{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Еконт" vs. Български пощи  (Прочетена 69815 пъти)
0 Членове и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
kema81
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #45 -: Ноември 23, 2010, 10:42:27 »
Раздели ТемаНагоре

Да споделя и аз нещо, значи аз имам регистрация в еконт и сама подготвям пратките си. В момента имам принтер и си разпечатвам товарителниците и направо с тях отивам в офиса и става всичко супер бързо, но тъй като предполагам че не всички имат принтери исках да ви кажа, че когато и аз нямах след като си подготвя пратката и дам да я запази, системата ми дава един номер на пратката. Та записвам си въпросния номер на едно листче и с него отивам в офиса, мацката го въвежда и разпечатва товарителницата, която аз съм си подготвила.
Другото което е, като започна да пиша името на мамата на която изпращам, ако тя има регистрация в БГ Мама, директно ми излиза името и в падащо меню и само ми иска да попълня телефонния и номер, след което данните се попълват автоматично и прилага вече 20% отстъпка. След приемаето в офиса, като се прибера и си отворя виртуалния кабинет, вече мога да наблюдавам докъде е стигнала пратката ми, кога е получена и от кого. От 19.11.2010 стартира и нова визия на кабинета на еконт, от който може да се подготвят и пощенски пратки, и скоро ще може и записите да се подготвят.
Ако съм досадила, моля за извинение  Wink
Активен

mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #46 -: Ноември 23, 2010, 13:38:24 »
Раздели ТемаНагоре

И аз се чудя за какви цени става въпрос  Huh?
Всеки ми казваше, че да преведеш пари с Еконт е по-ефтино и струвало 1,2 проц. от сумата  Shocked Аз ли не мога да смятам......все ми взимат около 0,78лв. за суми от порядъка на 20-30лв. Последния път когато превеждах пари чрез тях попитах и ми обясниха, че имат 0,50лв. твърда такса + 1,2проц. върху сумата, която изпращаш. Не, че е от огромно значение, но и в пощата е толкова. За бързината на паричните преводи на Еконт е излишно да говоря, парите пристигат за минути, което в пощата се води телеграфен запис и струва 1,20лв. върху другите такси  Shocked
Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #47 -: Ноември 23, 2010, 14:00:14 »
Раздели ТемаНагоре

И аз се чудя за какви цени става въпрос  Huh?
Всеки ми казваше, че да преведеш пари с Еконт е по-ефтино и струвало 1,2 проц. от сумата  Shocked Аз ли не мога да смятам......все ми взимат около 0,78лв. за суми от порядъка на 20-30лв. Последния път когато превеждах пари чрез тях попитах и ми обясниха, че имат 0,50лв. твърда такса + 1,2проц. върху сумата, която изпращаш. Не, че е от огромно значение, но и в пощата е толкова. За бързината на паричните преводи на Еконт е излишно да говоря, парите пристигат за минути, което в пощата се води телеграфен запис и струва 1,20лв. върху другите такси  Shocked

Мила,аз днес пращах парички по Еконт-за 9.60лв. ми взеха 0,12лв.
Страшно удобно и евтино ми е-паричките половин час след пращането са при отсрешната страна.
Чак се учудвам на тези ваши тарифи Roll Eyes-мисля,че би трябвало да са еднакви за цялата страна.
« Последна редакция: Ноември 23, 2010, 14:53:48 от rosina75 » Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
kema81
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 45

Профил
« Отговор #48 -: Ноември 23, 2010, 14:47:40 »
Раздели ТемаНагоре

И аз се чудя за какви цени става въпрос  Huh?
Всеки ми казваше, че да преведеш пари с Еконт е по-ефтино и струвало 1,2 проц. от сумата  Shocked Аз ли не мога да смятам......все ми взимат около 0,78лв. за суми от порядъка на 20-30лв. Последния път когато превеждах пари чрез тях попитах и ми обясниха, че имат 0,50лв. твърда такса + 1,2проц. върху сумата, която изпращаш. Не, че е от огромно значение, но и в пощата е толкова. За бързината на паричните преводи на Еконт е излишно да говоря, парите пристигат за минути, което в пощата се води телеграфен запис и струва 1,20лв. върху другите такси  Shocked
Според мен тази такса от 0.50 ст. е ако парите ще се получават в пощенски клон, а не в офис на Еконт. Поне така го разбирам аз по техния ценоразпис
тарифа за пощенски парични преводи
Активен

mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #49 -: Ноември 23, 2010, 15:48:30 »
Раздели ТемаНагоре

И аз се чудя за какви цени става въпрос  Huh?
Всеки ми казваше, че да преведеш пари с Еконт е по-ефтино и струвало 1,2 проц. от сумата  Shocked Аз ли не мога да смятам......все ми взимат около 0,78лв. за суми от порядъка на 20-30лв. Последния път когато превеждах пари чрез тях попитах и ми обясниха, че имат 0,50лв. твърда такса + 1,2проц. върху сумата, която изпращаш. Не, че е от огромно значение, но и в пощата е толкова. За бързината на паричните преводи на Еконт е излишно да говоря, парите пристигат за минути, което в пощата се води телеграфен запис и струва 1,20лв. върху другите такси  Shocked

Мила,аз днес пращах парички по Еконт-за 9.60лв. ми взеха 0,12лв.
Страшно удобно и евтино ми е-паричките половин час след пращането са при отсрешната страна.
Чак се учудвам на тези ваши тарифи Roll Eyes-мисля,че би трябвало да са еднакви за цялата страна.
Е точно това немога да разбера!  (evil8), мамите си ги получават от офиса на Еконт. Едно момиче на което изпращах пари тази събота ми каза, че може би 0,50лв. са за препоръка и ме посъветва да кажа само: " искам да направя паричен превод" . Точно това казах и пак за 23лв. ми взеха 0,78лв. Когато попитах ми отговориха, че това не било препоръка, а твърда такса и върху нея се начислява 1,2проц. от сумата, която изпращаш. Ми......следващия път пак ще питам.....но ако знам какво?! Най-много да си докарам нечий кървав поглед.
Ще ми е интересно и други момичета да споделят колко плащат за паричен превод в Еконт Lips Sealed
Активен

* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
ponky
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 64

Профил
« Отговор #50 -: Ноември 23, 2010, 17:39:00 »
Раздели ТемаНагоре

Мимче и аз пращах пари по Еконт и ми взеха 1.2% в/у сумата.Да не би след надхвърляне на определена сума,да има такава твърда такса.И аз незнам-попитай.Ако имам път натам скоро и аз ще попитам.
Активен
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 205

Профил
« Отговор #51 -: Ноември 23, 2010, 17:52:07 »
Раздели ТемаНагоре

И аз доста често пращам по Еконт -услугата се води "паричен превод от офис до офис" и цената действително е 1.2 % върху сумата,а аз най-често пращам малки сумички от порядъка на до десетина лева и винаги ми вземат някакви стотинки....но точно колкото си отговаря и няма никаква твърда такса от 0.50 ст.Ти като идеш попитай това политика на вашия офис ли е  или направо попитай централния им офис,па макар и наистина да си докараш някой кървав поглед (devil3)..май са  го взели от шапката това решение,защото тарифите на Еконт са едни и същи за цялата страна и  пият всеки път по едно кафенце за твоя сметка .... Roll Eyes
Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #52 -: Ноември 23, 2010, 17:59:22 »
Раздели ТемаНагоре

Може и да има твърда такса като надхвърлиш определена сума, ще питам  Roll Eyes До сега съм пращала 22лв., 23лв., 32лв......по-малко не съм....... Huh? , но ако някой е пращал суми от този род, може да сподели . Пък ако наистина правят шашми.....не ми се мисли щот хич немога да говоря като ми падне пердето  (hassle1) (hassle1) (health2) (hassle4)
« Последна редакция: Ноември 23, 2010, 18:06:01 от mimoza7710 » Активен

evata
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 405

Профил
« Отговор #53 -: Ноември 23, 2010, 18:48:29 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също скоро преведох 27 лв и ми излезе около 0,30лв таксата направо като чета тук нещо гнило има  Shocked
Активен

НЕ ПЛАЩАМ ОПАКОВКИ!!!
Пращам и получавам МП по пощата, наложен връщам ако е без уговорка-
Ползвам Мама-БГ Еконт, но само ОФИС-ОФИС
От тук на сетне връщам всичко с премълчани дефекти или пуснато Врата-Врата без моето съгласие без дори да си правя труда да ги получа!
Когато пратите пакета, моля ПИШЕТЕ ЕДНО ЛС. Аз винаги пиша, така не се притеснявам или спирам да търся нещо, което ми е спешно!
МНОГО ВИ МОЛЯ  искам да знам точното състояние на покупката, нямам време за огледи без покупки. Омръзна ми да получавам отлични неща видимо носени
mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #54 -: Ноември 23, 2010, 18:57:01 »
Раздели ТемаНагоре

