Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
Публикации: 2098
Поканени потребители: 32
|
|
« Отговор #15 -: Ноември 06, 2010, 17:27:00 » |
Нагоре
|
Аз пък знам един страхотен маникюр с дантела черна върху бяла основа например.Става невероятно дай да го видим дее
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #16 -: Ноември 06, 2010, 17:32:04 » |
Нагоре
|
Аз сама не мога да си го правя,но ще опиша.Купуваш парче черна дантела,но тънка,с дебелите става грозно.Изрязваш(но помоли някой да ти ги изреже,сам не може) парченца дантела по формата на нокътя.Лакираш в перлен цвят и докато не е изсъхнал с клечка за зъби хубаво прилепваш дантелата,без много да притискаш.После отгоре минаваш с топ-лак и готово.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #17 -: Ноември 06, 2010, 17:39:53 » |
Нагоре
|
Аз сама не мога да си го правя,но ще опиша.Купуваш парче черна дантела,но тънка,с дебелите става грозно.Изрязваш(но помоли някой да ти ги изреже,сам не може) парченца дантела по формата на нокътя.Лакираш в перлен цвят и докато не е изсъхнал с клечка за зъби хубаво прилепваш дантелата,без много да притискаш.После отгоре минаваш с топ-лак и готово. представих си го много красиво,но с тази дантелка ще седя на мивката като пърхаща пеперудка По скоро този вид маникюр е за повод
|
|
|
Активен
|
Пращам и получавам като МалъкПощенскиПакет(препоръчан) С предимство са записалите се за две и повече обяви и дали адрес на лични.Не гоня на лични за адрес,заинтересованите пишат на лични! Не приемам с наложен платеж!
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #18 -: Ноември 06, 2010, 17:41:03 » |
Нагоре
|
Е,аз съм на такава възраст,че не ми се налага да правя такива неща и си ходя така по цяла седмица.Наистина е много хубаво,за някой повод опитай
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #19 -: Ноември 06, 2010, 18:01:08 » |
Нагоре
|
Една хитрост за бързо съхнене на лака,може би сте чували ,може би не ....потапяте пръстите в студена вода или под чешмата .Студената вода стяга лака
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #20 -: Ноември 06, 2010, 19:57:37 » |
Нагоре
|
А ето един лесен начин да направите маникюра си невероятен,различен и МНОГО ЕФТИН Wink 1.Върху гланцирана хартия направете няколко мацвания с 3 лака - черен, бял и сребърен Аз сама не мога да си го правя,но ще опиша.Купуваш парче черна дантела,но тънка,с дебелите става грозно.Изрязваш(но помоли някой да ти ги изреже,сам не може) парченца дантела по формата на нокътя.Лакираш в перлен цвят и докато не е изсъхнал с клечка за зъби хубаво прилепваш дантелата,без много да притискаш.После отгоре минаваш с топ-лак и готово. Еее момичета,страшни сте.Спестихте ми поне две ходения до маникюристката.Ще пробвам и двата варианта
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #21 -: Ноември 06, 2010, 20:37:54 » |
Нагоре
|
Хаха,ако искаш и трето ще ти спестя Купи си брокат от книжарницата-например тъмно син,нали сега е модерно..и се лакираш с перлено розово или бяло,отгоре само на нокътя поръсваш с броката и минаваш с безцветен лак.Може да смесиш и бял и син брокат-става много красиво.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #22 -: Ноември 06, 2010, 21:01:27 » |
Нагоре
|
Я ми кажи повече за този брокат.Нещо като сухият на Стар Найлз ли е?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Cheesecake
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #23 -: Ноември 06, 2010, 21:05:26 » |
Нагоре
|
Ами аз съм си взимала най-обикновен,сух,че има и като лепило едни.Слагам го в една солница и си соля по ноктите върху лака Просто най-най-обикновен брокат,във всяка книжарница има
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
Moderator
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #24 -: Ноември 06, 2010, 22:00:12 » |
Нагоре
|
Ами аз съм си взимала най-обикновен,сух,че има и като лепило едни.Слагам го в една солница и си соля по ноктите върху лака Cheesy Просто най-най-обикновен брокат,във всяка книжарница има Ще проверя мила,че до сега брокат в книжарница не съм търсила Мен обикновенно ме правят с брокатен лак или перлички
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #25 -: Ноември 07, 2010, 12:04:35 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #26 -: Ноември 07, 2010, 13:11:15 » |
Нагоре
|
Хм .... Чудесна идея ми даде за един мой голям шал, който само прехвърлям по шкафовете. Ако нещо се получи ще покажа.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #27 -: Ноември 07, 2010, 13:31:28 » |
Нагоре
|
Хм .... Чудесна идея ми даде за един мой голям шал, който само прехвърлям по шкафовете. Ако нещо се получи ще покажа.
Ще се получи! Отпусни въображението да те води! Аз обикновено от 1 дреха правя 3 вариянта или от 2 дрешки правя една ....и така си винаги различен и оставяш впечатлението ,че имаш купища дрехи(не че ямам де )
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Поли
Мис БГ Домакиня 2011
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #28 -: Ноември 07, 2010, 13:53:13 » |
Нагоре
|
Много красиво,приличат на вид пончо,но в друг вариант,на мен ми дойде идеята сега като видях тези неща,че стар пуловер с хубава яка може да се резне до под раменете,да се затвори на ръка плетката и воала Ще стане хубаво и стилно и с обикновено невзрачно поло,само слагаш някъде по него едно голямо копче или някаква висулка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #29 -: Ноември 07, 2010, 14:33:31 » |
Нагоре
|
Наистина са много хубави,но важното е да го изтьрпиш това нещо.Защото аз не бих могла ,да ми се мандахерца около врата.
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
|
|