{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Еконт" vs. Български пощи  (Прочетена 69825 пъти)
0 Членове и 4 Гости преглежда(т) тази тема.
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #30 -: Ноември 08, 2010, 21:58:11 »
Раздели ТемаНагоре

Имаме си Еконт в града,но май май няма да го ползвам,че цените са им едни немам думи Cheesy Cheesy Cheesy
За изпращане на колети е скъпо но за пращане на пари е по евтино от пощата и го няма досадното писане  Cheesy
Така ли,че там как става,трябва да попитам утре, :Smiley колко по евтино от 40ст или 60ст Lips Sealed
 Cheesy
взимат 1.2% от сумата която пращаш за 10лв =12ст а в пощата доста повече бяха
Охохо че това е супер Cheesy Cheesy Cheesy
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 205

Профил
« Отговор #31 -: Ноември 08, 2010, 22:07:19 »
Раздели ТемаНагоре

и на пощенските,а не куриерските пратки по Еконт цените са добри...особено за тези над половин килограм...провери и за тях-но основното придимство е че няма писане и досадното чакане :Smiley...поне в нашия офис е така,аз пращам паричките напоследък все през тях
Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
Криси09
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 1657

Вече ходя на работа :)

Профил
« Отговор #32 -: Ноември 08, 2010, 23:07:51 »
Раздели ТемаНагоре

и на пощенските,а не куриерските пратки по Еконт цените са добри...особено за тези над половин килограм...провери и за тях-но основното придимство е че няма писане и досадното чакане :Smiley...поне в нашия офис е така,аз пращам паричките напоследък все през тях
Утре ще ида и ще разпитам по обстойно,да там ще е по бързо и няма чакане Wink
Активен

Коректна съм бъдете и вие!
Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага!

Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане!
С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ!
Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки!
Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани.
Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
qgotka
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #33 -: Ноември 09, 2010, 09:41:22 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте как може за една бебешка шапчица  от 20 лв да ми излезне  такса 6лв  днес ще пристигне    нормално ли е  в пощата щеше да ми  излезне 80 ст Huh?
Активен

НЕ  ИЗПРАЩАМ  ЗА ПРОБА 
НЕ ПРОДАВАМ  БОКЛУЦИ  И НЕ  ЖЕЛАЯ  ТАКИВА
ОЦЕНЯМАМ  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ
ДРЕХА  КОЯТО  НЕ ОТГОВАРЯ  НА  ОПИСАНИЕТО  ВРЪЩАМ  НЕЗАБАВНО
ИГНОРИРАМ  ПО СОБСТВЕНО  УСМОТРЕНИЕ изпращам  на първият  дал адрес на ЛЧ  НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
teodopa
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 8

Щастливка

Профил
« Отговор #34 -: Ноември 10, 2010, 22:16:33 »
Раздели ТемаНагоре

Eдин въпрос Smiley от мен
Ако искам да получавам пощенски запис от Еконт по банкова сметка, какво е оскъпяването? Smiley
Някой правил ли го е?
 Важи ли в този случай 1,2% от стойността на превода или това важи само до пощенски запис до офис на Еконт?
Малко го увъртях, ама се надявам, че се разбра. Smiley
10x! Smiley
Активен

Коректност: Коректен и честен потребител съм Smiley
    Качество: В обявите се публикуват само качествени дрехи, състоянието е отлично или много добро, всяка забележка, ако има такава, се описва. Винаги публикувам дрехи, които имат живот и бих се радвала да получа. Всички дрехи се изпращат в чист и изпран вид (гладенето не е моята стихия). Ако все пак се случи да допусна грешка, моля пишете ми, ще решим проблема заедно Smiley
    Начин на плащане: Еконт/наложен платеж на пощенска пратка/, банков превод (сметката е в Банка ДСК) или пощенски запис;
    С предимство за писалите на ЛС или с изпратена оферта; Моля след като отправите Вашата оферта, да потвърдите желанието си на ЛС, така ще установим по-бърз контакт;
    Номерация: Всички дадени номера са по европейска/английска номерация;
    Доставка: Предпочитам пощенска пратка на Еконт с НП, цената, която включвам за доставка е възможно най-ниската = 2,50 лв;  мога да ви предложа и БГ пощи (за съжаление не мога да ви предложа лично предаване, тъй като съм ангажирана 7 дни в седмицата...)
    Отстъпки: За суми над 20 лв, поемам доставката на пощенска пратка по Еконт, при по-големи суми има допълнителни отстъпки.
    Ако желаете да ме "следвате", всяка седмица публикувам нови обяви за бебешки, детски и дамски дрехи и обувки

ПРИЯТНИ ЧАСОВЕ В БГДОМАКИНЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ!
galiarukova
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 26

да се завърнеш в бащината къща...

