mimoza7710
new user
Неактивен
Публикации: 285
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #75 -: Ноември 25, 2010, 19:20:30 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #76 -: Ноември 25, 2010, 19:22:16 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
sweets
new user
Неактивен
Публикации: 106
И там съм sweets....
|
|
« Отговор #77 -: Ноември 25, 2010, 19:24:45 » |
Нагоре
|
Леле, Мимозке, аз докато се натуткам да питам и ти си се справила. Извинявай, че нищо не свърших, ама тия дни не мога да си тръгна навреме от работа, че да ги хвана Еконтците
|
|
|
Активен
|
Предимство за тези, които си изберат повече от едно нещо. За суми над 20 лв, нови потребители и потребители с отрицателни оценки ще помоля за предварително плащане. Приемам плащане по банка, пощ. запис или паричен превод чрез Еконт /най-удобен и евтин/, ето банковата ми сметка:IBAN BG06UNCR 7630 1078 5520 56 СКЛОННА СЪМ ДА ДОГОВАРЯМЕ ЦЕНИ И ПРАЩАМ ЗА ПРОБА! Моля, не забравяйте пощенските!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #78 -: Ноември 25, 2010, 19:31:05 » |
Нагоре
|
Издиктувах го, пък ако трябва и снимка ще им пратя! Не опира работата до 0,50лв. - въпросът е принципен! Е.ати, няма все да ни прецакват !!!!!!!!!!! Между другото, уведомиха ме, че разговора се записва - и още по-добре, стига да има кой да чуе записа. Дано не се стига до там и нещата се разрешат
|
|
|
Активен
|
* Изпращам и получавам като МПП по БГ пощи или Еконт пощенска пратка. * Коректна съм и очаквам същото от вас. * Поставям коментари/оценки, правете го и вие. * Връщам артикули неотговарящи на описанието. * Изключително много държа на отличната комуникация и я поддържам до приключване на сделката. * За непознати за мен потребители по моя преценка мога да изискам предварително плащане, моля, не се обиждайте!
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #79 -: Ноември 25, 2010, 19:33:51 » |
Нагоре
|
Стисни ги за гушите!Браво на теб!Да обяснят като хората такси,проценти и т. н.
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
mimoza7710
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #80 -: Ноември 25, 2010, 19:38:34 » |
Нагоре
|
Такааааааааааа......ще бъде отправено предупреждение на този етап (предложиха ми разследване и протокол за нарушение от страна на офиса). Смилих се, кво да ги правя! НО ! Втора прошка обаче няма да има! Оказа се, че таксуват препоръка, която в случая е напълно излишна, защото превода е от офис до офис и парите немогат да отидат другаде. С тези 0,50лв. не са пили кафе, а са отчетени като такса за самия превод (поне това). Грешката е от незнание(предполага се!) ТАКСАТА Е 1,2% ЗА ПАРИЧЕН ПРЕВОД ОТ ОФИС ДО ОФИС И НИТО СТОТИНКА ПОВЕЧЕ! Ако при следващото ми ходене нещата са на същия хал.....да му мислят!
|
|
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 19:41:21 от mimoza7710 »
|
Активен
|
|
|
|
van4e_didi
new user
Неактивен
Публикации: 205
|
|
« Отговор #81 -: Ноември 25, 2010, 19:40:16 » |
Нагоре
|
Абе може и да не сме за 50 ст.,ама що да им ги даваш-или са неграмотни или некадърни...трето положение няма....пък то не е и един път-аз примерно поне веднъж седмично най-малко пращам по тях....предполагам и ти ,така че.... Радвам се,че въпросът се разреши,поздравления!!!
|
|
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 19:42:06 от van4e_didi »
|
Активен
|
Чакам след запис в обявата изявен интерес и на лични,иначе ред не пазя!Връщам неотговарящи на обявеното състояние и описание неща!Ползвани вещи плащам след като получа,само за нови мога да пратя парите напред!Продажбата е с предимство пред размяната,интересът към повече от една обява-също!Пращам и получавам като малък пакет по пощата,но може и по Еконт-пощенска пратка 2.50 лв,а на куриерските можем да ползваме отстъпка 20% !Пари също предпочитам да пращам и получавам по Еконт-по -евтино и бързо е!Имам сметка и в Експресбанк. По мое усмотрение-предварително плащане-нищо лично,просто предпазна мярка за непознати и нови за мен потребители!
