amber
new user
Неактивен
Публикации: 459
Поканени потребители: 1
|
|
« Отговор #30 -: Ноември 11, 2010, 07:27:52 » |
Нагоре
|
Нищо няма да си купувам! Ще си опаковам пакетите и ще оставям единият край отворен да гледа.В противен случай ще се замъкна с всичките си найлони, хартии и тикса.
Няма ли къде да прочетем каква точно е наредбата?
|
|
|
Активен
|
|
|
|
everything
|
|
« Отговор #31 -: Ноември 11, 2010, 07:36:58 » |
Нагоре
|
Нищо няма да си купувам! Ще си опаковам пакетите и ще оставям единият край отворен да гледа.В противен случай ще се замъкна с всичките си найлони, хартии и тикса.
Като знам аз по колко време опаковам и колко материали използвам, хахаха, голям цирк ще е ако се занеса там с всички канцеларски принадлежности и започна да опаковам.
|
|
|
Активен
|
Очаквам коректност, ще я получите и от мен. Пощенските са за сметка на купувача ако няма друга уговорка. Пиша оценки. Стоки, които не отговарят на описанието - връщам.
|
|
|
|
tonikrisi
Вече ходя два пъти седмично до пощата
new user
Неактивен
Публикации: 126
Поканени потребители: 0
|
|
« Отговор #33 -: Ноември 11, 2010, 09:06:34 » |
Нагоре
|
ЕЕЕ ама това с гледането е пълна простотия,преди малко ходих да пратя два пакета и няма да ви казвам колко е унизително да извадиш всичко на показ пред поне 15човека и всички да се пулят да видят какво пращаш и не стига само това ами се и набутах с 2лв за пликове понеже нямах хартия да ги опаковам а само кашон не приемали....то бива сигурност,ама все пак това си е лично не е приятно всеки да те гледа и обсъжда какво пращаш.
|
|
« Последна редакция: Ноември 11, 2010, 09:08:51 от tonikrisi »
|
Активен
|
АЗ СЪМ КОРЕКТНА,ОЧАКВАМ СЪЩОТО И ОТ ОТВЕТНАТА СТРАНА! За потребители с по-малко от 10+оценки не пращам предварително!!!(първо паричките-после пакета и обратно). Не пазя ред,давам на първият писал на ЛС!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
Публикации: 1657
Вече ходя на работа :)
|
|
« Отговор #34 -: Ноември 11, 2010, 09:37:40 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
qgotka
new user
Неактивен
Публикации: 242
|
|
« Отговор #35 -: Ноември 11, 2010, 10:08:47 » |
Нагоре
|
Майчета тук в София само в централната поща има скенер и не карат да си разопаковате нещата но СПОКО всяко чудо за три дни
|
|
|
Активен
|
НЕ ИЗПРАЩАМ ЗА ПРОБА НЕ ПРОДАВАМ БОКЛУЦИ И НЕ ЖЕЛАЯ ТАКИВА ОЦЕНЯМАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ДРЕХА КОЯТО НЕ ОТГОВАРЯ НА ОПИСАНИЕТО ВРЪЩАМ НЕЗАБАВНО ИГНОРИРАМ ПО СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ изпращам на първият дал адрес на ЛЧ НЕ ПАЗЯ РЕД!!!
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #36 -: Ноември 11, 2010, 12:20:22 » |
Нагоре
|
|
|
|
Активен
|
Коректна съм бъдете и вие! Някой път се случва,да не мога да пратя дадено нещо веднага! Давам точни размери,снимките ми са чудесни,така,че четете,мерете,гледайте.Не приемам връщане! С наложен платеж по ПОЩАТА НЕ! Предпочитам пощата и Еконт,както за записи,така и за пратки! Приемам и предлагам размяна,но има някои обяви,които не се разменят,те не са мои и са описани. Приятно пазаруване и разменяне,с повече положителни емоции:)
|
|
|
fish
new user
Неактивен
Публикации: 263
|
|
« Отговор #37 -: Ноември 11, 2010, 15:24:17 » |
Нагоре
|
Утре имам едно сребро да пращам Ами ще ме е страх. Някой ще го хареса в пощата. Липсват ми 3 международни пакета. Нов повод си намериха за Крадене в пощата.
Дайте идея как да го пратя това сребро. Някой пращал ли е с обявена стойност
|
|
|
Активен
|
Започва се голямото изнасяне -премесване на обявите! Другите ми Оценки http://www.detski-filmi.eu/ppc/member.php?uid=37704ник fish ходя в пощата 2пъти седмично 1.Над 12лв първо запис!Нищо лично-набутах се с пари 2. Чакам 4ч.който го иска да пише на лични ЗАПИСИ-пощата или ПРокредит банк I BAN: BG54PRCB92301026240216 BIC:PRCBBGSF Милуша Стамова Атанасова ----- МОЛЯ, НАПОМНЯЙТЕ МИ ЗА ОЦЕНКИ - АКо не съм писала тайно влизам от работа и по късно пиша ето т. при нужда 0878 879 544-
|
|
|
Криси09
power user
Неактивен
|
|
« Отговор #38 -: Ноември 11, 2010, 15:50:43 » |
Нагоре
|
Утре имам едно сребро да пращам Ами ще ме е страх. Някой ще го хареса в пощата. Липсват ми 3 международни пакета. Нов повод си намериха за Крадене в пощата.
Е те няма да тръгнат да го крадът я,смисъл ти им го покажи от кутийка ли там какво ще бъде,те откъде да знаят,че е сребро.Незнам би трябвало да не крадът,как нали ще ти дадът бележка
|
|
|
Активен
|
|
|
|
dacetoooooooo
Глобален Модератор
power user
Неактивен
Публикации: 6310
|
|
« Отговор #39 -: Ноември 11, 2010, 18:13:20 » |
Нагоре
|
Аз днес изпращах пакети-опаковани и никой нищо не каза ,нито ме пита :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #40 -: Ноември 11, 2010, 20:30:16 » |
Нагоре
|
По-добре го изпрати чрез куриерска фирма.В Еконт се плаща 1лв отгоре,ако искаш да е като препоръчан пакет(като в пощата)-така е застрахован с/у загуба,повреда и т.н.
|
|
|
Активен
|
|
|
|
ponky
new user
Неактивен
Публикации: 64
|
|
« Отговор #41 -: Ноември 11, 2010, 20:32:43 » |
Нагоре
|
Няма ли къде да прочетем каква точно е наредбата?
Ако познаваш началничката,поискай да я прочетеш.Но сега си задавам друг въпрос,за да набере гласност тази наредба и хората да са информирани за нея,би трябвало да е разлепена на видно място в пощите. :
|
|
|
Активен
|
|
|
|
hladna
new user
Неактивен
Публикации: 139
|
|
« Отговор #42 -: Ноември 11, 2010, 21:28:17 » |
Нагоре
|
Е те няма да тръгнат да го крадът я,смисъл ти им го покажи от кутийка ли там какво ще бъде,те откъде да знаят,че е сребро.Незнам би трябвало да не крадът,как нали ще ти дадът бележка Ъхъ, изобщо не крадат, милите... и през ум не им минава... П.П Няма да забравя как една мацка беше видяла гривните, /които си беше купила и чакаше да получи/ на.................ръката на една от пощаджийките Шегата на страна, ама това наистина предразполага към повече кражби Не знам какъв е начина... може би да се ходи там, където ни познават и няма да ни карат да отваряме...
|
|
|
Активен
|
1.Поемайте си пощенските! 2.Не подканям на ЛС! 3.Не изпращам за проба! 4.Не приемам и не изпращам с наложен платеж без предварителна уговорка! 5.Изпращам и получавам САМО като МПП! По - скъпите неща, чрез пощенската услуга на Еконт - цена 2,50лв. 6.Запазвам си правото да игнорирам потребители по свое усмотрение! 7.Записвайте се в обявите! http://detski-filmi.eu/user/profile/?id=66963&profile_type=feedback
|
|
|
Sky_Angel
power user
Неактивен
Публикации: 809
|
|
« Отговор #43 -: Ноември 11, 2010, 21:48:06 » |
Нагоре
|
пусни ги в кварталната поща. днес не ме провериха... казаха, че не им е удобно да ровят пакетите на хора, които познават. те ни знаят, че пращаме дрешки и няма да те проверят.
|
|
|
Активен
|
1. Предпочитам банк. превод или телегр. запис: BG79BPBI79371017154101- ПОЩ. БАНКА- Теодора Добрева 2. Предимство за искащите повече от 1 обява! 3. Не плащам предварително! Коректна съм, и не се бавя! 4. Пращам/получaвам като МПП,без НП! 5. Приемам рекламации само при пропуснати неописани дефекти! 6. Чакам макс. 2 часа първия записан, после давам на който пише адрес на ЛС! 7. Пиша отриц. оценки за спестени пощ.р-ди!
|
|
|
doublemama
new user
Неактивен
Публикации: 238
|
|
« Отговор #44 -: Ноември 11, 2010, 22:08:47 » |
Нагоре
|
В две от пощите,в които най-често ходя,нищо не проверяват.Само ме питат за къде ще пътуват пратките.Ако били за извън страната,тогава било нужно да ги отварям..
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|