mama_na_aleks
new user
Неактивен
Публикации: 348
Поканени потребители: 0
|
|
« -: Ноември 09, 2010, 15:43:26 » |
Нагоре
|
Мили мами днес попаднах на нещо в сайта и направо една майка искала да и пратя дрехите да ги пробвала и да ги видела ако и харесали щяла да ги плати веднага ами ,ако не знам ли може даидат на боклука. Нали за това има снимки и пускаме размери? Аз явно не се развивам нормално. Не искам да злобея,ама такива непознати потребители,не че и аз не съм нов потребител,обаче си плащам всичко предварително и сама си преценявам.
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #1 -: Ноември 09, 2010, 15:52:53 » |
Нагоре
|
Мили мами днес попаднах на нещо в сайта и направо Shocked Shocked Shocked Shocked една майка искала да и пратя дрехите да ги пробвала и да ги видела ако и харесали щяла да ги плати веднага ами ,ако не знам ли може даидат на боклука. Нали за това има снимки и пускаме размери? Аз явно не се развивам нормално. Не искам да злобея,ама такива непознати потребители,не че и аз не съм нов потребител,обаче си плащам всичко предварително и сама си преценявам. Shocked Мила ,това с пробата го има,стига ти да си съгласна.Пращаш "нещото" и ако на отсрещната страна му стане ти праща паричките,ако не,ти го въща заедно с пощенските разходи.Аз лично не пращам за проба,защото имам лоши спомени Колкото до това "Ако ми харесат" и за мен е малко шокиращо.Все пак за това си играем да снимаме и качваме снимки в сайта. :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #2 -: Ноември 09, 2010, 15:58:38 » |
Нагоре
|
Сигурно си права,но детска дрешка се мери лесно, а и не е обувка да кажеш,не пращам за проба особенно от такива анонимни потребители.парена съм благодаря. датакае играем си мерим,аз на шивачка се обърнах в нас се смее мъжа ми ходя снимам меря
|
|
|
Активен
|
Коректна съм моля за същото! За нови и непознати потребители парите първо- ако искам да правя подаръци ще публикувам обявите в секция Подарявам! Всички имаме деца и знаем колко трудно се гледат,нека си помагаме взаимно.
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #3 -: Ноември 09, 2010, 16:03:31 » |
Нагоре
|
Аз пращам за проба и съм пращала доста,но досега не съм имала проблеми.Е ако е някой нов няма да пратя де но на познат с удоволствие. Ама нали както казахте,затова си има снимки,мерки и т.н,като те интересува толкова питаш кое как и защо и готово,не се вързвай ако е някой съвсем нова,или дай линк с профила и ,да я видят всички и може би някой е комуникирал с нея,така ще ти кажат дали може да и се довериш
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #4 -: Ноември 09, 2010, 16:10:43 » |
Нагоре
|
на познати мога и да пратя и д аме бавят нямампроблеми ама такива нови птици.няма да се правим на маймуни тук а някой да ни краде. децата ми имат нужда и те от дрехи не мога да се доверя за жалост дано не бъркам ако искам да правя подаръци ще го сложа в секция Подарявам :*
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #5 -: Ноември 09, 2010, 16:15:10 » |
Нагоре
|
на познати мога и да пратя и д аме бавят нямампроблеми ама такива нови птици.няма да се правим на маймуни тук а някой да ни краде. децата ми имат нужда и те от дрехи не мога да се доверя за жалост дано не бъркам ако искам да правя подаръци ще го сложа в секция Подарявам :* Права си,добре де дай да я видим коя е,може да помогнем с нещо,смисъл да видят повече хора и да си кажат мнението
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #6 -: Ноември 09, 2010, 17:22:38 » |
Нагоре
|
на познати мога и да пратя и д аме бавят нямампроблеми ама такива нови птици.няма да се правим на маймуни тук а някой да ни краде. децата ми имат нужда и те от дрехи не мога да се доверя за жалост дано не бъркам ако искам да правя подаръци ще го сложа в секция Подарявам :* Права си,добре де дай да я видим коя е,може да помогнем с нещо,смисъл да видят повече хора и да си кажат мнението
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #7 -: Ноември 09, 2010, 20:34:13 » |
Нагоре
|
Може момичето да се пробва,а пък ако й мине номера... .Криси09 правилно казва да й напишеш ника,защото може и с други мама да е пробвала този номер,ако е така в действителност де,ние няма как да знаем по принцип.Може и да подхождаме много резервирано,но вече няма как,всеки се е опарил от прекалено доверие за съжеление
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #8 -: Ноември 09, 2010, 21:00:20 » |
Нагоре
|
Да мила кажи им коя е,тя има само 3 оценки,питай тези които са комуникирали с нея,да ти кажат какво мислят
|
|
|
Активен
|
|
|
|
viv_f
power user
Неактивен
Публикации: 630
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!
|
|
« Отговор #9 -: Ноември 09, 2010, 21:14:38 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм,давам точни описания.Очаквам същото!Ходя само веднъж седмично до пощата,с изключения ако съм свободна!
|
|
|
margafraca
Некоректно отношение!
power user
Неактивен
Публикации: 619
Мъжка майка, много страстна и опасна...
|
|
« Отговор #10 -: Ноември 09, 2010, 21:32:40 » |
Нагоре
|
е даи да видим де :
|
|
|
Активен
|
Призовавам за коректност!Не плащам и не пращам предварително!Продавам предимно нови дрехи-дамски!Не разменям-не ме канете за тази дейност-ако харесам нещо си го купувам!Ако решите пишете на лични-изпращам снимки и описания на мейла ви!!Рейтингът ми може да видите и тук и в съседите-потрбителското име ми е едно и също-коректна съм!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #11 -: Ноември 09, 2010, 21:33:49 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #12 -: Ноември 09, 2010, 21:34:13 » |
Нагоре
|
е даи да видим де : Аааа не,тя ако си реши да каже коя е,
|
|
|
Активен
|
|
|
|
mama_na_aleks
new user
Неактивен
|
|
« Отговор #13 -: Ноември 09, 2010, 21:36:33 » |
Нагоре
|
въпросната мама няма нито една оценка, пише се stani14
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #14 -: Ноември 09, 2010, 21:38:03 » |
Нагоре
|
въпросната мама няма нито една оценка, пише се stani14
е как бе,има 3 http://www.bgdomakinq.com/member.php?uid=1298&protype=3
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|