|
|
|
The_Black_Angel
Правещ много правописни грешки Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 1411
|
|
« Отговор #82 -: Декември 03, 2010, 23:29:01 » |
Нагоре
|
Такааааааааааа......ще бъде отправено предупреждение на този етап (предложиха ми разследване и протокол за нарушение от страна на офиса). Смилих се, кво да ги правя! НО ! Втора прошка обаче няма да има! Оказа се, че таксуват препоръка, която в случая е напълно излишна, защото превода е от офис до офис и парите немогат да отидат другаде. С тези 0,50лв. не са пили кафе, а са отчетени като такса за самия превод (поне това). Грешката е от незнание(предполага се!) ТАКСАТА Е 1,2% ЗА ПАРИЧЕН ПРЕВОД ОТ ОФИС ДО ОФИС И НИТО СТОТИНКА ПОВЕЧЕ! Ако при следващото ми ходене нещата са на същия хал.....да му мислят! Е добре де кака , ти не поиска ли да си върнат назад в архивите и да ти възстановят всичките по 50 стотинки които са те таксували по незнание , ако бях аз щях да го изискам!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #83 -: Декември 04, 2010, 18:32:11 » |
Нагоре
|
Момичета, нямам опит с тази услуга /пощенската/ и бих искала да ви питам от опит колко биха ми взели за изпращане на малко, маломерно бижу? Ще го опаковам с аеро пликове, няма да е под 50 грама, но от там нататък колко ще струва всичко? Гледам по тарифата, че ще е под 2лв. Плаща ли се отделно за препоръка или няма нужда и е по подразбиране? Стойността на нещото е 11лв., така че и наложения платеж ще е стотинки.... Ще съм благодарна да ми кажете как по-точно се калкулира таксата. Наясно съм, че тя се плаща от мен, изпращача и се добавя към сумата на наложения. Бих го проиграла и сама, имам регистрация в системата на Еконт, но на менюто за пощенски пратки излиза грешка, явно не е активно или пък нямаме права да си създаваме сами товарителници /пък може и да не се правят такива, знам ли..../.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
kema81
new user
Неактивен
Публикации: 45
|
|
« Отговор #84 -: Декември 04, 2010, 19:07:45 » |
Нагоре
|
Момичета, нямам опит с тази услуга /пощенската/ и бих искала да ви питам от опит колко биха ми взели за изпращане на малко, маломерно бижу? Ще го опаковам с аеро пликове, няма да е под 50 грама, но от там нататък колко ще струва всичко? Гледам по тарифата, че ще е под 2лв. Плаща ли се отделно за препоръка или няма нужда и е по подразбиране? Стойността на нещото е 11лв., така че и наложения платеж ще е стотинки.... Ще съм благодарна да ми кажете как по-точно се калкулира таксата. Наясно съм, че тя се плаща от мен, изпращача и се добавя към сумата на наложения. Бих го проиграла и сама, имам регистрация в системата на Еконт, но на менюто за пощенски пратки излиза грешка, явно не е активно или пък нямаме права да си създаваме сами товарителници /пък може и да не се правят такива, знам ли..../.
Във новия еконт кабинет вече могат да се попълват пощенски пакети. Но в Падащото меню има само малко писмо, голямо писмо и колет. Аз задодох въпрос защо няма и малък пакет както е по тарифите за пощенските им услуги и казаха че ще го оправят, но още не са. Отидох да го изпратя моето малко пакетче в еконт и какво се оказва. Там също нямат вариант за малък пакет, а само както и във виртуалния кабинет. Също ми тежеше много малко пакетчето, но като го пуснат като малко писмо излиза задължителна препоръка от 1 лв. и неможело и наложен платеж. Как ли не го въртяхме, служителката звъня до централата и никой незнае как и какво става. Накрая ми го пуснаха като колет до 1 кг. и ми взеха 2.50 лв. за колета и 1.2 % за наложения платеж. Т. Е. на теб ще ти излезе около 2.50 за колет + 0.17 за НП = 2.67 лв.
|
|
« Последна редакция: Декември 04, 2010, 19:09:38 от kema81 »
|
Активен
|
|
|
|
ivelinajk
new user
Неактивен
Публикации: 28
|
|
« Отговор #85 -: Декември 04, 2010, 19:30:45 » |
Нагоре
|
Много благодаря! И аз нещо подобно си изчислявах, но исках да "сверя часовника".
|
|
|
Активен
|
|
|
|
taniaisie
power user
Неактивен
Публикации: 559
|
|
« Отговор #86 -: Декември 04, 2010, 19:33:04 » |
Нагоре
|
И аз така приблизително!
|
|
|
Активен
|
Изчаквам 12 часа след записа и вие давате ред на следващия! След като си изпатих от "коректни" купувалки,първо изпращате записа,с включени пощенски,и след това получавате закупеното.Благодаря! Клиент,с повече от една обява,потвърдена за закупуване на ЛС,е с предимство. Заявил "покупка" е с предимство пред заявил "проба"!
|
|
|
ЛУЛУ ЛУ
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #87 -: Декември 04, 2010, 21:31:29 » |
Нагоре
|
Момичета, аз със същият въпрос, само че за тарифата на Български пощи. Колко би излязла МПП, до един килограм. Благодаря ви, предварително!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото и от вас! Не разменям! Спазвам реда в обявите си, изчаквам 6 часа и не подсещам на ЛС! Игнорирам определени потребители!
|
|
|
mi_ma
мимчето
new user
Неактивен
Публикации: 361
над мене греят две слънца,това са моите деца
|
|
« Отговор #88 -: Декември 04, 2010, 21:42:41 » |
Нагоре
|
над 500гр е 1.88лв най много е 2.08лв за до 2кг
|
|
|
Активен
|
1.пощенските за сметка на КУПУВАЧА 2.ВЕЧЕ плащане предварително 3.въщам стока неотговаряща на описанието 4.BG94BPBI79231098205001 пощенска банка 5.давам на първия дал адрес на лс 6.имам 245 ++++++ в Пр-ка http://smajliki.ru/smilie-743654535.html
|
|
|
ЛУЛУ ЛУ
new user
Неактивен
Публикации: 95
|
|
« Отговор #89 -: Декември 04, 2010, 22:12:48 » |
Нагоре
|
Мерси!
|
|
|
Активен
|
Коректна съм, очаквам същото и от вас! Не разменям! Спазвам реда в обявите си, изчаквам 6 часа и не подсещам на ЛС! Игнорирам определени потребители!
|
|
|
|
|