Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 08, 2010, 21:58:11 » |
Нагоре
|
За изпращане на колети е скъпо но за пращане на пари е по евтино от пощата и го няма досадното писане Така ли,че там как става,трябва да попитам утре, : колко по евтино от 40ст или 60ст взимат 1.2% от сумата която пращаш за 10лв =12ст а в пощата доста повече бяха Охохо че това е супер
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 08, 2010, 22:07:19 » |
Нагоре
|
и на пощенските,а не куриерските пратки по Еконт цените са добри...особено за тези над половин килограм...провери и за тях-но основното придимство е че няма писане и досадното чакане : ...поне в нашия офис е така,аз пращам паричките напоследък все през тях
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #32 -: Ноември 08, 2010, 23:07:51 » |
Нагоре
|
и на пощенските,а не куриерските пратки по Еконт цените са добри...особено за тези над половин килограм...провери и за тях-но основното придимство е че няма писане и досадното чакане : ...поне в нашия офис е така,аз пращам паричките напоследък все през тях Утре ще ида и ще разпитам по обстойно,да там ще е по бързо и няма чакане
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
qgotka
new user
Неактивен
Публикации: 242
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 09, 2010, 09:41:22 » |
Нагоре
|
Здравейте как може за една бебешка шапчица от 20 лв да ми излезне такса 6лв днес ще пристигне нормално ли е в пощата щеше да ми излезне 80 ст
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА НЕ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ОЦЕНЯМАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ДРЕХА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ НЕЗАБАВНО ИГНОРИРАМ ПО СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ изпращам на първият дал адрес на ЛЧ НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
|
|
|
teodopa
new user
Неактивен
Публикации: 8
Щастливка
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 10, 2010, 22:16:33 » |
Нагоре
|
Eдин въпрос от мен Ако искам да получавам пощенски запис от Еконт по банкова сметка, какво е оскъпяването? Някой правил ли го е? Важи ли в този случай 1,2% от стойността на превода или това важи само до пощенски запис до офис на Еконт? Малко го увъртях, ама се надявам, че се разбра. 10x!
|
|
|
Активен
|
Коректност: Коректен и честен потребител съм Качество: В обявите се публикуват само качествени дрехи, състоянието е отлично или много добро, всяка забележка, ако има такава, се описва. Винаги публикувам дрехи, които имат живот и бих се радвала да получа. Всички дрехи се изпращат в чист и изпран вид (гладенето не е моята стихия). Ако все пак се случи да допусна грешка, моля пишете ми, ще решим проблема заедно Начин на плащане: Еконт/наложен платеж на пощенска пратка/, банков превод (сметката е в Банка ДСК) или пощенски запис; С предимство за писалите на ЛС или с изпратена оферта; Моля след като отправите Вашата оферта, да потвърдите желанието си на ЛС, така ще установим по-бърз контакт; Номерация: Всички дадени номера са по европейска/английска номерация; Доставка: Предпочитам пощенска пратка на Еконт с НП, цената, която включвам за доставка е възможно най-ниската = 2,50 лв; мога да ви предложа и БГ пощи (за съжаление не мога да ви предложа лично предаване, тъй като съм ангажирана 7 дни в седмицата...) Отстъпки: За суми над 20 лв, поемам доставката на пощенска пратка по Еконт, при по-големи суми има допълнителни отстъпки. Ако желаете да ме "следвате", всяка седмица публикувам нови обяви за бебешки, детски и дамски дрехи и обувки ПРИЯТНИ ЧАСОВЕ В БГДОМАКИНЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ!
|
|
|
galiarukova
new user
Неактивен
Публикации: 26
да се завърнеш в бащината къща...
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 10, 2010, 22:50:25 » |
Нагоре
|
Здравейте как може за една бебешка шапчица от 20 лв да ми излезне такса 6лв днес ще пристигне нормално ли е в пощата щеше да ми излезне 80 ст Искам да ви кажа, че много пъти съм ползвала Еконт и пратка под 6-7 лв. никога не ми е излизала. Обикновено с наложения платеж, от врата до врата е не по-малко от 8 лв. минимум. Не знам какви са тези цени, които се цитират за пратки, но... Нещо не е точно така. Говоря за пратките малък пакет, не документи, писма и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 10, 2010, 23:49:35 » |
Нагоре
|
Eдин въпрос от мен Ако искам да получавам пощенски запис от Еконт по банкова сметка, какво е оскъпяването? Някой правил ли го е? Важи ли в този случай 1,2% от стойността на превода или това важи само до пощенски запис до офис на Еконт? Малко го увъртях, ама се надявам, че се разбра. 10x! Да, пак е 1,2%. Пристигат бързо парите по сметка. Гадното е, че освен IBAN и BIC код искат още адрес и телефон на получателя Относно пратките - до 1 кг пакет струва 1,80 лв, като ти сама ги плащаш тези разходи. Това е малък пощенски пакет. Пак може да бъде с наложен платеж - начисляваш си и тези 1,80 към сумата и пак получателя ще си плати (както процедираме и в пощата - плащаме пощенските пък после ни се плащат и тях) И да се оплача - ЗАКРИВАТ Еконт в града ни толкова ми беше удобно и евтино. Радвах, че съм се отървала от записите в пощата, пък то к'во стана
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
qgotka
new user
Неактивен
Публикации: 242
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 11, 2010, 10:18:42 » |
Нагоре
|
Трябва да имаш регистрация на определени места за да ползваш отстъпка в ЕКОНТ така примерно двете мами който ще си изпращат пакети ако имат регистрации ще им излиза към 3лв така ми обясни служителка на ЕКОТН аз получих шапка и ръкавички който струват 20лв и ми взеха 5и40 такса но мисля днес да се регистрирам за да ползвам отстъпка защото найстина е УДОБСТВО лесно и бързо и най вече сигурно
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА НЕ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ОЦЕНЯМАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ДРЕХА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ НЕЗАБАВНО ИГНОРИРАМ ПО СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ изпращам на първият дал адрес на ЛЧ НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
|
|
|
Barbarona
Criminal mind....
power user
Неактивен
Публикации: 500
Criminal mind...
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 13, 2010, 15:48:30 » |
Нагоре
|
Относно пратките - до 1 кг пакет струва 1,80 лв, като ти сама ги плащаш тези разходи. Това е малък пощенски пакет. Пак може да бъде с наложен платеж - начисляваш си и тези 1,80 към сумата и пак получателя ще си плати (както процедираме и в пощата - плащаме пощенските пък после ни се плащат и тях)
ама какви са тези цени? откъде ги вадите и как толкова ви излиза?! ето тарифата до 1 кг.: 5,00 или 6,30 или 7,80 това са цените, винаги съм плащала по тях. дори и с отстъпката (вече 20%) няма как да стане 1.80!!!
|
|
|
Активен
|
Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
|
|
|
Merianlll
new user
Неактивен
Публикации: 72
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 13, 2010, 19:43:20 » |
Нагоре
|
Относно пратките - до 1 кг пакет струва 1,80 лв, като ти сама ги плащаш тези разходи. Това е малък пощенски пакет. Пак може да бъде с наложен платеж - начисляваш си и тези 1,80 към сумата и пак получателя ще си плати (както процедираме и в пощата - плащаме пощенските пък после ни се плащат и тях)
ама какви са тези цени? откъде ги вадите и как толкова ви излиза?! ето тарифата до 1 кг.: 5,00 или 6,30 или 7,80 това са цените, винаги съм плащала по тях. дори и с отстъпката (вече 20%) няма как да стане 1.80!!! http://www.econt.com/tariff-post/Разгледай тук. Мисля, че в началото на темата /или в друга тема/ беще цитиран същият линк. Дори исках да пусна такъв пакет веднъж, но поради други причини не успях, не че ми е грешна информацията
|
|
|
Активен
|
Обичам да чета ЛС Поставяйте оценки!!!!! Изчаквам записалите се колкото преценя. Не плащам предварително, за да няма после изненади. Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските. http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 21, 2010, 21:59:25 » |
Нагоре
|
Момичета, да ви питам и вас, но и да споделя относно пощенски( не куриерски ) пратки на Еконт. В сайта пише тарифи за пощенски пратки, които са в пъти по- ниски от куриерските. Понеже купувам /разменям/ книги често реших да се възползвам от опцията за '' пощенски пратки книги, списания ''- до 500гр. 1.20лв. Устройва ме идеално, докато не отидох в офиса: 1-ви път ми казват ,,-След 15мин. затваряме и ще отнеме време, пуснете книгата като куриерска пратка''- Давам 5лв. за книгата. 2- ри път., за друга книга, но моля пак за пощенска пратка.,,- Ох, ми аз не знам как става, то много сложно, елате утре и ще я пусна''. Отивам 3-ти път, същата ме гледа жално и се оправдава, че какво там й липсвало и пак не става, но тука вече не се стърпях и реагирах адекватно изнервено ...както и да е, пуснаха книгата като куриерска пратка, но за тяхна сметка, та да ви питам вие имали ли сте проблеми с пощенските пратки в Еконт?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 21, 2010, 23:25:46 » |
Нагоре
|
Аз сьщо получавам пратки по еконт от офис до офис но винаги са ми излизали 7,8 лв.За такива цени,които говорите не знам.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
Dheny
new user
Неактивен
Публикации: 113
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 21, 2010, 23:38:12 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 21, 2010, 23:59:05 » |
Нагоре
|
Миналата седмица ходих да си взема пратката,беше 7лв.Пазя и товарителницата.Ето 7,14лв Пратката ми беше ,две блузи.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 22, 2010, 11:22:44 » |
Нагоре
|
Да се включа и аз с каквото знам. Еконт имат два вида пратки - куриерски и пощенски. Куриерските започват от около 5 лв за услугата от офис до офис и около 7-8 лв от офис до адрес. От адрес до адрес никога не съм пращала, но тя ще е още по-скъпа. При куриерските пратки не се иска никаква опаковка, слагат си ги в техни пликчета. Пощенските услуги в Еконт не са толкова популярни и предполагам изискват повече усилия от страна на служителите, затова и не ги предлагат, а гледат всичко да мине като куриерска пратка. На мен ми ги предложиха в нашия офис, но това е най-готиния офис на Еконт, който съм срещала и е с най-отговорните служители . Цените на пощенските пратки наистина са колкото в пощата, единственото което се иска от теб е да го опаковаш и надпишеш /както в пощата/. Спестява се чакането на опашки и досадното писане на колетни декларации, ако пратката е по-големичка и не може да мине като МПП.
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
|
|