{GOOGLENEWHOR}

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Еконт" vs. Български пощи  (Прочетена 69734 пъти)
0 Членове и 5 Гости преглежда(т) тази тема.
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 205

Поканени потребители: 0

Профил
« Отговор #60 -: Ноември 23, 2010, 21:28:05 »
Раздели ТемаНагоре

Мен ме познават достатъчно добре вече в офиса на Еконт,но първите няколко пъти като ходих да пращам пари ми искаха личната карта за данните и телефона,сега вече съм и постоянен клиент и ми ги пазят и само кликват върху тях,та веднага ги въвеждат.За получаване на паричките също не ми искат лична карта по същата причина но СЕ ПОДПИСВАМ,че съм взела парите...така че няма как някой да ми копира подписа-доста е смотан (devil2) и по тая причина-труден за копиране Tongue
Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 285

Профил
« Отговор #61 -: Ноември 24, 2010, 11:20:49 »
Раздели ТемаНагоре

ЦИТАТ:
"..............търсене Брояч на клиентите на Еконт
Kлиенти на Еконт 373970

Нови клиенти за ноември 12415

Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
Интернет търговци 54

Иновативни софтуерни проектиЕконт Експрес обявява процедура за финансиране на иновативни софтуерни проекти в областта на интернет и мобилните приложения, свързани с дейността на компанията.
Приложенията да съдържат:
– Информация за кандидата;
– Описание на идеята;
– Бюджет на проекта;
Информацията изпращайте на електронен адрес penchev@econt.com

Удобно, бързо и лесно – за всички, които изпращат от ВеликобританияОт днес можете да се възползвате от новата услуга на Еконт за дистанционно приемане на пратки. Тази услуга Ви дава възможността да следите движението на пратката си във всеки един момент от приемането й в офис на Еконт в Лондон до доставянето й до крайния получател в България (или друга държава от международния сервиз на Еконт). (още…)

Спестете време и средства – пазарувайте с куриерСпестете време и средства с новата ни услуга „Покупка с куриер“. Еконт има грижата за покупката и/или  доставката до посочения от Вас адрес. Необходимо е само да попълните он – лайн формуляра, като заявите избрания от Вас артикул.

Отношенията между страните при покупка и доставка на стоки чрез заявка са уредени в  Общите условия, с които можете да се запознаете тук.

Да Изкупим БританияПазарувайте от всеки сайт в домейна co.uk, а ние ще доставим стоките до Вас!
При трудности с плащанията ще сторим и това от Ваше име! (още…)

Добре дошли в новия свят на „МАМА БГ.еконт.ком”На всички родители, организации с нестопанска цел и магазини, свързани с грижи за децата, казваме Добре дошли в нашата нова инициатива – социална мрежа „МАМАБГ.еконт.ком”. Създаването на социалната мрежа „Мама БГ.еконт.ком“ има за цел да подпомогне родителите при отглеждането на децата , като: (още…)

Услуга „Двупосочна пратка”Като резултат от постоянния ни стремеж максимално да улесняваме нашите Клиенти и да предоставяме сигурни и достъпни услуги, представяме на Вашето внимание най-новата ни услуга, наречена Двупосочна пратка.
Чрез нея изпратената пратка след обработка се връща отново при вас, като куриерската услуга по връщането е с 10% отстъпка.
(още…)

Резюме на кампанията «Бързина, надежност и усмивки от Еконт»Една година от старта на кампанията «Бързина, надеждност и усмивки от Еконт» представяме резултатите:

*94 % определиха услугите ни като изключително бързи
*94 % определиха услугите ни като изключително надеждни
*98 % дадоха вот за нашите служители

(още…)
Условия за доставка: Общи условия Допълнителни условия
Основни услуги

В сила от 14.12.2009г.Пощенски парични преводи Цена
Услуга, чрез която физически и юридически лица могат да изпращат суми до 10000 лв. на получатели в брой или по банкова сметка. 1.2% от сумата на превода

Допълнителни услуги

В сила от 25.05.2010г.Вид на услугата Продажна цена
До поискване
Получаването на паричния превод от получателя се извършва на гише в пощенския офис. 0.50лв
Обратна разписка
Уведомяване на подателя за доставения на получателя пощенски паричен превод. 1.00лв

Всички цени са с включен ДДС.

