velkova_1914
ЛЕВСКИ СФ 1914
power user
Неактивен
Публикации: 1474
Левски Сф 1914
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #120 -: Декември 21, 2010, 15:57:42 » |
Нагоре
|
Вкъщи и се очартава да сме сами-тъпотийка И ние в къщи за сега самички.... Е добре де,нямат ли баби тия деца ние дребоса го занасяме на 30-и и чак на 3-и ще я вземем Едната ни баба е МОДЕРНА ,а другата винаги ги иска ама ние не винаги ги даваме,защото после една седмица строева има-глези ги яко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #121 -: Декември 21, 2010, 15:59:34 » |
Нагоре
|
Вкъщи и се очартава да сме сами-тъпотийка И ние в къщи за сега самички.... Е добре де,нямат ли баби тия деца ние дребоса го занасяме на 30-и и чак на 3-и ще я вземем Едната ни баба е МОДЕРНА ,а другата винаги ги иска ама ние не винаги ги даваме,защото после една седмица строева има-глези ги яко Тя и нашата едната е модерна ама на другата я даваме,че няма как,да вярно е много ги глезт и после 1 седмица неможе се опраиш с тях.Ужас
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
zorniza
power user
Неактивен
Публикации: 957
Слабите обичат реда-силните владеят хаоса
|
|
« Отговор #122 -: Декември 21, 2010, 16:02:12 » |
Нагоре
|
Едната баба ще си има гости,а другата има рожден ден-родена е в 11.50 часа на 31 декември-е как да го гледа-има рожден ден Поне минаваме с 1 подарък- хи хихихи
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #123 -: Декември 21, 2010, 17:17:55 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #124 -: Декември 21, 2010, 17:32:37 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #125 -: Декември 21, 2010, 21:46:27 » |
Нагоре
|
Дами,кьде ще посрещнете Нова година?
У свекърва ми..както всяка година през последните 5 впрочем Няма как да оставим децата.Никой не се наема да ги гледа сам,без нас с мъжо,пък и точно поради тази причина децата не са свикнали да спят никъде другаде освен вкъщи..отново с нас...
|
|
|
Активен
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #126 -: Декември 21, 2010, 22:26:40 » |
Нагоре
|
У свекърва ми..както всяка година през последните 5 впрочем Няма как да оставим децата.Никой не се наема да ги гледа сам,без нас с мъжо,пък и точно поради тази причина децата не са свикнали да спят никъде другаде освен вкъщи..отново с нас... Дай ми ги на мен диванетата
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #127 -: Декември 22, 2010, 16:51:23 » |
Нагоре
|
У свекърва ми..както всяка година през последните 5 впрочем Няма как да оставим децата.Никой не се наема да ги гледа сам,без нас с мъжо,пък и точно поради тази причина децата не са свикнали да спят никъде другаде освен вкъщи..отново с нас... Дай ми ги на мен диванетата Подозирах аз,че искаш да отвориш детска градина..Та ти обожаваш децата
|
|
|
Активен
|
|
|
|
AVANA
new user
Неактивен
Публикации: 356
|
|
« Отговор #128 -: Декември 22, 2010, 19:57:27 » |
Нагоре
|
Вие имате ли скайп? На мен от 3-4 часа ми го няма Върти тук и опитва да се свърже ама не става Опитвах да го спра, да го рестартирам Дори и преинсталация обмислям... Ама ако и при вас няма да не се боря с него, а да изчакам
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #129 -: Декември 22, 2010, 19:58:37 » |
Нагоре
|
Вие имате ли скайп? На мен от 3-4 часа ми го няма Върти тук и опитва да се свърже ама не става Опитвах да го спра, да го рестартирам Дори и преинсталация обмислям... Ама ако и при вас няма да не се боря с него, а да изчакам
И при мен е така.Аз даже навиках брат ми
|
|
|
Активен
|
|
|
|
nmomchilova
Горда мама на двама
power user
Неактивен
Публикации: 687
|
|
« Отговор #130 -: Декември 22, 2010, 20:00:58 » |
Нагоре
|
Абе и ние тука ядове берем и си мислим,че децата нещо а натиснали>Но странното е,че на лаптопа има,ана компа -не.А сме на един рутер !!!!
|
|
|
Активен
|
|
|
|
rado84
new user
Неактивен
Публикации: 455
София
|
|
« Отговор #131 -: Декември 22, 2010, 20:09:01 » |
Нагоре
|
Айде и тук да обясня за непросветените: скайп се управлява от няколко сървъра като само един е основен. Той контролира вписването и на него се съхраняват списъците с всичките абонати на потребителите. И когато тоя сървър се претовари заради многото народ или гушне букета по друга причина - никой не може да се логне. Много малка част успяват да се логнат просто, защото са извадили късмет да улучат онази жизненоважна секунда, в която сървърът е тръгнал за кратко и после пак е увиснал.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
galia2007
new user
Неактивен