|
Cheesecake
new user
Неактивен
Публикации: 368
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 07, 2010, 16:31:04 » |
Нагоре
|
Ето това с броката,макар че грам не излиза реално с моя телефон..на живо е много нежно и си личи повече блестящото,на снимката е малко размито,но нищо.. http://img16.imageshack.us/i/dsc03067o.jpg/
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 07, 2010, 18:14:34 » |
Нагоре
|
Хм .... Чудесна идея ми даде за един мой голям шал, който само прехвърлям по шкафовете. Ако нещо се получи ще покажа.
Ще се получи! Отпусни въображението да те води! Аз обикновено от 1 дреха правя 3 вариянта или от 2 дрешки правя една ....и така си винаги различен и оставяш впечатлението ,че имаш купища дрехи(не че ямам де ) Благородно ти завиждам. Моята братовчедка е така - от пола си прави блуза, от шал - пола, от гети - ръкавици, от бюстие - шал за глава .... Направо ви се възхищавам, на мен нещо ми липсва въображение, даже имам дрехи които сами по себе си са много хубави, но не намирам с какво да ги съчетая. Но, ще опитам и ще пиша
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
|
emi9
Всички луди на борба за мир и социализъм :)
power user
Неактивен
Публикации: 2291
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 08, 2010, 23:54:16 » |
Нагоре
|
Eй това ми нълни душата........... ООООООООхххххх и на мен
|
|
|
Активен
|
http://bgcash.net/u/emi9 http://spe4eli.me/pileto8833 и аз да се пробвам в тия игри Коректността преди всичко. След "запис" моля да заявите интерес и на ЛС За потребители с малко или без оценки - плащам/пращам след като получа нещото/парите. Когато изпратя парите/нещото ВИНАГИ пиша на лични винаги ПОСТАВЯМ оценки, правете го и вие Позволявам си да игнорирам потребител, по свое усмотрение Всъщност всичко е въпрос на преговори и договорки Изпращам като МПП. Желая и така да получавам пратките си. Все пак си поемам разходите Публикувам и в съседният сайт. Старая се да съм точна, но моля не се сърдете Благодаря НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ! Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
|
|
|
ROSIDINKOVA
power user
Неактивен
Публикации: 781
Радвай се на живота,а не на неговия смисьл!
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 09, 2010, 11:56:41 » |
Нагоре
|
Eй това ми нълни душата........... И на мен ми напьлни душата,ама по-скоро тялото на манекенката Ако го сложа аз това,едва ли ще ви напьлня душата
|
|
|
Активен
|
Всички заслужаваме да бьдем щастливи!
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
Публикации: 209
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 09, 2010, 13:03:10 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 25, 2010, 02:26:26 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
plamcho
new user
Неактивен
Публикации: 109
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 25, 2010, 09:25:42 » |
Нагоре
|
Аз съм слаба, обаче тия каки, с тоя грим и силикон, пък и фотошоп, ако сложа такива дрешки пак няма да съм като тях.Ще ми трябва повечко
|
|
|
Активен
|
|
|
|
EvaG
new user
Неактивен