bADaZz
new user
Неактивен
Публикации: 230
Focus equals reality!
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 05, 2010, 18:51:33 » |
Нагоре
|
Еконт са супер. Никога не съм имала проблеми.
|
|
|
Активен
|
За непознати от мен потребители парите предварително! Плащам САМО по банков път! След запис чакам 6 h, предимство при закупуване на повече обяви.
bADaZz съм ! Focus equals reality!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 05, 2010, 19:33:35 » |
Нагоре
|
Криси09 НОСЯТ ГИ КАКТО НА ТЕБ ТИ Е ИЗГОДНО,НО ЗА ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА.АКО ИСКАШ СИ ГИ ВЗЕМАШ ОТ ОФИСА,А АКО ИСКАШ ДА ТИ ГО ДОНЕСАТ ДО ВАС СЪОТВЕТНО СИ ПЛАЩАШ ЗА ТОВА.НАЙ ЕВТИНА Е УСЛУГАТА ОФИС-ОФИС
Ето това исках да знам,ама какво е това ОФИС-ОФИС немога да го разбера ,като си купя нещо или разменя как става,смислъл ох нищо неразбирам ,адресът на еконт ли се пише,защото ако наистина ще го отворят в нашето малко градче ще ми е на 10мин
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 05, 2010, 20:01:40 » |
Нагоре
|
Криси09 НОСЯТ ГИ КАКТО НА ТЕБ ТИ Е ИЗГОДНО,НО ЗА ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА.АКО ИСКАШ СИ ГИ ВЗЕМАШ ОТ ОФИСА,А АКО ИСКАШ ДА ТИ ГО ДОНЕСАТ ДО ВАС СЪОТВЕТНО СИ ПЛАЩАШ ЗА ТОВА.НАЙ ЕВТИНА Е УСЛУГАТА ОФИС-ОФИС
Ето това исках да знам,ама какво е това ОФИС-ОФИС немога да го разбера ,като си купя нещо или разменя как става,смислъл ох нищо неразбирам ,адресът на еконт ли се пише,защото ако наистина ще го отворят в нашето малко градче ще ми е на 10мин аз не съм пращала от там само съм получавала,но доколко знам е като да пращаш по пощата само че го носиш в еконт...в смисъл надпиваш си адресите подател-получател а офи-офис значи че го пращаш от офиса им и другата страна си го взема също от тяхния офис!
|
|
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 05, 2010, 20:36:12 » |
Нагоре
|
Ето това исках да знам,ама какво е това ОФИС-ОФИС немога да го разбера ,като си купя нещо или разменя как става,смислъл ох нищо неразбирам ,адресът на еконт ли се пише,защото ако наистина ще го отворят в нашето малко градче ще ми е на 10мин аз не съм пращала от там само съм получавала,но доколко знам е като да пращаш по пощата само че го носиш в еконт...в смисъл надпиваш си адресите подател-получател а офи-офис значи че го пращаш от офиса им и другата страна си го взема също от тяхния офис! Аха ясно,значи ако искам мога да кажа на жената отсреща примерно че искам да ми го прати по еконт,и аз да го пусна така,или примерно само аз да пращам така
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 05, 2010, 21:33:38 » |
Нагоре
|
Ето това исках да знам,ама какво е това ОФИС-ОФИС немога да го разбера ,като си купя нещо или разменя как става,смислъл ох нищо неразбирам ,адресът на еконт ли се пише,защото ако наистина ще го отворят в нашето малко градче ще ми е на 10мин При първото ходене в "Еконт" (когато пращаш) те вкарват в системата им - адресът ти, телефон, имена и т.н. и следващите пъти само си казваш имената и на компютър те изкарват. Става бързо и лесно. Когато пращаш нещо, ако искаш да го пратиш до дома на човека, им казваш пълния му адрес. Ако искаш да излезе по-евтино, само даваш трите имена и телефона на получателя и в кой офис на "Еконт" да го доставят, защото в по-големите градове във всеки квартал има офис и по-удобно е да го оставят в твое квартал, а не в някой на найната си. Най-често още на следващия ден нещото е пристигнало при получателя, той получава смс, че е пристигнало и си го взима. Това е. Мен ме интересува дали непрепоръчаните им малки пакети пристигат или е като в пощата - няма препоръка, няма и пристигане. Защото ако няма проблем с получаването, излиза даже по-евтино отколкото в пощата, а и се спестяват доста нерви с нацупени служителки. Като цяло в "Еконт" са много печени и разбрани, бързи и коректни.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 05, 2010, 21:37:12 » |
Нагоре
|
Ето това исках да знам,ама какво е това ОФИС-ОФИС немога да го разбера ,като си купя нещо или разменя как става,смислъл ох нищо неразбирам ,адресът на еконт ли се пише,защото ако наистина ще го отворят в нашето малко градче ще ми е на 10мин При първото ходене в "Еконт" (когато пращаш) те вкарват в системата им - адресът ти, телефон, имена и т.н. и следващите пъти само си казваш имената и на компютър те изкарват. Става бързо и лесно. Когато пращаш нещо, ако искаш да го пратиш до дома на човека, им казваш пълния му адрес. Ако искаш да излезе по-евтино, само даваш трите имена и телефона на получателя и в кой офис на "Еконт" да го доставят, защото в по-големите градове във всеки квартал има офис и по-удобно е да го оставят в твое квартал, а не в някой на найната си. Най-често още на следващия ден нещото е пристигнало при получателя, той получава смс, че е пристигнало и си го взима. Това е. Мен ме интересува дали непрепоръчаните им малки пакети пристигат или е като в пощата - няма препоръка, няма и пристигане. Защото ако няма проблем с получаването, излиза даже по-евтино отколкото в пощата, а и се спестяват доста нерви с нацупени служителки. Като цяло в "Еконт" са много печени и разбрани, бързи и коректни. Е това вече го схванах,ами добре де има и друго,другата страна ако не желае да го пращам по Еконт?И на всеки май трябва да казвам че го пращам по Еконт.Абе най-добре когато го отворят те ще ми обеснят,че имам доста въпроси,ама и предполагам че на пакета се пише нещо освен имената и т.н :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rainkissed_girl
power user
Неактивен
Публикации: 488
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 06, 2010, 00:04:31 » |
Нагоре
|
Е това вече го схванах,ами добре де има и друго,другата страна ако не желае да го пращам по Еконт?И на всеки май трябва да казвам че го пращам по Еконт.Абе най-добре когато го отворят те ще ми обеснят,че имам доста въпроси,ама и предполагам че на пакета се пише нещо освен имената и т.н : Е, ясно е, че предварително трябва да се разбереш с другия човек как да стане пратката. Много хора избягват куриерските служби, защото са по-скъпи. Аз съм ги ползвала само за големи неща, които не са ми удобни да ги пращам/получвам по пощата, например кошче за кола. Там няма пакети и надписване - те си го опаковат в техни си пликчета (безплатни) и се попълват бележки на компютър (товарителница). Ти само диктуваш имена и телефон, както и града на получателя.
|
|
|
Активен
|
Не поемам пощенски, освен ако не е упоменато в обявата.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 06, 2010, 11:08:11 » |
Нагоре
|
Е това вече го схванах,ами добре де има и друго,другата страна ако не желае да го пращам по Еконт?И на всеки май трябва да казвам че го пращам по Еконт.Абе най-добре когато го отворят те ще ми обеснят,че имам доста въпроси,ама и предполагам че на пакета се пише нещо освен имената и т.н : Е, ясно е, че предварително трябва да се разбереш с другия човек как да стане пратката. Много хора избягват куриерските служби, защото са по-скъпи. Аз съм ги ползвала само за големи неща, които не са ми удобни да ги пращам/получвам по пощата, например кошче за кола. Там няма пакети и надписване - те си го опаковат в техни си пликчета (безплатни) и се попълват бележки на компютър (товарителница). Ти само диктуваш имена и телефон, както и града на получателя. Охооо ясно,май ще си останем на БГ пощи,то ако беше така както си го мисля,всеки щеше да пращам от там,мерси се пак за инфото,аз пак ще видя коя на къде е,само да го отворят
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Отнесена от вихъра,простете!
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3865
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 06, 2010, 13:54:47 » |
Нагоре
|
на мен ми е по-далеч еконт и го ползвам единствено за колелета,моторчета,техника-телефони,лаптопи и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2010, 19:27:26 » |
Нагоре
|
Не знам , два пъти съм ползвала еконт , за да получа нещо , но да ви кажа малко ми е смешно това че малкия пакет до 50 грама е 2,40 , а пакет от 51 до 250 грама е 1,20 , аз ако пращам нещо толкова дребно по тях , просто ще сложа в един плик 3-4 измити камъка и това е , смях , а това Секограми Пратка, предназначена за незрящи хора. до 7 кг освободени , как да го разбирам , че ако сляп човек праща не плаща , или ? Ако наистина дават такива отстъпки на инвалиди това им прави чест!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 08, 2010, 21:18:00 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 08, 2010, 21:33:50 » |
Нагоре
|
За изпращане на колети е скъпо но за пращане на пари е по евтино от пощата и го няма досадното писане Така ли,че там как става,трябва да попитам утре, : колко по евтино от 40ст или 60ст
|
|
|
Активен
|
|
|
|
skoki81
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 3134
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 08, 2010, 21:39:35 » |
Нагоре
|
За изпращане на колети е скъпо но за пращане на пари е по евтино от пощата и го няма досадното писане Така ли,че там как става,трябва да попитам утре, : колко по евтино от 40ст или 60ст взимат 1.2% от сумата която пращаш за 10лв =12ст а в пощата доста повече бяха
|
|
|
Активен
|
За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
|
|
|
|
|