Може и да има твърда такса като надхвърлиш определена сума, ще питам  Roll Eyes До сега съм пращала 22лв., 23лв., 32лв......по-малко не съм....... Huh? , но ако някой е пращал суми от този род, може да сподели . Пък ако наистина правят шашми.....не ми се мисли щот хич немога да говоря като ми падне пердето  (hassle1) (hassle1) (health2) (hassle4)
аз пращах скоро 50 лв,взеха ми към  0.60лв  Cheesy   нямам си идея,защо на теб ти вземат повече
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
rosina75
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 371

най-голямото ми щастие са децата ми

Профил
« Отговор #55 -: Ноември 23, 2010, 19:00:31 »
Раздели ТемаНагоре

Да аз преди месец плащах един уолкър за 50лв. и ми взеха 0.60ст.
От служителите в офиса знам,че тарифата е 1.2% върху сумата която изпращаш до която и да е точка на страната,стига да има офис там.
Мила,вземи проучи наистина нещата,че току виж наистина всеки път пият по едно кафе за твое здраве Roll Eyes
Активен

Привет и от мен !
ето оценките ми от другият сайт! Smile
http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=43553&ppaction=readfeed
не пазя ред,пращам на първия дал адрес на лс.
не пращам боклуци,не ми пращайте и вие.
корекна съм и очаквам същото.
пращам и получавам като МПП.
поставям винаги оценки-правете го и вие.
за нови потреб. и такива с отр.оценки пращам след получен запис.
опаковки не плащам-правете си сметката.
НП без уговорка не приемам.
връщам стока неотговаряща на описанието.
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #56 -: Ноември 23, 2010, 19:02:00 »
Раздели ТемаНагоре

Аз също скоро преведох 27 лв и ми излезе около 0,30лв таксата направо като чета тук нещо гнило има  Shocked
Прецакват ли ме или само така ми се струва  Shocked Shocked Shocked Другото нещо, което ми се стори странно е:
Когато аз отидох да си получа парите, които една мама ми бешее пуснала чрез тях - 27лв. Отивам и казвам:
 - Чакам паричен превод, трябва да е дошъл, бихте ли проверили?
- Добре, как се казваш?
( Казвам си аз името )
 Колко пари чакаш?
- 27лв. предполагам?!  Huh?
- Да, тук са
След което си взех парите, останала със зяпнала уста и с лична карта в ръка, която така и не ми поискаха  Shocked Това значи ли, че от време на време някой може да ходи и проверява дали има паричен превод на мое име и да си го взеееееееема така с кеф и да си го хааааааарчи с още по-голям кеф......и всичко това само като ми каже името и фамилията?!  Shocked Shocked Shocked

Предвкусвам скандал, който със сигурност няма да им се размине  Tongue Още малко ми трябва! Бегай Еконт, че ида!!!!!! Lips Sealed
Активен

mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #57 -: Ноември 23, 2010, 19:27:49 »
Раздели ТемаНагоре

да не е някоя нова незапозната служителка/не че това я извинява де/
винаги срещу лична карта ми дават паричките.нещо,че сме малък град и ме познават в еконт
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #58 -: Ноември 23, 2010, 19:56:03 »
Раздели ТемаНагоре

Млади са, но предполагам не са отскоро там  Roll Eyes Не се познаваме, това беше при третото ми ходене изобщо в офиса Huh? Ако от 3 посещения имат клиентите за "познати"  Shocked Между другото, момичето, което работи точно в този офис живее срещу нас на квартира, но не се познаваме. От 3 пъти ходене съм я засичала в офиса само веднъж. През останалото време обслужва едно момче. Но....повече определено НЯМА да пие кафе за моя сметка, освен ако аз не го почерпя!  Wink
Активен

sweets
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 106

И там съм sweets....

Профил
« Отговор #59 -: Ноември 23, 2010, 20:27:41 »
Раздели ТемаНагоре

mimoza7710, определено този вашият офис си плаче за оплакване пред шефовете им Shocked. Няма никаква твърда такса от 50 ст, сигурна съм. А пък когато аз трябва да си получа запис, дори се разписвам срещу името си, ако не се лъжа /може и да се бъркам с наложените платежи, при тях със сигурност си пиша имената и се подписвам/. Няма как да отиде друг да вземе парите, понеже съм питала специално, дали може мъжът ми да ги взима.
Активен

Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо.
За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане.
Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56
СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА!
Моля, не забравяйте пощенските! Smiley

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: