да им ползвам услугите!Поздрави! Е, нямаше ли някакъв грамаж на пратката? Да не е имало и обратна разписка? Какво пишеше на документа, който ви дадоха от пощата? То ясно, че е по-сигурно с препоръчана поща, ама би следвало всичко да ви е описано в разписката, която сте получили. Което пък ме подсеща за друго - когато пускам пощенски запис до поискване, допълнителната такса за това, че не е на адрес я дописват и смятат ръчно. Само аз ли се питам, защо в системата им я няма и каква е логиката да е по-скъпа тази услуга?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #201 -: Март 10, 2011, 12:00:04 » |
Нагоре
|
Аз съм нова тук и не съм в час с пощи,такси и т.н.Е пускам аз едно пакетче и тя (пощенската работничка) си говори нещо под носа,проверява си там нейните неща,мери,смята такси,само ме попита препоръчано ли да е и аз без много много да мисля казвам да,като ми се стори по-сигурно....Смята жената,събира там някакви числа и ми казва 2,46.Аз като не съм в час си плащам като кумица .Какво се оказва накрая?Прецакали ме.....Разбрах го от мацката,за която беше пакета.Тя ми казва,че за няма и 2 лева ботуши е пуснала,а моята пратка съдържа нещо доста по-леко....Аз се извиних на мацката тук,за скъпите пощенски и сега вече ще знам какво и как да пускам!А колкото до това,че те знаят кой какво пуска съм 100% сигурна.Така една позната бачкаше в поща и какви неща ми е разказвала,направо не ми се иска да им ползвам услугите!Поздрави! Ивка,по повод поста ти и това,че скоро ще очаквам от теб пакетче(малко) аз винаги пускам като малък препоръчан пакет,но тези пари които са ти взели са си за колет,ако пратката е била над 2 кг.е бил таксуван като колет+препоръчан за малък препоръчан пакет до 2 кг.пощ.разходи са не повече от 1.90 лв. зависи от грамажа от 1.29 лв.до 2 лв.излиза малък пощенски препоръчан пакет
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
|
|
« Отговор #202 -: Март 10, 2011, 13:36:39 » |
Нагоре
|
Аз съм нова тук и не съм в час с пощи,такси и т.н.Е пускам аз едно пакетче и тя (пощенската работничка) си говори нещо под носа,проверява си там нейните неща,мери,смята такси,само ме попита препоръчано ли да е и аз без много много да мисля казвам да,като ми се стори по-сигурно....Смята жената,събира там някакви числа и ми казва 2,46.Аз като не съм в час си плащам като кумица .Какво се оказва накрая?Прецакали ме.....Разбрах го от мацката,за която беше пакета.Тя ми казва,че за няма и 2 лева ботуши е пуснала,а моята пратка съдържа нещо доста по-леко....Аз се извиних на мацката тук,за скъпите пощенски и сега вече ще знам какво и как да пускам!А колкото до това,че те знаят кой какво пуска съм 100% сигурна.Така една позната бачкаше в поща и какви неща ми е разказвала,направо не ми се иска да им ползвам услугите!Поздрави! Най-вероятно са ти таксували и "С предимство" макар че не знам точно какво е предимството. Има малък препоръчан пакет за страната с/без предимство.
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
stefani220609
Мария
power user
Неактивен
Публикации: 937
|
|
« Отговор #203 -: Март 11, 2011, 09:23:47 » |
Нагоре
|
Незнам за вас ,ама тук с моята приателка небяхме се смяли никога толкова много на простотията на БГ пощи. Вчера приятелката ми звъни в пощата да пипита има ли нещо за нея. И от там какво и отговарят: - Да.Има. -Един човек в чувал ,пише, че е за теб ! И в този момент като и казват какво има ,тя избухва в смях . Тя не чака "човек в чувал" ,а манекен . Приятелката ми я попитала : -Да не би да е манекен? А тази вече, нямам думи как да я нарека и казала: -Да бе, да бе .Забрайх му името на туй нещо ,дето се слагат дрегите върху него .
|
|
« Последна редакция: Март 11, 2011, 09:26:12 от stefani220609 »
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото !След запис изчаквам до 5часа,поставям оценки веднага след получаване на паричките или пратката!!!
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #204 -: Март 11, 2011, 09:27:59 » |
Нагоре
|
Незнам за вас ,ама тук с моята приателка небяхме се смяли никога толкова много на простотията на БГ пощи. Вчера приятелката ми звъни в пощата да пипита има ли нещо за нея. И от там какво и отговарят: - Да.Има. -Един човек в чувал ,пише, че е за теб ! И в този момент като и казват какво има ,тя избухва в смях . Тя не чака "човек в чувал" ,а манекен . Приятелката ми я попитала : -Да не би да е манекен? А тази вече, нямам думи как да я нарека и казала: -Да бе, да бе .Забрайх му името на туй нещо ,дето се слагат дрегите върху него . Хааааааааааахахаахахахахаха. Човек в чувал...............не е истина.
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ELLI_MIRO
ЕЛКА
power user
Неактивен
Публикации: 574
|
|
« Отговор #205 -: Март 11, 2011, 10:00:25 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА. МНОГО СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТСРЕЩНАТА СТРАНА. ВРЪЩАМ,НЕОТГОВАРЯЩИ НА ОПИСАНИЕТО СТОКИ. ПОСТАВЯМ ОЦЕНКИ,МОЛЯ ВИ, ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ! ПОЩЕНСКИТЕ СА ЗА СМЕТКА НА КУПУВАЧА,ОСВЕН ПРИ УГОВОРКА ПОМЕЖДУ НИ!
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #206 -: Март 11, 2011, 16:27:43 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #207 -: Март 11, 2011, 17:17:48 » |
Нагоре
|
Незнам за вас ,ама тук с моята приателка небяхме се смяли никога толкова много на простотията на БГ пощи. Вчера приятелката ми звъни в пощата да пипита има ли нещо за нея. И от там какво и отговарят: - Да.Има. -Един човек в чувал ,пише, че е за теб ! И в този момент като и казват какво има ,тя избухва в смях . Тя не чака "човек в чувал" ,а манекен . Приятелката ми я попитала : -Да не би да е манекен? А тази вече, нямам думи как да я нарека и казала: -Да бе, да бе .Забрайх му името на туй нещо ,дето се слагат дрегите върху него .
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ivka1986
new user
Неактивен
Публикации: 148
|
|
« Отговор #208 -: Март 11, 2011, 17:36:14 » |
Нагоре
|
Аз съм нова тук и не съм в час с пощи,такси и т.н.Е пускам аз едно пакетче и тя (пощенската работничка) си говори нещо под носа,проверява си там нейните неща,мери,смята такси,само ме попита препоръчано ли да е и аз без много много да мисля казвам да,като ми се стори по-сигурно....Смята жената,събира там някакви числа и ми казва 2,46.Аз като не съм в час си плащам като кумица .Какво се оказва накрая?Прецакали ме.....Разбрах го от мацката,за която беше пакета.Тя ми казва,че за няма и 2 лева ботуши е пуснала,а моята пратка съдържа нещо доста по-леко....Аз се извиних на мацката тук,за скъпите пощенски и сега вече ще знам какво и как да пускам!А колкото до това,че те знаят кой какво пуска съм 100% сигурна.Така една позната бачкаше в поща и какви неща ми е разказвала,направо не ми се иска да им ползвам услугите!Поздрави! Най-вероятно са ти таксували и "С предимство" макар че не знам точно какво е предимството. Има малък препоръчан пакет за страната с/без предимство. Ми незнам точно какво са таксували,но аз направих следното:поисках пакет/плик или там каквото трябва и показах какво ще пускам,тя попита за тук ли е или за чужбина,аз и какзх,че е за тук.Подаде ми един жълт хартиен плик,какъвто сте виждали сигурна съм,и това беше. Незнам,може би видя,че не съм наясно какво ми трябва и ....знам ли...Днес пуснах едно пакетче,което нямаше и 50грама пък ми взеха 1.28.А сега погледнах на разписката,която имам за първия пуснат от мен пакет пише тегло 0.255грама....................Явно имам още мнооооого да уча за тези неща
|
|
|
Активен
|
|
|
|
vesi1977
new user
Неактивен
Публикации: 198
|
|
« Отговор #209 -: Март 11, 2011, 17:36:31 » |
Нагоре
|
Незнам за вас ,ама тук с моята приателка небяхме се смяли никога толкова много на простотията на БГ пощи. Вчера приятелката ми звъни в пощата да пипита има ли нещо за нея. И от там какво и отговарят: - Да.Има. -Един човек в чувал ,пише, че е за теб ! И в този момент като и казват какво има ,тя избухва в смях . Тя не чака "човек в чувал" ,а манекен . Приятелката ми я попитала : -Да не би да е манекен? А тази вече, нямам думи как да я нарека и казала: -Да бе, да бе .Забрайх му името на туй нещо ,дето се слагат дрегите върху него . мноооого са ни умнички
|
|
|
Активен
|
Съпруг - това е човек, който помага на жената да преодолява трудности, за които тя и не би подозирала че съществуват, ако не се беше омъжила за него!
|
|
|
|
|