Профил
« Отговор #35 -: Ноември 10, 2010, 22:50:25 »
Раздели ТемаНагоре

Здравейте как може за една бебешка шапчица  от 20 лв да ми излезне  такса 6лв  днес ще пристигне    нормално ли е  в пощата щеше да ми  излезне 80 ст Huh?

Искам да ви кажа, че много пъти съм ползвала Еконт и пратка под 6-7 лв. никога не ми е излизала. Обикновено с наложения платеж, от врата до врата е не по-малко от 8 лв. минимум.
Не знам какви са тези цени, които се цитират за пратки, но... Нещо не е точно така. Говоря за пратките малък пакет, не документи, писма и т.н.
Активен
Merianlll
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

Профил
« Отговор #36 -: Ноември 10, 2010, 23:49:35 »
Раздели ТемаНагоре

Eдин въпрос Smiley от мен
Ако искам да получавам пощенски запис от Еконт по банкова сметка, какво е оскъпяването? Smiley
Някой правил ли го е?
 Важи ли в този случай 1,2% от стойността на превода или това важи само до пощенски запис до офис на Еконт?
Малко го увъртях, ама се надявам, че се разбра. Smiley
10x! Smiley

Да, пак е 1,2%. Пристигат бързо парите по сметка. Гадното е, че освен IBAN и BIC код искат още адрес и телефон на получателя  Huh?
Относно пратките -  до 1 кг пакет струва 1,80 лв, като ти сама ги плащаш тези разходи. Това е малък пощенски пакет. Пак може да бъде с наложен платеж - начисляваш си и тези 1,80 към сумата и пак получателя ще си плати (както процедираме и в пощата - плащаме пощенските пък после ни се плащат и тях)

И да се оплача - ЗАКРИВАТ Еконт в града ни  Sad толкова ми беше удобно и евтино. Радвах, че съм се отървала от записите в пощата, пък то к'во стана   Undecided
Активен

Обичам да чета ЛС
Поставяйте оценки!!!!!
Изчаквам записалите се колкото преценя.
Не плащам предварително, за да няма после изненади.
Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските.
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
qgotka
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 242

Профил
« Отговор #37 -: Ноември 11, 2010, 10:18:42 »
Раздели ТемаНагоре

Трябва да имаш регистрация  на определени места за да ползваш отстъпка в ЕКОНТ   така примерно  двете мами който ще си изпращат пакети  ако имат регистрации  ще им излиза към 3лв  така ми обясни служителка на ЕКОТН Cheesy   аз получих шапка и ръкавички който струват 20лв и ми взеха 5и40 такса  Shocked но мисля днес да се регистрирам за да ползвам отстъпка  защото найстина е УДОБСТВО лесно и бързо  и най вече сигурно (gesture7)
Активен

НЕ  ИЗПРАЩАМ  ЗА ПРОБА 
НЕ ПРОДАВАМ  БОКЛУЦИ  И НЕ  ЖЕЛАЯ  ТАКИВА
ОЦЕНЯМАМ  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ
ДРЕХА  КОЯТО  НЕ ОТГОВАРЯ  НА  ОПИСАНИЕТО  ВРЪЩАМ  НЕЗАБАВНО
ИГНОРИРАМ  ПО СОБСТВЕНО  УСМОТРЕНИЕ изпращам  на първият  дал адрес на ЛЧ  НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
Barbarona
Criminal mind....
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 500

Criminal mind...

Профил
« Отговор #38 -: Ноември 13, 2010, 15:48:30 »
Раздели ТемаНагоре

Относно пратките -  до 1 кг пакет струва 1,80 лв, като ти сама ги плащаш тези разходи. Това е малък пощенски пакет. Пак може да бъде с наложен платеж - начисляваш си и тези 1,80 към сумата и пак получателя ще си плати (както процедираме и в пощата - плащаме пощенските пък после ни се плащат и тях)

ама какви са тези цени? откъде ги вадите и как толкова ви излиза?! Shocked Shocked Shocked

ето тарифата до 1 кг.:    5,00    или 6,30 или 7,80
това са цените, винаги съм плащала по тях.
дори и с отстъпката (вече 20%) няма как да стане 1.80!!!