Доставката се извършва съгласно Общите условия на договора с потребителите на неуниверсални пощенски услуги извършвани от Еконт Експрес ООД, съгласно индивидуална лицензия за извършване на пощенски парични преводи на територията на Република България N-3-002/11.02.2010г.

Тарифа за пощенски парични преводи PDF

Активен

* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка.
* Коректна съм и очаквам същото от вас.
* Поставям коментари/оценки, правете го и вие.
* Връщам артикули неотговарящи на описанието.
* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #62 -: Ноември 24, 2010, 11:25:05 »
Раздели ТемаНагоре

Получаването на паричния превод от получателя се извършва на гише в пощенския офис. 0.50лв

Как да го разбирам?  Roll Eyes Дали имат предвид собствения им офис илии гише в пощата?  Huh?
От всичко прочетено в нета, стигам до извода , че наричат "пощ. офис" собствените си офиси  Shocked
Значи ли това, че са прави, всички останали са в масова заблуда?  Shocked Huh? То бива и тая да стане............. (laugh5)

Ето копие от на стикера ( парите изпратих на 20.11.2010г. ) На снимката се вижда ясно изпратената сума и платената такса.
« Последна редакция: Ноември 24, 2010, 11:33:49 от mimoza7710 » Активен

* Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката.
* За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
sweets
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 106

И там съм sweets....

Профил
« Отговор #63 -: Ноември 24, 2010, 12:11:08 »
Раздели ТемаНагоре

Много се съмнявам, че цяла България е разбрала тарифата по един начин, само във ... вашия град я тълкуват иначе Wink /първоначално бях изписала града, понеже сме контактували и го знам, но се притесних дали е целесъобразно/. Ако наистина наричат "пощ. офис" собствените си офиси, то вашите служители са прави /не че това ми допада, ама ..... Embarrassed / Аз обаче вече съм приятелка със служителите в нашия офис и ще взема да ги питам специално. Притеснява ме само, че ако вашите са прави, ще разлаем кучетата и ще вземат да се усетят и другите офиси.
Активен

Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо.
За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане.
Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56
СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА!
Моля, не забравяйте пощенските! Smiley
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #64 -: Ноември 24, 2010, 12:35:35 »
Раздели ТемаНагоре

Много се съмнявам, че цяла България е разбрала тарифата по един начин, само във ... вашия град я тълкуват иначе Wink /първоначално бях изписала града, понеже сме контактували и го знам, но се притесних дали е целесъобразно/. Ако наистина наричат "пощ. офис" собствените си офиси, то вашите служители са прави /не че това ми допада, ама ..... Embarrassed / Аз обаче вече съм приятелка със служителите в нашия офис и ще взема да ги питам специално. Притеснява ме само, че ако вашите са прави, ще разлаем кучетата и ще вземат да се усетят и другите офиси.
Ваня, благодаря ти предварително  Kiss Ако не ти, аз ще ги разлая - няма да плащам за същата услуга повече от всички останали  Tongue
Дано не съм права - с един офис всякак ще се справя!  (hassle1) (hassle1) (hassle2) Ако можеш разпитай(отдалеко)  Wink
Активен

maxim007
не копирам
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 139

Профил
« Отговор #65 -: Ноември 24, 2010, 13:17:39 »
Раздели ТемаНагоре

Мимка,тези 0.5лв са за услугата до поискване-а то така или иначе записа няма как да е иначе Cheesy
Просто следващия път ги предупреди че са единствените искащи ги тези пари и им дай да се разбере,че не им ги дължиш Kiss
Активен

мъжа ми не цака карти с друга
Килим вкъщи нямам
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #66 -: Ноември 24, 2010, 13:23:23 »
Раздели ТемаНагоре

Мимка,тези 0.5лв са за услугата до поискване-а то така или иначе записа няма как да е иначе Cheesy
Просто следващия път ги предупреди че са единствените искащи ги тези пари и им дай да се разбере,че не им ги дължиш Kiss
(evil5) (evil5) (evil5) Така ще направя!
Ели, като стана въпрос.....ти отиде ли да си ги поискаш?   (laugh5) (laugh5)
Активен

mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #67 -: Ноември 24, 2010, 14:08:42 »
Раздели ТемаНагоре

МимозКА това е безплатен тел на еконт за въпроси 080018001.може да се обадиш и да питаш как точно стоят нещата и защо е така във вашия офис.операторите са много любезни и ще ти обяснят всичко.успех
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #68 -: Ноември 24, 2010, 14:10:03 »
Раздели ТемаНагоре

МимозКА това е безплатен тел на еконт за въпроси 080018001.може да се обадиш и да питаш как точно стоят нещата и защо е така във вашия офис.
О, благодаря!
Ще питам и ще пиша!  Kiss Kiss
----------------------------------------
Този номер го има и на моята визитка, но когато набера " набрания код е грешен " ?!  Roll Eyes
« Последна редакция: Ноември 24, 2010, 14:34:23 от mimoza7710 » Активен

mi_ma
мимчето
new user
*
Неактивен Неактивен

Публикации: 361

над мене греят две слънца,това са моите деца

Профил
« Отговор #69 -: Ноември 24, 2010, 15:01:29 »
Раздели ТемаНагоре

МимозКА това е безплатен тел на еконт за въпроси 080018001.може да се обадиш и да питаш как точно стоят нещата и защо е така във вашия офис.
О, благодаря!
Ще питам и ще пиша!  Kiss Kiss
----------------------------------------
Този номер го има и на моята визитка, но когато набера " набрания код е грешен " ?!  Roll Eyes
не мила,аз току що звънях,свързвам се с оператор.звъня от gsm
Активен

1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка 
http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #70 -: Ноември 25, 2010, 18:56:48 »
Раздели ТемаНагоре

Аз пак ходих днес до Еконт да пращам пари....за 20 лв. ми взеха 22 ст. за превода до офиса им в София и помежду другото попитах момичето,дето работи там каква е тая постоянна такса от 0.50 ст. дето ти искат на теб ,и тя ми каза,че няма такова нещо и това е нередно,което правят във вашия офис и  да се обадиш на същия телефон,дето е даден в предния пост-той е н безплатен и да се оплачеш....май е време да го направиш Roll Eyes
Активен

Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк.
По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #71 -: Ноември 25, 2010, 19:00:53 »
Раздели ТемаНагоре

Е как да стане  Sad Когато избера номера ми казва:
" Набрания код е грешен, за повече информация, моля свържете се с нашия център за обслужване на клиенти."
 (evil4) (evil3) (evil8)
Активен

mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #72 -: Ноември 25, 2010, 19:05:58 »
Раздели ТемаНагоре

Свързах се, в момента говоря! След малко ще пиша!
Активен

mimoza7710
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #73 -: Ноември 25, 2010, 19:13:25 »
Раздели ТемаНагоре

Стана тя една......след малко ще ми върнат отговор! Ще проведат разговор с местния офис!  Tongue Tongue Tongue Tongue
НЯМА ТАКАВА ТВЪРДА ТАКСА И КОГАТО ПОЛУЧАВАМ ПРЕВОД ТРЯБВА ДА ПОДПИША И  ПОЛУЧА РАЗПИСКА ЗА ТОВА  Shocked
Айде, пак пиша, чакам обаждане от Еконт за изясняване на случая  Cool
Активен

van4e_didi
new user
*
Неактивен Неактивен

Профил
« Отговор #74 -: Ноември 25, 2010, 19:16:33 »
Раздели ТемаНагоре

Чудесно!Чакаме новини тогава! (dance1)
Активен

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: