|
aneliq38
power user
Неактивен
Публикации: 430
Това е щастието
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #106 -: Януари 25, 2011, 12:11:12 » |
Нагоре
|
Днес пуснах паричен превод по Еконт. Таксата за 23.00лв е 28ст! Само 28ст, да!
|
|
|
Активен
|
Бъдете коректни, аз винаги съм. Без записи в обявите!!! При интерес - на лични. В събота и неделя съм на работа, бъдете търпеливи.
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #107 -: Януари 25, 2011, 12:17:11 » |
Нагоре
|
А на мен за 37лв превод ми взеха 0.44ст,а и момичето веднага си взима паричките-хем по евтино,хем по бързо!
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
poli23
new user
Неактивен
Публикации: 454
Нека бъдем коректни!!!
|
|
« Отговор #108 -: Януари 25, 2011, 12:29:13 » |
Нагоре
|
Супер, благодаря за полезната информация, аз до сега незнаех
|
|
|
Активен
|
Коректна съм и очаквам същото! За две обяви с предимство! Вече изисквам предварително плащане, омръзна ми от некоректни потребители! Моля, дайте ми един глас тук, не се изисква регистрация.Благодаря ви! Моята рецепта е- Пай с праскови )) http://fino-bg.com/show_recipes/view/135/
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #109 -: Януари 26, 2011, 16:08:11 » |
Нагоре
|
Момичета, може би са ви казали цените на куриреските пратки, те са такива космически. Еконт имат и услуга пощенска пратка, такава като на пощите. Опаковаш си ти нещото с твои материали и казваш, че искаш да го пратиш като ПОЩЕНСКА пратка, не като куриерска. Преди 3-4 дни изпращах парфюм, опакован в голяма кутия с много намачкана хартия вътре, за да не се счупи /бях го приготвила за пощата, добре, че майчето-купувач ми каза да го пусна по Еконт за по-сигурно/ - взеха ми 2,50 лв. Съвсем актуални са си цените, написани по-горе. Чудно ми е защо не ги харесваме Еконт, като цените на пощите станаха почти колкото Еконтските, ми аз за по-малко то 1,63 по пощата не съм изпращала или получавала, а масово пратките са ми по 1,88 лв. Така че 0,50 - 0,90 лв отгоре давам без да се замислям, че пощата не гарантира нито че няма да се изгуби, нито че няма да се счупи. А пощенските пратки на Еконт се доставят за 1 ден - като куриерските им. Аз питах мадамата в Еконт и тя много ме убеждаваше, че куриерските са по за предпочитане, защото пощенските им услуги са като непрепоръчана пратка и не гарантират за тях.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #110 -: Януари 26, 2011, 16:10:19 » |
Нагоре
|
Момичета, може би са ви казали цените на куриреските пратки, те са такива космически. Еконт имат и услуга пощенска пратка, такава като на пощите. Опаковаш си ти нещото с твои материали и казваш, че искаш да го пратиш като ПОЩЕНСКА пратка, не като куриерска. Преди 3-4 дни изпращах парфюм, опакован в голяма кутия с много намачкана хартия вътре, за да не се счупи /бях го приготвила за пощата, добре, че майчето-купувач ми каза да го пусна по Еконт за по-сигурно/ - взеха ми 2,50 лв. Съвсем актуални са си цените, написани по-горе. Чудно ми е защо не ги харесваме Еконт, като цените на пощите станаха почти колкото Еконтските, ми аз за по-малко то 1,63 по пощата не съм изпращала или получавала, а масово пратките са ми по 1,88 лв. Така че 0,50 - 0,90 лв отгоре давам без да се замислям, че пощата не гарантира нито че няма да се изгуби, нито че няма да се счупи. А пощенските пратки на Еконт се доставят за 1 ден - като куриерските им. Аз питах мадамата в Еконт и тя много ме убеждаваше, че куриерските са по за предпочитане, защото пощенските им услуги са като непрепоръчана пратка и не гарантират за тях. А кажи ми как да не ги нахраниш след такъв отговор -аман от мошенници
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
ina123
new user
Неактивен
Публикации: 80
|
|
« Отговор #111 -: Януари 26, 2011, 21:06:46 » |
Нагоре
|
Аз питах мадамата в Еконт и тя много ме убеждаваше, че куриерските са по за предпочитане, защото пощенските им услуги са като непрепоръчана пратка и не гарантират за тях. Гарантират, не се плаши, но сигурно са на процент и за тях е по-изгодно да ти продадат по-скъпата услуга. Дават ти бар-код с номера на пратката, ако нещо стане, нали ще си търсиш правата.
|
|
« Последна редакция: Януари 26, 2011, 21:09:28 от ina123 »
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #112 -: Януари 26, 2011, 21:52:52 » |
Нагоре
|
Аз питах мадамата в Еконт и тя много ме убеждаваше, че куриерските са по за предпочитане, защото пощенските им услуги са като непрепоръчана пратка и не гарантират за тях. Гарантират, не се плаши, но сигурно са на процент и за тях е по-изгодно да ти продадат по-скъпата услуга. Дават ти бар-код с номера на пратката, ако нещо стане, нали ще си търсиш правата. Съгласна съм, освен това и те имат опция "препоръка", която се заплаща допълнително, както и в бг пощи, но знам ли. Опита се да ме разубеди, че не си заслужава, освен това направи нещо, което ми направи лошо впечатление - имаше едно малко пакетче до нея, взе го, подхвърли го и с презрение и каза че това е такава пратка, обаче, видиш ли, понеже е просто пощенска пратка, едва ли не трябва да се изхвърли. Не пращали смс на получателя и ако той не знае за нея, няма как да разбере и да дойде да си я получи и т.н. Не искала да му се обади, защото щяла да се набута, пък от служебния тел не може, защото разговорите се записвали... И през цялото време я подхвърляше наляво-надясно... Вика: "Не го знам какво е.", опита се да го отвори, но беше залепено с тиксо и се отказа... абе... Може наистина да са на процент.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #113 -: Януари 26, 2011, 22:15:24 » |
Нагоре
|
Аз питах мадамата в Еконт и тя много ме убеждаваше, че куриерските са по за предпочитане, защото пощенските им услуги са като непрепоръчана пратка и не гарантират за тях. Гарантират, не се плаши, но сигурно са на процент и за тях е по-изгодно да ти продадат по-скъпата услуга. Дават ти бар-код с номера на пратката, ако нещо стане, нали ще си търсиш правата. Съгласна съм, освен това и те имат опция "препоръка", която се заплаща допълнително, както и в бг пощи, но знам ли. Опита се да ме разубеди, че не си заслужава, освен това направи нещо, което ми направи лошо впечатление - имаше едно малко пакетче до нея, взе го, подхвърли го и с презрение и каза че това е такава пратка, обаче, видиш ли, понеже е просто пощенска пратка, едва ли не трябва да се изхвърли. Не пращали смс на получателя и ако той не знае за нея, няма как да разбере и да дойде да си я получи и т.н. Не искала да му се обади, защото щяла да се набута, пък от служебния тел не може, защото разговорите се записвали... И през цялото време я подхвърляше наляво-надясно... Вика: "Не го знам какво е.", опита се да го отвори, но беше залепено с тиксо и се отказа... абе... Може наистина да са на процент. Тази служителка направо си плаче да се обадиш в централния им офис в Русе. Аз такова отношение не съм срещала и съм изумена. В нашия офис са просто прекрасни. С баркода, който ти дават можеш да питаш и да претендираш, ако нещо се случи. Според мен са много по-надеждни, отколкото пощите. Верно, че не получаваш известие, че имаш пратка, но в крайна сметка ти не си ли знаеш какво си поръчвала и как сте се уговорили да го получиш?
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #114 -: Февруари 09, 2011, 14:55:44 » |
Нагоре
|
Някой знае ли като пращаш пощ. пратка по Еконт, кога можеш да идеш да си вземеш наложния платеж ? Пратих я вчера, днес е получена, утре дали ще ми дадат парите ?
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #115 -: Февруари 09, 2011, 18:48:29 » |
Нагоре
|
Някой знае ли като пращаш пощ. пратка по Еконт, кога можеш да идеш да си вземеш наложния платеж ? Пратих я вчера, днес е получена, утре дали ще ми дадат парите ? Ще ти ги дадат
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
Dama pika
new user
Неактивен
Публикации: 138
|
|
« Отговор #116 -: Февруари 09, 2011, 20:19:53 » |
Нагоре
|
Мерси
|
|
|
Активен
|
Не ми пращайте линкове за гласуване - докладвам на модератор !!!!!
|
|
|
|
stamboliev_d
Щастлива мама!
new user
Неактивен
Публикации: 156
|
|
« Отговор #118 -: Март 27, 2011, 10:28:45 » |
Нагоре
|
Здравейте, трябва да пратя обемиста и тежка пратка (около 3-4 кг сигурно), дайте ми съвет с БГ пощи ли да я пратя или с Еконт
|
|
|
Активен
|
Наивността и глупостта са скъпо струващи удоволствия, понякога си ги позволявам. Коректна съм и разчитам на същото. За нови потребители изисквам предварително плащане. Изчаквам записали се до края на деня, после давам ред на друг. Не подканям на ЛС. Не ми предлагайте размяна освен, ако не съм посочила, че разменям. Благодаря! Стоки, неотговарящи на описанието, връщам веднага.Моите оценки
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #119 -: Март 27, 2011, 10:45:37 » |
Нагоре
|
Здравейте, трябва да пратя обемиста и тежка пратка (около 3-4 кг сигурно), дайте ми съвет с БГ пощи ли да я пратя или с Еконт http://www.bgpost.bg/files/custom/Pricelist/domestic_parcels_01.10.2010.pdfСметни колко ще ти излезе по пощата. Сайтът на Еконт не мога да го отворя в момента, но там има тарифен калкулатор и може да сметнеш колко ще струва услугата. Нещо конкретно ли те интересува или само от финансова гледна точка?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|