Активен

Нови потребители задължително предварително заплащане. В обявите ми има и артикули на снаха ми, които НЕ СЕ разменят. Затова възможно е към настоящия момент някой обяви да не са вече актуални, питайте и ще проверя. Поздрави
Merianlll
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 72

Профил
« Отговор #39 -: Ноември 13, 2010, 19:43:20 »
Раздели ТемаНагоре

ама какви са тези цени? откъде ги вадите и как толкова ви излиза?! Shocked Shocked Shocked

ето тарифата до 1 кг.:    5,00    или 6,30 или 7,80
това са цените, винаги съм плащала по тях.
дори и с отстъпката (вече 20%) няма как да стане 1.80!!!

http://www.econt.com/tariff-post/
Разгледай тук. Мисля, че в началото на темата /или в друга тема/ беще цитиран същият линк. Дори исках да пусна такъв пакет веднъж, но поради други причини не успях, не че ми е грешна информацията  Cheesy
Активен

Обичам да чета ЛС
Поставяйте оценки!!!!!
Изчаквам записалите се колкото преценя.
Не плащам предварително, за да няма после изненади.
Връщам без да питам при несъответствие на състоянието, макар и да се набутвам с пощенските.
http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=67319&profile_type=feedback /моля, редактирайте "сс" в думата "prodavalnicc" с "к" и ще ми ги видите. Не знам защо не ми се получава правилен линк.
Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #40 -: Ноември 21, 2010, 21:59:25 »
Раздели ТемаНагоре

Момичета, да ви питам и вас, но и да споделя относно пощенски( не куриерски ) пратки на Еконт.
В сайта пише тарифи за пощенски пратки, които са в пъти по- ниски от куриерските. Понеже купувам /разменям/ книги често реших да се възползвам от опцията за  ''пощенски пратки книги,  списания ''- до 500гр. 1.20лв. Устройва ме идеално, докато не отидох в офиса:
1-ви път ми казват ,,-След 15мин. затваряме и ще отнеме време, пуснете книгата като куриерска пратка''- Давам 5лв. за книгата.
2- ри път., за друга книга, но моля пак за пощенска пратка.,,- Ох, ми аз не знам как става, то много сложно, елате утре и ще я пусна''. Отивам
3-ти път,  същата ме гледа жално и се оправдава, че какво там й липсвало и пак не става, но тука вече не се стърпях и реагирах адекватно изнервено ...както и да е, пуснаха книгата като куриерска пратка, но за тяхна сметка, та да ви питам вие имали ли сте проблеми с пощенските пратки в Еконт? Cheesy
Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #41 -: Ноември 21, 2010, 23:25:46 »
Раздели ТемаНагоре

Аз сьщо получавам пратки по еконт от офис до офис но винаги са ми излизали 7,8 лв.За такива цени,които говорите не знам. Roll Eyes
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
Dheny
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 113

Профил
« Отговор #42 -: Ноември 21, 2010, 23:38:12 »
Раздели ТемаНагоре

http://www.econt.com/tariff-post/
Активен

220 положителни оценки в другият сайт, нямам неутрални и отрицателни.
Разчитам единствено на комуникацията.
Спазвам ред, но си запазвам правото да преценя на кой да пратя.

http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=65578&profile_type=feedback
ROSIDINKOVA
power user
**
Неактивен Неактивен

Публикации: 781

Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!

Профил
« Отговор #43 -: Ноември 21, 2010, 23:59:05 »
Раздели ТемаНагоре

Миналата седмица ходих да си взема пратката,беше 7лв.Пазя и товарителницата.Ето 7,14лв Пратката ми беше ,две блузи.
Активен

Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
sweets
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 106

И там съм sweets....

Профил
« Отговор #44 -: Ноември 22, 2010, 11:22:44 »
Раздели ТемаНагоре

Да се включа и аз с каквото знам. Еконт имат два вида пратки - куриерски и пощенски. Куриерските започват от около 5 лв за услугата от офис до офис и около 7-8 лв от офис до адрес. От адрес до адрес никога не съм пращала, но тя ще е още по-скъпа. При куриерските пратки не се иска никаква опаковка,  слагат си ги в техни пликчета. Пощенските услуги в Еконт не са толкова популярни и предполагам изискват повече усилия от страна на служителите, затова и не ги предлагат, а гледат всичко да мине като куриерска пратка. На мен ми ги предложиха в нашия офис, но това е най-готиния офис на Еконт, който съм срещала и е с най-отговорните служители Tongue. Цените на пощенските пратки наистина са колкото в пощата, единственото което се иска от теб е да го опаковаш и надпишеш /както в пощата/. Спестява се чакането на опашки и досадното писане на колетни декларации, ако пратката е по-големичка и не може да мине като МПП.
Активен

Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо.
За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане.
Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56
СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА!
Моля, не забравяйте пощенските! Smiley

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: