{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 [2] 3 4 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Еконт" vs. Български пощи  (Прочетена 69804 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
bADaZz
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 230

Focus equals reality!

Поканени потребители: 0

Профил WWW
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2010, 18:51:33 »
Раздели ТемаНагоре

Еконт са супер. Никога не съм имала проблеми.
Активен

За непознати от мен потребители парите предварително!
Плащам САМО по банков път!
След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.

bADaZz съм !
Focus equals reality!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2010, 19:33:35 »
Раздели ТемаНагоре

Криси09 НОСЯТ ГИ КАКТО НА ТЕБ ТИ Е ИЗГОДНО,НО ЗА ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА.АКО ИСКАШ СИ ГИ ВЗЕМАШ ОТ ОФИСА,А АКО ИСКАШ ДА ТИ ГО ДОНЕСАТ ДО ВАС СЪОТВЕТНО СИ ПЛАЩАШ ЗА ТОВА.НАЙ ЕВТИНА Е УСЛУГАТА ОФИС-ОФИС
Ето това исках да знам,ама какво е това ОФИС-ОФИС немога да го разбера Huh?,като си купя нещо или разменя как става,смислъл ох нищо неразбирам Lips Sealed,адресът на еконт ли се пише,защото ако наистина ще го отворят в нашето малко градче  Cheesy ще ми е на 10мин
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 126

Профил
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2010, 20:01:40 »
Раздели ТемаНагоре

Криси09 НОСЯТ ГИ КАКТО НА ТЕБ ТИ Е ИЗГОДНО,НО ЗА ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА.АКО ИСКАШ СИ ГИ ВЗЕМАШ ОТ ОФИСА,А АКО ИСКАШ ДА ТИ ГО ДОНЕСАТ ДО ВАС СЪОТВЕТНО СИ ПЛАЩАШ ЗА ТОВА.НАЙ ЕВТИНА Е УСЛУГАТА ОФИС-ОФИС
Ето това исках да знам,ама какво е това ОФИС-ОФИС немога да го разбера Huh?,като си купя нещо или разменя как става,смислъл ох нищо неразбирам Lips Sealed,адресът на еконт ли се пише,защото ако наистина ще го отворят в нашето малко градче  Cheesy ще ми е на 10мин
аз не съм пращала от там само съм получавала,но доколко знам е като да пращаш по пощата само че го носиш в еконт...в смисъл надпиваш си адресите подател-получател
а офи-офис значи че го пращаш от офиса им и другата страна си го взема също от тяхния офис!
Активен

АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА!
 За  потребители  с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно).
Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2010, 20:36:12 »
Раздели ТемаНагоре

аз не съм пращала от там само съм получавала,но доколко знам е като да пращаш по пощата само че го носиш в еконт...в смисъл надпиваш си адресите подател-получател
а офи-офис значи че го пращаш от офиса им и другата страна си го взема също от тяхния офис!
Аха ясно,значи ако искам мога да кажа на жената отсреща примерно че искам да ми го прати по еконт,и аз да го пусна така,или примерно само аз да пращам така Wink
Активен

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 488

Профил
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2010, 21:33:38 »
Раздели ТемаНагоре

При първото ходене в "Еконт" (когато пращаш) те вкарват в системата им  - адресът ти, телефон, имена и т.н. и следващите пъти само си казваш имената и на компютър те изкарват. Става бързо и лесно. Когато пращаш нещо, ако искаш да го пратиш до дома на човека, им казваш пълния му адрес. Ако искаш да излезе по-евтино, само даваш трите имена и телефона на получателя и в кой офис на "Еконт" да го доставят, защото в по-големите градове във всеки квартал има офис и по-удобно е да го оставят в твое квартал, а не в някой на найната си. Cheesy Най-често още на следващия ден нещото е пристигнало при получателя, той получава смс, че е пристигнало и си го взима. Това е. Cheesy

Мен ме интересува дали непрепоръчаните им малки пакети пристигат или е като в пощата - няма препоръка, няма и пристигане. Защото ако няма проблем с получаването, излиза даже по-евтино отколкото в пощата, а и се спестяват доста нерви с нацупени служителки. Като цяло в "Еконт" са много печени и разбрани, бързи и коректни.
Активен

Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2010, 21:37:12 »
Раздели ТемаНагоре

При първото ходене в "Еконт" (когато пращаш) те вкарват в системата им  - адресът ти, телефон, имена и т.н. и следващите пъти само си казваш имената и на компютър те изкарват. Става бързо и лесно. Когато пращаш нещо, ако искаш да го пратиш до дома на човека, им казваш пълния му адрес. Ако искаш да излезе по-евтино, само даваш трите имена и телефона на получателя и в кой офис на "Еконт" да го доставят, защото в по-големите градове във всеки квартал има офис и по-удобно е да го оставят в твое квартал, а не в някой на найната си. Cheesy Най-често още на следващия ден нещото е пристигнало при получателя, той получава смс, че е пристигнало и си го взима. Това е. Cheesy

Мен ме интересува дали непрепоръчаните им малки пакети пристигат или е като в пощата - няма препоръка, няма и пристигане. Защото ако няма проблем с получаването, излиза даже по-евтино отколкото в пощата, а и се спестяват доста нерви с нацупени служителки. Като цяло в "Еконт" са много печени и разбрани, бързи и коректни.
Е това вече го схванах,ами добре де има и друго,другата страна ако не желае да го пращам по Еконт?И на всеки май трябва да казвам че го пращам по Еконт.Абе най-добре когато го отворят те ще ми обеснят,че имам доста въпроси,ама и предполагам че на пакета се пише нещо освен имената и т.н :Smiley
Активен

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #21 -: Ноември 06, 2010, 00:04:31 »
Раздели ТемаНагоре

Е това вече го схванах,ами добре де има и друго,другата страна ако не желае да го пращам по Еконт?И на всеки май трябва да казвам че го пращам по Еконт.Абе най-добре когато го отворят те ще ми обеснят,че имам доста въпроси,ама и предполагам че на пакета се пише нещо освен имената и т.н :Smiley
Е, ясно е, че предварително трябва да се разбереш с другия човек как да стане пратката. Много хора избягват куриерските служби, защото са по-скъпи. Аз съм ги ползвала само за големи неща, които не са ми удобни да ги пращам/получвам по пощата, например кошче за кола.
Там няма пакети и надписване - те си го опаковат в техни си пликчета (безплатни) и се попълват бележки на компютър (товарителница). Ти само диктуваш имена и телефон, както и града на получателя. Wink
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #22 -: Ноември 06, 2010, 11:08:11 »
Раздели ТемаНагоре

Е, ясно е, че предварително трябва да се разбереш с другия човек как да стане пратката. Много хора избягват куриерските служби, защото са по-скъпи. Аз съм ги ползвала само за големи неща, които не са ми удобни да ги пращам/получвам по пощата, например кошче за кола.
Там няма пакети и надписване - те си го опаковат в техни си пликчета (безплатни) и се попълват бележки на компютър (товарителница). Ти само диктуваш имена и телефон, както и града на получателя. Wink
Охооо ясно,май ще си останем на БГ пощи,то ако беше така както си го мисля,всеки щеше да пращам от там,мерси се пак за инфото,аз пак ще видя коя на къде е,само да го отворят Tongue
Активен

Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3865

Профил
« Отговор #23 -: Ноември 06, 2010, 13:54:47 »
Раздели ТемаНагоре

на мен ми е по-далеч еконт и го ползвам единствено за колелета,моторчета,техника-телефони,лаптопи и т.н.
Активен

Моят син е жив благодарение на ТАЗИ болница,ТЕЗИ лекари и ТАЗИ  реанимация!Моля,подкрепете ни дори и само с харесване на страницата.Утре не се знае дали няма да спасят и вашето дете там!Нека държавата плаща поне за лечението на  децата ни.Те са нашето бъдеще!Нека сме задружни поне в това отношение!

http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5/215549755125891
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1411

Профил WWW
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2010, 19:27:26 »
Раздели ТемаНагоре

Не знам , два пъти съм ползвала еконт , за да получа нещо , но да ви кажа малко ми е смешно това че малкия пакет до 50 грама е 2,40 , а пакет от 51 до 250 грама е 1,20 , аз ако пращам нещо толкова дребно по тях , просто ще сложа в един плик 3-4 измити камъка и това е , смях , а това Секограми Пратка, предназначена за незрящи хора. до 7 кг освободени , как да го разбирам , че ако сляп човек праща не плаща , или ? Ако наистина дават такива отстъпки на инвалиди това им прави чест!
Активен

rainkissed_girl
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #25 -: Ноември 06, 2010, 19:49:05 »
Раздели ТемаНагоре

Винаги съм се чудела какво е това секограми... В пощата също са освободени до 7 кг. Wink
Активен

Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #26 -: Ноември 08, 2010, 21:18:00 »
Раздели ТемаНагоре

Имаме си Еконт в града,но май май няма да го ползвам,че цените са им едни немам думи Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #27 -: Ноември 08, 2010, 21:27:07 »
Раздели ТемаНагоре

Имаме си Еконт в града,но май май няма да го ползвам,че цените са им едни немам думи Cheesy Cheesy Cheesy
За изпращане на колети е скъпо но за пращане на пари е по евтино от пощата и го няма досадното писане  Cheesy
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2010, 21:33:50 »
Раздели ТемаНагоре

За изпращане на колети е скъпо но за пращане на пари е по евтино от пощата и го няма досадното писане  Cheesy
Така ли,че там как става,трябва да попитам утре, :Smiley колко по евтино от 40ст или 60ст Lips Sealed
 Cheesy
Активен

skoki81
Глобален Модератор
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 3134

Поканени потребители: 1

Профил
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2010, 21:39:35 »
Раздели ТемаНагоре

Така ли,че там как става,трябва да попитам утре, :Smiley колко по евтино от 40ст или 60ст Lips Sealed
 Cheesy
взимат 1.2% от сумата която пращаш за 10лв =12ст а в пощата доста повече бяха
Активен

За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: